Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 12:52
Malú - Inútilmente
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 13:02
<< Imi place sa scriu - o foaie alba ma concretizeaza, ma face sa ma exprim asa cum n-o pot face vorbind liber. In toate momentele cu adevarat grave ale vietii mele personale le-am scris oamenilor cu care nu mai puteam comunica. N-am indreptat situatia intotdeauna, dar am reusit macar s-o exprim real, crud, chiar dureros. Am reusit sa expun exact ce simteam si astfel m-am ajutat si pe mine. Si mai e ceva: imi place enorm sa vorbesc cu oameni pe care nu-i cunosc....... Nu putem fi toti geniali, dar putem fi mereu cu o treapta mai sus decat am fost ieri. Fie si la nivelul emotiilor sau al aspiratiilor. >> Malú - Lo que no sabes
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 15:35
aurora a scris:
lutra vulgaris a scris:
ma sperie gandul ca te-ai putea inneca intr-o zi de atata Basescu si sa fiu pe aproape sa-ti tin capul. Nimic altceva. Macar daca e sa mori sa mori de ceva demn care sa merite.
Eu ti-am vorbit frumos, civilizat, politicos.
Daca esti obraznica si ma insulti, te poftesc afara din "cusmelia" mea.
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 15:40
lutra vulgaris a scris:
Nu putem fi toti geniali, dar putem fi mereu cu o treapta mai sus decat am fost ieri. Fie si la nivelul emotiilor sau al aspiratiilor. >> Malú - Lo que no sabes
Superba gindire , bravo ei ca gindeste asa frumos , bravo tie ca ne incinti cu asemenea ginduri de bine !
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 15:45
Despre imagine cred ca se poate vorbi din doua unghiuri diferite de abordare: imaginea "oglinda", care "povesteste" exact realitatea, si imaginea "ambalaj", inventata pentru atingerea imperioasa a unor teluri bine determinate.
M.R.
Margareta Paslaru Tare-am fost
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 15:50
Cristina a scris:
lutra vulgaris a scris:
Nu putem fi toti geniali, dar putem fi mereu cu o treapta mai sus decat am fost ieri. Fie si la nivelul emotiilor sau al aspiratiilor. >>
Superba gindire , bravo ei ca gindeste asa frumos , bravo tie ca ne incinti cu asemenea ginduri de bine !
citatul este tot din M.R. sa-i zicem....nu din Malu. Doar le-am asociat o melodie care macar rasare.
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 16:00
M.R. fiind cine, mai exact ?
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
lutra vulgaris
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 16:08
o persoana care a scris o carte, si citatele sunt franturi.
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 17:26
Si nu-mi spui si mie numele ei/lui complet, poate vreau sa-i citesc si eu cartile ?
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
lutra vulgaris
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 17:29
descoperiti.
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 04 Iun 2010, 20:27
<< Doua-trei seturi de lenjerie(oricat de mare ar fi sacrificiul), care sa-ti stea nepermis de bine si in care sa fii ilegal de indecenta, atata vreme cat, atunci cand erai imbracata (cu cateva minute mai inainte), erai foarte cumintica! Sau, macar, fa rost de o camasa barbateasca, alba, care sa-ti fie mare si la care sa nu stii sa inchizi decat un nasture! Merita Oscarul pentru cea mai sexy lenjerie de dama!!.... Un pulover de aruncat pe umeri, care sa-ti fie mare, in care sa pari neajutorata. E o abordare castigatoare, credeti-ma... >> M.R. Roxette - Vulnerable https://www.youtube.com/watch?v=K2V0AqooVlE
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Sam 05 Iun 2010, 13:05
<< O sa va supun ochisorilor un text care pe mine m-a amuzat cumplit la vremea cand o iesit din putzul unei gandiri, tot ca stimulent sa termin macar partea a doua inceputa de mine.
O mie si una de zile si noptzi cu personaje din tzara tuturor posibilitatzilor
Buna, numele meu este Silvy si am vazut ca pe aici lumea poate sa-si deschida sufletul, sunteti uniti si oferiti compasiune celor care au nu au bani de psihiatru. O sa va spun si io povestea mea. Pe Emil l-am cunoscut in vara anului 90, in Istambul, pe atunci obtinusem un post de hostesa in fata unui motel din mahalalele invecinate osman beiului. Ziua lucram ca trading agent in bazar si faceam naveta in fiecare saptamina acasa,la bucuresti pentru a duce marfa unei matroane de butic de pe calea victoriei. Postul il obtinusem cu sacrificii, a trebuit sa ma ingras 10 kilograme si sa-mi oxigenez paru aproape de limita incinerarii pentru a face fata concurentei.Intr-o dupa-amiaza,extenuata de drumurile facute prin buticuri si cu corpul invinetit dureros de pipaiturile aferente tocmelilor si de peretii cabinei de proba, dar cu stisfactia ca in schimbul a 10 dolari obtinusem 2 casetofoane panasoanic, 5 perechi de blugi levi starus si 4 fiare ca calcat dillips si 10 parfumuri cu apa de vanilie arpege, am hotarit sa renunt la tura de seara si cu o bagheta complexa am intrat intr-un netcafe.
Acolo, pe chat, l-am cunoscut pe Emil.M-a cucerit umorul lui vulgar si conventionalismul lui. Cind i-am trimis o poza cu mine si a mai auzit si cu ce ma ocupam mi-a spus ca sunt jumatatea lui perfecta, imaginea lui in oglinda.Image Mi-a povestit ca este un baiat de milioane, am crezut ca exagereaza,eu cred ca nici un barbat nu valoreaza milioane, poate doar daca scoate diamante pe fund.Dar era incintatoare inocenta si sinceritatea cu care mi-a povestit tragediile vietii lui de imipegat intr-o gara din Lingönping.
Si cind l-am vazut si-n poza, inalt, blond, bronzat,cu ochi albastru si zimbet mereu pertinent,mi-am pierdut simtul ratiunii.Climaxul a avut loc doua luni mai tirziu cind, in cautarea unuia, alain delon (m-a dat pe spate abnegatia lui fata de cineva) Emil a facut o vizita in orasul de pe bosfor.Nu mi-a venit sa-mi cred urechilor cind am auzit ca barbatul acela irezistibil vine sa ma ia si sa faca din mine o a doua regina a Suediei.
Ne-am intilnit, pe seara, in fata motelului la care lucram si unde eu aveam o camera mereu rezervata. Lui cica ii furasera cartile de credit si toti banii, in timp ce cotrobalea prin buticul De Beers din duty free-ul aeroportului pentru a-mi cumpara un inel. Era schimbat, chica blonda i se rarise pina la castaniu si arata obosit, cica zburase Götteborg-Istanbul prin Kinshasa. I-am propus sa faca un dus pina despachetez eu kebabul s-a dezbracat si-a scos ghiulul de pe degetul mic si atunci i-am observat palmele ridate de singuratatea oprimanta.
Si unghia degetului mic, ilustratie a vremii ploioase, plina de ceara pe care baiatul de milioane a riciit-o cu grija cu un cutitas pastrat in jacheta cadrilata inainte de a introduce-o intr-un tub de propanolol. M-am speriat,credeam ca sufera cu inima, dar m-a sigurat ca recipientul nu-i apartine, il avea de la fosta lui sotie si ca ceara o foloseste pentru a-si lustrui pantofii dar ca a incercat-o si pe usile sifonierului. Am petrecut cu el o seara de neuitat, care, cu siguranta, pe lumea cealalta ma va arunca pentru cel putin 2 ani in purgatoriu. nu mai intilnisem pina la el pe cineva, posesor al unui obiect de o inexistenta utilitate. atit de pasional si plin de energie,ca un armasar de curse...cu trei picioare. Minune dumnezeiasca a fost rodul iubirii noastre, Varzarel l-am numit, in amintirea acelei nopti petrecute impreuna.
Pe Emil l-am mai vazut ulterior dupa muuuulti ani, m-am trezit cu el la usa duplexului meu din Unirii, venise sa-mi ceara un imprumut pentru a-si plati datoriile la unu, Nexus. I-am zis ca n-am bani si mi-a replicat tzifnos:"idioato, cum poti sa ma mintzi in fata ca n-ai, ca vad ca ai ceas la mina".I-am trintit usa in nas, ca aveam ferestrele deschise peste tot si se facea curent...Dar a trebuit sa recunosc ca era un baiat de milioane.Atitea perle scoase pe gura... >>
Toby Keith - As Good As I Once Was
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Sam 05 Iun 2010, 13:16
<< Episodul intai:
Buna ziua din nou. Sunt tot eu,Silvy. Va mai amintiti de povestea(episodul pilot) rupta bucatica din adevarate file de istorie psihiatrica? Ei bine azi o sa depanam impreuna o alta poveste rupta din rai. Poate nu stiti ce e raiul: RAZÓR Assurance International.
Eram pe vremea dupa ce l-am cunoscut pe posesorul faimos al acelui obiect de o inexistenta utilitate. Si stiti cum se intampla dupa ce cunosti asa posesori, nimeni si nimic nu-i mai pot inlocui, intotdeauna ii vei compara pe urmatorii cu acel el. Ramane asa un etalon al numarului de karate a perlelor scoase pe gura. Acum sa vedeti cu ce exemplar m-am ploconit care le scoate doar din fundu-i folosit pe post de gura. Mare smecherie, o-ul tot o ramane indiferent pe unde ti-l contracti.
Si uite asa ramanand cum eram de obicei eu, pasare libera am revenit tot pe chat si a dat norocul iar peste mine, un tip tot de un conventionalism feroce dar in acelasi timp se vroia a fi si plin de printzipuri. Asa de plin era ca in urma pinguir(n)ilor de kilobitzi ramanea asa o dira de parca nu s-ar mai fi terminat niciodata. Ulterior am aflat ca i se trage de la Nistru pan' la Tisa, cum tot yoghinul plansu-MISA: MISA luat, MISA-nscenat si-n final porcurorul s-a ajuns delegat(a se citi dupa interese).
A spus ca se numeste ca si regele romilor cu hainamale din opera hajdeauca a lui Creanga parca. Dar mi-a spus ca lui ii plac pribegiile chiar mi-a plasat cateva e-lovele de care imi spunea ca le intoarce definitiv cu lopata la sezatorile din Parjoal Land si Catarlesh Land, asa ca a ramas sa-l strig poetic: Scrobi. Demn nume de un asa exemplar, dupa cum am aflat mai tarziu. Apoi a insistat sa folosim nume de cod cand comunicam. Asa ca mie mi-a ales Sildenafil, superb nume asa-i? Suna foarte sidefat chiar sideral. Eu am ales pentru el: Voinicul Curea. Mult mai tarziu am avut si confirmarea potrivelii de nume chiar cu personalitatea sa. Nu o sa va vina sa credeti dar tipu era sferic din/pe toate partile, si cu greu destingeai care ii e moaca si care maritul sau popou din care-i izvorau bineinteles cele TREI membre ca ale armasarului din povestea trecuta.
La inceput contactul era....
-va urma- >>
Victor Socaciu - cand tu taci...
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Dum 06 Iun 2010, 21:27
Un om controversat pentru ca a ales o cale si in final a invatzat sa creada cercetand. E unu din marile mele iubiri pentru ca atunci cand il caut si-l citesc sau ascult. am impresia ca el ma intzelege. Cred ca e unul din putzinii scriitori care ma linistesc dar ma si intriga. Pe el e bine sa-l citesti cand vrei o pauza sa te gandesti la tine. Nu vei afla cine stie ce informatzii de la el, pentru ca in fiecare fraza a sa si-a pus o bucatzica din clipele vietzii sale. Il admir pentru libertatea la care a ajuns si in acelasi timp il invidiez. :mrgreen:
Exista un nume text care imi place sa-l reascult in fiecare duminica. Un text atat de simplu, dar care iti aduce aminte de minusculele minunatzii pe care le lasam sa treaca pe langa noi. Il reascult ca sa nu uit ce-as pierde daca as fi angrenata in incapatzinari, orgolii si razboaie absurde.
Am sa incerc sa traduc(adaptez) si textul printre picaturi. Va fi o adaptare.
<< Distras de viatza care te cuprinde. Distras de viatza care te inconjura: delfini, paduri, mari, munti, rauri. Sa nu cazi in ce a cazut cunoscutul tau, care sufera pentru o fiintza umana cand in lume sunt 5.600 de milioane.
In plus, nu e atat de rau sa te simti singur. Eu o duc bine, decid la fiecare clipa ce vreau sa fac, si multzumita singuratatzii ma cunosc, ceva fundamental pentru a trai. Sa nu cazi in ce a cazut tatal tau care se simte batran doar pentru ca are 70 de ani, uitand ca Moises a dirijat exodul la 80 de ani si Rubinstein interpreta ca nimeni altcineva pe Chopin la 90 de ani. Doar pentru a cita doua cazuri cunoscute.
Nu esti deprimat, doar iti e distrasa atentzia, de aceea crezi ca ai pierdut ceva, ceea ce e de altfel IMPOSIBIL, pentru ca totul tzi-a fost dat. Nu ai facut singur nici macar un fir din capul tau deci nu poti fi stapanul a nimic. In plus viatza nu-ti ia, viatza te elibereaza de diverse/diversi. Te ajuta sa devii mai usor pentru a putea zbura mai sus, a.i. sa poti atinge plenitudinea. Din leagan pana in mormant totul e o scoala, de aceea ceea ce numesti tu probleme sunt lectii in fapt.
Nu ai pierdut pe nimeni, cel care a murit doar tzi-a luat-o inainte, pentru ca intr-acolo ne indreptam toti. In plus cel mai minunat din el, iubirea, continua in inima ta. Cine poate spune cu certitudine ca Isus este mort? Nu exista moarte: exista mutare. Si in partea ailalta te asteapta oameni minunatzi: Gandhi, Michelangelo, Whitman, San AgustĂn, maica Teresa, bunica ta si mama mea, care credea ca saracia materiala este mai aproape de iubire, pentru ca banii ne distrag din atentzie cu prea multe chestii, pentru ca ne indeparteaza pentru ca ne face sa fim suspiciosi. Fa doar ceea ce-ti place(iubesti) si vei fi fericit, pentru ca cel care face ce-i place(iubeste) este definitiv condamnat la succes, care va veni cand va trebui sa vina, pentru ca ceea ce trebuie sa fie, va fi, si va ajunge natural. Nu fa nimic din obligatzie, nici din compromis, doar din iubire/placere. Atunci vei atinge plenitudinea si in acea plenitudine totul este posibil. Si fara efort pentru ca te va misca fortza naturala a vietzii, aceea care m-a ridicat cand a cazut avionul cu sotzia si fiica mea; aceeasi care m-a tzinut in viatza cand medicii mi-au diagnosticat doar 3-4 luni ramase de trait. Dumnezeu tzi-a pus sa fii responsabil de o singura fiintza umana, si aceea e: tu insutzi. Pe tine trebuie sa te faci fericit si liber, apoi vei putea impartasi/impartzi/trai viatza adevarata cu ceilaltzi.
Adutzi aminte ce-a spus Isus: "Iubestetzi aproapele ca pe tine insutzi". (aici fac eu o parantez.... ce nu intzeleg altzii e ca e imposibil sa spui ca tu stii sa iubesti/placi daca nu stii cine esti tu, nu stii sa te iubesti/respectzi cu bune si rele INTAI pe tine insutzi). Impacate cu tine insutzi (da, pribege .... unica persoana cu care ai dreptul sa te impaci... tu insutzi), pune-te in fatza unei oglinzi si gandeste-te ca acea creatura de o vezi este opera lui Dumnezeu(sau a cui o fi, daca nu crezi in dumnezeu), si decide imediat sa te faci fericit pentru ca fericirea este o achizitzie. In plus fericirea nu este un drept CI O INDATORIRE, pentru ca daca nu esti fericit, o sa-i amarasti pe toti cei din jurul tau.
Un singur om care nu a avut nici talent si nici curaj sa-si traiasca propria viatza, a trimis sa fie ucisi 6 milioane de "fratzi" evrei. Sunt atatea lucruri de care sa te poti bucura si pasii nostri pe acest pamant vor fi pentru atat de scurta durata, ca sa tzi-i petreci suferind, e ca o pierdere de timp. Avem pentru a ne bucura: zapada iarna si florile primavara, ciocolata din perugia, bagheta franceza, taco mexican, vinul cilian, marile si raurile, fotbalul brazilienilor, 0 mie si una de noptzi, Divina Comedie, Don Quijote, Pedro PĂĄramo, bolerourile Manzanero-ilor si poeziile lui Whitman, Mahler, Mozart, Chopin, Bethoven, picturile lui Caravaggio, Rembrant, VelĂĄsquez, Picasso si Tamayo dintre atatea minunatzii. Si daca ai cancer sau SIDA, tzi se pot intampla doua lucruri si amandoua sunt bune; daca te invinge, te elibereaza de corpul care te deranja: ii era foame, sete, somn, avea dorintze, dreptate, indoieli .... si daca le invingi, vei fi mai arogant/dispretzuitor/mitocan cu pretentzii, mai odihnit/linistit, deci usor de multumit/facut fericit. Eliberat de ingrozitoarea greutate a vinii, a responsabilitatzii si a vanitatzii, dispus sa traiesti fiecare profund asa cum ar si trebui.
Nu esti deprimat, esti fara ocupatzie. Ajuta copilul care ar avea nevoie de tine, acel copil ar putea ajunge partenerul/prietenul in viatza a copilului tau. Ajuta pe cei batrani, si cei tineri te vor ajuta cand itzi va veni si tzie randul. In plus serviciul e o fericire asigurata, cum ar fi sa te bucuri de natura, si ai grija de ea pentru cei care vor veni. Ofera fara masura si vei primi fara masura.
Iubeste/placi transformandu-te in cel iubit/placut, mai mult decat atat transforma-te in insusi iubirea/placerea. Si nu te incurca in acele cateva omucideri sau sinucideri si sa ajungi sa (te) ucizi, binele este o majoritate dar nu se observa pentru ca este silentzios, o bomba face mai mult zgomot decat o mangaiere, dar pentru fiecare bomba care distruge sunt milioane de magaieli, ce alimenteaza viatza. Curaj! >>
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Dum 06 Iun 2010, 21:34
lutra vulgaris a scris:
Ofera fara masura si vei primi fara masura.
Iubeste/placi transformandu-te in cel iubit/placut, mai mult decat atat transforma-te in insusi iubirea/placerea. Si nu te incurca in acele cateva omucideri sau sinucideri si sa ajungi sa (te) ucizi, binele este o majoritate dar nu se observa pentru ca este silentzios, o bomba face mai mult zgomot decat o mangaiere, dar pentru fiecare bomba care distruge sunt milioane de magaieli, ce alimenteaza viatza. Curaj! >>
Citesc „Niste răspunsuri” cu interes si plăcere, Irina!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
lutra vulgaris
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 11 Iun 2010, 00:52
Pur si simplu... ARTA.
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Vin 11 Iun 2010, 02:11
"Care este strategia de supravieţuire a unei comunităţi omeneşti într-o condiţie de catastrofe înlănţuite - de catastrofă perpetuă? Şi ce anume rămâne valid dintr-o comunitate, dintr-o fiinţa omenească în momentul când încearcă să se adapteze apocalipsului - concedându-i statut de normalitate - când elementul stihial devine banal, cotidian? Şi în general când anume başcălia - iresponsabilitatea asumată, spiritul macabru al umorului, de care noi, românii, suntem atât de mândri - încetează să mai fie un scut invulnerabil? Iată chestiunea «number one» a filmului meu şi, dacă vreţi, a tuturor filmelor mele." (Lucian Pintilie, despre Balanţa)
"- Pai din noi doi nu poa' sa iasa decat ori un tampit ori un geniu. - Daca iese normal il omor cu mana mea."
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Mier 14 Iul 2010, 08:48
ce zi de tot rahatul. Prietena mea cea mai buna a venit in RO cu toata familia de data asta si bunica ei care a crescut-o s-a gandit sa plece pe lumea ailalalta. Colac peste pupaza a murit si Madalina Manole, si mai sper ca nu s-a sinucis, ma gandesc la cat de dobitoci sunt doctorii in ro sa nu fi fost gresit ceva ori sa fi abuzat de medicamente ori combinat aiurea. Bai ce zi de rahat m-a palit de dimineata.
Bai ce naspa an am din acest punct de vedere. Se cara lumea draga mie unul cate unul. Mda oare asta e pretul pe care tre sa-l platesti ca-ti merge material si social bine?
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Mier 14 Iul 2010, 09:02
bai frate, cica ar fi sinucidere. dooooooooamne, bai bolnav sa fii....pai nu-i suficient ca esti bolnav si ca intr-o zi ceilalti din jur pot avea surpriza sa te gaseasca rece ..iti iei viata singur?????? Ptii cat de draga imi era si cat de ciuda imi e pe ea acuma. Bai nene sa-mi de-a mie 'mnezau s-un baiat, pai ma iau cu 'mnezau de chiept si tot traiesc cat sa se simta ca l-am educat eu, macar pana la 18 ani ai lui. Sa las in urma mea un barbat educat asa cum inca n-a dat peste mine nici unul. Bai nenica...oare ce-o fi in mintea unora????doamne, sunt socata. Dar eu am ajuns si cu curul in drum cu fii-mea de mana, cu datorii ca am fost bolanda si nici macar nu erau ale mele si nici prin gand nu mi-a trecut sa ma sinucid. M-am imbarbatat si mi-am pus nadejdea in puterile mele si am zis ca viata va fi dreapta, si le va da alora de au profitat de naivitatea mea macar sa vada ca nu m-au invins, ca o sa-mi realizez toate visele, singura ........sa crape fierea in ei, ca nu m-au invins. Si asta se sinucide.......
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Joi 15 Iul 2010, 01:56
lutra vulgaris a scris:
..iti iei viata singur??????
Nu simt nimic pentru astfel de creaturi.
Sinucigasii mai bine nu s-ar mai fi născut...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Joi 15 Iul 2010, 07:50
Poate ca gresesc, dar daca a fost sinucidere, mie mi-este destul de greu sa judec un astfel de gest pentru ca nu stiu si nici nu tin mortis sa aflu ce a fost in sufletul si mintea ei. Desigur ca poate fi privit ca fiind un gest de lasitate, dar la fel de bine poate fi privit ca fiind un gest de disperare extrema, in care fiecare clipa traita in plus devine un cosmar de nesuportat, la un moment dat. Facind o paralela, la fel de greu imi este sa-i judec pe cei ce recurg la astfel de gesturi, din cauza unei boli/unor dureri ingrozitoare ce-i degradeaza clipa-de-clipa -ca oameni si care le afecteaza familiile in cel mai dramatic mod posibil. Cu alte cuvinte, mai degraba as judeca alegerea unora de a trai ca si cind ar fi morti, decit pe cei care -probabil- nu mai au puterea de a trai, in disperarea lor tragica. Dupa cum as judeca inclusiv refuzul unor preoti de a face slujbe sinucigasilor, dar care nu au niciun fel de problema in a face slujbe unui criminal.
Nu pot sa spun decit: Sa se odihneasca in buna pace !
lutra vulgaris
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Sam 14 Aug 2010, 08:06
"In Jungla, doar leul moare de batranete. Celelalte animale mor mancate de leu."'
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Sam 14 Aug 2010, 09:19
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Sam 14 Aug 2010, 09:41
E seara si esti trista, Te temi ca nu exista, Iubirea despre care-ai tot aflat. E seara zilei tale, sampanie si bomboane. Ti-ai pus in gind dorinta si-ai suflat
(R2) Nu vreau palate, celebritate, le dau pe toate Pe-o dragoste de-o noapte cu strigate si soapte, Si minte cine spune ca-i pacat.
Ei cred ca esti sfioasa Din cind in cind frumoasa, Intocmai cum spun ei o fata buna. Dar mama ta ofteaza, adesea lacrimeaza, Ea stie ce n-ai spus tu nimanui.
Hei voi opriti-va si ma priviti, Atit de multe as avea de spus, Si cit de mult sunt eu nimic nu stiti, Absenti priviti prin mine si v-ati dus. Opriti-va!
R1 R2
E seara nu fi trista, fii sigura exista Iubirea despre care ai tot aflat. Si ….., intr-o alta seara de iarna sau de vara, Tu vei avea tot ce ai asteptat! Tu vei avea tot ce aï asteptat!
Subiect: Re: Niste raspunsuri ...muzicale si nu numai :) Sam 14 Aug 2010, 10:23
Cod:
-Femeia pe care o iubesc Viata trece totu-i trecator Viata trece si imi ieste dor Mi-e dor de casa de pragul parintesc Si de femeia pe care o iubesc Ref. Sarut femeie mana ta Sarut femeie ochii tai Frumoasa si iubita mea Tu esti povestea dragostei
Versuri Ian Raiburg - Sarut femeie mana ta de pe http://www.versuri.ro Viata trece totu-i trecator Dar nu trece credinta in amor Cred in tine cred in Dumnezeu Tu esti femeia sufletului meu Ref. Sarut femeie mana ta Sarut femeie ochii tai Frumoasa si iubita mea Tu esti povestea dragostei ……..Tu esti cantarea dragosteï