LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CREDINTA dă PUTERE EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CREDINTA dă PUTERE EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CREDINTA dă PUTERE EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CREDINTA dă PUTERE EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CREDINTA dă PUTERE EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CREDINTA dă PUTERE EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CREDINTA dă PUTERE EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CREDINTA dă PUTERE EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CREDINTA dă PUTERE EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CREDINTA dă PUTERE EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CREDINTA dă PUTERE EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CREDINTA dă PUTERE EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CREDINTA dă PUTERE EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
mediu politica romana comment-143 efremovivanantonovici humanitas 1 muzica_traditionala Fantasy taieri istorie nicuvar sibiu reclame 23 1918 curiozitati Limba padure Popasul CPSF drumetie internet google problema brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CREDINTA dă PUTERE I_vote_lcapCREDINTA dă PUTERE I_voting_barCREDINTA dă PUTERE I_vote_rcap 
Emil Condor
CREDINTA dă PUTERE I_vote_lcapCREDINTA dă PUTERE I_voting_barCREDINTA dă PUTERE I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CREDINTA dă PUTERE

In jos 
+14
Anahoret
abbilbal
Roxy
TUDOR
bulache
MIRCEA
zuum
zaraza26
tomi
aurora
enohabel
cactus
Karima
Emil Condor
18 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyDum 14 Sept 2008, 01:29

Puterea de a dicta

Anul 1976 - o asistentă nenorocită (Edith) mi-a făcut o injectie cu un ac infect si mi-a dat hepatita B cu antigen în sânge. Antigenul este ceva asemănător cu leucemia. Nu am sesizat problema mea (infectia din corp) pentru mult timp si astfel boala s-a agravat, transformându-se în cancer la ficat. În 1978 am fost internat în spital unde analizele sângelui s-au deteriorat mult mai mult, moment în care am cerut doctorului (Isaac) să-mi facă iesirea înainte de a da ortul popii. Singurul lucru bun ce a fost în spitalizarea mea: am cunoscut un muzicant (Chituc) de la Orchestra Filarmonicii condusă de Ion Ionescu Galati din Brasov care mi-a dat cartea "Sugestia si Autosugestia în Terapeutică". Din ea am învătat cum să dictez corpului meu refacerea. Munca mea de autosugestie a durat câtiva ani dar doi dintre ei au fost cu muncă intensă (zi de zi) pentru refacerea în care mereu am crezut cu toată convingerea. Zilnic (dimineata, la prânz, seara) eram în fata oglinzii vorbind cu mine însumi. Dacă as fi fost văzut în acele momente, as fi fost declarat nebun (asa arătam!!!).
Am început usurel, folosind o voce joasă, calmă, doar să fiu capabil de a auzi ce zic:
"Vreau să mă fac bine, vreau să mă fac bine... Stiu că mă voi face bine, mă voi face bine...".
Repetam cuvinte de genul acela la nesfârsit - repet: în fata oglinzii, cu voce distinctă.
După o perioadă îmi ziceam:
"Mă simt mai bine, deja mă simt mai bine... Stiu că voi fi sănătos, voi fi sănătos...", folosind o voce cu putin mai puternică decât înainte. Făceam aceleasi repetitii zilnic, convins că voi învinge în final.
Mai târziu, cu voce si mai ridicată îmi spuneam:
"Ce bine mă simt, deja mă simt grozav de bine, voi fi sănătos curând...", tot asa, la nesfârsit!
Si mai târziu, cu voce si mai puternică:
"Sunt bine, mă simt excelent, sunt sănătos... Boala a fost învinsă, mă simt extraordinar!"
Doi ani am purtat dialogurile alea cu mine în fiecare zi (de câteva ori), apoi am continuat cu ele si mai târziu dar nu de trei ori pe zi - doar odată: să-i amintesc creierului că trebuie să fie treaz, să lupte mai departe.
Primele semne de îmbunătătire a sănătătii au fost cam după 6-8 luni de autosugestie. După doi ani deja mă simteam excelent (exact cum îmi spuneam în fata oglinzii). După trei ani am mers la Spitalul judetean Brasov să-mi fac analizele pentru ficat: erau aproape perfecte dar stiam că vor deveni si mai bune, eram 100% convins că voi fi învingător asupra cancerului la ficat.
Au trecut 30 de ani de atunci si... sunt aici în dialog cu voi. Nu-i aia fantastic? Este...

Oricine poate învinge orice (boală sau oricare alt neajuns), totul e să creadă că e posibil.
"Cuvântul imposibil există doar în vocabularul prostilor" - spunea Bonaparte (stiti aia).

Părintii mei, deja erau pregătiti pentru înmormântarea mea (mi-au spus-o mai târziu). I-am contrazis... si bine le-am făcut!

Fără credintă, nimic nu e posibil.
Imaginati-vă ce putere poate da credinta în Stăpânul adevărului, în Adevăr, care este Dumnezeul Atotputernic.
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyDum 14 Sept 2008, 05:53

Impresionanta poveste de viata si cu happy end bounce Si mare adevar ai grait:ce putere poate da credinta în Stăpânul adevărului, în Adevăr, care este Dumnezeul Atotputernic.
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyDum 14 Sept 2008, 06:26

daaa; mai trebuie si vointza si, poate, conditzii obiective; ce spune Emil e intzelept; trebe sa incerc si eu

Edit - era sa uit - bunadimineatza...asta-i pentru voi CREDINTA dă PUTERE S_coffee Io mi-am adus din Doiciland ceai verde... pfui

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyLun 15 Sept 2008, 01:54

cactus a scris:
daaa; mai trebuie si vointza...
Da, trebuie vointă, ai dreptate dar si vointa se naste prin credintă. TOTUL se leagă de credintă.
Repet cel mai important mesaj din postarea mea anterioară: FĂRĂ CREDINTĂ NIMIC NU E POSIBIL.
Sus In jos
enohabel

enohabel

Numarul mesajelor : 412
Data de inscriere : 31/08/2008

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyLun 15 Sept 2008, 19:14

Da numa ca autosugestia nu-i credinta sfintilor ci are alta sursa...

cat de usor se inseala oamenii Sad

Emil Condor

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 00:17

S-o crezi tu!
Pe vremea când am făcut aceea eram ateu si totusi am avut rezultate după credinta mea.
Totul în viată se leagă de credintă si fără să fii religios!!!

Ar trebui să citesti mai atent finalul mesajului meu de deschidere unde spun despre adevărata credintă ce este inegalabilă dar... asa îti place tie să fii împotriva la toate ce vin din alte surse. Stiu: doar sursa ta este bună, restul sunt gunoaie!
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 00:42

Emile, este remarcabilă puterea ta de autosugestie, credinţa ta în tine, tenacitatea ta de a lupta cu boala... exact aşa zice şi soţul meu, şi el are o asemenea putere, aşa o voinţă, şi lupta lui a fost foarte mare de a crea această voinţă, această credinţă, la cumnatul meu în lupta lui cu cancerul care l-a răpus. Din păcate cumnatul meu a fost foarte slab, s-a lăsat foarte uşor învins de durere, cred că şi de slăbiciune, de teamă poate, sau pur şi simplu de resemnare.

Dar în aceşti ani, pe lângă autosugestie, ce ai mai folosit? tratament medicamentos? regim alimentar?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 00:53

Sotul tău are dreptate - stie foarte bine ce spune.

Doctorul mi-a spus să consum tot ce-mi place - când ceva nu-mi cade bine să elimin cu desăvârsire din dieta mea.
Ca supliment am luat ceva făcut din lăptisor de matcă si Esentiale.
Sus In jos
aurora

aurora

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 00:59

Emil Condor a scris:
Sotul tău are dreptate - stie foarte bine ce spune.

Doctorul mi-a spus să consum tot ce-mi place - când ceva nu-mi cade bine să elimin cu desăvârsire din dieta mea.
Ca supliment am luat ceva făcut din lăptisor de matcă si Esentiale.

În studenţie, în convalescenţă după hepatită, soţului meu i-a zis un medic în vârstă, cu multă experienţă, că brânza de vacă este mult mai bună chiar decât Esenţialele.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 01:01

Am consumat multă brânză dulce de vacă. Asta e foarte bună în special la hepatita tip A, cea mai usoară din ele.
Sus In jos
aurora

aurora

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 01:05

Emil Condor a scris:
Am consumat multă brânză dulce de vacă. Asta e foarte bună în special la hepatita tip A, cea mai usoară din ele.
iN 1973 cand a avut el hepatita, nici nu se vorbea de A, B, C... era doar "hepatita"
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 01:37

Revenind la titlul de mai sus: Biblia spune cât se poate de clar că "fără credintă este cu neputintă..." absolut orice. Enohabel se pare că nu stie aia.
Sus In jos
enohabel

enohabel

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 02:37

Emil no offence,ceea ce ai descris tu este cu siguranta autosugestie si este o sursa similara de vindecare cum este prin hipnoza,bioenergie si magie alba
in biblie toate vindecarile divine sunt in urma rugaciunilor cu sau fara punerea mainilor, in biblie nu scrie nicaieri despre autosugestie...

Emil Condor

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 02:51

Si sunt total de acord cu tine, Enohabel, cu tot ce ai spus mai sus.
Problema este că eu doresc a sublinia că nimic nu se face fără credintă: chiar si atunci când eram ateu, am făcut aceea crezând.
Care credintă este cea mai bună? Am subliniat la sfârsitul primului mesaj iar Karima a accentuat aceea.

Nu mă simt ofensat la adevărurile pe care le-ai spus.
Mesajul initial zugrăveste respectiva actiune ca autosugestie. Este exact ce a fost.
Sus In jos
tomi

Numarul mesajelor : 117
Data de inscriere : 15/09/2008

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 10:35

enohabel a scris:
Emil no offence,ceea ce ai descris tu este cu siguranta autosugestie si este o sursa similara de vindecare cum este prin hipnoza,bioenergie si magie alba
in biblie toate vindecarile divine sunt in urma rugaciunilor cu sau fara punerea mainilor, in biblie nu scrie nicaieri despre autosugestie...

Dupa mine intre autosugestie si rugaciune sunt asemanari foarte mari.
Au in comun credinta dar si pentru a reusi este nevoie de a persista si chiar insista in acestea.
Emil a aratat ce au acestea in comun si vrea sa arate ca acest lucru l-a ajutat in gasirea credintei.
Dumnezeu sa te binecuvanteze Emil!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 12:58

Binecuvântat să fii si tu Yousif!
Sus In jos
aurora

aurora

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMar 16 Sept 2008, 22:11

tomi a scris:
enohabel a scris:

Dupa mine intre autosugestie si rugaciune sunt asemanari foarte mari.

Au in comun credinta
dar si pentru a reusi este nevoie de a persista si chiar insista in acestea.
Emil a aratat ce au acestea in comun si vrea sa arate ca acest lucru l-a ajutat in gasirea credintei.
Dumnezeu sa te binecuvanteze Emil!

Si eu cred in ceea ce am subliniat... Emil a crezut in el, asta i-a dat puterea autosugestiei, credinta in el a fost cheia reusitei lui.
Sus In jos
enohabel

enohabel

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 17 Sept 2008, 06:46

posibil sa fie ceva legatura intre autosugestie si credinta, am sa caut ceva surse sa ma documentez...
dar sa nu uitam ca si credinta este cel putin de 2 feluri;
-credinta sfintilor(epistola lui Iuda)
-credinta dracilor(epistola lui Iacov)
se adevereste zicala; nu tot ce zboara se maninca Sad

Emil Condor

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 17 Sept 2008, 11:48

enohabel a scris:
nu tot ce zboara se maninca Sad
Tu încerci mereu să dai alte directii celor afirmate. De ce? Ce este subliniat în acest topic e credinta în sine.
Citat :
Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
Chiar dacă sunt de acord cu sensul celor spuse de semnătura ta, trebuie să accentuez un lucru: nu poate exista crestinism autentic fără credintă autentică - CREDINTA ESTE TOTUL.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 26 Noi 2008, 10:56

enohabel a scris:
posibil sa fie ceva legatura intre autosugestie si credinta, am sa caut ceva surse sa ma documentez...
dar sa nu uitam ca si credinta este cel putin de 2 feluri;
-credinta sfintilor(epistola lui Iuda)
-credinta dracilor(epistola lui Iacov)
se adevereste zicala; nu tot ce zboara se maninca Sad

Si eu am ceva asemanator in mine, o putere care m-ar putea trece de orice obstacol (sa dea Domnul sa nu le am...si daca le voi avea, sa ajut cat mai multi oameni sa gaseasca in ei puterea).
Nenumitii n-au nicio trecere in fatza mea. Am tot felul de slabiciuni si am facut pacate, ca orice om...Dar sunt un zid in fatza celor nenumiti. Sentimentul acestei puteri trebuie neaparat compensat prin a recunoaste ca exista o forta de dincolo de noi, ca trebuie sa multumim pentru ce avem si pentru ce nu avem; de sentimentul umilintei. Un om care se crede el Dumnezeu pacatuieste. Un om care simte in el o putere, simte doar adevarul. Dumnezeu e peste tot.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 26 Noi 2008, 11:03

Inclin sa cred ca ceea ce numim Dumnezeu e o suma de legi peste care nu se poate trece. Fiecare civilizatie le-a vazut ca prin ceata...Reincarnare, inviere, binele platit cu bine etc.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 26 Noi 2008, 11:06

Citat :
Am început usurel, folosind o voce joasă, calmă, doar să fiu capabil de a auzi ce zic:
"Vreau să mă fac bine, vreau să mă fac bine... Stiu că mă voi face bine, mă voi face bine...".
Repetam cuvinte de genul acela la nesfârsit - repet: în fata oglinzii, cu voce distinctă.
"Mă simt mai bine, deja mă simt mai bine... Stiu că voi fi sănătos, voi fi sănătos...", folosind o voce cu putin mai puternică decât înainte. Făceam aceleasi repetitii zilnic, convins că voi învinge în final.
"Ce bine mă simt, deja mă simt grozav de bine, voi fi sănătos curând...", tot asa, la nesfârsit!
"Sunt bine, mă simt excelent, sunt sănătos... Boala a fost învinsă, mă simt extraordinar!"
Doi ani am purtat dialogurile alea cu mine în fiecare zi (de câteva ori), apoi am continuat cu ele si mai târziu dar nu de trei ori pe zi - doar odată: să-i amintesc creierului că trebuie să fie treaz, să lupte mai departe.
Primele semne de îmbunătătire a sănătătii au fost cam după 6-8 luni de autosugestie. După doi ani deja mă simteam excelent (exact cum îmi spuneam în fata oglinzii). După trei ani am mers la Spitalul judetean Brasov să-mi fac analizele pentru ficat: erau aproape perfecte dar stiam că vor deveni si mai bune, eram 100% convins că voi fi învingător asupra cancerului la ficat.
Au trecut 30 de ani de atunci si... sunt aici în dialog cu voi. Nu-i aia fantastic? Este...

Exact asa simteam in subconstient ca ar fi o metoda de tratament. Din pacate putini oameni o afla si o aplica in cazurile grave. Suntem educati ca suferinta e normala. Asta e metoda cea mai simpla. Fiecare credinta a complicat foarte mult acest tratament.
Ar trebui sa o aplic...trebuie. De ce sa astept?...
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 26 Noi 2008, 12:14

zaraza26 a scris:
Citat :

Exact asa simteam in subconstient ca ar fi o metoda de tratament. Din pacate putini oameni o afla si o aplica in cazurile grave. Suntem educati ca suferinta e normala. Asta e metoda cea mai simpla. Fiecare credinta a complicat foarte mult acest tratament.
Ar trebui sa o aplic...trebuie. De ce sa astept?...

Chiar asa...de ce sa mai ashteptzi; zici si lu Cactus ce rezultate ai, poate ma apuc si io; nu prea am vointza dar pot sa incerc...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 26 Noi 2008, 14:53

Citat :
Chiar asa...de ce sa mai ashteptzi; zici si lu Cactus ce rezultate ai, poate ma apuc si io; nu prea am vointza dar pot sa incerc...

Tocmai ma necajeau iar durerile lombare. Asa ca la prima ocazie m-am dus la baie si mi-am spus...nu, nu mi-am spus decat cateva cuvinte pentru ca putea sa treaca pe acolo oricine. Ma uit in ochii mei si imi impun sa imi mobilizez vointa, sa inceteze problemele. Un leac simplu ar fi sa fac cat de des ceva ce ma pasioneaza...ceea ce se intampla cam rar.

Eu trebuie doar sa imi impun starea de sanatate. Tu trebuie sa iti impui sa VREI.
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE EmptyMier 26 Noi 2008, 15:55

Emil Condor a scris:
cactus a scris:
daaa; mai trebuie si vointza...
Da, trebuie vointă, ai dreptate dar si vointa se naste prin credintă. TOTUL se leagă de credintă.
Repet cel mai important mesaj din postarea mea anterioară: FĂRĂ CREDINTĂ NIMIC NU E POSIBIL.

Probabil ca e timpul sa ne gandim unde e locul acestei credinte, e puterea creierului sau a inimii?
Sus In jos
Continut sponsorizat

CREDINTA dă PUTERE Empty
MesajSubiect: Re: CREDINTA dă PUTERE   CREDINTA dă PUTERE Empty

Sus In jos

CREDINTA dă PUTERE
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: CRESTINISM (teme generale)-
Mergi direct la: