LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica comment-143 muzica_traditionala mediu google problema drumetie romana reclame internet padure istorie CPSF 23 taieri nicuvar humanitas brasov Popasul sibiu Limba 1 curiozitati 1918 efremovivanantonovici Fantasy
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! I_vote_lcapIntrebari imposibile, raspunsuri pe masura! I_voting_barIntrebari imposibile, raspunsuri pe masura! I_vote_rcap 
Emil Condor
Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! I_vote_lcapIntrebari imposibile, raspunsuri pe masura! I_voting_barIntrebari imposibile, raspunsuri pe masura! I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!

In jos 
+4
ostrovna
dolion
Diaporevomenos
zaraza26
8 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! Empty
MesajSubiect: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyLun 23 Iul 2012, 08:19

E ceva gen "inventii inutile". clown
La o intrebare retorica, fara sens, fara cap si fara coada, sau aiurea, se raspunde... asijderea, dar in ordine inversa (adica aiurea, fara cap si fara coada, fara sens sau retoric). Laughing

Urez succes si cat mai multe pagini acestui joc de canicula (sau in caz de inzapeziri, doamne-fereste). party

Lansez prima intrebare: "Ce faci in a opta zi a saptamanii?" uhuu

Precizez ca nu sunt permise aluziile politice. Aici am venit ca sa ne relaxam! dance
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyLun 23 Iul 2012, 11:18

In a opta zi? Pai ar trebui recuperat si terminat (eventual reparat) tot ceea ce nu s-a facut in cele 7.. Rolling Eyes

Cate cercuri incap intr-un patrat?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyLun 23 Iul 2012, 19:56

Mihaela a scris:
In a opta zi? Pai ar trebui recuperat si terminat (eventual reparat) tot ceea ce nu s-a facut in cele 7.. Rolling Eyes

Cate cercuri incap intr-un patrat?

Pai le pun pana incep sa se rostogoleasca inafara. Arrow

Ce aroma ar trebui sa aiba casuta din turta dulce? cherry Question floare
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMar 24 Iul 2012, 16:07

A opta zi a săptămîni nu exista aici pe pămînt. Ea exista in Împărăția Cerurilor si este eterna, veșnica si e cea mai frumosa zi din viata omului.

21 Cele douăsprezece porţi erau douăsprezece mărgăritare. Fiecare poartă era dintr'un singur mărgăritar. Uliţa cetăţii era de aur curat, ca sticla străvezie.
22 În cetate n'am văzut niciun Templu; pentrucă Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, ca şi Mielul, sînt Templul ei.
23 Cetatea n'are trebuinţă nici de soare, nici de lună, ca s'o lumineze; căci o luminează slava lui Dumnezeu, şi făclia ei este Mielul.
24 Neamurile vor umbla în lumina ei, şi împăraţii pămîntului îşi vor aduce slava şi cinstea lor în ea.
25 Porţile ei nu se vor închide ziua, fiindcă în ea nu va mai fi noapte.
26 În ea vor aduce slava şi cinstea Neamurilor.
27 Nimic întinat nu va intra în ea, nimeni care trăieşte în spurcăciune şi în minciună; ci numai cei scrişi în cartea vieţii Mielului.
1 Şi mi-a arătat un rîu cu apa vieţii, limpede ca cristalul, care ieşea din scaunul de domnie al lui Dumnezeu şi al Mielului.
2 În mijlocul pieţii cetăţii, şi pe cele două maluri ale rîului, era pomul vieţii, rodind douăsprezece feluri de rod, şi dînd rod în fiecare lună; şi frunzele pomului slujesc la vindecarea Neamurilor.
3 Nu va mai fi nimic vrednic de blestem acolo. Scaunul de domnie al lui Dumnezeu şi al Mielului vor fi în ea. Robii Lui Îi vor sluji.
4 Ei vor vedea faţa Lui, şi NNumele Lui va fi pe frunţile lor.
5 Acolo nu va mai fi noapte. Şi nu vor mai avea trebuinţă nici de lampă, nici de lumina soarelui, pentrucă Domnul Dumnezeu îi va lumina. Şi vor împărăţi în vecii vecilor.
6 Şi îngerul mi-a zis: „Aceste cuvinte sînt vrednice de crezare şi adevărate. Şi Domnul, Dumnezeul duhurilor proorocilor, a trimes pe îngerul Său să arate robilor Săi lucrurile, cari au să se întîmple în curînd. -
7 Şi iată, Eu vin curînd! -Ferice de cel ce păzeşte cuvintele proorociei din cartea aceasta!”
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMar 24 Iul 2012, 16:28

Dia, noi aici ne jucam. N-o lua asa in serios. Cool
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMar 24 Iul 2012, 16:30

zaraza26 a scris:

Ar trebui sa aiba aroma de vanilie, cred... pentru ca aia imi place mie cel mai mult dance

Cat de mare o fi un suflet mare? Rolling Eyes
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMar 24 Iul 2012, 18:48

Mihaela a scris:
Dia, noi aici ne jucam. N-o lua asa in serios. Cool

Bine, atunci jucati-va dar nu cu focul!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMier 25 Iul 2012, 08:01

Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:

Ar trebui sa aiba aroma de vanilie, cred... pentru ca aia imi place mie cel mai mult dance

Cat de mare o fi un suflet mare? Rolling Eyes

Atat de mare incat sa umple spatiul gol dintre sufletele mici! Sad hug

Ce-i mai mica si mai mica, decat aia de furnica? Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMier 25 Iul 2012, 12:25

zaraza26 a scris:

Laughing Cred ca aia de... purice. Rolling Eyes

Oare unde o fi situat mai precis buricul pamantului? scratch
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyMier 25 Iul 2012, 14:49

Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:

Laughing Cred ca aia de... purice. Rolling Eyes

Oare unde o fi situat mai precis buricul pamantului? scratch

Buricul pamantului e fix acolo unde se afla fiecare! smile

Ce obtii daca incrucisezi un telefon cu o maimuta?
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 11:34

Obtii o "telemuta"

Unde se afla "taramul fagaduintei"

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 12:51

dolion a scris:

Acolo unde se plimba fata morgana.

Cind bogatul o ia la vale si saracul la deal?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 13:12

ostrovna a scris:
dolion a scris:

Acolo unde se plimba fata morgana.

Cind bogatul o ia la vale si saracul la deal?

De fiecare data cand bogatul sta la deal si saracul in vale.

Care e cea mai tare cafea?
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 13:58

zaraza26 a scris:

Cafeaua bauta la masa verde si nu ma lasa sa dorm pina duminica la ora 23 mwah!

Ce e un ciclop?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 14:22

ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:

Cafeaua bauta la masa verde si nu ma lasa sa dorm pina duminica la ora 23 mwah!

Ce e un ciclop?

Felicitari!!!
Acesta era mesajul tau cu nr. 10.003. Ai depasit cifra magica de 10.000. Sunt sigura ca Emil ar fi marcat evenimentul!
bravo noroc! party

Ciclop e un "Ci"misorean cu clop!

La care fantana se sparge ulciorul?

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 14:23

[quote="zaraza26"]
ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:

Unde nu e apa si ulciorul crapa de ciuda.

Ce e monograma?

Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Joi 26 Iul 2012, 14:29, editata de 1 ori
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 14:29

zaraza26 a scris:
Felicitari!!![/b] Acesta era mesajul tau cu nr. 10.003. Ai depasit cifra magica de 10.000. Sunt sigura ca Emil ar fi marcat evenimentul!
bravo noroc! party

Wow noroc! floare uhuu La Multi Ani! Ani: party

Asta da bucurie,multumesc Zaraza mea floare
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 15:10

[quote="ostrovna"]
zaraza26 a scris:
ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:

Unde nu e apa si ulciorul crapa de ciuda.

Ce e monograma?

Monografia mamei.

De ce vine august dupa iulie?
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 15:26

zaraza26 a scris:

Pentru august are zile mai scurte .

De ce ce e sigur nu e sigur??
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 15:54

ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:

Pentru ca august are zile mai scurte .

De ce ce e sigur nu e sigur??

Pentru ca fiecare masoara cu unitati diferite de masura.

Unde se ascunde copilul care am fost fiecare? Si de ce?
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptyJoi 26 Iul 2012, 15:59

zaraza26 a scris:

Eu ma ascund in jocurile copilariei,in ciresarii,in bratele invatatoarei mele Filimonescu Eliza ,de aceea ca mi-e dor sa mai fiu copil desi o prietena de-a mea imi spune ca sunt un copil mare.

De ce erau 10 negrii mititei si nu noua?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptySam 28 Iul 2012, 12:25

ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:

Eu ma ascund in jocurile copilariei,in ciresarii,in bratele invatatoarei mele Filimonescu Eliza ,de aceea ca mi-e dor sa mai fiu copil desi o prietena de-a mea imi spune ca sunt un copil mare.

De ce erau 10 negri mititei si nu noua?

Fiindca a venit al zecelea cu pile...

Cu ce poti sa legii norii intre ei?

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptySam 28 Iul 2012, 13:11

zaraza26 a scris:

cu raze de soare smile

Linga ce floare si ghimpele da miros bun?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptySam 28 Iul 2012, 19:01

ostrovna a scris:
zaraza26 a scris:

cu raze de soare smile

Linga ce floare si ghimpele da miros bun?

Langa floarea care place fiecaruia.

Cum se pot dezlega caii de la Logan?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! EmptySam 28 Iul 2012, 19:07

zaraza26 a scris:

Cum se pot dezlega caii de la Logan?
Doar invartind de o cheie oh da!

Cum s-ar putea zbura fara aripi?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!   Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura! Empty

Sus In jos

Intrebari imposibile, raspunsuri pe masura!
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ÎNTREBĂRI SI RĂSPUNSURI (dacă avem!)
» Întrebari si raspunsuri - medicina alternativa
» Intrebari si raspunsuri pe teme biblice
» Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :)
» Intrebari practice

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: ACTIUNEA "DIVERSE"-
Mergi direct la: