LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala Limba internet Popasul romana sibiu reclame curiozitati istorie google humanitas problema Fantasy nicuvar 1918 mediu efremovivanantonovici padure 23 drumetie comment-143 taieri 1 brasov CPSF politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY

In jos 
+16
Anahoret
Diaporevomenos
Ciprian
enohabel
apocalyptica
CRUCIAT
VOTAN
rolia
zuum
Cristina
ostrovna
cactus
abbilbal
delta
aurora
yzzy
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyVin 05 Aug 2016, 09:05

Anahoret a scris:
Şi tot Alina Manole "Colinda copacului" de pe albumul "Luna pătrată". Este cântecul care-mi place cel mai mult din tot albumul.

Am descoperit-o si eu pe Alina de cativa ani si i-am ascultat foarte mult piesele ce le-am gasit pana atunci. O sa-l ascult si pe asta. Cred ca nu-l stiu.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyVin 05 Aug 2016, 09:13

Mi se pare cunoscut. Nu mai am aici dosarul Alina Manole de pe laptop unde am ascultat anii trecuti. Mie imi place cel mai mult "Si te iubesc atat de". thumb_yello
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptySam 06 Aug 2016, 18:05

Da! Are versuri haioase!  Very Happy

Tot de pe albumul "Luna Pătrată" mi-a plăcut şi cântecul "Sirene". În link-ul de mai jos este tot albumul din Youtube. "Sirene" este la minutul 13:25 Îmi place trompeta cu surdină din fundal.

Enjoy! CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 11

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptySam 14 Ian 2017, 22:27

Pentru cei care se plictisesc în atelier, am găsit 56 de utilizări pe care le puteţi da PET-urilor. Unele dintre ele le-am găsit chiar interesante şi ingenioase, uşor de făcut. Sper să vă placă!

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptySam 14 Ian 2017, 22:49

Ciao Dragos ,ma bucur ca te vad La multi ani !
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMar 17 Ian 2017, 21:18

La mulţi ani şi ţie! Very Happy

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMier 18 Ian 2017, 12:54

Un gif animat cu o familie de potârnici iarna, în mediul natural

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 6bYLQc

Imaginea a fost extrasă din blogul "Discover the world show", secţiunea "Gifuri spectaculoase". Pagina este organizată cam aiurea, trebuie derulat în jos pentru a vedea articolele »» https://goo.gl/VnyNpH

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptySam 21 Ian 2017, 15:42

Am înțeles că oul de potârniche reprezintă un adevărat izvor de sănătate. thumb_yello

Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptySam 21 Ian 2017, 20:49

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyLun 23 Ian 2017, 10:30

Emil Condor a scris:
Am înțeles că oul de potârniche reprezintă un adevărat izvor de sănătate. thumb_yello

Izvorul de sanatate garantat e linistea interioara si increderea in sine. I love you Eu mananc tot felul, dupa chef si posibilitati. Cand mancam prea mult dulce, inseamna ca avem o problema de neincredere in noi, nemultumiri fata de noi insine, probleme familiale pe care simtim ca le ducem in spate. Si atunci ne ingrasam. Dar daca nu mananci dulce nu vei slabi decat pe durate scurte. Organismul va cauta sa isi rezolve fizic conflictul, tu ramanand tot in dezechilibru. Era un caz interesant cand cineva cu probleme din astea nu s-a ingrasat pentru ca a ales sa fuga din locul respectiv, sa il paraseasca. Si atunci a fost o perioada pe picior de fuga, pana a plecat de tot. Organismul nu a ales sa se ingrase, pentru ca organismul se pregatea de fuga.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyVin 27 Ian 2017, 20:01

O zi obişnuită cu motanul meu, Tau. Dovadă că toate pisicile sunt la fel, indiferent în ce limbă miaună! Laughing

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptySam 28 Ian 2017, 14:30

Anahoret a scris:
O zi obişnuită cu motanul meu, Tau. Dovadă că toate pisicile sunt la fel, indiferent în ce limbă miaună! Laughing

ahahahhahaha
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMar 31 Ian 2017, 13:12

Obişnuiam să le spun colegilor mei mai tineri că în internet laşi urme ca dinozaurii. Aşa cum paleontologii descoperă în straturile geologice o urmă pe care un dinozaur a lăsat-o cu sute de milioane de ani înainte, când a călcat pe un teren umed, şi acţiunile noastre în internet sunt vizibile... forever and ever! Faptul că ai şters un mesaj, înseamnă că nu mai este vizibil pentru utilizatori. Dar el rămâne definitiv în cotloanele internetului şi poate fi folosit de oricine are cunoştinţele necesare. Ideea în care le spuneam lucrurile acestea era pentru a-i resposabiliza şi a-i determina să nu ia internetul în joacă.

Astăzi am citit o ştire în site-ul Hot News despre modul în care bazele mari de date culese din Facebook au contribuit la victoria lui Trump în SUA. Pentru cei care se descurcă în limba engleză, site-ul dă şi link-ul spre articolul original, apărut într-o revistă ştiinţifică din Eleveţia.

Vă doresc lectură plăcută şi... luare aminte!

Sursa ›› https://goo.gl/312qVy

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMar 31 Ian 2017, 19:02

Anahoret a scris:
Obişnuiam să le spun colegilor mei mai tineri că în internet laşi urme ca dinozaurii. Aşa cum paleontologii descoperă în straturile geologice o urmă pe care un dinozaur a lăsat-o cu sute de milioane de ani înainte, când a călcat pe un teren umed, şi acţiunile noastre în internet sunt vizibile... forever and ever! Faptul că ai şters un mesaj, înseamnă că nu mai este vizibil pentru utilizatori. Dar el rămâne definitiv în cotloanele internetului şi poate fi folosit de oricine are cunoştinţele necesare. Ideea în care le spuneam lucrurile acestea era pentru a-i resposabiliza şi a-i determina să nu ia internetul în joacă.

Astăzi am citit o ştire în site-ul Hot News despre modul în care bazele mari de date culese din Facebook au contribuit la victoria lui Trump în SUA. Pentru cei care se descurcă în limba engleză, site-ul dă şi link-ul spre articolul original, apărut într-o revistă ştiinţifică din Eleveţia.

Vă doresc lectură plăcută şi... luare aminte!

Sursa ›› https://goo.gl/312qVy

As vrea sa va zic si eu ceva despre "spatiul/lumea virtuala", la care se refera acest post.
Aceasta lume zisa "virtuala" este chair mai reala decat cea reala. In sensul ca timpul in care se petrece "comunicarea" se face in "timp real", in cea mai mare parte.
In alte epoci comunicarea in "timp real" era mult mai mica.
Prin alte mijloace, moderne pentru acele epoci, comunicarea lua timp mult mai mult decat azi. Contactul vizual are mare importanta, e adevarat. Dar, cand citesti o carte, de ex., esti tu si cu imaginatia ta. Chipurile eroilor, daca ai nevoie, ti le construiesti tu in minte.

S-ar parea ca, desi comunicam mai mult sub aspect volumetric, dar si ca viteza, (ne) intelegem mai putin.
S-ar putea ca unii, mai inteligenti decat cei din "lumea virtuala" profita de aceasta "neintelegere", atat intre cei care populeaza aceasta lume, dar si de neintelegerea acestora a ce inseamna aceasta lume si ce inseamna sa stii sa traiesti in ea, sa inveti cum sa traiesti in si cu ea.

Eu am citit partea de articol in romana. Cealalta, in engleza, e prea mare....pentru moment.
Poate, pana la urma, am s-o citesc.

Am retinut aceasta parte:

"In 2012, Kosinski a dovedit ca pe baza unui numar mediu de 68 de like-uri pe Facebook, e posibil sa prezici culoarea pielii unui utilizator cu acuratete de 95%, orientarea sexuala cu acuratete de 88%, afilierea la Partidul Democrat sau la Partidul Republican (85%). (...) Pe baza a zece like-uri Facebook, Kosinski a putut evalua o persoana mai bine decat un coleg de serviciu. 70 de like-uri au fost suficient pentru a o cunoaste mai bine decat prietenii ei, 150 - mai bine decat parintii, iar 300 de like-uri - mai bine decat partenerul de viata."

Asaadar un psiholog polonez intra pe Facebook si face acest studiu.
Fara sa plateasca nimic  altceva decat faptul ca e abonat la internet, foloseste niste date pe gratis pentru acest studiu.

Poate sa-mi spuna si mie cineva de unde ii vin atunci atatia bani patronului FB?
In mod normal, el ar trebui sa aiba o cota aparte din abonamentul fiecarui internaut, care foloseste acest site.
Chiar asa de mare sa fie aceasta cota?
De vandut "date", cum se mai spune, nu vad cum.
Atata timp cat acestea sunt la vedere pentru oricine are un cont pe FB.
Nemaivorbind de hakeri, care pot intra inclusiv la datele personale
ale oricarui utilizator de internet.

Sub aspect material, iata cum "o lume virtuala" poate sa produca "miliardari"!!!...
Sa produca mai multi bani decat "lumea reala".
Dilema e simplu de rezolvat.
Anume:
La baza acestei lumi, zisa "virtuala", sta lumea "reala".
Timpul petrecut de cei din lumea reala in lumea virtuala, este unul real si enorm de mare.
Or time is money, isn't it?
Pentru cei care stiu sa foloseasca timpul meu "pierdut", pe gratis, pe internet.
Ba, mai mult. Eu, cel care pierd atata timp pe internet, mai trebuie sa si platesc un abonament pentru asta.
Pentru ca aceasta e o placere, pana la urma, nu?

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 02 Feb 2017, 15:58

Ion a scris:
Anahoret a scris:
Obişnuiam să le spun colegilor mei mai tineri că în internet laşi urme ca dinozaurii.

La baza acestei lumi, zisa "virtuala", sta lumea "reala".

Ani în urmă am fost contrazis de foarte mulți când făceam afirmația ta, Ion.
Încet, încet se vor convinge toți că realitatea este pretutindeni în „lumea virtuală”...

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyVin 03 Feb 2017, 20:58

Am găsit un reportaj mai vechi al emisiunii "În premieră" realizată la Antena 3 de Carmen Avram.
Poate că ştiaţi de el, dar eu numa acu l-am găsit.

Strict secret aurul României ›› https://goo.gl/xsPbMG

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyVin 03 Feb 2017, 23:16

Anahoret a scris:
Am găsit un reportaj mai vechi al emisiunii "În premieră" realizată la Antena 3 de Carmen Avram.
Poate că ştiaţi de el, dar eu numa acu l-am găsit.

Strict secret aurul României ›› https://goo.gl/xsPbMG

multumim mwah!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMier 08 Feb 2017, 08:55

Iniţial voiam să scriu la "Politică", însă am optat să scriu aici pentru că subiectul iese din sfera topicului respectiv.

Website-ul "Hot news" prezintă cinci portrete ale "răspândacilor" involuntari de mesaje pro-Rusia ›› https://goo.gl/gbKKUQ

Ca multe ţări din Europa Centrala şi de Est, românii nu au încredere în Rusia. Drept urmare, propaganda directă, prin canale controlate de Kremlin, nu funcţionează aici aşa cum se întâmplă în fostele state sovietice. Mesajele prin care Moscova încearcă să influenţeze opinia publică se lipesc, însă, la temele actuale ale dezbaterii publice şi ajung să fie promovate, de foarte multe ori involuntar, de oamenii de rând. Vezi cinci astfel de personaje la discursul cărora dezinformările şi manipulările maşinăriei ruse de propagandă se pliază natural.

Cele cinci personaje descrise aici sunt: facebook-istul "share-tot", bunul ortodox, ONG-istul militant, patriotul naţional, tânărul revoltat.

Acesta este şapoul articolului, după care se prezintă cele cinci tipologii de "răspândaci". Dacă m-aş opri aici, aş fi şi eu unul dintre răspândaci, însă, chipurile, de "partea bună a Forţei". Pentru că şi ceea ce a făcut "Hot news" cu acest ifografic, este tot o formă de manipulare. Subliminal, ei spun: "Rusia e câh, veniţi la noi că e cald şi bine!".

Totuşi, o idee directoare se desprinde din întregul articol: VERIFICĂ ÎNAINTE DE A ÎNGHIŢI!

Pentru asta am "militat" tot timpul şi mi-am conceput semnături precum "Free your mind!" sau "Gândeşte cu capul tău!"

Atât am avut de spus şi am s-o repet de câte ori voi avea ocazia, chiar cu riscul de a plictisi sau de a enerva. "Gândeşte cu propria-ţi minte!"

Vă urez tuturor celor care aţi citit (sau nu) o zi bună şi cu spor!

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyMier 08 Feb 2017, 10:35

Anahoret a scris:
Iniţial voiam să scriu la "Politică", însă am optat să scriu aici pentru că subiectul iese din sfera topicului respectiv.

Website-ul "Hot news" prezintă cinci portrete ale "răspândacilor" involuntari de mesaje pro-Rusia ›› https://goo.gl/gbKKUQ

Ca multe ţări din Europa Centrala şi de Est, românii nu au încredere în Rusia. Drept urmare, propaganda directă, prin canale controlate de Kremlin, nu funcţionează aici aşa cum se întâmplă în fostele state sovietice. Mesajele prin care Moscova încearcă să influenţeze opinia publică se lipesc, însă, la temele actuale ale dezbaterii publice şi ajung să fie promovate, de foarte multe ori involuntar, de oamenii de rând. Vezi cinci astfel de personaje la discursul cărora dezinformările şi manipulările maşinăriei ruse de propagandă se pliază natural.

Cele cinci personaje descrise aici sunt: facebook-istul "share-tot", bunul ortodox, ONG-istul militant, patriotul naţional, tânărul revoltat.

Acesta este şapoul articolului, după care se prezintă cele cinci tipologii de "răspândaci". Dacă m-aş opri aici, aş fi şi eu unul dintre răspândaci, însă, chipurile, de "partea bună a Forţei". Pentru că şi ceea ce a făcut "Hot news" cu acest ifografic, este tot o formă de manipulare. Subliminal, ei spun: "Rusia e câh, veniţi la noi că e cald şi bine!".

Totuşi, o idee directoare se desprinde din întregul articol: VERIFICĂ ÎNAINTE DE A ÎNGHIŢI!

Pentru asta am "militat" tot timpul şi mi-am conceput semnături precum "Free your mind!" sau "Gândeşte cu capul tău!"

Atât am avut de spus şi am s-o repet de câte ori voi avea ocazia, chiar cu riscul de a plictisi sau de a enerva. "Gândeşte cu propria-ţi minte!"

Vă urez tuturor celor care aţi citit (sau nu) o zi bună şi cu spor!

Stii, totdeauna ceva, orice, se poate interpreta cel putin in doua moduri. Ceva poate fi si bun, si rau. Asta e realitatea. Omul trebuie sa stie bine ce vrea. Dar pentru asta nu trebuie sa aiba atasamente. Nu te ajuta cu ceva daca esti de o parte sau de alta. Te ajuta insa atitudinea, sa fii sincer cu tine, sa te straduiesti mereu si mereu sa te pui in papucii celuilalt, sa il intelegi pe celalalt. Si sa te dai la o parte, de preferat, decat sa faci cuiva rau. Ca oricum lucrurile se aranjeaza intr-o ordine si dupa un plan stiut la nivel de univers.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyJoi 09 Feb 2017, 22:13

Vă propun un strop de normalitate picurat în acvariul a două săptămâni nebune: familia Rebengiuc, în afara reflectoarelor. Doi oameni frumoşi care trăiesc împreună de-aproape jumătate de veac.

Vizionare plăcută! ›› https://goo.gl/WiR5Q9

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyVin 10 Feb 2017, 01:23

A fost cu adevărat o vizionare plăcută!

Ce oameni faini sunt cei doi, Victor și Mariana!

Mai sunt și oameni normali în lumea asta...

Mulțumim pentru link, Anahoret!

Ion

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyVin 10 Feb 2017, 02:08

Emil Condor a scris:
A fost cu adevărat o vizionare plăcută!

Ce oameni faini sunt cei doi, Victor și Mariana!

Mai sunt și oameni normali în lumea asta...

Mulțumim pentru link, Anahoret!

Asa ceva se gasea in mai toate familiile de oameni simpli, de la tara.

Printre actori, in lumea lor, asa ceva e o raritate. Mai ales in ziua de azi.

Daca e adevarat ce am vazut in reportajul respectiv.

Vreau sa zic, nu cumva astia joaca teatru?

Vrand sa ne jugereze, de fapt, altceva?

Glumesc, bineinteles.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyVin 10 Feb 2017, 08:56

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 Quadri_conjonction_oudoux

Am găsit o fotografie care m-a umplut de invidie până la refuz (ba a mai dat şi peste)!

Fotografia făcută de Manceau Maxime Oudoux a fost nominalizată "imaginea zilei" de către un website specializat în astrofotografie. Imaginea surprinde conjuncţia Lunii cu Venus şi Marte, de unde pare că decolează staţia spaţială internaţională ISS. Fotograful a spus că, pentru a obţine trasă atât de lungă a ISS, a suprapus trei fotografii succesive făcute cu un timp de expunere de 15 secunde.

Din păcate nu se precizează ce aparat de fotografiat a folosit, iar metadata au fost şerse.

Articolul integral cu fotografia ›› https://goo.gl/DgLQ51

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Vin 10 Feb 2017, 09:15, editata de 1 ori (Motiv : Am adăugat fotografia)
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptyVin 10 Feb 2017, 11:45

Anahoret a scris:

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 Quadri_conjonction_oudoux

Am găsit o fotografie care m-a umplut de invidie până la refuz (ba a mai dat şi peste)!

Fotografia făcută de Manceau Maxime Oudoux a fost nominalizată "imaginea zilei" de către un website specializat în astrofotografie. Imaginea surprinde conjuncţia Lunii cu Venus şi Marte, de unde pare că decolează staţia spaţială internaţională ISS. Fotograful a spus că, pentru a obţine trasă atât de lungă a ISS, a suprapus trei fotografii succesive făcute cu un timp de expunere de 15 secunde.

Din păcate nu se precizează ce aparat de fotografiat a folosit, iar metadata au fost şerse.

Articolul integral cu fotografia ›› https://goo.gl/DgLQ51

Am trimis cuiva interesat de asa ceva! thumb_yello
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 EmptySam 11 Feb 2017, 17:41

Generaţia mea a avut o programă şcolară mai ciudăţică, să zic aşa. Am făcut latină şi geologie în clasa a IX, istoria am început-o în clasa a XI-a, am făcut desen tehnic în clasa a IX-a, tehnologia metalelor în clasa a X-a, rezistenţa materialelor în clasa a XI-a şi organe (orgasme ziceam noi) de maşini în clasa a XII-a (noi fiind liceu cu profil de mate-fizică!!!). Dar, cel mai interesant, este că am făcut muzică din clasa a IX-a până într-a XII-a. Proful nostru (membru al Uniunii Compozitorilor de altfel) trecea prin toate clasele de a IX-a ca să strângă noi elevi pentru cor şi ne punea să arpegiem. Atunci ne clasa: vocea I sau vocea a II-a. Pentru afoni (cum eram eu) ca să nu ne dezamăgească, ne spunea: "Dumneata ai vocea în schimbare, încercăm mai târziu". Aşa că în liceu erau cunoscute trei voci: vocea I, vocea a II-a şi vocea "mai târziu". Laughing

Cei care erau la cor, plecau la diferite spectacole, inclusiv la Cântarea României, făceau repetiţii şi aveau din start 10 la muzică. Noi, ceilalţi, trebuia să învăţăm din manual şi luam nota pe care o meritam. Dar proful avea ceea ce la preoţi se numeşte har. Ştia să predea nemaipomenit şi bruma de cultură muzicală pe care o am, de la dumenalui mi se trage. Dumnezeu să-l odihnească-n pace, că a plecat în lumea drepţilor de vreo zece ani.

Ei... şi uite că am dat în Youtube peste doi muzicieni care interpretează cântece din Codex Caioni, adică din compoziţiile lui Ion Căianu, românul care a pus bazele muzicii culte în ţara noastră. Putem spune "piatra de temelie" a muzcii culte româneşti. A fost o ocazie în care plăcerea audiţiei s-a împletit cu nostalgia anilor de adolescenţă când ascultam cu toţii, fermecaţi, lecţiile domnului Ion Butoi. Odihneşte-l Doamne în pace!

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 18 Empty

Sus In jos

CAMERA DE WHISKY
Sus 
Pagina 18 din 22Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY (I)
» CAMERA DE WHISKY (II)
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: