| CAMERA DE WHISKY | |
|
+16Anahoret Diaporevomenos Ciprian enohabel apocalyptica CRUCIAT VOTAN rolia zuum Cristina ostrovna cactus abbilbal delta aurora yzzy 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 13 Dec 2010, 16:36 | |
| | |
|
| |
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 13 Dec 2010, 21:09 | |
| Să-i transmit ceva pe un forum ne-băsist? | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Lun 13 Dec 2010, 21:14 | |
| - delta a scris:
- Să-i transmit ceva pe un forum ne-băsist?
Hahaha zii ca-l salut evident ca-l si puuuuuuup ,ciao papapapapa:) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mar 14 Dec 2010, 00:28 | |
| - delta a scris:
- Să-i transmit ceva pe un forum ne-băsist?
De ce îti place să vorbesti aiurea? Pentru informarea ta: cel putin 90% din utilizatorii de la Popas nu sunt sustinători PDL. Când afirmi ceva, interesează-te întâi dacă e adevărat, pentru că în caz contrar, voi lua pozitie, uneori chiar extrem de dură, împotriva celui ce minte cu scop de a dezinforma. Tu trebuie să stii că Administratia citeste fiecare mesaj postat de tine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mar 14 Dec 2010, 07:43 | |
| Si chiar daca ar fi "băsist", care ar fi problema? Sunt interzise, cumva? Emil, consider ca nu este cazul sa te justifici in fata unuia care-si deschide forumuri neimportante ca sa (le) comenteze pe alea importante ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mar 14 Dec 2010, 17:09 | |
| | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mar 14 Dec 2010, 18:45 | |
| N-ai pierdut nimic, Geta , stai linistita ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 12:17 | |
| Doamne,cum se face ca tot la politica se ajunge!Unde naiba sa ma duc sa nu mai aud de partide,de pro si contra! Eu imi mentin parerea ca toti is o apa si un pamantS-au rotit toti la putere,asa ca....Si apoi nu vom gandi niciodata toti intr-un ison. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 14:45 | |
| | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 15:17 | |
| Of,Geta, pune tu un vers de inima albastra.... _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
VOTAN
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 15:51 | |
| Mihaela,stiam ca pe la Iasi lumea e mai blanda si ingaduitoare.... _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 15:58 | |
| | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 16:08 | |
| Geta,cunosc Iasiul f. bine,am umblat mult pe fasia de granita,tocmai de aceea ii spuneam Mihaelei{ca am reusit sa o irit} ca parca ea e din zona aceea nu?? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 16:16 | |
| - VOTAN a scris:
- Geta,cunosc Iasiul f. bine,am umblat mult pe fasia de granita,tocmai de aceea ii spuneam Mihaelei{ca am reusit sa o irit} ca parca ea e din zona aceea nu??
Eu doar la Pascani am fost de multe ori in delegatie la fabrica de amc sau perdele,foarte fain m-au primit si ajutat eram asa tineri:) | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 16:22 | |
| Fost-am vreodata tineri frumosi?...{Macedonski} _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 16:25 | |
| - VOTAN a scris:
- Fost-am vreodata tineri frumosi?...{Macedonski}
Eu mai sunt )))))))) | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 16:26 | |
| Ma bucur pentru tine!!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 16:32 | |
| - VOTAN a scris:
- Mihaela,stiam ca pe la Iasi lumea e mai blanda si ingaduitoare....
Iar eu stiam ca Brasovul e populat im mare proportie de moldoveni. Pe mine faza ca cineva striga in gura mare ca e ardelean, sincer, ma amuza teribil. Eu sunt din Iasi adica din Moldova. Daca ai ceva sa-mi reprosezi spune-mi mie nu intregii populatii din cele 7 judete (parca). |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 16:41 | |
| Cand am strigat in gura mare ca sunt din Ardeal?Si ce Dumnezeu sa-ti reprosez?De ce esti rautacioasa gratuit cu mine?Cele mai frumoase clipe le-am petrecut in Targsor cum i se spunea atunci{poate si acum}cel mai mult am visat in Copou si umbra cea mai faina era in Eternitatea.Ei Mihaela.....Si cel mai bun cighir l-am mancat in Zaboloteni.Asta e. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 16:52 | |
| Dar asa ma vezi tu draga Votan.
Cat despre Iasi, poate s-ar crede ca sunt subiectiva insa am vazut cam toate orasele din tara asta inclusiv oameni din toate colturile tarii. Poate doar Timisoara sa-l egaleze insa sunt diferite, au alt gen de parfum. Mi-a placut mult si Brasovul, in special sotului meu pentru ca el e pasionat de munte foarte mult.
NU voi face vreodata catalogari ale oamenilor in functie de localitatea in care locuieste cineva. Nici macar pt bucuresteni (oras pe care eu il detest) deoarece fiecare om poate fi diferit si valoros indiferent unde locuieste. |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 16:56 | |
| - Mihaela a scris:
- Dar asa ma vezi tu draga Votan.
Cat despre Iasi, poate s-ar crede ca sunt subiectiva insa am vazut cam toate orasele din tara asta inclusiv oameni din toate colturile tarii. Poate doar Timisoara sa-l egaleze insa sunt diferite, au alt gen de parfum. Mi-a placut mult si Brasovul, in special sotului meu pentru ca el e pasionat de munte foarte mult.
NU voi face vreodata catalogari ale oamenilor in functie de localitatea in care locuieste cineva. Nici macar pt bucuresteni (oras pe care eu il detest) deoarece fiecare om poate fi diferit si valoros indiferent unde locuieste. Corect oricum Timisoara nu mai e cea fost o data din pacate:( | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 17:00 | |
| Uite aici semanam,nici mie nu-mi place Bucurestiul! Si mereu spuneam cui statea sa ma asculte ca Iasiul vechi{nu-mi plac blocurile} e atit de nostalgic,si in el calci pe istorie,fiecare piatra iti poate povesti ceva...Adevarat sa-ti spun prefer oraselele micute cu iz medieval cum ar fi Sighisoara. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 17:01 | |
| In Timisoara am fost o data si atunci pe fuga.! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY Mier 15 Dec 2010, 17:03 | |
| - VOTAN a scris:
- Uite aici semanam,nici mie nu-mi place Bucurestiul! Si mereu spuneam cui statea sa ma asculte ca Iasiul vechi{nu-mi plac blocurile} e atit de nostalgic,si in el calci pe istorie,fiecare piatra iti poate povesti ceva...Adevarat sa-ti spun prefer oraselele micute cu iz medieval cum ar fi Sighisoara.
si eu as vrea imi plac stradute mici cu dale din piatra:) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY | |
| |
|
| |
| CAMERA DE WHISKY | |
|