__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Sucelile lu' Băselu | |
|
+10delta nicuvar yzzy cactus Emil Condor ostrovna Cristina Anahoret abbilbal aurora 14 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Dum 14 Mar 2010, 19:24 | |
| El a fost singurul ce m-a cucerit în totalitate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Dum 14 Mar 2010, 19:26 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu, pentru Băsescu am avut destule rezerve.
El a fost alegerea mea doar pentru a tine PSD-ul deoparte.
Tipul a fost bătrân, a avut banii lui (nu-i trebuiau banii nostri) si... dacă nu mă însel a si plecat dintre noi. Daa Emil . Mereu am spus ca daca Ion Ratiu ar fi avut macar o sansa, alta ar fi fost soarta noastra ca si tara acum . Ca sa vezi ca totusi soarta si-o face fiecare |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Dum 14 Mar 2010, 19:32 | |
| - Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
- ...partid-stat la putere. Exact ceea ce se prefigurează acum.
Personal mă îndoiesc că această formă de guvernământ o să mai revină pe plaiurile noastre. Si eu. ps: astea-s sperietori aruncate exact de aceiasi moguli care nu vad cu ochi buni un sistem politic deschis, care vad in pdl un dusman si nu o alternativa la pesedeaua decadenta. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Dum 14 Mar 2010, 20:04 | |
| - Cristina a scris:
- ostrovna a scris:
- trebuia sa-l dea jos si sa-l aresteze dracului
nu uita ca suntem in postul Pastelui, Getutza... astfel de (ginduri si) cuvinte nu fac decit sa atraga energii negative si e pacat! Este una din cauzele pentru care viata în România este cum este... adică prea multi au ca Tată Spiritual pe cel pomenit de Geta iar Atotputernicul (spune clar si în Cuvânt) ne lasă în blestemătiile noastre. Mda! Asta cred că lipseste României cel mai mult: pentru o trezire ca natiune, trebuie întâi o trezire spirituală. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Dum 14 Mar 2010, 23:36 | |
| Deocamdată înţeleg că - potrivit Întâiului Fiu al Ţării (fie-i numele lăudat ) - Constituţia este o haină prea strâmtă pentru aspiraţiile d-sale fiindcă nu-i dă puterea de care are nevoie: aşa cum avea Ceauşescu, spre exemplu. D-aia vrea să o schimbe. Că a vorbit despre grupurile băieţilor deştepţi, este un lucru bun. Dar, s-a întâmplat ceva? Într-adevăr, s-au deconspirat (câte au mai rămas neperiate) dosarele fostei securităţi (că actuala înfloreşte) şi s-au condamnat crimele comunismului... dar nu şi criminalii. În ultimul timp parcă se vorbea despre legea lustraţiei... pe cine să mai "lustrezi", când ar trebui să înceapă de sus, de la preşedinte, ca fost comunist? Sau nu, că el era d-ăla bunu! Te pomeneşti c-o fi fost şi dizident! A apărat independenţa justiţiei până n-a mai putut, dovadă că nu a făcut altceva decât să întărească aşa-numita castă a brahmanilor. Iar reforma Monicăi Macovei... să fim serioşi: CSM-ul este praf în ochii fraierilor, la fel cum, dealtfel, DNA este noua poliţie politică prezidenţială. Îmi aduc aminte că d-na Codruţa Kovesi a fost întrebată ce a făcut altceva CSM-ul decât să bată obrazul judecătorilor şi n-a prea ştiut ce să spună. Este frumos din partea dumisale că a cerut ca fondurile europene să ajungă la micii întreprinzători şi nu la clientela politică. Asta o cer şi eu, cu acelaşi efect! În afară de caza-caza, cum spune Karima, adică de valuri, pe limba noastră, altceva n-a făcut Băsescu. Deocamdată! Pentru că, cine ştie, s-ar putea să avem o revelaţie acum, la al doilea mandat. Şi, dacă se va întâmpla asta, voi fi printre primii care-mi voi turna cenuşă în cap. Preventiv, am păstrat un săculeţ de când a curăţat soacră-mea soba. Sper să-l folosesc... A... şi uitasem! Partidul-stat. Nu-mi doresc să se ajungă la aşa ceva, dar Băsescu spre asta trage. Şi, oameni buni, presa era cu totul de acord cu aleşii poporului numai într-o anumită perioadă istorică. Încercaţi să vă obişnuiţi cu ideea asta. Chiar şi atunci când este vorba despre Minunatul Băsescu. ________________________________ P.S. Emile şi mie mi-a plăcut Raţiu. Soacră-mea chiar la votat (a fost singurul vot din Slănic Prahova ). Pe de o parte îmi pare bine că n-a ajuns la putere. N-ar fi avut decât două şanse: să eşueze lamentabil precum Constantinescu, învins de securitate, sau să se spurce în stil balcanic. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 01:37 | |
| - Anahoret a scris:
- Emile şi mie mi-a plăcut Raţiu.
