LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Comunism - Pagina 11 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Comunism - Pagina 11 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Comunism - Pagina 11 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Comunism - Pagina 11 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Comunism - Pagina 11 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Comunism - Pagina 11 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Comunism - Pagina 11 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Comunism - Pagina 11 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Comunism - Pagina 11 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Comunism - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Comunism - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Comunism - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Comunism - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Comunism - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Comunism - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Comunism - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Comunism - Pagina 11 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Comunism - Pagina 11 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Comunism - Pagina 11 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
mediu efremovivanantonovici internet 23 drumetie sibiu muzica_traditionala romana brasov padure nicuvar taieri 1918 problema Fantasy Popasul humanitas reclame 1 Limba google comment-143 politica istorie curiozitati CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Comunism - Pagina 11 I_vote_lcapComunism - Pagina 11 I_voting_barComunism - Pagina 11 I_vote_rcap 
Emil Condor
Comunism - Pagina 11 I_vote_lcapComunism - Pagina 11 I_voting_barComunism - Pagina 11 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Comunism

In jos 
+11
cactus
yzzy
CRUCIAT
ostrovna
Emil Condor
nicuvar
dolion
VOTAN
Cristina
abbilbal
Iisus
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Comunism - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Comunism   Comunism - Pagina 11 EmptySam 11 Apr 2015, 07:35

Interesant de aflat cati au intuit adevarul in zilele acelea euforice, afrodisiace, fantasmagorice, terifiante... ale "revolutiei" si cati le-au dat credit? Eu unul am vorbit in van atunci... tavalugul prostiei a maturat totul...

dolion

MesajSubiect: Re: Comunism   Comunism - Pagina 11 EmptyMar 02 Iun 2015, 08:59

Lovitura de stat din 1989!... (Din categoria: ...„Să nu uiți, Darie!... Să nu uiți!”)

Dacă ei nu ar fi existat, nu ar fi existat nici crimele comise în mod continuu în acești 25 de ani și aducerea țării și a poporului român în starea aceasta de dezastru!...

Mai multe detalii dacă vreți, puteți citi aici:

https://ceausescunicolae.wordpress.com/lovitura-de-stat-militara/

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: Comunism   Comunism - Pagina 11 EmptyMar 02 Iun 2015, 21:48

dolion a scris:
Dacă ei nu ar fi existat, nu ar fi existat nici crimele comise...
După câte am înțeles eu cele întâmplate, încă de atunci, urmărind execuția și toate cele ce au urmat, "ei" sunt eșalonul 2 de... comuniști!  Mai apoi, comunistul și crima sunt două fațete ale aceleași monede: unde e un comunist, e crimă, sau, în cel mai fericit caz, violență, abuz, dezumanizare.   
Cât despre adresa de mai sus, nu am de gând să citesc grămadă ceva scris evident de un comunist, dar anonim, despre cum alți comuniști au fost mai răi decât comunistul geniu, pentru că aceștia au executat pe tovarașu', culmea ironiei comuniste, de Crăciun, zi care aparent, e de foarte mare semnificație pentru... comuniști?!
Ce e așa de mare dezvăluire? Că comuniștii s-au omarat unii pe alții? Păi pentru asta, istoric, nu e nevoie de 25 decembrie 98. Nimic nou sub soare! Decât să citesc atâtea osanale, mai bine să fiu lovit peste cap cu "Omagiu", cartea ceea de zece kile, și aia aruncată de la etajul șase!

what to do about what there is,
that there is a difference between knowing what there is,
and knowing what to do about what there is
and what that difference is." Jordan B. Peterson
"The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin
"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Comunism   Comunism - Pagina 11 EmptyJoi 22 Oct 2015, 12:06

Să nu îndrăznești să mori, Ion Iliescu!

de Angela Tocila 27 Octombrie 2014

Tovarășe Iliescu, spre deosebire de cei care-ți doresc moartea, eu îți doresc să trăiești mult și bine. Atâta cât e nevoie ca să vezi cum ți se dărâmă construcția ”comunismului cu față umană”, respectiv încrengătura mafiotă de șpăgi și jaf la drumul mare pe care tu ai permis-o, incurajat-o și la care tu, Ion Iliescu, ai pus piatra de temelie.

Săracule cinstit, știu că ești criminal din convingere. Știu că atâta vreme cât vei trăi, o vei face cu speranța că România nu putea fi altceva decât o slugă a Rusiei, că România nu poate fi decât vasalul Moscovei, indiferent cine ar conduce-o, că România nu poate supraviețui altfel decât ca satelitul Maicii Rusii. Și mai știu că suferi, Ion Iliescu… Suferi pentru că vezi cum ți se dărâmă șandramaua cârpită din cărămizi, chirpici, cartoane și bucăți de tablă. Suferi când vezi că mulți dintre români te-au ”mirosit” din clipa în care ai apărut dând din mâini la ”televiziunea liberă”. Suferi pentru că au supraviețuit destui mineriadelor care să-și amintească in fiecare an, in fiecare lună, in fiecare zi, in fiecare oră, in fiecare clipă că tu ești cel care ai asmuțit român contra român. Că tu, cu mâna altora, cu bâta altora, cu bastonul altora, ai mutilat, ai violat și ai ucis.

Săracule cinstit, regreți că au rămas destui părinți care-și plâng copiii răpuși de gloanțe la ”revoluția” ta… Știu că te doare asta dar sper să te doară atât de tare încât regretul că n-ai masacrat mai mulți dintre noi să te țină în viață făcând scenarii despre cum ar fi fost să omori, nu 1000 de oameni, ci 10.000, 1.000.000. Un criminal în serie nu e niciodată mulțumit, întotdeauna vrea mai multe victime, mai multe lacrimi, mai multă durere.

De aceea, Ion Iliescu, eu nu-ți doresc moartea. Îți doresc să trăiești atâta cât să vezi cum șpăgarii, hoții, jefuitorii pe care i-ai crescut, i-ai încurajat, i-ai protejat, să înfunde pușcăriile și să dea banii înapoi. Îți doresc să trăiești zvârcolindu-te la fiecare Hrebenciuc, la fiecare Cocoș, la fiecare Năstase, la fiecare Niro, la fiecare Andronescu arestat. Să te doară de fiecare dată inima aceea de piatră pe care o ai în pieptul tău de comunist criminal. Să suferi vâzându-ți construcția cum se prăbușește și mai mult de atât, Ion Iliescu, să te doară neputința ta de a distruge România, deși Iadul ți-e martor că ai încercat din toate puterile…

Trăiește, criminalule, trăiește să vezi cum crimele ți se întorc împotrivă-ți, cum fiecare victimă a ta e răzbunată cu fiecare cărămidă ce cade din ceea ce ai construit. Cu fiecare corupt pedepsit. Mi-ar plăcea să știu că fiecare mafiot închis îți dă o durere în piept, că fiecare condamnare îți pricinuiește o adâncă suferință.

Să nu îndrăznești să mori, Ion Iliescu!

MesajSubiect: Re: Comunism   Comunism - Pagina 11 Empty

Sus In jos

Comunism
Sus 
Pagina 11 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
 Subiecte similare
-
» Monarhia in Romania

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-