LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
reclame problema 23 sibiu 1918 mediu curiozitati google comment-143 efremovivanantonovici padure romana Limba brasov nicuvar 1 politica drumetie CPSF Fantasy Popasul taieri humanitas istorie muzica_traditionala internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY

In jos 
+16
Anahoret
Diaporevomenos
Ciprian
enohabel
apocalyptica
CRUCIAT
VOTAN
rolia
zuum
Cristina
ostrovna
cactus
abbilbal
delta
aurora
yzzy
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Urmatorul
AutorMesaj
VOTAN

VOTAN

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:04

...incep sa dispara...si modernismul asta exacerbat....

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:06

Posibil Getuta. Eu am fost in Timisoara ultima data prin 2004.
Iasul insa reuseste sa se pastreze foarte proaspat si asta se datoreaza in primul rand radacinilor culturale foarte adanci. Este si oras universitar renumit, nici din punct de vedere economic si turistic nu sta rau. Este un oras mare (al doilea dupa Bucuresti ca marime).

Copoul este un parc extrem de bine ingrijit, fara sa fie afectata valoarea culturala si istorica a parcului.

Am fost recent in Bucuresti si am vrut sa merg in Cismigiu. Am avut o dezamagire uriasa sa vad aproape in paragina acel parc. Parca era ceva prafuit si murdar, neingrijit la fel cum e tot Bucurestiul in ansamblul sau. In momentul in care pasesti in Iasi lucrurile se schimba total. Atmosfera e extrem de placuta si ai o stare de confort chiar si atunci cand mergi pe strada. Oamenii sunt calmi si amabili. Nimeni nu te agreseaza, nu te claxoneaza, desi uneorti merg bara la bara kilometri intregi prin oras.
And so on... mwah! hug
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:07

VOTAN a scris:
...Adevarat sa-ti spun prefer oraselele micute cu iz medieval cum ar fi Sighisoara.
Vai daa, si mie imi place Sighisoara. Very Happy thumb_yello
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:15

iaca,ce bine ne intelegem...

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 16 Dec 2010, 01:28

VOTAN a scris:
iaca,ce bine ne intelegem...
ulala mwah! dance

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 16 Dec 2010, 01:32

Mihaela a scris:

Iasul insa reuseste sa se pastreze foarte proaspat si asta se datoreaza in primul rand radacinilor culturale foarte adanci. Este si oras universitar renumit, nici din punct de vedere economic si turistic nu sta rau. Este un oras mare (al doilea dupa Bucuresti ca marime).

Copoul este un parc extrem de bine ingrijit, fara sa fie afectata valoarea culturala si istorica a parcului.

Am fost recent in Bucuresti si am vrut sa merg in Cismigiu. Am avut o dezamagire uriasa sa vad aproape in paragina acel parc. Parca era ceva prafuit si murdar, neingrijit la fel cum e tot Bucurestiul in ansamblul sau. In momentul in care pasesti in Iasi lucrurile se schimba total. Atmosfera e extrem de placuta si ai o stare de confort chiar si atunci cand mergi pe strada. Oamenii sunt calmi si amabili. Nimeni nu te agreseaza, nu te claxoneaza, desi uneorti merg bara la bara kilometri intregi prin oras.
And so on... mwah! hug
Mă bucur să aud astfel de lucruri despre Iasi! thumb_yello

Adevărul este că fiecare dintre oameni e atasat de un loc anume mai mult decât de celelalte si pentru fiecare, locul lui e „cel mai” dintre toate. Si fiecare are dreptate...

VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 16 Dec 2010, 14:23

Desi Brasovul e locul meu de bastina iubesc enorm Tara Vrancei unde imi petreceam vacantele!

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 16 Dec 2010, 18:34

Copilaria, petrecand-o in Brasov, e normal sa-mi fie orasul de suflet! Tot acolo am avut si o iubire adolescentina frumoasa si de aceea de neuitat. Dupa un timp, Brasovul a fost locul unde am fost repartizat la absolvire si unde am muncit cinci ani, apoi, drumurile noastre s-au despartit!
Frecvent am vise legate de Brasov, la trezire ramanand cu un gust amar.

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 16 Dec 2010, 18:52

In ce cartier?

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyVin 17 Dec 2010, 03:27

VOTAN a scris:
Desi Brasovul e locul meu de bastina iubesc enorm Tara Vrancei unde imi petreceam vacantele!
Ceva asemănător si la mine: iubesc Brasovul si Vatra Dornei.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyVin 17 Dec 2010, 05:33

La "ceasul rau", am locuit, Votan, in blocurile armatei de pe Karl Marx. Erau doua blocuri cu trei etaje, nu stiu daca mai sunt! Si in capatul strazii, spre Hidromecanica, era blocul acela curb. Vizavi de ceasul rau, se construise sediul DSAPC, un bloc turn.

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyVin 17 Dec 2010, 15:52

Da,mai sunt,eh,erai baiat de "centru"eu am haladuit prin Bartolomeu!Oricum s-a schimbat mult si Brasovul,nu pot sa spun ca nu ar fi frumos,dar si-a pierdut ceva din farmecul de odinioara,mai ales ca centrul civic s-a mutat unde era vechea piata la Hidromecanica.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptySam 18 Dec 2010, 03:25

VOTAN a scris:
...eu am haladuit prin Bartolomeu!
Sunt 7 brasoveni la Popas - aici îl includem si pe cel ce a fost înfiat de Tara Bârsei pe o perioadă însemnată, baschetbalistul Abbilbal. smile

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptySam 18 Dec 2010, 11:38

Emil Condor a scris:
VOTAN a scris:
...eu am haladuit prin Bartolomeu!
Sunt 7 brasoveni la Popas - aici îl includem si pe cel ce a fost înfiat de Tara Bârsei pe o perioadă însemnată, baschetbalistul Abbilbal. smile

aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze flower flower flower flower flower flower flower
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptySam 18 Dec 2010, 13:50

Multam fain Getuta,draguta ca intotdeauna! mwah!

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptySam 18 Dec 2010, 16:56

VOTAN a scris:
Multam fain Getuta,draguta ca intotdeauna! mwah!

Cu mare placere mwah! sunny
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptySam 05 Feb 2011, 03:28

Chiar dacă postez doar trei puncte, tu, Anahoret întelegi tot ce se poate întelege în ele...
... si cât de drag îmi era când te întâlneam la Popas.

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyLun 02 Mai 2011, 11:08

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 A230CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 Happybirthdaybootyox8am8CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 A330

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 Happy_birthday_new39

Coane Anahoretule, io ce sa-ti zic in plus de ce ti-am zis la telefon .... M-as bucura sa te mai vaz si p-acilea; poate, poate... hug

PeI sEi - nu uita ca ai promis sa bei maine si pentru mine...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyLun 02 Mai 2011, 15:09

Ma poate lamuri cineva ce e cu Anahoret?

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyLun 02 Mai 2011, 22:47

dolion a scris:

Da e bine si e un om special ,inca de cind l am intilnit aici mi am dat seama , cind l am vazut in orasul meu am fost mai mult decit o adolescenta,foarte fain m am simtit in cele citeva ore ,poate ma vede acum si ii spun si eu La multi ani!!!!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMar 03 Mai 2011, 01:20

ostrovna a scris:
dolion a scris:

Da e bine si e un om special!
De acord! Asa este... thumb_yello

Anahoret, acolo unde esti să-ti fie bine, prietene!
La Multi Ani Fericiti!

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMar 03 Mai 2011, 07:23

La multi ani, Anahoret si mai vino pe la noi, badita draga, vorba cantecului!

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyMar 03 Mai 2011, 18:01

La multi ani!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyJoi 28 Iun 2012, 03:47

Spunea ceva Dolion la Popasul lui despre terapia cu tuică de prune si...
... îndrăznesc să întreb gazda: o terapie cu Whisky nu ne recomanzi?

Spirtul ca spirtul, ce mă bucură pe mine e spiritul, adică Anahoret e cu cei ce-l iubesc.

Mi-a fost teamă să scot Popasul ANAHORET din Pavilion, nu cumva să fi fost prea devreme.
Acum chiar dacă mai pleacă (sper să nu fie cazul, că plâng! Very Happy ), voi lăsa acest Popas aici si... în eternitate. Laughing

Bine ai venit dragă prietene! hug
Ne-ai lipsit foarte mult.
Si revenirea ta a fost într-un moment deosebit, să ne ajuti a trece mai usor peste momentele plecării iubitului nostru prieten, Cactus.

Cerul să te binecuvinteze atât pe tine cât si pe cei dragi tie! noroc!

Încă o cupă si pentru prietenul plecat: noroc!

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 EmptyVin 29 Iun 2012, 00:39

Culmea este că între o sticlă cu whisky şi o sticlă cu ţuică de la mama ei (adică Văleni de Munte sau Maramu), prefer varianta a II-a fără cea mai mică ezitare. oh da!

Sosirea mea aici este temporară şi, aşa cum bine ai intuit, i se datorează (i-o datoram) lui Cactus. Când mai vorbeam la telefon mă mai întreba, uneori, de ce nu mai scriu. Aşa cum le-am spus şi altor cunoscuţi, şi lui îi răspundeam că, trecând pragul celor 50 de ani, am considerat c-a venit vremea să mă maturizez şi să mai las virtualul de-o parte.

Nu s-a schimbat nimic în concepţia mea, însă am zis ca, în memoria lui Cactus, să rămân cu voi o perioadă de timp... cam vreo lună. Ştiu că unii or să mă acuze de infantilism, dar aşa am simţit şi aşa am făcut.

Asta-i tot!

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 10 Empty

Sus In jos

CAMERA DE WHISKY
Sus 
Pagina 10 din 22Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY (I)
» CAMERA DE WHISKY (II)
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: