Numarul mesajelor : 12 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 19/04/2012
Subiect: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Joi 19 Apr 2012, 16:08
Daca ai fi intr-o situatie similara ce ai face? si nu-mi raspunde automat, inchide ochii vizualizeaza toata situatia si vezi ce ai simti si ce i-ai raspunde.??
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Joi 19 Apr 2012, 23:16
Impresionant! Coplesitor video!
Bine ai venit la Popas Ana-Maria!
PS. Am răspunsul asteptat după vizionarea filmuletului. îl am de mai mult timp... Voi reveni asupra lui.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: spune-mi tu Joi 19 Apr 2012, 23:26
Ana-Maria, iti voi raspunde sincer de tot: NU STIU. cand am vazut filmul ma gandeam ca as fi raspuns cam asa: - "Pana acum Domnul mi-a cerut sa traiesc pentru El, nu sa mor..., ce voi face intr-o zi daca-mi va cere voi sti atunci!" ce-as fi facut mai departe, nu stiu.
dar sa jucam putin diferit acest joc: eu iti voi povesti ceva iar tu imi vei spune sincer ce crezi.
de pe la varsta de 14 ani mi-am tot pus viata in pericol sa apar pe strada pe cei mai slabi, pe femei, fete agresate si sa opresc de la furt tot felul de hoti... de cateva ori am fost si injunghiat, slava Domnului, usor. de astamparat tot nu m-am astamparat; mi-au tot spus si alti s-o las balta ca pot s-o sfarsesc rau! parca ceva mai puternic decat mine ma impinge la aceste atitudini nesabuite... p.s. mai am 3 frat pompieiri!
intrebarea la care sa-mi raspunzi: daca mor intr-o astfel de sitiatie, am murit pentru cerdinta mea? sau unul din fratii mei daca moare salvand vieti, moare pentru credinta lui? au imbratisat aceasta meserie pentru ca cred in ea.
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Vin 20 Apr 2012, 02:15
Ei dar nu se putea altfel. Film american fără pistol, nu, nu se putea sa fie american, chiar dacă era vorba de credința in Dumnezeu. Asa ca am adaptat acum si filmulețele creștine la stilul The Punisher, ... Dar filmul degeaba e tradus in limba romana, el nu e făcut pentru noi romani, ci pentru pastori americani , care sunt vai de steaua lor. Asa cum am văzut si in filmulețul dumitale.
Dacă bisericile americane au ajuns ca in videoul asta de mai jos, ce sa mai crezi despre ei si credința lor?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Vin 20 Apr 2012, 02:52
Dia, probabil te referi la dansul în biserică, nu-i asa? David a dansat si el spre slava lui Dumnezeu... Cred că toti stim cât de multă credintă a avut David.
Emil Condor
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Vin 20 Apr 2012, 03:31
Ana-Maria a scris:
Daca ai fi intr-o situatie similara ce ai face? ... ce ai simti si ce i-ai raspunde.?
Sunt situatii în care unii ar muri pentru ceea ce cred, dar sunt si situatii în care nu ar avea rost să o facă.
Personal dacă as fi cu teava pistolului la cap, ce as putea alege între a muri si... a muri? As alege să mor! Cea mai la îndemână cale de izbăvire. Păstorul din filmulet a spus: nu sunt gata să mor! Sotia lui, la fel. Eu spun în ceea ce mă priveste: sunt gata să mor oricând. Moartea trupului nu mă sperie deloc, dar absolut deloc. Că vine la 50 sau 80, tot vine odată, trebuie să trecem si prin ea. Isus a avut parte de ea, si noi să nu avem?
PS. Un lucru e foarte important de retinut: Isus dă viata, nu o ia!
Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Vin 20 Apr 2012, 04:45
Despre film: E o aiureala. Nu are nici o aplicatie.
Ana-Maria a scris:
Daca ai fi intr-o situatie similara ce ai face? si nu-mi raspunde automat, inchide ochii vizualizeaza toata situatia si vezi ce ai simti si ce i-ai raspunde.??
Ce as face? M-as lupta sa-i iau pistolul din mana, sau as muri incercand! Nimeni nu mi-ar ameninta sotia cu pistolul, iar eu sa stau sa-i predic! Asta in ce priveste situatia din film. In general, insa, nu cred ca cineva poate sa spuna cu siguranta ce ar face.
@Diaporevomenos: Nu toti pastorii sunt la fel, dupa cum nu toti oamenii sunt la fel. Fiecare cu steaua lui. Pastorii sunt precum congregatia, si invers. Prin urmare, nu toate serviciile religioase sunt croite dupa un calapod. Mai ales in America, unde nu exista asa ceva. Ce e in video e un serviciu specific negrilor, care asa-l au dintotdeauna.
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
Emil Condor
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Vin 20 Apr 2012, 04:49
Da, Ciprian, chiar mă pregăteam să dau un răspuns în genul celui dat de tine: as încerca să-l dezarmez si eventual, dacă nu as avea de ales l-as trimite pe ticălos pe vesnicile plaiuri ale vânătoarei ceva mai înaintea mea.
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Sam 21 Apr 2012, 02:36
Si ăștia tot negri sunt?
Uite asa ii nebunesc pe oameni niște pastori mincinoși in America.
Credința draga Ciprian e cu totul altceva. Mie mi-a trebuit 30 de ani ca sa înțeleg lucrul asta. Si abia acum încep cu pași timizi sa ma apropii de Dumnezeu pentru ca abia acum am inteles ce este Dumnezeu.
Până acum credința a fost un sentiment sufletesc nu spiritual. Adu-ți aminte ce a zis Iisus:
Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.
Si Iremia in Vechiul Testament.
23 Aşa zice Domnul: "Să nu se laude cel înţelept cu înţelepciunea sa, să nu se laude cel puternic cu puterea sa, nici cel bogat să nu se laude cu bogăţia sa; 24 Ci de se laudă cineva, să se laude numai cu aceea că pricepe; şi Mă cunoaşte că Eu sunt Domnul, Cel ce fac milă şi judecată şi dreptate pe pământ, căci numai aceasta este plăcut înaintea Mea, zice Domnul.
Restul e numai prefăcătorie si maimuțăreala.
Emil Condor
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Sam 21 Apr 2012, 03:00
Dia dragă, adevărul e că nu putem sti ce e în inima lor. S-au simtit bine lăudându-L pe Dumnezeu si au început să danseze. Tu, chiar niciodată nu ai simtit nevoia să ridici mâinile spre cer si să le legeni în timpul unui cântec ce te pătrundea adânc în suflet? Eu am făcut-o si nu numai odată. Mi se pare o manifestare firească. Dacă cei din filmuletele date de tine au ales dansul, e alegerea lor care le face bine. Personal nu pot să condamn manifestările de bucurie. Nu pot! Ba chiar le încurajez. Unii nu văd ca acest lucru să fie normal în biserici si sunt de acord: nu este normal pentru ei, dar poate fi normal pentru altii. Pe marginea acestor manifestări se poate discuta la infinit pentru că sunt multi ce nu se simt deranjaqti deloc de ele si tot multi sunt cei împotrivitori. Cine are dreptate, Dia? Cei ce laudă pe Dumnezeu dansând sau cei ce laudă pe Dumnezeu plângând? Eu sunt cu ambele variante de manifestare a dragostei, a bucuriei, a iubirii, a laudei, al oricărui sentiment îndreptat spre Dumnezeu.
Pacea să fie cu noi toti!
Diaporevomenos
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Sam 21 Apr 2012, 03:58
Emil Condor a scris:
Dia, probabil te referi la dansul în biserică, nu-i asa? David a dansat si el spre slava lui Dumnezeu... Cred că toti stim cât de multă credintă a avut David.
Nimeni nu poate descrie ce fel de dans a fost acela a lui David. Oricum era un dans religios din tradiția israeliților cu semnificație si dedicație către Dumnezeu. Nicidecum panarama asta americana demonica. Cred ca si cel mai nedocumentat poate observa ca acești oameni sunt sub influenta demonica drăceasca si se zbat ca niște apucați.Ori religia creștina nu învață sa ceva. Nicăieri in Noul Testament nu se pomenește de dansuri si aiureli de genul asta.
Emil Condor
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Sam 21 Apr 2012, 19:25
Dia, după cum stii, expresia „dans religios” nu poate avea succes la urechile mele, mai ales... religios.
Dansul e văzut de mine ca o explozie a bucuriei interioare si nu cred că e ceva gresit în aceea. Altii văd miscările alea ca fiind demonice, dar nu-i condamn - asa au fost formati de predecesori. În exprimarea bucuriei, unii se îmbrătisează, altii se pupă, altii cântă sau dansează. Important este că bucuria vine din ei si în general îi face mai buni. Gresesc?
Ciprian
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Dum 22 Apr 2012, 01:11
Pentru ca nu inteleg prea bine cele de mai jos
Diaporevomenos a scris:
Credința draga Ciprian e cu totul altceva. Mie mi-a trebuit 30 de ani ca sa înțeleg lucrul asta. Si abia acum încep cu pași timizi sa ma apropii de Dumnezeu pentru ca abia acum am inteles ce este Dumnezeu. Până acum credința a fost un sentiment sufletesc nu spiritual.
am sa comentez aste:
Citat :
Nimeni nu poate descrie ce fel de dans a fost acela a lui David. Oricum era un dans religios din tradiția israeliților cu semnificație si dedicație către Dumnezeu. Nicidecum panarama asta americana demonica. Cred ca si cel mai nedocumentat poate observa ca acești oameni sunt sub influenta demonica drăceasca si se zbat ca niște apucați.Ori religia creștina nu învață sa ceva. Nicăieri in Noul Testament nu se pomenește de dansuri si aiureli de genul asta.
Dansul lui David a fost...DANS! Ce nu e clar aici? Cum poate un dans sa fie "spiritual", sau religios, sau de oricare alt fel, ca eu nu pricep? Ba mai mult, David a dansat aproape gol, si se pare ca s-a facut de ras, cel putin in ochii lui Mical, care l-a dispretuit pentru ca a dansat, si l-a luat peste picior:
Samuel, in Vechiul Testament, ce-i drept, a scris:
2Sa 6:14 David juca din răsputeri înaintea Domnului, şi era încins cu efodul de in subţire. 2Sa 6:15 Astfel au suit David şi toată casa lui Israel chivotul Domnului, în strigăte de bucurie şi în sunet de trîmbiţe. 2Sa 6:16 Pe cînd chivotul Domnului intra în cetatea lui David, Mical, fata lui Saul, se uita pe fereastră; şi, văzînd pe împăratul David sărind şi jucînd înaintea Domnului, l-a dispreţuit în inima ei. 2Sa 6:20 David s'a întors să-şi binecuvinteze casa. Mical, fata lui Saul, i-a ieşit înainte, şi a zis: „Cu cîtă cinste s'a purtat azi împăratul lui Israel descoperindu-se înaintea slujnicelor supuşilor lui, cum s'ar descoperi un om de nimic!”
Diaporevomenos, se vede ca sunteti in companie buna! Ba mai mult, daca David a facut un lucru bun, atunci e bun, indiferent ca e in VT sau NT. Sau ce a facut David e de condamnat? Iar daca asta e corect
Citat :
Oricum era un dans religios din tradiția israeliților cu semnificație si dedicație către Dumnezeu.
atunci de ce dansul alora nu are semnificatie si dedicatie, si chiar traditia israelitilor? Aici tin sa precizez ca eu nu am dansat niciodata, ba nici macar de cantat nu cant decat rar. Dar categoric ca oricine canta mai des ca mine e posedat, sa nu mai vorbesc de cei care danseaza!
Citat :
Cred ca si cel mai nedocumentat poate observa ca acești oameni sunt sub influenta demonica drăceasca si se zbat ca niște apucați.Ori religia creștina nu învață sa ceva. Nicăieri in Noul Testament nu se pomenește de dansuri si aiureli de genul asta.
Din ce duh vorbiti aici? Au cerut oamenii aceia sa se inchine lui Satana, sau lui Dumnezeu? Hristos a promis ca oricui cere de la Dumnezeu, Dumnezeu-i va binecuvanta, pentru ca nici un tata nu da copiiilor lui un sarpe ori o piatra cand ei cer paine. Va dati seama, Diaporevomenos, ca desconsiderati nu pe oameni, cu un astfel de vocabular si idei, ci pe Dumnezeu? Duhul nu lucra cum vor oamenii, zice Christos lui Nicodim, ci ca vantul, nimeni nu-l poate intelege ori prezice. Dar se pare insa ca Diaporevomenos stie mai bine decat Christos! Cand uncenicii au venit la Christos si a vrut sa opreasca pe alti ucenici, ai lui Ioan, El le-a raspuns ca nu e treaba lor, nu e via lor, ci a lui Dumnezeu. Se pare insa ca si aici stiti foarte bine ce si cum! Iar daca NT nu invata despre dans, ei bine, invata Vechiul! Obiectii si aici? No acuma, spuneti-mi cum e cu credinta.
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
Diaporevomenos
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Mar 24 Apr 2012, 04:04
Draga Ciprian. Citind mesajele tale scrise, dai dovada de un om care intrade-var are credința în Dumnezeu. Dar în anumite cazuri avem păreri diferite si nu e nimic rău in asta. Chiar si Cuvântul Sfânt a Lui Dumnezeu, recomanda acest lucru:
18 Mai întîi de toate, aud că atunci cînd veniţi la adunare, între voi sînt desbinări. Şi în parte o cred, 19 căci trebuie să fie şi partide între voi, ca să iasă la lumină cei găsiţi buni.
Dacă te interesează, versetele acestea in Biblia BOR, sunt mult mai corect traduse:
18 Căci mai întâi aud că atunci când vă adunaţi în biserică, între voi sunt dezbinări, şi în parte cred. 19 Căci trebuie să fie între voi şi eresuri, ca să se învedereze între voi cei încercaţi.
Cuvântul folosit aici "eresuri" este tradus motamo din greaca si înseamna secte. Αίρεση = eresi, din verbul eri = scot afara, extrag. Iar la expresia: ca să iasă la lumină cei găsiţi buni, este mult mai bine redat in Biblia BOR, sa se distingă cei încercați.
Asa ca Forumul Nostru își îndeplinește datoria pe deplin, mai ales la subiecte legate de credința în Dumnezeu.
Ai pus însa multe întrebări si îmi este asa de greu sa stau sa scriu cu tastatura, mai ales când trebuie sa răspund detailat, la ceea ce sunt întrebat. Asa vrea sa știi ca scriu mult de fel, dar nu scriu cu tastatura, ci cu un program care se numește "logograf" . Nu exista in România si nici in limba română. Eu am acest program in limba greaca si in engleza. Mai interesant este ca am cautat pe net in DEX si la cuvântul logograf, apare cu totul alt ceva.
LOGOGRÁF, logografi, s. m. Denumire dată primilor istorici greci care încercau să reconstituie istoria triburilor și a orașelor grecești pe baza legendelor și a cronicilor. – Din fr. logographe.
Ciudat, se ia un cuvânt pur grecesc, se botează franțuzesc si se traduce aiurea in tramvai.
Cuvântul Logograf este compus din doua cuvinte: logo si grafos, care primul înseamna logo = cuvânt si grafo = scriu. In fine, uneori ma gândesc in asemenea cazuri sa nu stau sa scriu atât de mult, ci sa înregistrez răspunsul si sa-l atașez apoi pe forum, sub forma de fișier audio.
Nu știu dacă administratorul forumului ar fi de acord, deoarece se modifica aspectul forumului, unde regula este scrierea mesajelor cu litere si nu schimbul de replici cu voce, ca Paltalk-ul.
Hai, ca deja am scris prea mult si nu ți-am răspuns încă la nici o întrebare. Maine poate am timp mai mult.
Ana-Maria
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 29 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 19/04/2012
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Vin 27 Apr 2012, 18:52
Emil Condor a scris:
Ana-Maria a scris:
Daca ai fi intr-o situatie similara ce ai face? ... ce ai simti si ce i-ai raspunde.?
Sunt situatii în care unii ar muri pentru ceea ce cred, dar sunt si situatii în care nu ar avea rost să o facă.
Personal dacă as fi cu teava pistolului la cap, ce as putea alege între a muri si... a muri? As alege să mor! Cea mai la îndemână cale de izbăvire. Păstorul din filmulet a spus: nu sunt gata să mor! Sotia lui, la fel. Eu spun în ceea ce mă priveste: sunt gata să mor oricând. Moartea trupului nu mă sperie deloc, dar absolut deloc. Că vine la 50 sau 80, tot vine odată, trebuie să trecem si prin ea. Isus a avut parte de ea, si noi să nu avem?
PS. Un lucru e foarte important de retinut: Isus dă viata, nu o ia!
Pastorul acela a spus ca nu e gata sa moara pentru credinta lui deoarece nu s-a predat in totalitate Domnului ,nu l-a slujit asa cum trebuia... mai avea de cerut iertre cuiva, a gresit cuiva etc.....Deaceea a spus ca Nu!!! Ps>> Mi se pare ca ati cam deviat cam mult de la subiectul postat de catre mine.,si acela fiind doar un mic raspuns Esti gata sa mori pentru credinta ta ?
_____________________ Nu este răspunsul cel care luminează, ci întrebarea!
Ciprian
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Sam 28 Apr 2012, 00:02
Stimata domnisoara, daca am deviat, atunci sunteti in primul rand vinovata. Filmuletul ales nu potriveste bine cu intrebarea pusa! Sa mori de mana unui caz mental nu e sa mori pentru Christos! Doi la mana, lasati pe cei ce duc zilnic crucea sa insiste cu astfel de intrebare. Adica cei ce din randul carora mor cei ucisi de catre fratii Karimei in Turcia, Egipt, Iran, si oriunde in tarile arabe. In ultimul rand, Christos a murit ca noi sa traim. Prin urmare, asta cere Christos, sa traim pentru EL!
Diaporevomenos
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Sam 28 Apr 2012, 14:54
Ciprian a scris:
Stimata domnisoara, daca am deviat, atunci sunteti in primul rand vinovata. Filmuletul ales nu potriveste bine cu intrebarea pusa! Sa mori de mana unui caz mental nu e sa mori pentru Christos! Doi la mana, lasati pe cei ce duc zilnic crucea sa insiste cu astfel de intrebare. Adica cei ce din randul carora mor cei ucisi de catre fratii Karimei in Turcia, Egipt, Iran, si oriunde in tarile arabe. In ultimul rand, Christos a murit ca noi sa traim. Prin urmare, asta cere Christos, sa traim pentru EL!
Eu zic sa n-o certam pe duduita noastra pentru intrebare. Intradevar Hristos a murit ca sa traim pentru El, dar sa si murim. Altfel am fi nemuritori. Pana si Apostolul Pavel cand a ajuns in Cezaria si proorocul Agav i-a zis ca va fi legat la Ierusalim, el a insistat si a spus:
13 Atunci a răspuns Pavel: Ce faceţi de plângeţi şi-mi sfâşiaţi inima? Căci eu sunt gata nu numai să fiu legat, ci să şi mor în Ierusalim pentru numele Domnului Iisus.
Asa ca e valabila intrebarea domnitei. Eu de ex. sunt gata sa mor. Si nu de acum de cand mi sa pus intrebarea pe forum, ci mai de mult.
Emil Condor
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Sam 28 Apr 2012, 19:36
Ana-Maria a scris:
Esti gata sa mori pentru credinta ta ?
Ciprian a spus ceva despre eventualitatea de a trăi în mijlocul celor ce urăsc crestinismul - acolo poti să spui că mori pentru credinta ta, dar între crestini nu ti se oferă ocazia aceea, deci, vorba lui Ciprian, „nu are aplicatie” e corectă.
Da, dacă as fi în situatia când ar trebui să plătesc cu viata pentru păstrarea si apărarea credintei în Hristos, sunt gata să mor. Altfel nu are sens! Si multumesc Creatorului pentru că nu m-a pus în situatia de a fi ucis pentru apărarea credintei mele.
Ciprian
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Dum 29 Apr 2012, 05:03
Ce eu vreau sa spun e ca intrebarea nu este crestineasca! Intrebarea este pentru musulmani, nu pentru crestini.
Dumnezeu pretuieste viata, nu moartea, ca de aceea a trimis pe Christos, tot ceea ce avea mai scump, ca noi sa traim. Nu e noevoie de jertfa noastra- jertfa Sa e completa si absoluta.
Desigur ca pretuieste sangele martirilor, ca doar pentru aceea sangele acela va fi razbunat, dar tocmai aici e punctul sensibil, care scapa: Dumnezeu nu gaseste placere in martiraj! Moartea repugna lui Dumnezeu, moartea e antitetic caracterului Sau.
La astfel de intrebare sucita "esti gata sa mori pentru credinta ta?", crestinul raspunde "sunt gata sa traiesc pentru ea!" Restul sunt detalii.
Absurditatea intrebarii asteia e vadita daca o reformulam: "esti gata sa-ti vezi sotia batuta, taiata, violata in grup, apoi scuipata si stropita cu acid pentru credinta ta?" "esti gata sa-ti vezi sotul batut, bagat intr-o masina la care i se da foc, iar pe cand crezi ca e mort, sa vezi ca e scos afara aprope mort, dus pana la un pod, batut in timpul asta, iar apoi spanzurat de picioare de pod pentru credinta ta?" "esti gata sa-ti vezi copilul batut si decapitat cu firezul in timp ce drept crediciosii citeaza din Coran, ca aceasta este soarta destinata de Alah dumnezeu tuturor cainilor necredinciosi, si totul pus pe internet, pentru credinta ta?"
PS Si daca vrea cineva sa vina cu exemple din Scriptura- meditati inainte.
Emil Condor
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Dum 29 Apr 2012, 15:03
Ciprian a scris:
Jertfa Sa e completa si absoluta.
Trebuie să fiu de acord cu afirmatia asta, cu adevărul acesta. 100%!
Citat :
La astfel de intrebare sucita "esti gata sa mori pentru credinta ta?", crestinul raspunde "sunt gata sa traiesc pentru ea!"
(Sper că Dia nu se ia de mine că dansez! )
Diaporevomenos
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta? Sam 09 Iun 2012, 20:54
Iata un tanar crestin, care a fost gata sa moara pentru credinta sa, in Dumnezeu si in Iisus Hristos.
TUNISIA: Musulmanii au decapitat un tânăr creştin acuzat de apostazie.
4 Şi am văzut nişte scaune de domnie; şi celorce au şezut pe ele, li s'a dat judecata. Şi am văzut sufletele celorce li se tăiase capul din pricina mărturiei lui Isus şi din pricina Cuvîntului lui Dumnezeu, şi ale celorce nu se închinaseră fiarei şi icoanei ei, şi nu primiseră semnul ei pe frunte şi pe mînă. Ei au înviat, şi au împărăţit cu Hristos o mie de ani
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Esti gata sa mori pentru credinta ta?