LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
romana mediu muzica_traditionala taieri 1918 CPSF comment-143 brasov istorie 23 politica Limba drumetie curiozitati efremovivanantonovici nicuvar internet 1 padure problema sibiu reclame Fantasy humanitas google Popasul
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 I_voting_barCAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY

In jos 
+16
Anahoret
Diaporevomenos
Ciprian
enohabel
apocalyptica
CRUCIAT
VOTAN
rolia
zuum
Cristina
ostrovna
cactus
abbilbal
delta
aurora
yzzy
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyLun 13 Dec 2010, 16:36

Mihaela a scris:
Am primit notificare de la topicul asta si am crezut ca e Anahoret! Sad Sad Sad Dolion, nu inseamna ca sunt dezamagita ca erai tu, ci doar ca nu era Anahoret! Very Happy Very Happy mwah!

Dolion si mie mi-e dor de el mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyLun 13 Dec 2010, 21:09

Să-i transmit ceva pe un forum ne-băsist? Very Happy
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyLun 13 Dec 2010, 21:14

delta a scris:

Hahaha zii ca-l salut evident ca-l si puuuuuuup ,ciao papapapapa:)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMar 14 Dec 2010, 00:28

delta a scris:
De ce îti place să vorbesti aiurea?

Pentru informarea ta: cel putin 90% din utilizatorii de la Popas nu sunt sustinători PDL.
Când afirmi ceva, interesează-te întâi dacă e adevărat, pentru că în caz contrar, voi lua pozitie, uneori chiar extrem de dură, împotriva celui ce minte cu scop de a dezinforma.

Tu trebuie să stii că Administratia citeste fiecare mesaj postat de tine. smile

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMar 14 Dec 2010, 07:43

Si chiar daca ar fi "băsist", care ar fi problema? nu se poate(2) Sunt interzise, cumva? confused

Emil, consider ca nu este cazul sa te justifici in fata unuia care-si deschide forumuri neimportante ca sa (le) comenteze pe alea importante Cool ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMar 14 Dec 2010, 17:09

Cristina a scris:
Si chiar daca ar fi "băsist", care ar fi problema? nu se poate(2) Sunt interzise, cumva? confused

Emil, consider ca nu este cazul sa te justifici in fata unuia care-si deschide forumuri neimportante ca sa (le) comenteze pe alea importante Cool ...

No dara n-am stiut ca sunt si situri basiste sau nebasiste dar mai conteaza ca el o sa ne ingroape oricum:(
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMar 14 Dec 2010, 18:45

N-ai pierdut nimic, Geta Very Happy , stai linistita ! smile

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

Numarul mesajelor : 630
Localizare : brasov
Data de inscriere : 25/11/2010

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 12:17

Doamne,cum se face ca tot la politica se ajunge!Unde naiba sa ma duc sa nu mai aud de partide,de pro si contra! Eu imi mentin parerea ca toti is o apa si un pamantS-au rotit toti la putere,asa ca....Si apoi nu vom gandi niciodata toti intr-un ison.

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 14:45

VOTAN a scris:
Doamne,cum se face ca tot la politica se ajunge!Unde naiba sa ma duc sa nu mai aud de partide,de pro si contra! Eu imi mentin parerea ca toti is o apa si un pamantS-au rotit toti la putere,asa ca....Si apoi nu vom gandi niciodata toti intr-un ison.

.Si apoi nu vom gandi niciodata toti intr-un ison.

Corect:) rugă mwah! mwah! mwah! flower thumb_yello
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 15:17

Of,Geta, pune tu un vers de inima albastra....

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 15:30

Emil Condor a scris:
delta a scris:
De ce îti place să vorbesti aiurea?
Emil, asa cum nu m-ai crezut cand iti spuneam ca lui delta ii place sa se distreze pe seama oamenilor, si intre timp ai ajuns la vorba mea, tot asa te vei convinge si de altii... Vei vedea, ca doar ne-om mai intalni. Eheee, mult timp de aici incolo thumb_yello
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 15:51

Mihaela,stiam ca pe la Iasi lumea e mai blanda si ingaduitoare....

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 15:58

VOTAN a scris:

Votan moldovenii is oameni buni pe cuvint si primitori:) mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:08

Geta,cunosc Iasiul f. bine,am umblat mult pe fasia de granita,tocmai de aceea ii spuneam Mihaelei{ca am reusit sa o irit} ca parca ea e din zona aceea nu??

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:16

VOTAN a scris:
Geta,cunosc Iasiul f. bine,am umblat mult pe fasia de granita,tocmai de aceea ii spuneam Mihaelei{ca am reusit sa o irit} ca parca ea e din zona aceea nu??

Eu doar la Pascani am fost de multe ori in delegatie la fabrica de amc sau perdele,foarte fain m-au primit si ajutat eram asa tineri:)
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:22

Fost-am vreodata tineri frumosi?...{Macedonski}

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:25

VOTAN a scris:
Fost-am vreodata tineri frumosi?...{Macedonski}

Eu mai sunt smile))))))))
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:26

Ma bucur pentru tine!!!!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:32

VOTAN a scris:
Iar eu stiam ca Brasovul e populat im mare proportie de moldoveni.

Pe mine faza ca cineva striga in gura mare ca e ardelean, sincer, ma amuza teribil. Eu sunt din Iasi adica din Moldova. Daca ai ceva sa-mi reprosezi spune-mi mie nu intregii populatii din cele 7 judete (parca).
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:41

Cand am strigat in gura mare ca sunt din Ardeal?Si ce Dumnezeu sa-ti reprosez?De ce esti rautacioasa gratuit cu mine?Cele mai frumoase clipe le-am petrecut in Targsor cum i se spunea atunci{poate si acum}cel mai mult am visat in Copou si umbra cea mai faina era in Eternitatea.Ei Mihaela.....Si cel mai bun cighir l-am mancat in Zaboloteni.Asta e.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:52

Dar asa ma vezi tu draga Votan.

Cat despre Iasi, poate s-ar crede ca sunt subiectiva insa am vazut cam toate orasele din tara asta inclusiv oameni din toate colturile tarii. Poate doar Timisoara sa-l egaleze insa sunt diferite, au alt gen de parfum. Mi-a placut mult si Brasovul, in special sotului meu pentru ca el e pasionat de munte foarte mult.

NU voi face vreodata catalogari ale oamenilor in functie de localitatea in care locuieste cineva. Nici macar pt bucuresteni (oras pe care eu il detest) deoarece fiecare om poate fi diferit si valoros indiferent unde locuieste.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 16:56

Mihaela a scris:
Dar asa ma vezi tu draga Votan.

Cat despre Iasi, poate s-ar crede ca sunt subiectiva insa am vazut cam toate orasele din tara asta inclusiv oameni din toate colturile tarii. Poate doar Timisoara sa-l egaleze insa sunt diferite, au alt gen de parfum. Mi-a placut mult si Brasovul, in special sotului meu pentru ca el e pasionat de munte foarte mult.

NU voi face vreodata catalogari ale oamenilor in functie de localitatea in care locuieste cineva. Nici macar pt bucuresteni (oras pe care eu il detest) deoarece fiecare om poate fi diferit si valoros indiferent unde locuieste.

Corect oricum Timisoara nu mai e cea fost o data din pacate:(
Sus In jos
VOTAN

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:00

Uite aici semanam,nici mie nu-mi place Bucurestiul! Si mereu spuneam cui statea sa ma asculte ca Iasiul vechi{nu-mi plac blocurile} e atit de nostalgic,si in el calci pe istorie,fiecare piatra iti poate povesti ceva...Adevarat sa-ti spun prefer oraselele micute cu iz medieval cum ar fi Sighisoara.

VOTAN

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:01

In Timisoara am fost o data si atunci pe fuga.!

ostrovna

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 EmptyMier 15 Dec 2010, 17:03

VOTAN a scris:
Uite aici semanam,nici mie nu-mi place Bucurestiul! Si mereu spuneam cui statea sa ma asculte ca Iasiul vechi{nu-mi plac blocurile} e atit de nostalgic,si in el calci pe istorie,fiecare piatra iti poate povesti ceva...Adevarat sa-ti spun prefer oraselele micute cu iz medieval cum ar fi Sighisoara.

si eu as vrea imi plac stradute mici cu dale din piatra:)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY    CAMERA DE WHISKY  - Pagina 9 Empty

Sus In jos

CAMERA DE WHISKY
Sus 
Pagina 9 din 22Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CAMERA DE WHISKY (I)
» CAMERA DE WHISKY (II)
» Camera 131

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ANAHORET-
Mergi direct la: