LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu google 23 efremovivanantonovici romana taieri nicuvar Popasul humanitas Fantasy muzica_traditionala mediu drumetie CPSF reclame padure comment-143 curiozitati internet 1 Limba brasov 1918 politica problema istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 I_vote_lcapNiste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 I_voting_barNiste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 I_vote_lcapNiste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 I_voting_barNiste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)

In jos 
+5
VOTAN
CRUCIAT
Emil Condor
Cristina
lutra vulgaris
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyLun 05 Sept 2011, 18:16

Flaut Vs. Violancel

"Copii, nu va fie frica sa gresiti".
....

Astazi doar violancelul:
<<“Crucea mea”, companionul, povara, chinul, mierea, insula, reveria mea de lemn rezonant. Începuse viaţa, pentru mine: “hăăăăă, hă, uite una cu contrabasu’ după ea, băî!”. “Fata, fata! Ce-i aia, chitară?”
Şi se relansase viaţa altora: “Fugi cu ţambalu’ de-aci!”...
“Şi nu uita! Nu ne lăsăm până nu tăiem dulapul la Madrid! Tot înainte!” –
Cu el, violoncelul, lipit de coastele mele din dreapta, bătându-se ca un prostănac de piciorul meu drept, în mers, cu mâna mea petrecută peste pieptul şi tastiera lui, în husa aceea de un gri prăfos cu căptuşeală vişinie. Am căzut de multe ori iarna, pe drum; o dată nu l-am spart. Dacă se crăpa, era de la frig.
Suindu-mă la capăt, mă repezeam (cu precauţie, totuşi) să îi găsesc un loc ferit: la burduf, unde-l acopeream cu propriul corp, încasând îmbrâncelile în locul lui, sau în spaţiul inutil dintre cocoaşa interioară a roţii şi spătarul unui scaun...Pentru orice urcare şi coborâre, trebuia să calculez bine spaţiul, ca pentru doi. Pe el îl ţineam strâns, cu căluşul înspre mine, să nu i-l împlânte în burtă călătorii înghesuiţi – eram unul, de fapt, o eu mai masivă şi parcă de porţelan, când eram cu el.

Şi oftaturile şi încruntările şi bombănelile sugestive ale călătorilor striviţi de program, de obidă şi mai ales de griul ceauşist: “ce dracu’ se cară şi fata asta cu dulapul după ea prin tramvai, când noi mergem la muncă!”...

Ca şi vioara, violoncelul îşi lasă semne pe corpul tău. Întâi, degetele de la mâna stângă se fac cu vreun centimetru mai lungi decât cele de la dreapta. Apoi, buricele degetelor se bătătoresc. Arătătorul de la drepta se îndoaie lateral-dreapta puţin mai mult decât e de la natură, tot mânuind arcuşul.
Iar odată cu apariţia cheii do şi-a ascensiunilor la care te obligă, pe tastatură, daumenul (degetul mare de la stânga) îşi formează un “guguloi” un pic mai sus de falanga dinspre vârf. În fine, ar mai fi mica pată rozalie: la violonişti – pe gât, la violoncelişti – pe piept, imediat în dreapta sternului......
Cântam “Elegia” de Fauré. O piesă care poate muta, uneori, munţii. Sau inimile de piatră, deh. Nu studiasem, evident, suficient: nu era totul cristalin, virtuoz, impecabil. Totuşi, atunci şi acolo, mi-am asumat faptul că oamenii ăia până atunci de temut erau cam de rahat, luaţi în parte, cu judecata mea de 16 ani. Că mie-mi plăcea piesa aia, că de concursul lor uns cu vaselină nu-mi păsa, că tracul şi frecuşul nervos pe care mi (ni) le provocau erau o tâmpenie inutilă şi că, pe scurt, it was all mine.

Violoncelul, elegia, muzica, lumea – it was all mine. Şi-am cântat pentru prima oară uitându-mă în ochii lor. Eu şi violoncelul. Noi făceam muzica, noi ne balansam, noi ne văluream, noi suflam, noi eram vii în camera aia: din viaţa noastră le aruncam câte-o privire în unghi bine reglat, ca un actor sfruntat de manipulator. Am auzit plesnind cateva corzi, atunci, si nu erau ale violoncelului.

Termin, mulţumesc, ei mormăie puţin stingheriţi, plecăm, eu şi violoncelul.

“Da’ ce-am făcut?…” Deşi ştiam foarte bine: îi “cucerisem”.>> Povestea violancelului

Tare as fi vrut sa fie ceva mai mic, mai simplu, mai usor de carat si mai usor de studiat. Un nai par exemple, o chitara amarata, chiar daca erau una versus ailalta. Clape, ce stiu eu. Da nu...trebuia sa fie flaut vs. violancel. Si viola ori vioara parca erau "scataitori" mai simple gandind cu mintea mea de om neom.

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 06 Sept 2011, 02:48

*violoncel

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 06 Sept 2011, 02:50

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 06 Oct 2011, 00:26

Dragul meu dintotdeauna,
De pleci ori stai imi e tot una
(poftim?)
Am obosit …de plictiseala
(si de ce m-ai mai chemat aici?)
Tabiet si tabinete
Tu respiri prin eprubete
Te feresti de boala
(e normal)

Dar te iubesc atat de…
(mic)
Atat de…
(hhmm..stiu)…atat de asa si asa
(asa s-asa?)
Si te iubesc atat de…atat de..atat de asa si asa

Dragul meu imi faci statuie..
(Eu?)
N-ai pretentii, nu bati cuie
(pai nu?)
Nu mai vrei copii ca fac deranj
(pai daca nu am ..ciocan?)
Nu faci pauze de masa..
(Ba da)
N-ai prieteni,n-ai nici casa
(mai am cativa..)
Si nu-ti plac nuantele de orange
(orange?..cum sa nu?..uite am si tricoul orange..)
Galben!

Si te iubesc atat de..atat de..atat de asa si asa

(asa si asa..asa si asa…)

N-ai idei originale
(asa si asa)
Ma tratezi ca pe icoane
(asa si asa)
Nu vrei sa incomedezi
(normal,de ce sa fac deranj?)
Sunt femeie, nu papusa
Pune gura si ma musca(acum,aici de fata cu ..)
Stiu,ti-e teama ca ma pierzi(intr-un fel)

(Stiu..ma iubeste atat de)..spune-ti si voi...atat de ..atat de asa si asa
Si te iubesc atat de ..atat de ..atat de asa si asa

(Ea ma iubeste atat de)..plina de..(atat de)..asa si asa
(atat de asa si asa) asa si asa
(Si eu pe ea)..asa
(Si eu langa ea)…asa
(Si oi pleca)..asa
(Si-o voi lasa)..asa
( asa sï asa)

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyDum 11 Dec 2011, 14:54

Nu stiu unde sa scriu ce am sa zic mai jos, asa ca m-am gandit sa scriu unde imi place mie. Vorbesc serios, dar va multumesc frumos ca asta este al doilea an in care in timpul meu liber care si asa e vai si amar de scurt cand viu pe forum si macar prin locurile unde misun eu pe forum, n-am citit 'huratanii" si alte minuni. Ca slava domnului n-am fost pusa in situatia sa aleg sau sa intervin, ca unii dintre voi ati fost suficient de oameni cat sa va opriti la timp inainte ca situatia sa degenereze. Stiu ca imi lipsesc momentele de creatie personala dar parca nu asa tare pentru ca pretul pe care trebuia sa-l platesc azi il consider cam inutil si nejustificat. E unul din putinele momente din an cand iti doresti sa vii undeva sa zici ca socializezi si sa nu fii nevoita sa fii cu ochii in patru, sa nu fiu nevoita sa-mi para rau ca am impartit din viata mea si asa neinteresanta. Ptiu ptiu sa nu va deochi! (btw nu vreau sa mi se spuna/arate ca m-am inselat chiar daca asa o fi.... imi place lumea asta pe care am ales sa o privesc din acest loc).

Sarbatorile sunt pt. a fi blanzi si intelegatori chiar si cu cei care nu poci sa fie asa nici macar cu ei insisi dar altminteri cu altii.

Multumesc pentru ca nu mi-ati zgandarit cainele rosu si ca l-ati lasat sa sada acolo unde ii sta cel mai bine sa stea.

Scriu azi pentru ca nu stiu pe unde voi mai fi zilele premergatoare sarbatorilor si mai scriu pentru ca am vrut sa ma destind azi si am inceput sa umblu prin locurile pe unde umblam alta data si e al dracului de greu sa sezi ca vita pe malul raului sa vezi "cadravele" alora care ti-au facut candva rau care si in stare de **********...... arunca cu bucati din ei doara doara numai ei stiu ce or obtine.
Pentru inversunatii sortii:
"orice numai sa ma vezi plecat"

(daca tot nu pot posta nici macar ca vizitator)
La multi ani, ma! Sarbatori fericite! Si voua si lor!

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 13 Dec 2011, 23:20

Bai ce de kkat e viata cand se pune sa intoarca "favorurile". Nici nu e nevoie sa vad ce se petrece, deja stiu cum se va intampla(mi-ai face si o favoare, nu savurez deja-vu-uri stiu exact cum m-am simtit eu cand mi s-a intamplat nu sunt masochista sa ma bucur de neplacerile voastre, e ca si cum m-as bucura de ale mele). Scoate si vizitatorii madam inur, zi-i lui David sa ma si rebaneze de pe proxy de pe ipuri de peste tot faza e ca si daca ascunzi tot o sa traiti pe pielea voastra si o sa va umpleti deja cu invective (deja s-a inceput de mult timp) niste invective care pe vremea defuctului irina123 nici nu s-ar fi indraznit a fi scrise pe forumul mare. N-am cum sa ma bucur pt. nefericirea voastra. Fiecare culege ce a semanat. Eu macar dadeam copy-paste la injuraturi, unii creaza invective ad-hoc azi, se creeaza ditamai frazele special dedicate mai rau ca in mahala. Ani de zile v-ati crezut mult mai doamne si mult mai faine decat amarata de mine. Ceea ce eu am realizat in toti anii astia, abia acum o sa invatati ce si cum. O sa vedeti cat de inutile devin invectivele in fata rautatii umane. Unde discutia civilizata uneori devine inutila cand nici datul cu barda si nici aruncatul cu rahatul primit nu mai ajuta. Iar razbunarea cu mana ta devine si mai inutila. Poate dupa ce va racoriti/clarificati o sa intelegeti sper mai rapid de ce eu am ales azi sa fiu ceea ce sunt. Nu e deloc din cauza ca ma cred cea mai cea ci e din cauza ca am trecut prin chestii pe care voi abia acum le traiti. Ar fi genial sa nu le fi trait niciodata si eu sa nu fi avut dreptate niciodata. Si ar fi si mai genial daca scumpul David nu m-ar fi scos de pe banare ca sa va citesc.

Un om care vrea sa discute despre cai verzi pe pereti, despre generalitati sau sa faca glume nu a avut loc printre voi. Daca era suparat si venea sa mai sparga o nuca, ori niste rahati era bine. Acum spalati-va pe cap cu madam Veronica. Eventual activati-i userul ori de cate ori are de gand sa se ******. Cateodata unii oameni isi merita soarta.

Sa va ajute si sa va luminze cine o putea. Eu zic sa va vedeti de viata voastra asa cum am facut si eu. Femeia aia nu poate pricepe cand trece o anumita linie. Irositi timp, energie, invective pt. cineva care nu merita.

Claudiu si Shu(daca din greseala se transmite telepatic mesajul) si injuraturile si circul nu trebuie irosit in zadar. Nu folosesti bunatate de organ pentru fitescine. Ganditi putin, reflectati. Mai bine tragi de fiare si ignori. Nu poti sa te uiti in gura unor femei indiferent ca ele sunt inura ori magi. Nu se merita! Nu va manjiti mainile inutil. Mi-ar parea enorm de rau sa vad o Veronica tapetata pe taclale, nu de mana ta Claudiu si nici de a ta SHU. nu merita o asemenea onoare. Nu pt. ce a facut. Hai sa facem asa:
https://youtu.be/X7H1-S32-IQ

(eu nu pot nici macar sa intru ca vizitator, n-am nici macar adresele lor de email, habar n-am cine sunt oamenii astia, dar tare as vrea ca sa ajunga mesajul asta ultim la ei). Nu e nevoie sa fie public mesajul pe forum. Poate vreun inger dragut ii anunta.

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 13 Dec 2011, 23:32

F***. Exista careva care e online si poate intra in legatura cu oamenii aia doi de pe taclale si care ii poate ajuta sa inteleaga ca nu se merita. Mie mi se cam rupe de forumul ala, daca se umple sau nu, cu certuri .... mie imi pasa de oamenii carora le-a pasat de amarata de mine(ei sa nu fie implicati in acele certuri). Nu vreau sa-i vad tarati intr-o mocirla pt. o asa-zisa spalare de onoare fictiva. Chiar nu poate nimeni sa-i faca sa inteleaga ca exista momente cand e bine sa vorbesti cu o femeie si momente cand e bine sa te duci sa plimbi cainele afara. Bai, sunteti barbati in toata firea cum puteti sa bagati in seama ce zice una ca Veronica despre voi?????? Nu puteti considera ca a suierat un tren in viteza si n-ati inteles nimicuta???? Crying or Very sad

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 13 Dec 2011, 23:39

Bine ca nu mai vad nimic. Sper sa nu mai vad nimic. Am crezut ca fac stop de nervi. Ce nu vad si nu stiu clar nu ma poate atinge. Saru-mana mult pt. serviciu. smile

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 13 Dec 2011, 23:59

A bagat subiectul la Hazna. Si e numai pt logati. smile
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 14 Dec 2011, 00:04

Mai bine. Nu vreau sa-mi spui ce se petrece mai departe. Daca poti sa le trimiti un MP macar lui anjin cu ce am scris eu mai sus, ar fi genial. Macar sa pot dormi linistita ca ia parvenit mesajul. Ca cineva ia zis ca nu se merita. Nu-l scrie public ca n-am de gand sa ajung in haznaua lor. Sa ajunga cine isi doreste.

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 14 Dec 2011, 00:20

https://youtu.be/4zBF-SIE-pw
Falete " Puro Teatro " smile

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 14 Dec 2011, 01:54

Cel mai bun lucru, Irina, este să faci ca mine: când am plecat de acolo, nu m-am mai uitat înapoi.
Si am plecat fără să mă cert cu cineva.
Si am plecat chair dacă sunt câtiva ce mă încântau în dialogurile purtate cu ei.

lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 14 Dec 2011, 02:04

Abia acum cred si sper ca n-o sa ma mai uit inapoi. Nici eu nu m-am certat cu cineva. Ca sa vezi ironie. Eu doar intuiesc ce s-a intamplat si acum ca s-a intamplat cu un ochi ma bucur si cu unul plang. Pentru ca dupa acest timp am observat cu stupefactie ca exista printre ei persoane care nu simt nimic. Mi-am dat seama acum ca nu exista dreptate pt. mine in raport cu ei. Acei care nu simt sau care simuleaza ca simt sunt o gluma proasta a vietii. Suna penibil de insultator sa citesti oameni care mimeaza durerea, indignarea, urletele. Eu cand am simtit asa ceva am devenit practic muta.

Ca atare:

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 14 Dec 2011, 09:37

lutra vulgaris a scris:
Mai bine. Nu vreau sa-mi spui ce se petrece mai departe. Daca poti sa le trimiti un MP macar lui anjin cu ce am scris eu mai sus, ar fi genial. Macar sa pot dormi linistita ca ia parvenit mesajul. Ca cineva ia zis ca nu se merita. Nu-l scrie public ca n-am de gand sa ajung in haznaua lor. Sa ajunga cine isi doreste.
Dar nici nu prea am citit eu subiectul cu pricina, Irina. Am incercat sa urmaresc un pic dar m-am pierdut ca nu prea inteleg despre ce e vorba, eu fiind mai nou picata pe acolo. Am trimis. scratch
Eu zic ca poti sa-i dai si link-ul de aici daca e vizibil pt vizitatori.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 14 Dec 2011, 11:06

lutra vulgaris a scris:
Nu vreau sa-mi spui ce se petrece mai departe.
Uite ceva dragut pt tine:
anjin a scris:
da-i un bacio Irinei si spune-i ca mi se rupe de multe in lumea asta.

P.S. Ceilalti va rog sa ne scuzati. Very Happy Dar cum mp-urile sunt dezactivate pe forumul asta, uite ca pupaturile sunt la vedere. oh da!
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 14 Dec 2011, 22:38

Saru-mana mult pt. ca ai fost mesajerul intre noi. smile
O mica atentie pt. ca ai ajutat:

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMier 14 Dec 2011, 23:31

lutra vulgaris a scris:
Saru-mana mult pt. ca ai fost mesajerul intre noi. smile
O mica atentie pt. ca ai ajutat:
Ye ye, ce bine imi pare!! Stiam ca te va insenina mesajul lui Clau. mwah!
Multumesc frumos si eu pt melodie. Nici nu-ti imaginezi ce m-ai nimerit. love
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyJoi 15 Dec 2011, 02:56

"Te simt

Simt cum in fiecare seara apesi absent acelasi buton. Dupa care porneste aceeasi scara rulanta. A trecutului.
E ca si cum te-ai auto-pedepsi pentru ceva ce ti-a fost luat pe nedrept ori poate l-ai luat pe nedrept de la altii. Sau poate doar incerci in disperare sa simti ca posezi.

In fiecare seara ai o nevoie stringenta. Silvy din imaginatia ta ti-ar spune ca exista promotie la un supermarket pentru prosoape de bucatarie pentru restul vietii tale ori poate niscaiva vorbe de duh despre calaretul cu trei picioare.
Insa,
Cealalta Silvy, pe care tu refuzi sa admiti ca exista, stie ca te-ai inchis singur intr-un spatiu posibil tridimensional unde iti rulezi obsesivo-compulsiv un format (mai mult sau mai putin vandabil la TV) pur-sange romanesc: Lucifer din Carpati via Ermoupulis (in traducere romaneasca neaosa un fel de al treilea picior ermetic).

Si pentru a avea impresia ca ai s-un prezent ai lasat si o usita gen pt. catei. Nu ca ar fi total neasigurata. Cateodata o descui pentru ai primi pe acolo chiar si pe cei mai asteptati musafiri. Dar n-o descui pe cea mare care are usita, ci pe chiar insasi USITA.

Iar daca esti prea obosit stii ca n-ai cum sa fii eliberat din neatentie. Niciodata nu esti singur, umbrele te vor subtine. Cata tristete pe mine, cum nu sunt capabila sa apreciez ultimul domn-herou, intruchiparea auto-suficientei si a unei nestavilite educatii alese, semidoct'or cu << pretenţii de gentleman intelectual >>.

Ma gandesc oare cand ai sa realizezi ca avand aceste date tu n-ai cum sti ce a aia o busitura de usa din cauza de corent nici daca ai fi in mijlocul vreunui tai-fun. Desi sa tai fun-ul unora te pricepi de minune. Ciudat, pentru ca desi tu n-ai geamuri, esti convins ca ai vazut si mai ales ca ai aerisit. Desi tu nici pe tine nu te detii, esti convins ca ai fost vandalizat. Desi tu habar n-ai ca exist, refuzi sa-mi acorzi o banala libera trecere pe motiv ca pot avea toate trecerile din lume, mai putin cea pe care vreau eu sa o depasesc.

Si toate astea pentru ca te-ai uitat in priza de cand haul. Ar trebui sa te anunte si pe tine cineva ca Riflax&Tune nu va ajunge piesa de muzeu. Desi niciodata sa nu spui niciodata."
Silvy - 15 decembrie 2011

P.S. Am sa merg mai des la o piesa de teatru acreditat dupa ce se sfarseste fiecare act din spectacolul vietii.

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 20 Dec 2011, 06:14

20 - In memoriam
1977(Enrique Bunbury- El extranjero...soy)
20 decembrie 1994
20 decembrie 1995
20 decembrie 1999
20 decembrie 2000
(Anastasia Lazariuc - In casa mea )
"In casa mea cea draga, e muzica mereu
Ea se trezeste odata, in zori cu puiul meu..
E prima mea iubire, si tot ea ultima"
20 decembrie 2001
20 decembrie 2002
20 decembrie 2003
20 decembrie 2004
20 decembrie 2005
20 decembrie 2006
20 decembrie 2007
20 decembrie 2008(Alejandro Sanz y Malu - Aprendiz)
20(Malu - no voy a cambiar) decembrie (Shakira - No)2009
20 decembrie 2010

Ultima editare efectuata de catre lutra vulgaris in Mar 20 Dec 2011, 06:21, editata de 1 ori
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 20 Dec 2011, 06:15

20(Margareta Paslaru Tare-am fost) decembrie 2011

"Fete sprintene ce zboara,foi din calendar
Si imi pune fiecare viata pe cantar
Cate zile or fost mai bune
Cate m-au durut
De nimic nu-mi pare rau, e al meu tot ce-am avut
Orice lacrima inseala,
Sensul ei adanc
Bucurii intamplatoare m-au facut sa plang
Orice zambet isi pastreaza dreptul la mister
Uneori zambesc amar, dar mereu in suflet sper
In suflet sper.."

20 decembrie 2077(Isabel Pantoja - Hoy quiero confesarme)

Cu sinceritate,
Silvy"
(stiu, 'atat de mult traiesti in sinea mea, .. si brusc am inteles ca fara tine, eu insami mor si nu pot invia, desi am fost nascut cum stii prea bine: ca sa te apar, CA SA TE APAR si-mpotriva ta')

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 17 Ian 2012, 21:50

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 17 Ian 2012, 22:57

Revolutia la care visez si eu:

Citat :
Revolutia la care visez nu are culoare politica. Pentru ca Romania anului 2012 nu e o dictatura, ci o tara condusa prost. Revolutia la care visez nu e organizata de partide. Pentru ca toti politicienii vorbesc la fel si fura laolalta cu marii capitalisti ai tarii. Revolutia la care visez nu e declansata de oamenii care vorbesc la televizor. Pentru ca Romania e o tara cu televiziuni care nu doar informeaza, ci si manipuleaza. Revolutia la care visez eu e altfel.

E una in care jandarmii ii snopesc in bataie pe huliganii din galerii, undeva pe stradutele laturalnice din spatele spitalului Coltea, in timp ce mii de hipsteri, studenti si profesori protesteaza liber, intre cladirea unei facultati si a unui teatru. Revolutia mea e una in care, sub presiunea strazii, Presedintele ales al Romaniei isi cere public scuze pentru erorile sale, la ora de maxima audienta. Revolutia mea e una in care oamenii nu protesteaza impotriva reformei sistemului medical, ci impotriva coruptiei din spitale.

Revolutia mea e una in care nimeni nu stie ce e legea 4, dar toti stiu ce scrie in articolul 2 din Constitutie: "Nici un grup si nici o persoana nu poate exercita suveranitatea in nume propriu". Revolutia mea e una in care romanii inteligenti de peste hotare nu scriu texte revoltate de la distanta, ci iau primul avion spre acasa. Revolutia mea nu seamana cu golanii comunisti din Atena, ci cu indignatii liberi din Madrid. Revolutia mea e aici, printre noi, dar inca nu stie ca exista.

Revolutia mea e in scandarile auzite zilele astea la Timisoara - "Ole, ole, noi uram partidele", sau la Cluj - "PDL si USL, aceeasi mizerie". Revolutia mea e cu acea mama care i-a spus fiicei sale "Mama, du-te la proteste daca stii de ce te duci. Daca nu stii, stai si suna-ti un prieten care are nevoie de o vorba buna. E mai valoros decat sa fii gura casca."

Revolutia mea e cu prietenul meu care, intr-o zi, a desfundat singur canalul imputit din fata blocului in care locuiau alti o suta de oameni. Revolutia mea e cu cei care dau like pe Facebook abia dupa ce ajung acasa, obositi dupa o zi de munca si patru ore de proteste. Revolutia mea e cu studentul nebun care nu vrea sa dea spaga ca sa treaca examenul, e cu femeia sofer care azvarle un zambet superior injuraturilor pe care le primeste in trafic, e cu maica-mea care inchide televizorul ca sa mearga la un concert.

Revolutia mea e aici, printre noi, dar nimeni nu-i spune ca are puterea sa schimbe lumea. Asa cum Raed Arafat a schimbat SMURD-ul. Asa cum Marcel Iures a infiintat un teatru independent. Asa cum Cristina Neagu a ajuns cea mai buna handbalista din lume. Asa cum o echipa mica de cercetatori a salvat Institutul Cantacuzino de la pieire. Asa cum toate aceste povesti adevarate imping tara mea, mai cu vai, mai cu chiu, inainte.

Stiu ca sunt idealist, dar stiu ca la o astfel de revolutie visati si voi. Si, daca printr-o minune, ea ar deveni realitate, cu siguranta ca nu ar vedea-o nimeni la televizor. Pentru ca prea multi dintre noi am fi ocupati sa o implinim si pentru ca revolutia la care visez eu nu are spectatori. Are doar actori.
[quote]
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-11243779-revolutia-care-visez.htm

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyMar 17 Ian 2012, 23:40

lutra vulgaris: Revolutia la care visez si eu:

Citat :
Revolutia mea e cu acea mama care i-a spus fiicei sale "Mama, du-te la proteste daca stii de ce te duci. Daca nu stii, stai si suna-ti un prieten care are nevoie de o vorba buna. E mai valoros decat sa fii gura casca."
Frumos spus! thumb_yello

Citat :
Revolutia mea e aici, printre noi, dar nimeni nu-i spune ca are puterea sa schimbe lumea. Asa cum Raed Arafat a schimbat SMURD-ul. Asa cum Marcel Iures a infiintat un teatru independent. Asa cum Cristina Neagu a ajuns cea mai buna handbalista din lume. Asa cum o echipa mica de cercetatori a salvat Institutul Cantacuzino de la pieire. Asa cum toate aceste povesti adevarate imping tara mea, mai cu vai, mai cu chiu, inainte.
Excelent!
Da, asta e adevărata revolutie si în viziunea mea! thumb_yello

Citat :
Stiu ca sunt idealist, dar stiu ca la o astfel de revolutie visati si voi. Si, daca printr-o minune, ea ar deveni realitate, cu siguranta ca nu ar vedea-o nimeni la televizor. Pentru ca prea multi dintre noi am fi ocupati sa o implinim si pentru ca revolutia la care visez eu nu are spectatori. Are doar actori.
Asta este revolutia ce trebuie să si-o dorească fiecare!

Multumim pentru mesaj, Irina dragă! hug

lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyVin 09 Mar 2012, 15:00

Doar pentru ca este 9 Martie, si pentru ca azi esti mai "ametit" decat de obicei. (macar de ar fi de la alcoolice, as avea macar sperata ca te-ai putea trezi macar cat sa cauti alta sticla)
Meu Disfarce Bruno Marrone

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 EmptyVin 09 Mar 2012, 23:43

MesajSubiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)   Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (I)
» Intrebari si raspunsuri pe teme biblice
» Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!
» ÎNTREBĂRI SI RĂSPUNSURI (dacă avem!)
» Întrebari si raspunsuri - medicina alternativa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: LUTRA VULGARIS-
Mergi direct la: