__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CAMERA DE WHISKY | |
|
+16Anahoret Diaporevomenos Ciprian enohabel apocalyptica CRUCIAT VOTAN rolia zuum Cristina ostrovna cactus abbilbal delta aurora yzzy 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 05 Ian 2015, 00:19 | |
| Cam atâta fuse şi "vacanţa" de sărbători. De mâine (adică de azi ) vorba lui Klaus: "Zurück zur Arbeit!" Urez tuturor forumiştilor un an bun şi... ne-om mai citi! _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 05 Ian 2015, 00:54 | |
| | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 01 Ian 2016, 10:11 | |
| Am găsit emisiunea lui Cristi Tabără de pe TVR, care se numeşte "Exclusiv în România". Despre ce şi-au propus realizatorii să facă, este scris în prezentarea din pagină. Credeam că Tabără a plecat din mediul mass-media şi chiar îmi părea rău, fiindcă este unul dintre extrem de puţinii ziarişti care mai au bun simţ. Cei care prind TVR-1 o pot urmări sâmbăta de la ora 18:00, iar ceilalţi o pot vedea în internet, unde sunt postate toate emisiunile realizate până acum. Adică aici: Exclusiv în RomâniaAm văzut ediţia "Pe Argeş în sus", ascensiunea echipei pe Moldoveanu. Pe partea dinspre sud, pe unde au urcat ei, traseele sunt mai scurte şi, oarecum, mai accesibile. Dar altceva mi-a atras atenţia. Ei au ajuns la o stână părărsită şi au găsit lemne pentru foc. Între noi, cei care mergem pe munte (nu Miticii din Bucureşti care ştiu să facă doar mizerie), este o lege nescrisă: faci focul ca să te încălzeşti peste noapte, dar când pleci, completezi stiva cu lemne, ca să aibă şi cei ce vor veni după tine cu ce să se încălzească. Acolo, totuşi, cred că stâna era în grija cuiva, după câte lemne erau înăuntru. Seara şi-au făcut bulz şi mi-am adus aminite că, tot într-un drum pe Moldoveanu, pe care l-am făcut în 2009, am mâncat ciuperci chamignon la grătar cu brânză în ele. Cineva dintre noi a adus o brânză grasă, aşa cum avea şi ghidul din film. Rar am mâncat aşa delicatesă! Am încercat să fac acasă, la cuptor, cu brânză de burduf. A ieşit ceva bun, într-adevăr, dar departe de ceea ce am mâncat la stână. Privind filmul, n-am putut să nu remarc cât de chinuit a fost cameramanul. El a prins cadre şi din urma grupului şi din faţa lui. Practic, a ţopăit pe traseu ca şi capra neagră. Înseamnă că are o condiţie fizică de invidiat. Cu siguranţă, drumul pe Moldoveanu nu a fost prima lui experienţă montaniardă! _____________________ Free your mind!
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 01 Ian 2016, 12:18 | |
| Cand esti la cabana, in varf de munte, n-ai observat ca si pasta de dinti are alt gust? Ca sa nu mai vorbesc mirosul a ceva ce acasa nu place nimanui... in varf de munte si ala miroase acceptabil! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 01 Ian 2016, 15:29 | |
| Când ai plămânii în bocanci şi parcă-ţi trebuie două guri ca să respiri, cui îi mai pasă de mirosuri?! Aerul de munte, care este mai "tare", şi efortul schimbă percepţiile. Iar foamea, după cum se ştie, este cel mai bun bucătar. Şi, deloc de neglijat, mai este şi ambientul, gaşca, relaţiile din cadrul grupului... N-ai văzut că şi mâncarea din pachetul de-acasă, când este pusă laolaltă cu a celorlalţi, parcă are alt gust? _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Vin 01 Ian 2016, 16:35 | |
| - Anahoret a scris:
- Când ai plămânii în bocanci şi parcă-ţi trebuie două guri ca să respiri, cui îi mai pasă de mirosuri?!
Aerul de munte, care este mai "tare", şi efortul schimbă percepţiile. Iar foamea, după cum se ştie, este cel mai bun bucătar. Şi, deloc de neglijat, mai este şi ambientul, gaşca, relaţiile din cadrul grupului... N-ai văzut că şi mâncarea din pachetul de-acasă, când este pusă laolaltă cu a celorlalţi, parcă are alt gust? asa e prietene drag | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 03 Ian 2016, 22:30 | |
| No, cam asta a fost în vacanţa de Sărbători. Ne-om mai citi pe la Sfintele Paşti. Salutări tuturor şi multă sănătate, Emil! Să te faci bine! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 03 Ian 2016, 23:05 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 04 Ian 2016, 15:08 | |
| | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 04 Ian 2016, 15:09 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 04 Ian 2016, 19:38 | |
| Asupra reacției celor din jur, chiar zilele trecute am afirmat același lucru ca și tine: nu-mi pasă. La forța psihică pe care o arăți, nu poți decât să ai succes în munca ta (mă refer la acel picior). _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | enohabel
Numarul mesajelor : 412 Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mar 05 Ian 2016, 01:16 | |
| Care o fi cel mai bun whisky?= cel original=cui ii permite buzunaru... ce se vinde in comert este ; blended" adica botezat, se foloseste o aroma si apoi alcool distilat da voi la topicu; camera de Whisky " ce comercializati ?care brand de Whiskky ??? ca n-am inteles idea topicului....ar fi o idee= toti cei turmentati sa intre aici... _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | enohabel
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mar 05 Ian 2016, 01:23 | |
| ori la bal=ori la spital ! _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mar 05 Ian 2016, 01:27 | |
| Aici, numai "camera" e de Whisky... Urmeaza ca fiecare sa-si aduca bautura, dupa cu ii permite ''buzunaru' ''...Pai nu? | |
| | | enohabel
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mar 05 Ian 2016, 02:02 | |
| - Ion a scris:
- Aici, numai "camera" e de Whisky...
Urmeaza ca fiecare sa-si aduca bautura, dupa cu ii permite ''buzunaru' ''...Pai nu? Ok bruder, pai Eugen prietenu meu zice ca cel mai bun whisky(blenduit) este; black label, oricum eu invit pe toti forumistii la casatoria mea cu sora Lucretia si acolo o sa servim si black label..., este o propunere asa de politete, ca stiu ca nu va permiteti, dar o sa pun poze _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 11 Ian 2016, 18:44 | |
| Am găsit un site cu fotografii superbe... n-am rezistat să nu vă dau de ştire. Rarindara photography____________________________ P.S.Geneza "Camerei de whisky" se găseşte ›› aici _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| | | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 17 Ian 2016, 06:04 | |
| - enohabel a scris:
- Ion a scris:
Urmeaza ca fiecare sa-si aduca bautura, dupa cu ii permite ''buzunaru' ''...Pai nu? Ok bruder, pai Eugen prietenu meu zice ca cel mai bun whisky(blenduit) este; black label, oricum eu invit pe toti forumistii la casatoria mea cu sora Lucretia si acolo o sa servim si black label..., este o propunere asa de politete, ca stiu ca nu va permiteti, dar o sa pun poze CE FACE? Băutură, la pocăiți? Acuma înțeleg de unde "nevoia" de o nouă religie! _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 17 Ian 2016, 12:42 | |
| | |
| | | Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 17 Ian 2016, 16:30 | |
| - Ciprian a scris:
- enohabel a scris:
- Ion a scris:
Urmeaza ca fiecare sa-si aduca bautura, dupa cu ii permite ''buzunaru' ''...Pai nu? Ok bruder, pai Eugen prietenu meu zice ca cel mai bun whisky(blenduit) este; black label, oricum eu invit pe toti forumistii la casatoria mea cu sora Lucretia si acolo o sa servim si black label..., este o propunere asa de politete, ca stiu ca nu va permiteti, dar o sa pun poze CE FACE? Băutură, la pocăiți? Acuma înțeleg de unde "nevoia" de o nouă religie! Asta nu e un motiv de o noua religie. E nevoie de o noua mentalitate. Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu mai cere. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 17 Ian 2016, 18:56 | |
| | |
| | | enohabel
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 24 Ian 2016, 03:03 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Ciprian a scris:
- enohabel a scris:
- Ion a scris:
Urmeaza ca fiecare sa-si aduca bautura, dupa cu ii permite ''buzunaru' ''...Pai nu? Ok bruder, pai Eugen prietenu meu zice ca cel mai bun whisky(blenduit) este; black label, oricum eu invit pe toti forumistii la casatoria mea cu sora Lucretia si acolo o sa servim si black label..., este o propunere asa de politete, ca stiu ca nu va permiteti, dar o sa pun poze CE FACE? Băutură, la pocăiți? Acuma înțeleg de unde "nevoia" de o nouă religie! Asta nu e un motiv de o noua religie. E nevoie de o noua mentalitate. Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu mai cere. m-da mentalitate de Coran, acolo nu bei alcool dar ucizi cu sange rece...well.. problema a consuma sau nu alcool, nu defineste pe nimeni ca este crestin=sau nu este, lucrurile sunt mult mai profunde, de exemplu; noi avem un ADN in firea pamanteasca care determina fizionomia si preferinte specifice Cand te nasti din nou din Duhul=Acea persoana nou nascuta are alt ADN daca este cineva capabil pe aici sa detaliem mai raman pe forum=daca nu Domnul cu voi !!! _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 24 Ian 2016, 05:19 | |
| | |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 24 Ian 2016, 07:01 | |
| - enohabel a scris:
- m-da mentalitate de Coran, acolo nu bei alcool dar ucizi cu sange rece...well..
problema a consuma sau nu alcool, nu defineste pe nimeni ca este crestin=sau nu este [...] Deci asta va e răspunsul la beut: Că eu aș fi un musulman?! No bine, frate! - Citat :
- Cand te nasti din nou din Duhul=Acea persoana nou nascuta are alt ADN
Nu potrivit Scripturii! Omul născut din nou are o altă minte, dar trupu/ carnea- sarx în grecește, acela/ aceea rămâne. Sau Pavel Apostolul greșește? _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | enohabel
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Dum 24 Ian 2016, 07:36 | |
| - Ciprian a scris:
- enohabel a scris:
- m-da mentalitate de Coran, acolo nu bei alcool dar ucizi cu sange rece...well..
problema a consuma sau nu alcool, nu defineste pe nimeni ca este crestin=sau nu este [...] Deci asta va e răspunsul la beut: Că eu aș fi un musulman?! No bine, frate! - Citat :
- Cand te nasti din nou din Duhul=Acea persoana nou nascuta are alt ADN
Nu potrivit Scripturii! Omul născut din nou are o altă minte, dar trupu/ carnea- sarx în grecește, acela/ aceea rămâne. Sau Pavel Apostolul greșește? Corect= dupa nasterea din nou mintea se inoieste=carnea e carne ramane aceasi si nu se transforma nici nu se inoieste, trebuie sa fie rastignita=aici se incadreaza si betiile. Numa ca betiile nu le produce doar alcoolul(ca din astea te trezesti) betiile cu invataturi eretice ratacite sunt periculoase ca bei=te imbeti si never nu te mai trezesti, sau cei beti din biserica Laodicea care ziceau; sunt bogat...etc Apostolul Pavel indeamna pe frati; este bine sa nu mananci carne si sa nu bei vin... _____________________ Crestinism autentic ori este revelatie ori nu este nimic
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY | |
| |
| | | | CAMERA DE WHISKY | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |