__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Sucelile lu' Băselu | |
|
+10delta nicuvar yzzy cactus Emil Condor ostrovna Cristina Anahoret abbilbal aurora 14 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Joi 20 Mai 2010, 22:53 | |
| - Citat :
- Basescu “lustreaza” securitatea ceausista cu medalii.
Legea “Lustratiei” a fost aprobata de Parlamentul Romaniei reprezentind un “moment” de reparatie morala fata de victimile comunismului si al securitatii. Iata in ce fel a considerat Basescu ca trebuie “reparata” suferinta romanului:
Presedintele ipocrit al Romaniei a decorat pe George Homostean cu Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler, Cine este George Homostean? Este fostul sef al securitatii ceausiste care in anul 2002 a fost condamnat d e catre Curtea Suprema pentru instigare la omor deosebit de grav.
Astept “trompetele” prezidentiale sa explice gestul presedintelui (daca nu cumva le este rusine sa mai deschida gura) _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 21 Mai 2010, 16:38 | |
| Un email primit de la un prieten şi dat mai departe.
Spânzuraţi-ne !!! Nu înţeleg de ce ţipă Băsescu la mine. De ce mă ameninţă că intră România în colaps. În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am născut. Comuniştii, nu ştiu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteţ. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din bătătură. Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească.Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare, şi la marea privatizare, şi după ce am scăpat de primul FMI, şi când duduia economia, şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinţilor şi bunilor noştri. Şi-acum aud că România se duce fix în faliment. Iar Traian Băsescu mă solicită să fiu solidar nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea. Mă uit la Băsescu şi nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut şi urechi de auzit. - Da. Aparatul de stat este uriaş. Dar nu populaţia l-a făcut uriaş.Voi, clasa politică, l-aţi transformat în monstru. - Dacă există un monstru care căpuşează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, funcţionarul public; monstrul care a încălecat ţara asta sunteţi voi, clasa politică. Şi pentru că sunteţi la putere peste tot, voi, PDL, sunteţi grasul care l-a încălecat pe slab! Cu contribuţia anterioară, în ordine procentelor de reprezentare în structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc... Aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit. Şi-apoi aţi călărit ţara, aţi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă i-aţi vârât pe gât. - Aţi spart instituţiile statului nu pentru că aşa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid. - Aţi creat instituţii noi nu pentru că nu funcţiona statul fără ele, ci pentru că aţi avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare preşedinte, i-aţi fabricat o instituţie. Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat alte structuri; aţi adus directori noi, ceilalţi au rămas în sistem. - Nu populaţia ocroteşte fărădelegea în ţara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot. - Nu populaţia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Şi venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politică, aţi făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... instituţia preşedintelui României. - Nu mama - mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul şi rafinăriile, a tăiat pădurile şi a mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile judeţene ale voastre, primăriile voastre. - Nu populaţia a prăpădit banii statului – sute şi mii de miliarde de lei, munţi de bani- pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe şosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voştri, ai clasei politice; consilierii voştri, ai clasei politice; miniştri voştri, ai clasei politice. - Nu populaţia a organizat doi ani întregi de dănţuieli, de parcă venea sfârşitul lumii. Voi, clasa politică, aţi făcut-o. Pe banii cui?!! Pe ăştia pe care-i tăiaţi azi de la pensionari! - V-aţi construit un aparat uriaş de represiune: ministere, agenţii, deconcentrate conduse de voi şi clientela voastră politică. Prin ei, controlaţi tot, terorizaţi înstituţiile mai ceva decât poliţia politică a lui Ceauşescu. - Nu populaţia se află în AGA şi CA din companiile şi băncile de stat, plătite, am văzut, regeşte, ci voi, clasa politică. - Nu populaţia a stricat ţara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum aţi venit, aţi distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte şi aţi luat-o iar de la zero. Şi-apoi, aţi rostogolit vinovăţii între voi, partidele politice, de parcă aţi fi jucat ping-pong cu România. Daţi-vă afară întâi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi de părinţii noştri! Şi veniţi, acum, să mă trageţi de urechi pe mine. Să ne trageţi de urechi pe noi, că se duce România de râpă. Vreţi s-o scoateţi din criză pe spinarea şomerilor, a pensionarilor şi a bugetarilor de execuţie, cei care vă ţin în spate aleşii şi numiţii, în funcţiile de conducere. Ce ce curaj? Cu ce moralitate? Până să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, restructuraţi-vă întâi pe voi! Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi, pe oamenii voştri, ai clasei politice, şi după aceea scuipaţi pe noi. După aceea umblaţi la salariile şi pensiile necăjite. După aceea să-l certaţi pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui... gras, de 500 sau 600 de lei. 1.Dacă nu sunteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceţi numărul de directori. Aveţi o droaie de şefi. Aţi umplut ţara de şefi. Pe ei daţi-i afară întâi şi după aceea ajungeţi la pensionar. Sau la doctor. 2. Trei sferturi dintre directorii voştri pe care i-aţi instalat, moţ, în instituţiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Daţi-i pe aceştia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, şi de la firma lor grasă, şi de la buget, iar altul să crape de foame! 3. Luaţi-vă clientela politică din toate AGA şi CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii judeţene şi ministere. Aveţi deja directori acolo, există specialişti. 4. Daţi-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce aţi crede că ei sunt mai puţin paraziţi pe buget decât profesorul? 5. Daţi-vă afară consilierii de pe lângă miniştri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, căţel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale. 6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele (primăriile, consiliile judeţene) cu clientela pe care o serviţi cu miliarde de euro. 7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi munca la negru. Oamenii voştri, ai partidelor, îi protejează. Îi apără de funcţionari, să nu-i descopere. Îi apără de lege. 8.După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să vă legaţi de bătrânii acestei ţări. Asta este România, dle Băsescu. O ştiţi, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de clanuri. Dar vă este la îndemână să-i jupuiţi de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi. Ascultători. Mult prea blajini. Tăcuţi. Loviţi-i cu nădejde! Nu ţipă. | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 21 Mai 2010, 18:57 | |
| - abbilbal a scris:
Spânzuraţi-ne !!! ... Daţi-vă afară întâi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi de părinţii noştri! ... Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi, pe oamenii voştri, ai clasei politice, şi după aceea scuipaţi pe noi. ...
Asta este România, dle Băsescu. O ştiţi, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de clanuri. Dar vă este la îndemână să-i jupuiţi de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi. Ascultători. Mult prea blajini. Tăcuţi. Loviţi-i cu nădejde! Nu ţipă. Foarte bun comentariul şi la obiect. Vinovaţi de actuala criză sunt absolut toţi politicienii. Un text ce ar trebui pus pe toate forumurile, pe toate blogurile, trimis tuturor politicienilor, guvernanţilor, parlamentarilor. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 21 Mai 2010, 19:24 | |
| Nu sunt intru-totul de acord: nu trebuie generalizat, mai exista si exceptii, politicieni tineri, gen Cristian Preda, Sebastian Lazaroiu, Sever Voinescu, Raluca Turcan, oameni care nici nu s-au imbogatit furind, nici nu au facut abuzuri, dincontra, ei sunt cei putini care se lupta - inclusiv in numele meu- cu cei multi (hoti si mafioti). In plus, sa nu uitam de mentalitatea de sluga miloaga a multor romani care fraudeaza banul public, de 20 de ani! Sa nu uitam de liderii de sindicate bugetare, imbogatiti abuziv din banul public, de oamenii de "afaceri" cu statul dar doar in detrimentul statului si al banului public, care "uita" sa plateasca tva de milioane de euro, care angajeaza la negru si nu platesc asigurarile medicale/pensiile proprilor angajati, si care azi vin sa dea lectii la televiziunile mogulilor. Nu sunt un fan Base, el este un animal politic si este pe masura celor din curtea carora a emanat. Este un lup de mare care se lupta cu lupii de uscat, iar mie-mi convine. Cum se face ca, pina la Basescu, toate mizeriile astea, de 20 de ani, au fost trecute sub tacere?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 21 Mai 2010, 22:20 | |
| - Cristina a scris:
- Nu sunt un fan Base, el este un animal politic si este pe masura celor din curtea carora a emanat. Este un lup de mare care se lupta cu lupii de uscat
Şi ca să câştige bătaia îl decorează pe Homoştean. Doar cândva i-a fost şef. | |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 21 Mai 2010, 22:26 | |
| - Cristina a scris:
- Este un lup de mare care se lupta cu lupii de uscat
Rahat pe băţ! Desigur, cu scuzele de rigoare... P.S. În loc să facem ceva, noi ne lăsăm minţiţi de hoţii nepotişti instalaţi în fruntea ţării că are loc o luptă cu lupi de uscat, cu inexistentul comunism decedat în 1989, cu presupusul pericolul rus şi alte bazaconii. În timp ce pensionarii îşi dau ultimul suflet... Să trăiţi bineee! | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 00:26 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 00:27 | |
| - aurora a scris:
- Cum este posibil acest lucru? Cum poate explica traian basescu acest fapt?
Ce gandesc aplaudacii lui basescu, care spun "basescu a condamnat comunismul"? De ce sa fi facut acest gest dezonorant?
Una condamnăm, tot aia premiem. Băsescu şi Tismăneanu acuză, condamnă şi medaliază Homoştean, şeful Miliţiei şi al Securităţii, decorat de Președintele României
Autor moral de asasinate, transformat în erou naţional
Preşedintele României, Traian Băsescu, a întâmpinat cum s-a priceput mai bine votarea în Camera Deputaţilor a Legii lustraţiei: i-a conferit cea mai înaltă decoraţie militară pe timp de pace a statului român fostului ministru comunist al Internelor, George Homoştean. După mascarada condamnării comunismului, în Parlamentul ţării, şeful statului român a găsit cu cale să-l decoreze cu Ordinul Virtutatea Militară pe sinistrul şef al poliţiei politice a României, Securitatea. Conform unei sentinţe definitive şi irevocabile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Homoştean se face vinovat de coordonarea asasinării unor protestestari anticomunişti în cadrul operaţiunii "Autobuzul", după care Lucian Pintile a realizat flimul „Balanţa". Decoratul lui Băsescu, inclus în raportul Comisiei „Tismăneanu", a fost implicat şi în uciderea în bătatie, în beciurile Securităţii, a disidentului Gheorge Ursu, conform fiului său, Andrei.
Un mesaj discret primit din interiorul Administraţiei Prezidenţiale a semnalat pentru cotidianul.ro, cu îndreptăţită revoltă, gestul şefului statului român. Am trecut imediat la documentare şi am văzut că este exact aşa: preşedintele României l-a decorat pe unul dintre marii torţionari comunişti.
Pe 26 aprilie 2010, Traian Băsescu semna decretul prezidenţial 448 din care cităm: "Preşedintele României decretează: Se conferă Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari: domnului sublocotenent în retragere Homoştean Ioan George".
Acoperirea oficială a decorării
Homoştean era plasat extrem de discret, însă, undeva în coada unei liste cu 23 de ofiţeri în retragere decoraţi. Decretul prezidenţial este contrasemnat de prim-ministrul României, Emil Boc.
Acoperirea decorării este una cât se poate de legală, conform amintitului decret prezidenţial: "Cu prilejul sărbătoririi Zilei Veteranilor de Război, în semn de înaltă apreciere pentru devotamentul de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredinţate în cadrul Armatei Române, precum şi pentru implicarea deosebită în sprijinirea structurilor asociaţiilor veteranilor de război". De obicei, decorările şi avansările în grad ale militarilor au la bază propunerile structurilor militare, iar în acest caz, probabil cele ale Ministerului Apărării.
Ordinul National Virtutea Militara in grad de Cavaler
si cititi mai departe intreaga activitate a lui Homoştean....... Aurora base e amnezic si alcoolic asa-i tatarul:( | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 07:22 | |
| - abbilbal a scris:
- Cristina a scris:
- Nu sunt un fan Base, el este un animal politic si este pe masura celor din curtea carora a emanat. Este un lup de mare care se lupta cu lupii de uscat
Şi ca să câştige bătaia îl decorează pe Homoştean. Doar cândva i-a fost şef. I-a retras decoratia si i-a dat cu flit . Dar p-asta "uitam" sa o mai spunem ... ps: macar Base isi recunoaste greselile ! | |
| | | delta
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 08:38 | |
| - Cristina a scris:
- abbilbal a scris:
- Cristina a scris:
Şi ca să câştige bătaia îl decorează pe Homoştean. Doar cândva i-a fost şef. I-a retras decoratia si i-a dat cu flit . Şi de data asta s-a sucit? hehehe, iar habar nu avea ce face şi după aia se smiorcăia cerându-şi scuze că a greşit? Problema nu este că foloseşte tehnica asta de fraierit nefericite, ci faptul că majoritatea cetăţenilor pun botul la ţepele astea de tip teatru-scurt. Cea mai relevantă mi s-a părut sceneta cu revenirea fiicei sale în partid. La faza aia Băse le-a demonstrat celor care se înghesuiau pe liste, că nu expertiza sau experienţa profesională contează, ci brand-ul. Cât de idiot să fie cineva să nu îşi dea seama că totul era regizat până la ultima fracţiune de secundă? Dar facem pariu că s-au găsit o grămadă de menopauziste să bocească la difuzarea înregistrărilor când EBA era reprimită în sânul partidului de Nuţi? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 08:45 | |
| | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 08:47 | |
| http://standard.money.ro/finante-personale/11-lucruri-pe-care-sebastian-vladescu-nu-le-va-spune-niciodata-6963.html11 lucruri pe care Sebastian Vlădescu nu le va spune niciodată vezi toate articolele de Radu Soviani 20 mai la 02:16 45 comentarii 5703 vizualizari. 1. Am câștigat într-un singur an, de la stat, aproape 100.000 de EURO. Potrivit declarației de avere, depusă în data de 6 ianuarie 2010, Sebastian Vlădescu a primit în anul fiscal precedent depunerii declarației de avere, suma de 405.650 de lei, numai de la companii de stat, astfel : * de la CEC Bank, în calitate de membru în Consiliul de Administrație, a încasat 227.885 de lei * de la Romavia, unde a mai prins un Consiliu de Administrație, a încasat într-un singur an 34.119 lei * de la Fondul Proprietatea, unde a fost președinte de Comisie, a încasat într-un singur an 143.946 de lei. În total, cei 405.650 de lei, încasați într-un singur an, la un curs de 4,2 lei pentru un EURO, reprezintă circa 96.000 de EURO. 2. Într-un singur an, am câștigat, mergând la câteva ședinte, unde am fost numit politic, echivalentul a 266 de salarii medii pe economie (1509 lei pe lună în martie). Fraierilor, care munciți, veți face banii aștia în 22 de ani. Numai dacă țin banii aștia pe dobânzi, voi încasa anual, din dobânzi, echivalentul a 26 de salarii medii pe economie. 3. Nu îmi pasă că și mie îmi tai salariul cu 25%. În fapt, dacă pierd 250 de EURO lunar din salariul de ministru de circa 1000 de EURO, voi returna în 384 de luni (32 de ani), ceea ce am încasat într-un singur an, din consilii de administrație. Să strângem cureaua! 4. Am câștigat într-un singur an, de la stat, din consilii de administrație, echivalentul a 570 de pensii medii. Adică ceea ce voi nu veți câștiga niciodată din pensie. Pentru că, fraierilor, trebuie să încasați pensia medie timp de 47 de ani și 6 luni pentru ca să primiți aceiași bani ca mine, într-un an. Iar media de vârstă este de 73 de ani. Și dacă vă scot la pensie la 67 de ani, veți încasa cel mult 6 ani de pensie, pe medie, chit că ați muncit și contribuit 50 de ani. Pardon, vă tai pensiile cu 15%, aşa că banii pe care i-am făcut într-un vor reprezenta echivalentul a 671 de pensii. Adică 56 de ani de pensie! Categoric nu prindeţi asta! 5. Am duble standarde. Plătesc cât pot de puțin la fisc. Potrivit declarației de avere, în calitate de director al SC PVB Euroconsulting, am încasat 4.970 de lei într-un an. Adică, probabil că mi-am dat cel mai mic salariu cu putință astfel încât să plătesc minimum de taxe. 6. După propria evaluare, merit 4970 de lei pe an (1183 de EURO). În fapt, în același an, am încasat din consilii de administraţie, de 81 (optzeci şi unu) de ori mai mult. Ce fraieri! 7. Am fost ministru de finanţe şi acum sunt din nou ministru de finanţe. Între timp nu am avut nici o jenă să fentez statul, prin optimizări fiscale. Mi-am făcut şi cont de PFA. În contul de PFA deschis în anul 2009, am la BRD peste 275.000 de lei (65.500 de EURO). Dacă aş fi primit banii aştia pe carte de muncă, ar fi trebuit să virez la stat, cam 55.675 de EURO (calculul este aproximativ). Aşa, cei care m-au plătit (nu vă spun cine şi pentru ce desi stiu) şi cu mine am plătit cam 14.625 de EURO. Am optimizat fiscal 40.000 de EURO. Echivalent al plăţii indemnizaţiei medii pentru creşterea copilului pentru 18 mame, timp de un an. 8. Deşi sunt ministru, nu am nici o jenă ca o societate la care mă declar asociat cu 25%, să nu plătească dările către stat. Să nu plătească banii pentru bugetul de pensii. Nici pentru bugetul de sănătate. Potrivit site-ului ANAF, societatea EOL Renewable Energy figurează în postura de a face obiectul procedurii de executare silită, cu datorii de 25.278 de lei la bugetul de stat, cu datorii de 836 de lei la bugetul asigurărilor de sănătate (unde vă bag coplata, sâc!), şi cu datorii de 5537 de lei la bugetul de pensii. 9. PVB Euroconsulting este o companie pe care am înfiinţat-o cu prietenii mei de pe vremuri, unii neamuri prin alianţă. “P” vine de la Popescu-Tăriceanu, “V” vine de la “Vlădescu” iar “B” vine de la Boureanu. Tăriceanu nu a fost prea tare, m-a dat afară pentru Vosganian, iar Boureanu… cu Boureanu m-am certat, pentru că nu este dispus să accepte chiar orice. 10. Iubesc banii de la stat. Pe lângă banii de la punctul 1, din 2005 până acum, am mai făcut câteva zeci de mii de EURO. Ca preşedinte al Comisiei de Privatizare BCR, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare Ford, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare CEC (apropos, CEC nu s-a privatizat). Am luat bani şi de la AVAS, şi de la EXIMBANK, de oriunde am putut, de-a lungul carierei. 11. Timpul costă bani. Măsor timpul cu o pendulă, dobândită în 2008. O evaluez la 50.000 de EURO. Ştiţi câte pensii medii s-ar putea plăti cu 50.000 de EURO? Sau câte indemnizaţii pentru creşterea copilului? Sau câte salarii medii? Nici eu nu ştiu. Pentru că nu mă interesează. Hai pa! Datele care au stat la baza calculelor şi interpretărilor se găsesc în Declaratia de Avere a lui SebastianVladescu PS. Asta ca să-i fie mai uşor dimnului Boc să reducă salariile şi pensiile celor de la baza piramidei, că de vărf se fereşte. Să nu cadă pe el şi să-l îngroape. | |
| | | delta
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 09:10 | |
| Thread-ul ăsta ar fi trebuit să fie intitulat "Sucelile lui Băselu", nu "Succesurile lui Băselu". P.S. Mai ales că succesuri a avut fiica sa pe care a promovat-o în scaun de europarlamentar în cadrul programului său împotriva nepotismului şi clientelismului... | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 09:46 | |
| Da mă Delta, că bine le zici. Nu am mai ţinut sema că de la "succesuri" Băselu trecu la suceli. Făcui şi corectura. Că doar se potrighe mai bine. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 12:54 | |
| - delta a scris:
- Thread-ul ăsta ar fi trebuit să fie intitulat "Sucelile lui Băselu", nu "Succesurile lui Băselu".
P.S. Mai ales că succesuri a avut fiica sa pe care a promovat-o în scaun de europarlamentar în cadrul programului său împotriva nepotismului şi clientelismului... Doamne ce proasta e asa ceva n-am intilnit sa nu lege doua vorbe,creca din aia retardata smorio de gigi nu e mai ca lumea:((( Aialalta el la fel doar rinjeste:(( vai de ele ,saraca Maria:( | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 12:55 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 13:10 | |
| Creca, intr-adevar ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 13:14 | |
| - ostrovna a scris:
- retardata smorio de gigi
Adică... ce? | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 15:03 | |
| - abbilbal a scris:
- http://standard.money.ro/finante-personale/11-lucruri-pe-care-sebastian-vladescu-nu-le-va-spune-niciodata-6963.html
11 lucruri pe care Sebastian Vlădescu nu le va spune niciodată vezi toate articolele de Radu Soviani 20 mai la 02:16 45 comentarii 5703 vizualizari.
1. Am câștigat într-un singur an, de la stat, aproape 100.000 de EURO. Potrivit declarației de avere, depusă în data de 6 ianuarie 2010, Sebastian Vlădescu a primit în anul fiscal precedent depunerii declarației de avere, suma de 405.650 de lei, numai de la companii de stat, astfel :
* de la CEC Bank, în calitate de membru în Consiliul de Administrație, a încasat 227.885 de lei
* de la Romavia, unde a mai prins un Consiliu de Administrație, a încasat într-un singur an 34.119 lei
* de la Fondul Proprietatea, unde a fost președinte de Comisie, a încasat într-un singur an 143.946 de lei.
În total, cei 405.650 de lei, încasați într-un singur an, la un curs de 4,2 lei pentru un EURO, reprezintă circa 96.000 de EURO.
2. Într-un singur an, am câștigat, mergând la câteva ședinte, unde am fost numit politic, echivalentul a 266 de salarii medii pe economie (1509 lei pe lună în martie). Fraierilor, care munciți, veți face banii aștia în 22 de ani. Numai dacă țin banii aștia pe dobânzi, voi încasa anual, din dobânzi, echivalentul a 26 de salarii medii pe economie.
3. Nu îmi pasă că și mie îmi tai salariul cu 25%. În fapt, dacă pierd 250 de EURO lunar din salariul de ministru de circa 1000 de EURO, voi returna în 384 de luni (32 de ani), ceea ce am încasat într-un singur an, din consilii de administrație. Să strângem cureaua!
4. Am câștigat într-un singur an, de la stat, din consilii de administrație, echivalentul a 570 de pensii medii. Adică ceea ce voi nu veți câștiga niciodată din pensie. Pentru că, fraierilor, trebuie să încasați pensia medie timp de 47 de ani și 6 luni pentru ca să primiți aceiași bani ca mine, într-un an. Iar media de vârstă este de 73 de ani. Și dacă vă scot la pensie la 67 de ani, veți încasa cel mult 6 ani de pensie, pe medie, chit că ați muncit și contribuit 50 de ani. Pardon, vă tai pensiile cu 15%, aşa că banii pe care i-am făcut într-un vor reprezenta echivalentul a 671 de pensii. Adică 56 de ani de pensie! Categoric nu prindeţi asta!
5. Am duble standarde. Plătesc cât pot de puțin la fisc. Potrivit declarației de avere, în calitate de director al SC PVB Euroconsulting, am încasat 4.970 de lei într-un an. Adică, probabil că mi-am dat cel mai mic salariu cu putință astfel încât să plătesc minimum de taxe.
6. După propria evaluare, merit 4970 de lei pe an (1183 de EURO). În fapt, în același an, am încasat din consilii de administraţie, de 81 (optzeci şi unu) de ori mai mult. Ce fraieri!
7. Am fost ministru de finanţe şi acum sunt din nou ministru de finanţe. Între timp nu am avut nici o jenă să fentez statul, prin optimizări fiscale. Mi-am făcut şi cont de PFA. În contul de PFA deschis în anul 2009, am la BRD peste 275.000 de lei (65.500 de EURO). Dacă aş fi primit banii aştia pe carte de muncă, ar fi trebuit să virez la stat, cam 55.675 de EURO (calculul este aproximativ). Aşa, cei care m-au plătit (nu vă spun cine şi pentru ce desi stiu) şi cu mine am plătit cam 14.625 de EURO. Am optimizat fiscal 40.000 de EURO. Echivalent al plăţii indemnizaţiei medii pentru creşterea copilului pentru 18 mame, timp de un an.
8. Deşi sunt ministru, nu am nici o jenă ca o societate la care mă declar asociat cu 25%, să nu plătească dările către stat. Să nu plătească banii pentru bugetul de pensii. Nici pentru bugetul de sănătate. Potrivit site-ului ANAF, societatea EOL Renewable Energy figurează în postura de a face obiectul procedurii de executare silită, cu datorii de 25.278 de lei la bugetul de stat, cu datorii de 836 de lei la bugetul asigurărilor de sănătate (unde vă bag coplata, sâc!), şi cu datorii de 5537 de lei la bugetul de pensii.
9. PVB Euroconsulting este o companie pe care am înfiinţat-o cu prietenii mei de pe vremuri, unii neamuri prin alianţă. “P” vine de la Popescu-Tăriceanu, “V” vine de la “Vlădescu” iar “B” vine de la Boureanu. Tăriceanu nu a fost prea tare, m-a dat afară pentru Vosganian, iar Boureanu… cu Boureanu m-am certat, pentru că nu este dispus să accepte chiar orice.
10. Iubesc banii de la stat. Pe lângă banii de la punctul 1, din 2005 până acum, am mai făcut câteva zeci de mii de EURO. Ca preşedinte al Comisiei de Privatizare BCR, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare Ford, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare CEC (apropos, CEC nu s-a privatizat). Am luat bani şi de la AVAS, şi de la EXIMBANK, de oriunde am putut, de-a lungul carierei.
11. Timpul costă bani. Măsor timpul cu o pendulă, dobândită în 2008. O evaluez la 50.000 de EURO. Ştiţi câte pensii medii s-ar putea plăti cu 50.000 de EURO? Sau câte indemnizaţii pentru creşterea copilului? Sau câte salarii medii? Nici eu nu ştiu. Pentru că nu mă interesează. Hai pa!
Datele care au stat la baza calculelor şi interpretărilor se găsesc în Declaratia de Avere a lui SebastianVladescu
PS. Asta ca să-i fie mai uşor dimnului Boc să reducă salariile şi pensiile celor de la baza piramidei, că de vărf se fereşte. Să nu cadă pe el şi să-l îngroape. - "pensionar cu -15%" a scris:
- Luaşi-ar lumânări de toţi banii ăştia tovarăşul Vlădescu !
_____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 15:08 | |
| A apărut în monitorul oficial decizia de a reduce cu un sfert speranţa de viaţă a bugetarilor şi cu 15% pe cea a pensionarilor? Că deocamdată este vorba doar de... vorbe. Aşa că până nu se aplică aberaţia haotică a matolului, profesoarele îşi pot mişca în voie celulita pe ritmurile Dansului pinguinului... | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| | | | abbilbal
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 17:37 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- http://standard.money.ro/finante-personale/11-lucruri-pe-care-sebastian-vladescu-nu-le-va-spune-niciodata-6963.html
11 lucruri pe care Sebastian Vlădescu nu le va spune niciodată vezi toate articolele de Radu Soviani 20 mai la 02:16 45 comentarii 5703 vizualizari.
1. Am câștigat într-un singur an, de la stat, aproape 100.000 de EURO. Potrivit declarației de avere, depusă în data de 6 ianuarie 2010, Sebastian Vlădescu a primit în anul fiscal precedent depunerii declarației de avere, suma de 405.650 de lei, numai de la companii de stat, astfel :
* de la CEC Bank, în calitate de membru în Consiliul de Administrație, a încasat 227.885 de lei
* de la Romavia, unde a mai prins un Consiliu de Administrație, a încasat într-un singur an 34.119 lei
* de la Fondul Proprietatea, unde a fost președinte de Comisie, a încasat într-un singur an 143.946 de lei.
În total, cei 405.650 de lei, încasați într-un singur an, la un curs de 4,2 lei pentru un EURO, reprezintă circa 96.000 de EURO.
2. Într-un singur an, am câștigat, mergând la câteva ședinte, unde am fost numit politic, echivalentul a 266 de salarii medii pe economie (1509 lei pe lună în martie). Fraierilor, care munciți, veți face banii aștia în 22 de ani. Numai dacă țin banii aștia pe dobânzi, voi încasa anual, din dobânzi, echivalentul a 26 de salarii medii pe economie.
3. Nu îmi pasă că și mie îmi tai salariul cu 25%. În fapt, dacă pierd 250 de EURO lunar din salariul de ministru de circa 1000 de EURO, voi returna în 384 de luni (32 de ani), ceea ce am încasat într-un singur an, din consilii de administrație. Să strângem cureaua!
4. Am câștigat într-un singur an, de la stat, din consilii de administrație, echivalentul a 570 de pensii medii. Adică ceea ce voi nu veți câștiga niciodată din pensie. Pentru că, fraierilor, trebuie să încasați pensia medie timp de 47 de ani și 6 luni pentru ca să primiți aceiași bani ca mine, într-un an. Iar media de vârstă este de 73 de ani. Și dacă vă scot la pensie la 67 de ani, veți încasa cel mult 6 ani de pensie, pe medie, chit că ați muncit și contribuit 50 de ani. Pardon, vă tai pensiile cu 15%, aşa că banii pe care i-am făcut într-un vor reprezenta echivalentul a 671 de pensii. Adică 56 de ani de pensie! Categoric nu prindeţi asta!
5. Am duble standarde. Plătesc cât pot de puțin la fisc. Potrivit declarației de avere, în calitate de director al SC PVB Euroconsulting, am încasat 4.970 de lei într-un an. Adică, probabil că mi-am dat cel mai mic salariu cu putință astfel încât să plătesc minimum de taxe.
6. După propria evaluare, merit 4970 de lei pe an (1183 de EURO). În fapt, în același an, am încasat din consilii de administraţie, de 81 (optzeci şi unu) de ori mai mult. Ce fraieri!
7. Am fost ministru de finanţe şi acum sunt din nou ministru de finanţe. Între timp nu am avut nici o jenă să fentez statul, prin optimizări fiscale. Mi-am făcut şi cont de PFA. În contul de PFA deschis în anul 2009, am la BRD peste 275.000 de lei (65.500 de EURO). Dacă aş fi primit banii aştia pe carte de muncă, ar fi trebuit să virez la stat, cam 55.675 de EURO (calculul este aproximativ). Aşa, cei care m-au plătit (nu vă spun cine şi pentru ce desi stiu) şi cu mine am plătit cam 14.625 de EURO. Am optimizat fiscal 40.000 de EURO. Echivalent al plăţii indemnizaţiei medii pentru creşterea copilului pentru 18 mame, timp de un an.
8. Deşi sunt ministru, nu am nici o jenă ca o societate la care mă declar asociat cu 25%, să nu plătească dările către stat. Să nu plătească banii pentru bugetul de pensii. Nici pentru bugetul de sănătate. Potrivit site-ului ANAF, societatea EOL Renewable Energy figurează în postura de a face obiectul procedurii de executare silită, cu datorii de 25.278 de lei la bugetul de stat, cu datorii de 836 de lei la bugetul asigurărilor de sănătate (unde vă bag coplata, sâc!), şi cu datorii de 5537 de lei la bugetul de pensii.
9. PVB Euroconsulting este o companie pe care am înfiinţat-o cu prietenii mei de pe vremuri, unii neamuri prin alianţă. “P” vine de la Popescu-Tăriceanu, “V” vine de la “Vlădescu” iar “B” vine de la Boureanu. Tăriceanu nu a fost prea tare, m-a dat afară pentru Vosganian, iar Boureanu… cu Boureanu m-am certat, pentru că nu este dispus să accepte chiar orice.
10. Iubesc banii de la stat. Pe lângă banii de la punctul 1, din 2005 până acum, am mai făcut câteva zeci de mii de EURO. Ca preşedinte al Comisiei de Privatizare BCR, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare Ford, sau ca Preşedinte al Comisiei de Privatizare CEC (apropos, CEC nu s-a privatizat). Am luat bani şi de la AVAS, şi de la EXIMBANK, de oriunde am putut, de-a lungul carierei.
11. Timpul costă bani. Măsor timpul cu o pendulă, dobândită în 2008. O evaluez la 50.000 de EURO. Ştiţi câte pensii medii s-ar putea plăti cu 50.000 de EURO? Sau câte indemnizaţii pentru creşterea copilului? Sau câte salarii medii? Nici eu nu ştiu. Pentru că nu mă interesează. Hai pa!
Datele care au stat la baza calculelor şi interpretărilor se găsesc în Declaratia de Avere a lui SebastianVladescu
PS. Asta ca să-i fie mai uşor dimnului Boc să reducă salariile şi pensiile celor de la baza piramidei, că de vărf se fereşte. Să nu cadă pe el şi să-l îngroape.
- "pensionar cu -15%" a scris:
- Luaşi-ar lumânări de toţi banii ăştia tovarăşul Vlădescu !
Subscriu ce rau imi pare de toti romanii | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 18:17 | |
| Basescu a intrat in familia regala! Nasul lui Carol Ferdinand! Băsescu l-a adus la botez cu Dusterul pe finul său, fiul Prinţului Paul - Citat :
Preşedintele Traian Băsescu l-a adus sâmbătă, la biserică, pe cel de-al optulea fin, Carol Ferdinand, cu autoturismul Dacia Duster. In timpul primei părţi a slujbei de botez, fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia nu s-a oprit din plâns în pofida eforturilor părinţilor săi şi ale Mariei Băsescu, scrie Mediafax.
Şeful statului a coborât din Duster, avându-l în braţe pe Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul de România şi al prinţesei Lia. Copilul era îmbrăcat în port popular, cu pantalonaşi şi ie de in, cu modele populare, dar şi cu opincuţe maron din piele. Traian Băsescu a venit la Biserica Domniţa Bălaşa, unde a avut loc botezul, însoţit de soţia sa, Maria, şi de fiicele sale, Ioana şi Elena.
În timpul primei părţi a slujbei, Carol Ferdinand a început să plângă, speriat probabil de bliţurile fotografilor prezenţi, dar şi de agitaţia din jurul său. Încercările părinţilor de a-l linişti pe micuţ au fost în zadar. "Nu vrea suzetă", le-a şoptit preşedintele acestora, în timp ce încercau să-l liniştească pe copil. Şi Maria Băsescu a încercat să-l liniştească pe copil luându-l în braţe, dar fără succes. Slujba a fost oficiată de un sobor format din şase preoţi.
"Plânge, ca orice copil. (...) A fost foarte cuminte pentru un copil care iese prima oară în aglomeraţie şi nu-i obişnuit cu agitaţia. S-a speriat de bliţuri, în primul rând. N-a văzut atâtea bliţuri de când e pe lume şi probabil şi vocile preoţilor puternice...", a declarat după slujbă preşedintele Băsescu.
El a mai spus că micul Carol Ferdinand este al optulea fin de botez şi că a boteza este un lucru creştinesc. "Nu e nici de înrudire, nici de altceva, e un lucru creştinesc", a continuat şeful statului.
Întrebat când va deveni bunic, Băsescu i-a îndemnat râzând pe jurnaliştii prezenţi să se adreseze fiicelor sale pentru a primi un astfel de răspuns.
Printre participanţii la botez s-au numărat fostul şef SIE, Ioan Talpeş, ministrul Economiei, Adriean Videanu, Monica Tatoiu, designerul Cătălin Botezatu şi şeful ANI, Cătălin Macovei, prinţesa Lalla Joumala Alaoui, ambasadoarea Marocului în Marea Britanie.
_____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | delta
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 22 Mai 2010, 20:14 | |
| - aurora a scris:
- Basescu a intrat in familia regala! Nasul lui Carol Ferdinand!
Îţi dai seama în ce hal a decăzut familia regală? Au renunţat la tron în 1947, dar măcar atunci parcă avea un pistol la tâmplă Mişu ză fărst. Dar acum ce aveau la tâmplă sau măcar în cap de au renunţat şi la demnitate? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu | |
| |
| | | | Sucelile lu' Băselu | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |