| Comunism | |
|
+11cactus yzzy CRUCIAT ostrovna Emil Condor nicuvar dolion VOTAN Cristina abbilbal Iisus 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:29 | |
| mda,ca te si lasa cineva sa faci bine,nu stiu parca s-a pierdut busola de tot frate! Si sincer ma gandesc doar la odraslele mele,eu bune rele le-am dus pe toate! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:32 | |
| Trebuia inceput in '89 ceva bun, Emile, acum e prea tarziu; generatia crescuta in acesti 20 de ani de "democratie originala", nu reprezinta viitorul Romaniei. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:33 | |
| În mare măsură sunt de acord cu tine, dar totusi trebuie încercat ceva spre mai bine, nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:36 | |
| ei vezi tu,'cevaul' asta nu-l gasim noi! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:40 | |
| - VOTAN a scris:
- Dragi prieteni,lasati-l naibii de comunism,stim cu totii ce a fost[desi volens nolens acceptam ca a a vut unele parti desi micute,bune] Partea proasta este ca la noi in tara nu putem sa stim exact ce fel de regim este! Da,Cristina depune multa ardoare in ce spune,dar nu inseamna ca spune rau!Cred ca fiecare gandim acelasi lucru doar ca il expunem in moduri diferite!!!
Perfect de acord. Cred ca EU nu am reusit sa ma fac inteleasa, nu eram in opozitie cu Cristina, pur si simplu completam. Dar, vorba ceea, mai bine taceam.. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:42 | |
| Ba nu Angela,ai vorbit din suflet,asa ca....negand negatia progresam,parca asa invatam candva la filozofie in liceu! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:43 | |
| Nooo! Eu nu cred că tăcerea e de aur! Mai bune-s vorbele... (Vă mai amintiti melodia aceea?). _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:43 | |
| - dolion a scris:
- Trebuia inceput in '89 ceva bun, Emile, acum e prea tarziu; generatia crescuta in acesti 20 de ani de "democratie originala", nu reprezinta viitorul Romaniei.
Si totusi, trebuie facut ceva, dar, din pacate, mai putin de noi..generatia in blugi.. ci chiar de acesti tineri. EI sint viitorul si vina noastra e ca nu am fost buni dascali, asa cum noi am mai avut. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:45 | |
| - VOTAN a scris:
- mda,ca te si lasa cineva sa faci bine,nu stiu parca s-a pierdut busola de tot frate! Si sincer ma gandesc doar la odraslele mele,eu bune rele le-am dus pe toate!
pentru ei, pentru copiii nostri, ne gindim intr-adevar, ca altfel, noi cam ne-am asternut.. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:47 | |
| - VOTAN a scris:
- Ba nu Angela,ai vorbit din suflet,asa ca....negand negatia progresam,parca asa invatam candva la filozofie in liceu!
da, din suflet si cu ardoare am vorbit si eu, dar trebuia sa fiu mai atenta , cel putin in exprimare. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:47 | |
| Ne-am asternut dar... încă nu dormim! Si noi facem si ne bucurăm de ce facem, nu doar tinerii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:51 | |
| Normal,nu suntem nici noi de neglijat dar vezi tu,cand gandim din prisma unor parinti,i-am apara si le-am da alor nostri tot binele din lume! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:56 | |
| Eu înteleg exprimarea „ne sacrificăm pentru binele copiilor nostri” dar, repet DAR sunt si persoana ce spune: toate generatiile se sacrifică pentru următoarele si atunci care se mai si bucură de ceva? Eu am decis să fiu în generatia ce se bucură mai mult. E ceva gresit? Îmi răspund singur: NU! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:56 | |
| | |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:58 | |
| - VOTAN a scris:
- Normal,nu suntem nici noi de neglijat dar vezi tu,cand gandim din prisma unor parinti,i-am apara si le-am da alor nostri tot binele din lume!
Pai, cam asta ar fi problema cu tineretul de azi, i-am obisnuit sa primeasca "mura-n gura" totul; fiica mea de multe ori imi spune: tata, ma descurc si singura, sunt "majora si vaccinata"! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 20:59 | |
| Chiar mura in gura nu le-am dat,dar pe aproape!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 21:00 | |
| Prea aproape! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 21:02 | |
| Eu unul nu am stare pana nu fac ceva pentru copii mei, chiar de e un lucru banal, pe care-l pot face ei cu usurinta. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
CRUCIAT
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 21:02 | |
| Si eu cred ca trebuie sa ne si bucuram de viata, de altfel nu e greu si nu trebuie prea multe pentru asta: o familie buna, prieteni buni, cit de cit grija zilei de miine asigurate...Eu ma bucur si cind maninc o bucata de piine doar , dar impreuna cu cei dragi si in armonie. E drept ca armonia...se creaza din diafonie.. , ca ma bucur si mai mult daca impart cu cei dragi o friptura si o prajitura.. , dar nu e obligatoriu. Copiii nostri vor pricepe grija noastra doar cind vor fi si ei parinti cu copii la virsta lor de atunci...dar atunci isi vor aminti cu tandrete de clipele de acum. _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 21:04 | |
| De exemplu, o duc si o aduc pe fata la/de la serviciu, cu toate ca ma avertizeaza ca s-au inventat liniile de autobuz si are abonamentul gratis de la firma! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 21:06 | |
| Mereu ma tem ca nu mai am timp prea mult si vreau sa dau tot ce pot din mine! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 21:07 | |
| - CRUCIAT a scris:
- .... atunci isi vor aminti cu tandrete de clipele de acum.
Dacă-şi vor mai aminti că am fost şi noi pe aici... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 21:10 | |
| - dolion a scris:
- Eu unul nu am stare pana nu fac ceva pentru copii mei, chiar de e un lucru banal, pe care-l pot face ei cu usurinta.
Si eu sunt la fel dar... uneori îmi spun: ajunge, ce e prea mult strică! Si apoi o iau de la capăt... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 21:11 | |
| Abby, cred ca esti cel mai in masura sa fii sigur ca isi vor aminti de tine! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Comunism Sam 19 Feb 2011, 21:12 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Eu ma bucur si cind maninc o bucata de piine doar...
Asaaa! Dacă stim să avem bucurii din astea simple, putem să spunem că am trecut fericiti pe aici. Nu trebuie să fim miliardari ca să ne bucurăm de viată... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comunism | |
| |
|
| |
| Comunism | |
|