Dacă Raţiu ajungea la putere, azi, România era o ţară ferice! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 05:44 | |
| Rămân, totuşi, la părerea mea: ori îl "vaccinau" ori era eliminat de sistem. Nu lăsau particinicii şi securiştii puterea din mână... şi afacerile. Iliescu a rezistat fiindcă i-a lăsat în pace. Constantinescu a încercat ceva şi l-au dat afară... Băse este din sistem. Dovadă că zice multe şi face puţine. Sau, mă rog, nu merge la esenţa răului. Zgârie şi el spoiala şi zice că se luptă cu corupţia. Pe de o parte îl înţeleg: n-are cum să se lupte cu caracatiţa. Mă enervează însă când mă crede mai prost decât sunt şi mă minte ca un ordinar. Pe mine, ca cetăţean, că n-am avut nefericirea să ne vedem faţă în faţă. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 07:28 | |
| - Anahoret a scris:
- Rămân, totuşi, la părerea mea: ori îl "vaccinau" ori era eliminat de sistem. Nu lăsau particinicii şi securiştii puterea din mână... şi afacerile.
Daca ati vazut filmele despre conspiratie s-a putut vedea clar ca asta e reteta. Adica nu prea ai cum sa te dai tu erou............ - Anahoret a scris:
... Băse este din sistem. ... Zgârie şi el spoiala şi zice că se luptă cu corupţia. Pe de o parte îl înţeleg: n-are cum să se lupte cu caracatiţa. Anahoret, cred ca este foarte adevarat ce spui. Pe de alta parte este normal ca puterea sa fie criticata. Insa pe mine ma deranjeaza atitudinea 'antibasescienilor', a celor care vor sa-mi impuna cu agresivitate sa-l injur pe Base. Si asta se intampla chiar si pe unele forumuri, de exemplu pe cele atractive. Acolo e musai sa te incolonezi si sa te inregimentezi in batalionul de injuraturi antibasesciene. Ori asta tot dictatura este!! Ba e una mult mai naspa din punctul meu de vedere pentru ca mai exista si oameni care gandesc cu propriul cap. In plus, uite cam cati bani primesc unii ca sa-l injure pe Base! Scuze, dar asta nu e decat manipulare grosolana. http://stiri.rol.ro/content/view/599924/4/ |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 12:40 | |
| Mihaela, ştiu că poate sună cam ciudat pentru forumiştii de aici, dar nici eu nu sunt de acord cu cei care-l înjură, oricând şi oricum, pe Băsescu. Aşa cum nu sunt de acord nici cu cei care îl susţin până în pânzele albe. Tu ai dat exemplu Atractivul pentru prima situaţie, eu dau ca exemplu Realitatea pentru cea de a doua.
De câte ori am avut ceva de spus împotriva lui Băselul am şi argumentat: "îl detest pentru că..." este părerea mea şi, până când nu va face ceva concret ca să mi-o schimb, mi-o voi menţine. Bineînţeles că nu contează părerea mea în faţa lui Băse, sunt conştient de asta. Dar părerea mea în faţa mea contează.
Îi apreciez însă pe cei care reuşesc să gândească cu mintea lor şi caut să mă alătur grupului încearcând să mă las cât mai puţin influenţat de media (care, între noi fie vorba, este la fel de independentă precum este bunica fată mare). Ca atare n-am pus prea mare preţ nici pe ce se spunea la Antena 1-3, Realitatea sau Ziua (oricât de mult aş aprecia unii jurnalişti care se produc acolo), dar nici n-am fost de acord să înghit gogoşile livrate prin B1 de către "Naşul", prin publicaţia 22 de către d-na (sau d-ra) Pora ori emanaţiile lui Iulian Urban servite pe forum ca adevăruri absolute.
Cam în zona asta încerc să mă menţin. _____________________ Free your mind!
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 14:33 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 19:22 | |
| | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 19:55 | |
| - Anahoret a scris:
- ...dar nici eu nu sunt de acord cu cei care-l înjură, oricând şi oricum, pe Băsescu. Aşa cum nu sunt de acord nici cu cei care îl susţin până în pânzele albe. ...
....
Cam în zona asta încerc să mă menţin. Parcă nu-mi vine să te cred. Nu te-am auzit să-i iei partea vreodată, deci...eşti...atractiv. No offence, n'est pas? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 20:11 | |
| Ba da, "i-am luat partea" atunci când a fost incidentul "ţigancă împuţită". Este prima care-mi vine acum în minte. Am postat atunci pe Realitatea şi cred că ai citit şi tu. Spuneam atunci că a fost ceva spus la nervi şi putea să spună foarte bine şi "curvă împuţită". Dar televiziunile au exploatat latura etnică. Dar ce voiai să spun atunci când, filmat de vreo trei televiziuni stând la şpriţ cu Becali, se urcă în maşină şi pleacă acasă? Că a făcut bine? Că legea se aplică la fel pentru toţi românii? Că e şi el om şi a greşit, săracul? El le face, nu i le inventez eu! _____________________ Free your mind!
| |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 20:44 | |
| - Anahoret a scris:
- ...
El le face, nu i le inventez eu! Da, el le face, nu sunt inventate, dar sunt exploatate de presă, nici eu nu sunt de acord cu unele, nu mă duc cu el în pânzele albe, dar nici nu dau girul meu pesediştilor, indiferent că intră în alianţă cu leberalii. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 20:56 | |
| Ei, vezi? Parcă începem să ne înţelegem! Nici eu nu dau girul PD(-L)-iştilor până în pânzele albe. Dar nici nu "pun botul" la PSD şi nici măcar la PNL, cu toate că am afinităţi de dreapta... Şi detest transsexualii politici. Despre presă... presa exploatează orice! Adu-ţi aminte de acel banal accident al lui Orban de acum doi ani. Când au luat-o pest bot Tatulici şi cu Turcescu. Şi atunci presa a exploatat o situaţie, numai că a exploatat-o prost. Băse, fiind preşedinte, este mai expus... dar şi face d-alea nefăcute! _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 21:31 | |
| - nicuvar a scris:
- Singura sursa credibila ramane OTV, Televiziunea Poporului.
Nu exista absolut nicio sursa credibila printre televiziuni. Eu gasesc a fi interesanta emisiunea "Rebecca" de la antena2. La care chiar ma uit. Si ma mai uit la Divertis la protv. Stirile imi vin prin RSS din mai multe surse. - Anahoret a scris:
El le face, nu i le inventez eu!
Mi se pare normal sa fie criticat. Nici mie nu-mi plac multe. De exemplu ca sa fiu on topic nu consider ca fiica-sa merita sa ajunga europarlamentar. Avem tineri extrem de valorosi pe care ea nu-i reprezinta absolut deloc... Insa nu o s-o tin de dimineata pana seara cu chestii gen: "ce nesuferit e!", "imi sta in gat", "il urasc, imi sta ca sarea-n ochi", "e beat, e prost, e chior, e nasparliu", etc. Iar daca spui cuiva (care doar asta face) ca exagereaza se supara pe tine si te considera dusman de moarte!! Doamne fereste! Anahoret, si eu vreau sa ma mentin echidistanta si obiectiva . |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 15 Mar 2010, 21:42 | |
| - Mihaela a scris:
- Anahoret, si eu vreau sa ma mentin echidistanta si obiectiva .
Recunosc... nu întotdeauna sunt obiectiv... _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 16 Mar 2010, 01:47 | |
| Eh! Toti încercăm să fim obiectivi si asta e important. Cât reusim? Asta depinde de la individ la individ: unii reusesc mai mult, altii mai putin. Pe mine mă irită doar cei ce nu reusesc deloc! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 16 Mar 2010, 17:10 | |
| Şi de unde-i şti pe cei care nu reuşesc? Că doar fiecare se consideră obiectiv. Ori obiectivitatea cuiva se apreciază după subiectivismul meu? Dacă mie nu-mi place Băsescu sub nicio formă pentru că am motivele mele pe care le consider obiective şi nu corespund cu părerile tale, sunt subiectiv? | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 16 Mar 2010, 19:27 | |
| N. Djuvara: Domnul Băsescu vrea să facă dictatură în România şi asta e o nenorocire - Citat :
- "Eu sunt pentru o unificare a dreptei, dar nu asa cum o doreste domnul Basescu
care este clar ca vrea sa fie dictator in partidul de dreapta. Proiectul lui de Constitutie este catastrofal. Romania nu are nevoie de o Constitutie prezidentiala ca Franta, nu se poate asa ceva la noi. De ce? Fiindca in Romania poti sa faci orice, romanul voteaza cu Guvernul", a declarat Neagu Djuvara pentru Ziare.com, reamintind ca la fel s-a intamplat si inainte de instaurarea comunismului in Romania. In plus, cunoscutul istoric a mai explicat ca nu se poate compara cu Romania o tara ca Franta, unde structurile statului sunt foarte puternice. - Citat :
- "Noi nu avem asa ceva in Romania",
a mai adaugat Neagu Djuvara, subliniind ca, in opinia sa, riscam sa avem "o Constitutie de tip prezidential, cu un presedinte ales impreuna cu o mica Adunare Nationala de numai 300 de parlamentari, care, daca sunt alesi impreuna cu presedintele vor fi oamenii lui, el va fi dictator". .............. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 16 Mar 2010, 19:58 | |
| Băsescu se trezeşte dimineaţa la vilă de la Scrovistea. Afară ninsese, totul era feeric. Iese în prag, se întinde, când, deodată încremeneşte: pe zăpada imaculată era scris cu urină "Mâine vei muri"! Agitaţie, poliţie, SRI, SIE, DIE, etc. Cercetări, probe, amprente. A doua zi vine şeful SRI: - Au venit două probe de la laborator şi am o veste proastă şi una foarte proastă. - Zi-o pe aia proastă. - Au ieşit probele de urină şi urina e a lui Boc. - Oamenii mei! Oamenii mei au trădat! Ce veste poate fi mai proastă decât asta ? - A ieşit şi proba grafologică: scrisul e a lui Tăriceanu! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 16 Mar 2010, 22:38 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi de unde-i şti pe cei care nu reuşesc? Că doar fiecare se consideră obiectiv. Ori obiectivitatea cuiva se apreciază după subiectivismul meu? Dacă mie nu-mi place Băsescu sub nicio formă pentru că am motivele mele pe care le consider obiective şi nu corespund cu părerile tale, sunt subiectiv?
Da - in raport cu parerile altora suntem cu totzii subiectivi; obiectiva este (oare ???) numai matematica... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 16 Mar 2010, 22:56 | |
| Şi atunci, de ce se irită Milu nost? Doar pentru că nu corespund "opimele" lui cu "opinele" mele? Păi astea niciodată nu vor fi la unison sau în consens vreodată.
Dar mai bine îl lăsăm pe el să ne lămurească din ce parte vine treaba asta. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 16 Mar 2010, 22:59 | |
| Asta de unde ai mai scos-o??!! Chestia cu iritatul. Nu m-am iritat absolut deloc. Esti gresit aici... Ai băut prea multă cafea? Pari tare excitat. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 16 Mar 2010, 23:02 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi de unde-i şti pe cei care nu reuşesc? Că doar fiecare se consideră obiectiv.
Toţi oamenii se consideră deştepţi si... îi vezi care sunt sau nu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu | |
| |
| | | | Sucelile lu' Băselu | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |