LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu internet curiozitati politica Fantasy taieri CPSF google Limba reclame drumetie padure Popasul istorie efremovivanantonovici mediu muzica_traditionala humanitas nicuvar comment-143 brasov 1 23 1918 problema romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 I_vote_lcapCREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 I_voting_barCREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 I_vote_lcapCREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 I_voting_barCREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CREDINTA dă PUTERE

In jos 
+14
Anahoret
abbilbal
Roxy
TUDOR
bulache
MIRCEA
zuum
zaraza26
tomi
aurora
enohabel
cactus
Karima
Emil Condor
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Roxy

Roxy

Numarul mesajelor : 752
Localizare : cetăţenia în Ceruri
Data de inscriere : 17/09/2008

CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMar 09 Dec 2008, 16:52

in primul rand, Abbilbal, in Noul Testament nu exista slujba de preot, preoti sunt toti crestinii, Marele Preot fiind Domnul Isus. Deci cei care se considera astazi preoti, sunt niste inselatori.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMar 09 Dec 2008, 17:42

Roxy a scris:
in primul rand, Abbilbal, in Noul Testament nu exista slujba de preot, preoti sunt toti crestinii, Marele Preot fiind Domnul Isus. Deci cei care se considera astazi preoti, sunt niste inselatori.

La voi da, la mine ba.

Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMar 09 Dec 2008, 22:34

Roxy a scris:

Inseamna ca definitia de preot ar trebui scoasa din uz sau inlocuit termenul ,,crestin,, cu ,,preot,,

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMier 10 Dec 2008, 06:18

Citat :
in Noul Testament nu exista slujba de preot, preoti sunt toti crestinii, Marele Preot fiind Domnul Isus. Deci cei care se considera astazi preoti, sunt niste inselatori.

Nu e chiar asa. A fost stabilita o ierarhie in biserici de la inceput

28. Şi pe unii i-a pus Dumnezeu, în Biserică: întâi apostoli, al doilea prooroci, al treilea învăţători; apoi pe cei ce au darul de a face minuni; apoi darurile vindecărilor, ajutorările, cârmuirile, felurile limbilor. Corinteni 12

23. Şi hirotonindu-le preoţi în fiecare biserică, rugându-se cu postiri, i-au încredinţat pe ei Domnului în Care crezuseră.
27. Şi venind şi adunând Biserica, au vestit câte a făcut Dumnezeu cu ei şi că a deschis păgânilor uşa credinţei.
Faptele 14

26. Şi aflându-l, l-a adus la Antiohia. Şi au stat acolo un an întreg, adunându-se în biserică şi învăţând mult popor. Şi în Antiohia, întâia oară, ucenicii s-au numit creştini. Faptele 11
28. Drept aceea, luaţi aminte de voi înşivă şi de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstraţi Biserica lui Dumnezeu, pe care a câştigat-o cu însuşi sângele Său.Faptele 20

Turma e...turma!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMier 10 Dec 2008, 09:49

zuum a scris:
zaraza26 a scris:
Exista preoti cu har? Unde este har in lume?

La fel poti spune,mai exista conducatori de stat necorupti? Mai exista profesori eruditi? Mai exista avocati cinstiti? Se spune ca cine cauta gaseste.

Legat de aceasta vorba, am tras concluzia ca nu e intelept sa spui ca ceva nu exista...Exista orice...
Conducatori de stat necorupti ce inseamna? Prefer sa ii impart dupa fapte, cat fac pentru cei pe care ii conduc.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:36

Multi sunt convinsi că titlul este adevărat: credinta dă cu adevărat putere.

Ce vreau să spun acum, este faptul că Sanja Adriana Cristea este foarte bolnavă si un prieten al dânsei ne cere să ne unim plini de credintă în rugăciune către Cer pentru însănătosirea ei. Cine crede în rugăciune, este rugat să o facă pentru Adriana. Aveti multumirile noastre si Domnul să vă binecuvinteze!

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:41

N-o cunosc pe Adriana, dar asta nu contează!
Dumnezeu să-i dea sănătate.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:47

Anahoret a scris:
Adriana
O poetă plină de talent care ne-a încântat si ne va mai încânta cu scrierile dânsei.
Omul Lacrimii (Popasul Emil Condor) este topicul unde Adriana a postat multe din poeziile ei. Doar mergi la prima pagină... smile

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyJoi 22 Ian 2009, 23:51

Merci! thumb_yello

Numarul mesajelor : 785
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptySam 18 Apr 2009, 17:07

,,Credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile cari nu se vad.
Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie sa creada ca El este, si ca rasplateste pe cei ce-l cauta" (Evrei 11:1-6).
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyLun 08 Iun 2009, 08:58

Este interesant de a fi urmărite toate filmuleţele

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyDum 28 Iun 2009, 07:43

Credintza da putere oh da!

Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii:
Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote
ciudate. Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos,
sanatos si cu pofta de mancare. Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul
avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios.... Tipul era atat de
ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade. Ursul il
apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
- Doamneeee!!!..
In secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in
care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer.
Tipul, socat, auzi o20voce:
- Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai explicat si altora ca
sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice...
vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?
Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
- As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar
poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
- Foarte bine, raspunse vocea.
Lumina disparu, zgomotul padurii reveni. Ursul il elibera din
ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
- Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyDum 28 Iun 2009, 15:19

cactus a scris:
oh da!
Ursul isi impreuna labele din fata si spuse:
- Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin
Poftă bună! oh da!

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMier 08 Iul 2009, 10:32

abbilbal a scris:
Este interesant de a fi urmărite toate filmuleţele

M-am uitat la cateva. Se incarca greu, se aude sacadat uneori, dureaza 2 minute si gata. Pacat ca n-am urmarit emisiunea de pe Hallmark Channel. Dar doamna e foarte sigura pe karma s.a.m.d. As intreba-o de ce crestinismul respinge aceasta... teorie, pana la urma. E simplu sa crezi intr-o singura credinta si sa faci abstractie de celelalte.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMier 08 Iul 2009, 16:45

Chiar asta e greseala crestinismului,respinge celelalte credinte.Se vrea unica,dar asta duce la putere. old
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMier 08 Iul 2009, 18:27

bulache a scris:
Chiar asta e greseala crestinismului,respinge celelalte credinte.Se vrea unica,dar asta duce la putere. old
Hmm...mai degraba ar duce la abuz de putere, atunci cind incerci s-o impui cu forta (vezi Inchizitia) sau pentru interese meschine (vezi crestinarea fortzata).
O credinta/religie unica ar fi puternica (si nu ar fi nimic rau in asta!) doar daca ar fi imbratisata din convingere, voluntar, benevol, si fiind unica nu ar mai exista razboaie stupide.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyMier 18 Apr 2012, 07:35

From: Marian Tudor
Subject: Paste binecuvantat!

Date: Saturday, April 14, 2012, 3:34 AM

Dragii mei ucenici!

Fie ca Invierea Iubitului nostru Domn Iisus Hristos sa va aduca pace si liniste in suflete si sa aprinda flacara credintei in fiecare dintre noi!
Cu cateva zile inainte de rastignire Domnul Iisus le-a vorbit apostolilor si celor care L-au intrebat care sunt cele mai mari porunci spunandu-le ca cea mai mare dintre ele este sa iubim pe Dumnezeu si cea de-a doua sa iubim pe aproapele ca pe noi insine.
Cred ca la aceste doua porunci se poate rezuma intreaga noastra invatatura ortodoxa. Sa ne imaginam cum ar fi lumea in care traim daca am reusi, cu totii, sa iubim pe cei din jurul nostru ca pe noi insine. Cu certitudine o astfel de lume ar intruchipa Raiul.
Din pacate vedem ca oamenii au devenit tot mai indiferenti fata de grijile si necazurile celor din jur si odata cu aceasta tot mai multe pedepse se abat asupra omenirii!
Va scriu acest mail pentru a va face cuvenitele urari de Sfanta Inviere dar si pentru a va multumi ca sunteti atat de buni. Ca prin credinta dumneavoastra, prin dragostea fata de aproapele, faceti ca Dumnezeu sa nu se manie pe noi si sa ne mai dea o sansa!
Va multumesc pentru ca mi-ati intarit credinta ca suntem un popor de oameni blanzi, credinciosi si milostivi. Am trait in acesti doi ani de zile, de cand sunt preot in aceasta parohie, clipe de fericire deosebite.
Am reusit cu ajutorul dumneavoastra sa facem atatea lucruri minunate cat nu credeam ca este posibil sa faci in doua vieti.
A trecut un an de la strigatul meu de ajutor pentru copiii din parohia pe care o pastoresc si rugamintea mea a fost auzita in cele mai indepartate colturi ale lumii dar cel mai departe a ajuns la cer, la Dumnezeu... Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Sai....
S-au intamplat miracole in parohia noastra. M-am minunat si ma minunez in fiecare zi ...., nu gasesc cuvinte sa exprim bucuria pe care am simtit-o si o simt de fiecare data cand un copil imi zambeste cu sufletul. Si nu orice copil, ci unul care pana acum putin timp
nu stia sa rada, nu stia sa primeasca nimic pentru ca nimeni nu-i oferise.
Va multumesc din tot sufletul pentru ca m-ati ajutat sa traiesc aceste clipe! Va multumesc in numele tuturor copiilor care s-au bucurat de ajutorul dumneavoastra si au avut motiv sa zambeasca! Va multumesc pentru ca impreuna am reusit sa schimbam viata lor in mai bine!
Spuneam ca la noi s-au intamplat miracole ... da ... chiar s-au intamplat si o sa va spun la ce fel de miracole ma refer!
Cand am ajuns in parohia aceasta am fost foarte necajit. Prima impresie, atunci cand am vazut cat de saraci sunt oamenii, judecand dupa aspectul caselor, a curtilor si mai ales a casei parohiale care statea parca sa se darame, a fost ca ar fi bine sa mai astept sau sa cer alta parohie. Am intrat apoi in Biserica si mi-a placut foarte mult, am simtit ceva placut, am aflat apoi ca hramul Bisericii este Sfanta Mucenita Filofteia. Asta m-a determinat sa-mi schimb acea impresie neplacuta! Am zis ca nu e intamplator ceea ce m-i se intampla si ca Dumnezeu are un anumit plan cu mine.
Imi aduc aminte ca la moartea mamei mele, copil fiind, am facut o multime de promisiuni Lui Dumnezeu numai sa o lase pe mama in viata! Am crezut atunci ca Dumnezeu nu m-a auzit. Eram chiar furios. Nu intelegeam de ce Dumnezeu vrea sa ma pedepseasca pe mine si ceilalti trei frati mai mici! Nu intelegeam ca planurile Lui Dumnezeu sunt imposibil de inteles de noi oamenii. Ca suntem prea mici sa intelegem pe Dumnezeu! Acum stiu ca Dumnezeu este iubire pentru ca, chiar daca mama a plecat la cer, Dumnezeu a trimis oameni cu suflete deosebite care ne-au ajutat! Fara ajutorul lor nu as fi putut fi astazi aici. Astfel, cred ca ajutorul pe care l-am primit trebuie rasplatit.
Dumnezeu m-a adus aici ca sa am posibilitatea sa intorc ajutorul primit si tot Dumnezeu mi-a trimis ajutoare de nadejde ca sporul sa fie mai mare. Si mare a fost sporul pentru ca multe lucruri s-au intamplat aici cu ajutorul dumneavoastra.
Printre acestea se numara faptul ca Mihai si Catalin, cei doi copii salbatici care mancau malai cu apa rece, au primit mancare aproape in fiecare saptamana de un an de zile, au geamuri pentru ferestre, au un wc nou si cel mai important este ca ei merg la gradinita.
Jeni, fetita care invata bine, a avut caldura in casa pentru ca am avut cu ce sa cumparam lemne, a primit mancare saptamanal, rechizite, carti, butelie pentru aragaz, medicamente, a mers in excursie etc!
De fapt, toti cei 53 de copii care au nevoie de ajutor au avut parte de multe bucurii pentru ca orice problema au avut, am reusit sa o rezolv cu ajutorul dumneavoastra!
Am reusit sa foram o fantana la 60 metri adancime in curtea bisericii si acum toti oamenii din parohie vin si iau apa de aici. Am construit o casuta pentru o familie cu 5 copii care locuiau intr-o camaruta de 12 metri patrati. Suntem pe ultima suta de metri in ceea ce priveste finalizarea centrului social, acolo unde as vrea ca toti copilasii sa primeasca o masa calda pe zi si sa invete. Am amenajat un spatiu de joaca. Avem in construcie o magazie pentru alimente si o alta casuta din baloti de paie.
Am reusit sa evitam abandonul scolar pentru Cosmin, un baiat in clasa a IX a, platindu-i lunar masa si caminul la liceu. Cinci din cele cinsprezece familii mai nevoiase primesc paine in fiecare zi.
Adrian, un copil cu strabism a primit ochelari de vedere si avem intentia sa-l ducem la operatie. Doamna Nadia, o femeie fara picior a primit o proteza in valoare de 7000 roni. In fiecare Duminica, toti copiii au primit dulciuri si alimente la Biserica!
Tot cu sprijinul dumneavoastra am reusit sa trimitem copiii in excursie, in tabara etc!
Sunt multe alte lucruri frumoase care s-au intamplat aici si pe care daca le-as scrie ar trebui sa va tin prea mult in fata monitorului.
Pentru toate acestea va raman recunoscator si nu pot face altceva decat sa ma rog pentru dumneavoastra ca Dumnezeu sa va rasplateasca grija fata de aproapele, dragostea fata de cei aflati in nevointa si bunatatea sufletului!
Va multumesc inca odata si va doresc tot binele din lume, impliniri sufletesti si fie ca Lumina Invierii sa va lumineze viata chiar si dincolo de moarte!

Cu dragoste si multa recunostinta, pr Tudor Marian si copiii din Glodeanu!

http://copiiidinglodeanu.blogspot.com/

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 EmptyVin 20 Apr 2012, 01:13

Despre acești copii din Glodeanu exista si un video pe YouTube. Este adevărat ca unii preoți din Biserica Ortodoxa sunt mult mai buni, ca multi pastori din Bisericile noastre Neoprotestante.
Fiecare va da socoteala nu la cultul sau, ci la Domnul Sau si El il va răsplăti corect după faptele sale. Tocmai de asta este si scris:

11 Şi cine este sfânt, să se sfinţească şi mai departe!
12 Iată, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.
13 Eu sunt Alfa şi Omega, Cel dintâi şi Cel de pe urmă, Începutul şi Sfârșitul.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE - Pagina 4 Empty

Sus In jos

CREDINTA dă PUTERE
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
 Subiecte similare
-
» Sa ne cercetam credinta
» Diferenta dintre religie si credinta...
» Esti gata sa mori pentru credinta ta?
» Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: CRESTINISM (teme generale)-
Mergi direct la: