LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Fantasy comment-143 efremovivanantonovici humanitas 1 padure reclame curiozitati romana google istorie internet taieri problema 23 CPSF Limba muzica_traditionala 1918 drumetie mediu brasov politica sibiu Popasul nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 I_vote_lcapASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 I_voting_barASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 I_vote_rcap 
Emil Condor
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 I_vote_lcapASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 I_voting_barASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ASTAZI E ZIUA TA... (III)

In jos 
+23
ANGELABAB
Franz Schneider
Doina
Karima
Mihai LEONTE
Ion
Sanja-Adriana
CRUCIAT
VOTAN
TRISTAN
silverstar
res
nicuvar
yzzy
cactus
dolion
Cristina
ostrovna
Emil Condor
Diaporevomenos
lutra vulgaris
abbilbal
zaraza26
27 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 08:36

CRUCIAT a scris:

Mai Tsepelus, mai, tocmai am citit cind ii cereai doamnei Ostrovna sa-ti compuna un haiku!
Ma, tu stii cit semanam noi doi?? daca vrea cineva sa ma dea gata, sa vina cu japonerii de astea... ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 580380

ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 M417_2

Snowflakes are our friends
They descend when winter comes
Making white blankets

Nimicul din spatele porţii
Deschid -
Doar amintiri

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 08:36

La multi ani, Cactus! Azi e si ziua fetitei unui coleg; ce ti-e si cu viata asta: ea face 3 anisori, tu...! Si eu si altii...! De la o varsta incolo, nu prea ma mai bucura trecerea anilor.
Dar gata cu tristetea, sa te bucuri de anii ce-i faci si sa o duci mai departe cu sanatate si cat mai mult posibil!

cactus

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 08:41

once again....ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 23_30_126-1 ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 Image003

Sus In jos
Sanja-Adriana

Numarul mesajelor : 82
Varsta : 70
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 14/09/2008

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 09:20

La multi ani, Dane, Dumnezeu sa fie cu tine in fiecare zi! hug2
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 11:15

Ieri am trecut prin orasul tau,domnule centura ocolitoare ,suuuper.

Am lasat un gind bun ,prieten drag mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 11:57

La Multi Ani, Cactus! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 13:47

Multzumesc ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 71388

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 14:07

cactus a scris:

DECI , acilea Edit nu-i slobod ashea ka io va zik voua, dragi mie, ka am citit ziarele si akuma incepe o dupa-amiaza care este si ...care este .... ca am fost la birt la Karcsi sa ne tzuicarim de ziua mea si acuma o fi ea cumva. Pusici infinitzi, voi drajilor , ka io caut in continuare infinite surse de inspiratzie poietika ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 A056n

si in rest ? bag seama ca v-am zis alta data...

asta pe cand n-oi mai fi...

PeI Sei -m-am piliiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 14:48

cactus a scris:
cactus a scris:

DECI , acilea Edit nu-i slobod ashea ka io va zik voua, dragi mie, ka am citit ziarele si akuma incepe o dupa-amiaza care este si ...care este .... ca am fost la birt la Karcsi sa ne tzuicarim de ziua mea si acuma o fi ea cumva. Pusici infinitzi, voi drajilor , ka io caut in continuare infinite surse de inspiratzie poietika ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 A056n

si in rest ? bag seama ca v-am zis alta data...

asta pe cand n-oi mai fi...

PeI Sei -m-am piliiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt

Si io cu palinca d-aia de 56 grade kelvin sau reamuuuuur mwah! ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 876722 so funny! so funny!
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 16:47

Laughing Nebunaticilor Laughing aplauze !
ps: hic! noroc! dance ulala so funny!

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 21:53

Cristina a scris:
Laughing Nebunaticilor Laughing aplauze !
ps: hic! noroc! dance ulala so funny!

Hic,hic,hic mwah! mwah! mwah! ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 876722 ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 876722 noroc!
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 22:07

IO Cactus Nebunistikus zik voua - umile umbre ale Pamantului relativ etern - deci cum ziceam, zik voua ca io m-am pilit
prashtie; asta n-ar fi cel mai cumplit necaz: chestia-i ca io m-am pilut; de totului tot - adikatelea am decis ca vorbim maine... pusici teribili .... hug oh da!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 22:10

cactus a scris:
IO Cactus Nebunistikus zik voua - umile umbre ale Pamantului relativ etern - deci cum ziceam, zik voua ca io m-am pilit
prashtie; asta n-ar fi cel mai cumplit necaz: chestia-i ca io m-am pilut; de totului tot - adikatelea am decis ca vorbim maine... pusici teribili .... hug oh da!

Api ne lasi cu okiii-n grade mwah! mwah! so funny! so funny! so funny! so funny! bine pupicii maximus:))))))))))))
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 22:14

ostrovna a scris:
cactus a scris:

Api ne lasi cu okiii-n grade mwah! mwah! so funny! so funny! so funny! so funny! bine pupicii maximus:))))))))))))

Pai, cam asta am vrut sa zik - unul pleaca, altul vine.... https://www.youtube.com/watch?v=uE5Mhwds1TM

ma crezi chiar asa de tampit incat sa nu stiu ca..... kam asta e; trebe sa tragi storul si sa faci umbra unui geam. Sorry; Haiku am scris 2 bukatzi si gata. Pusici infinitzi... Dupa cum am zis - m-am pilut; prashtie si nasol e ca s-a terminat si-i tarziu sa merg sa ma mai aprovizionez. Melodia zice tot

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III)   ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Pagina 7 EmptyMier 12 Ian 2011, 22:33

cactus a scris:
ostrovna a scris:
cactus a scris:

Pai, cam asta am vrut sa zik - unul pleaca, altul vine.... https://www.youtube.com/watch?v=uE5Mhwds1TM

ma crezi chiar asa de tampit incat sa nu stiu ca..... kam asta e; trebe sa tragi storul si sa faci umbra unui geam. Sorry; Haiku am scris 2 bukatzi si gata. Pusici infinitzi... Dupa cum am zis - m-am pilut; prashtie si nasol e ca s-a terminat si-i tarziu sa merg sa ma mai aprovizionez. Melodia zice tot

Suuuperba mwah! mwah! mwah! mwah!

Si a mea zice tatului tat