LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
drumetie curiozitati nicuvar brasov sibiu muzica_traditionala humanitas romana istorie comment-143 reclame CPSF taieri padure Limba google efremovivanantonovici mediu politica problema 1918 Popasul internet 23 1 Fantasy
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 I_vote_lcapSucelile lu' Băselu - Pagina 9 I_voting_barSucelile lu' Băselu - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 I_vote_lcapSucelile lu' Băselu - Pagina 9 I_voting_barSucelile lu' Băselu - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Sucelile lu' Băselu

In jos 
+10
delta
nicuvar
yzzy
cactus
Emil Condor
ostrovna
Cristina
Anahoret
abbilbal
aurora
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyDum 01 Apr 2012, 12:02

"Nu e de gluma. S-au creat ,,conditii” pentru o mucenicie discreta. Taina faradelegii, oricat de ascuns se lucreaza, tot iese la iveala. S-a gasit aici tara fara stapan, unde necuratul isi face de cap. Daca s-a ajuns pana aici, apoi nu e de mirare de ce se grabesc sa ne cipuiasca. "

Sunt ingrozita de tot ce fac,acum au vindut cuprul pe nimic si mi-e groaza ce vor face in continuare,am vazut si harta unde este si judetul meu la Parta o localitate foarte aproape de Timisoara si unde e epicentrul cutremurelor de suprafata.

Eram sigura ca au furat alegerile ca sa ne ciuruiasca basescu,acum intreb oare vom scapa de el???Sad
Si cum?Sad
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyLun 02 Apr 2012, 13:02

Ce e cu Parta, ca nu stiu nimic?

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyLun 02 Apr 2012, 14:32

nicuvar a scris:
Ce e cu Parta, ca nu stiu nimic?

A aratat la tv ,expoatarea gazelor de firma Chevron dar vad ca au renuntat inclusiv Parta,Periam Biled o harta si in Bihor Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMar 03 Apr 2012, 01:23

ostrovna a scris:
...acum au vindut cuprul pe nimic...
Mmmda, si cuprul e un metal extrem de pretios datorită diversitătii utilizării lui!

Citat :
Basescu...
...acum intreb oare vom scapa de el?
E la sfârsitul celui din urmă mandat de Presedinte - el se retrage din politică, sunt sigur, nu precum primul presedinte „democrat”!
Următorul pas politic poate fi pentru Românbia, ori salvarea de la disparitia ei, ori scufundarea vesnică!
Poporul nostru trebuie să deschidă ochii bine la următoarele alegeri si să nu mai aleagă un fost „stalinist”!
Este cu adevărat ultima sansă a României de a se redresa din toate punctele de vedere si...
credeti-mă: Crin nu e „răspunsul” pe care îl asteaptă România.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMar 03 Apr 2012, 11:47

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
...acum au vindut cuprul pe nimic...
Mmmda, si cuprul e un metal extrem de pretios datorită diversitătii utilizării lui!

Citat :
Basescu...
...acum intreb oare vom scapa de el?
E la sfârsitul celui din urmă mandat de Presedinte - el se retrage din politică, sunt sigur, nu precum primul presedinte „democrat”!
Următorul pas politic poate fi pentru Românbia, ori salvarea de la disparitia ei, ori scufundarea vesnică!
Poporul nostru trebuie să deschidă ochii bine la următoarele alegeri si să nu mai aleagă un fost „stalinist”!
Este cu adevărat ultima sansă a României de a se redresa din toate punctele de vedere si...
credeti-mă: Crin nu e „răspunsul” pe care îl asteaptă România.

Primul presedinte "democrat" nu a mintit poporul in halul asta si nici nu l-a dus la sapa de lemn la disperare de aceea a fost ales si a doua oara hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMier 04 Apr 2012, 00:40

ostrovna a scris:
Primul presedinte "democrat" nu a mintit poporul in halul asta si nici nu l-a dus la sapa de lemn la disperare de aceea a fost ales si a doua oara hug
Să înteleg că acesta e topicul „Sucelile lui Ostrovna”? Laughing

Nu a mintit în „halul acesta”, ci în halul... celălalt! Laughing

Nu a adus poporul în sapă de lemn, ci l-a lăsat cxompletamente fără sapă! Laughing

A fost ales de două ori? Despre cine vorbesti? Băsescu sau „primul democrat” al tării?

Geta dragă, afirmatiile tale mă fac să reafirm un adevăr: românul nu se pricepe la politică.
Efectele unei decizii politice se simt ani după luarea ei, nu peste noapte! Întelegi?

De regulă, deciziile unui Presedinte nu poat fi judecate corect în timpul exercitării functiei respective, ci mai târziu.
Deci să avem răbdare: Băsescu pleacă în doi ani si... vom mai vorbi. mwah!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMier 04 Apr 2012, 11:28

In doi ani o sa fim si noi la doi metri sub pamint Sad

Bine eu nu ma pricep la politica dar simt ca un asemnea cosmar n-am trait nici pe vremea lui ceausescu Sad mwah!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMier 04 Apr 2012, 13:28

Poate scapam mai repede. Vine USL-ul la putere, schimba legea aia cu demiterea presedintelui, referendum si ... gata. Jos Basescu. smile
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMier 04 Apr 2012, 13:32

nicuvar a scris:
Poate scapam mai repede. Vine USL-ul la putere, schimba legea aia cu demiterea presedintelui, referendum si ... gata. Jos Basescu. smile

Da asa stiam si eu thumb_yello rugă Doamne ajuta-ne rugă thumb_yello

Nici nu-mi mai doresc sa mearga la inchisoare ,doar sa plece ,problema e ca nu mai are cu ce ma refer la flota mwah! hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 05 Apr 2012, 00:16

nicuvar a scris:
După primele zile din mandatul Presedintelui actual am auzit mereu ”Jos Băsescu!” si el încă e acolo în Cotroceni.
Acum nu mai trebuie să gândim „Jos Băsescu” pentru că el, oricum e la sfârsit de mandat si pleacă, ci trebuie să deschidem ochii bine asupra celui ce-l vom alege viitor Presedinte.
Ne-am oprit deja asupra celei mai bune variante sau ne aflăm încă în căutări, ceea ce nu ar fi gresit, bineînteles.
Eu recunosc sincer că încă nu am un favorit, dar îl voi găsi până la urmă. Very Happy

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyJoi 05 Apr 2012, 11:03

"Acum nu mai trebuie să gândim „Jos Băsescu” pentru că el, oricum e la sfârsit de mandat si pleacă, ci trebuie să deschidem ochii bine asupra celui ce-l vom alege viitor Presedinte."

Cum e la sfarsit de mandat daca mai are 2 ani?
Eu am constiinta impacata ca nu l-am votat niciodata,cind l-am vazut cum daseaza cu tiganicile,cun a intinat-o pe Doamna Maria lasind sa i se puna salba din aur la git,mi se pare asa grobian sau cind a baut sampanie din sticla si dupa aceea a aruncat-o intre oameni,ma rog eu am alte pretentii...si multe altele: mwah!
Daca face ca putin?
Asa se vorbeste Sad
Bine eu nu ma pricep la politica zic doar ce simt Sad

sunny flower hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyVin 06 Apr 2012, 03:03

ostrovna a scris:
Cum e la sfarsit de mandat daca mai are 2 ani?
Din 10 (sau 8? scratch ), doi ani e... sfârsit, mai ales că e ultimul permis de Constitutie.

Citat :
Eu am constiinta impacata ca nu l-am votat niciodata
Si cei ce l-au votat au constiinta tot împăcată! Very Happy

Citat :
Daca face ca putin?
Asa se vorbeste Sad
Nu poate. El nu e Putin să aibă control deplin asupra tării.

De vorbit, se vorbeste mereu... orice!
Nu trebuie să ne luăm după toate cele vorbite.

Citat :
Bine eu nu ma pricep la politica zic doar ce simt Sad
Nimic gresit cu simtirea ta, Geta, absolut nimic, doar că a conduce o tară după simturi nu este indicat. smile

Citat :
sunny flower hug
mwah!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyVin 06 Apr 2012, 21:00

ostrovna a scris:
Daca face ca Putin?
Uite Geta dragă, ceva care să te linistească:
<Modificati Constitutia, reduceti mandatul presedintelui si demisionez..>> Asa spune Presedintele.

Personal îl cred pe cuvânt în această problemă.
Si arată clar un lucru: actualul Presedinte doreste să facă ceva important pentru popor înainte de a termina cu politica.

Normal că USL nu o să vrea!

http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Basescu_le-a_scris_lui_Ponta_Antontescu-partide-basescu_dispus_sa_demisioneze_0_677332651.html

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/basescu-scrie-usl-modificati-constitutia-reduceti-mandatul-presedintelui-si-demisionez.html

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyVin 06 Apr 2012, 21:07

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Daca face ca Putin?
Uite Geta dragă, ceva care să te linistească:
<Modificati Constitutia, reduceti mandatul presedintelui si demisionez..>> Asa spune Presedintele.

Personal îl cred pe cuvânt în această problemă.
Si arată clar un lucru: actualul Presedinte doreste să facă ceva important pentru popor înainte de a termina cu politica.

Normal că USL nu o să vrea!

http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Basescu_le-a_scris_lui_Ponta_Antontescu-partide-basescu_dispus_sa_demisioneze_0_677332651.html

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/basescu-scrie-usl-modificati-constitutia-reduceti-mandatul-presedintelui-si-demisionez.html

Emil nimeni nu mai crede ce spune el,toata lumea stie cit minte a mai zis ca-si da demisia in 5 minute si iar s-a sucit Sad
Cine seamana vant culege furtuna ,"ghici ghicitoarea mea" cine????
Apoi stie ca trebuie sa dea socoteala pentru ca a subminat interesele nationale si multe altele sa nu zic de flota si "vinzarile anterioare",deci el zice una azi s miine alta ceea ce e foarte grav Sad

Emil noi stim ce e aici si ce greu ne este problema e ca stiu ce e si la voi ceea ce ma intristeaza,stiu de la sora mea ca e foarte greu ca datul afara a inginerilor e pe felie si la voi si mai ales a romanilor chiar daca au si cetatenie canadiana Sad

Eu iti doresc sarbatori fericite de FLORII si multa sanatate impreuna cu cei dragi ai tai!!!
Te imbratisez cu drag mwah! hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyVin 06 Apr 2012, 21:24

ostrovna a scris:
...trebuie sa dea socoteala pentru ca a subminat interesele nationale...
De câtiva ani am afirmat acest lucru dar în dreptul opozitiei!

Citat :
...stiu ce e si la voi ceea ce ma intristeaza,stiu de la sora mea ca e foarte greu ca datul afara a inginerilor e pe felie si la voi si mai ales a romanilor chiar daca au si cetatenie canadiana Sad
Poate aqcest lucru se întâmplă la firma unde lucrează sora ta, dar nu am auzit niciunde de asa ceva.
Canada, chiar dacă a fost atinsă de criza mondială, a reusit să se descurce admirabil.
În tot neamul meu (de aici) nimeni nu a fost afectat de criză. Absolut deloc!
Povestile cu românii ce-si pierd slujbele rămân la... povesti! Acolo le este locul. Nimic adevărat!

Citat :
Eu iti doresc sarbatori fericite de FLORII si multa sanatate impreuna cu cei dragi ai tai!!!
Multumesc mult! La fel si tie în mijlocul celor dragi tie.

Aici, acum suntem în Vinerea Mare (Good Friday).
Eu tin sărbătorile odată cu cei din tara în care trăiesc. mwah!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyVin 06 Apr 2012, 21:36

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
...trebuie sa dea socoteala pentru ca a subminat interesele nationale...
De câtiva ani am afirmat acest lucru dar în dreptul opozitiei!

Citat :
...stiu ce e si la voi ceea ce ma intristeaza,stiu de la sora mea ca e foarte greu ca datul afara a inginerilor e pe felie si la voi si mai ales a romanilor chiar daca au si cetatenie canadiana Sad
Poate aqcest lucru se întâmplă la firma unde lucrează sora ta, dar nu am auzit niciunde de asa ceva.
Canada, chiar dacă a fost atinsă de criza mondială, a reusit să se descurce admirabil.
În tot neamul meu (de aici) nimeni nu a fost afectat de criză. Absolut deloc!
Povestile cu românii ce-si pierd slujbele rămân la... povesti! Acolo le este locul. Nimic adevărat!

Citat :
Multumesc mult! La fel si tie în mijlocul celor dragi tie.

Aici, acum suntem în Vinerea Mare (Good Friday).
Eu tin sărbătorile odată cu cei din tara în care trăiesc. mwah!

Da si eu adica stii ca suntem o familie catolica si un pic ortodoxa,soutul si fetele catolice eu nu mi-am schimbat religia mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyVin 06 Apr 2012, 21:48

Adevărul pur este că, personal nu dau mare considerare niciunei sărbători dar le tin doar datorită membrilor familiei care au liber si se întrunesc pentru o zi sau două.
Asa sunt eu, zilele în care mă simt bine sunt sărbători, deci pot avea 365 de sărbători pe an - anul ăsta, una în plus. Very Happy

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyVin 06 Apr 2012, 21:59

Emil Condor a scris:
Adevărul pur este că, personal nu dau mare considerare niciunei sărbători dar le tin doar datorită membrilor familiei care au liber si se întrunesc pentru o zi sau două.
Asa sunt eu, zilele în care mă simt bine sunt sărbători, deci pot avea 365 de sărbători pe an - anul ăsta, una în plus. Very Happy

Da Emile cita dreptate ai Doamne mwah! rugă rugă rugă rugă hug
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyMar 29 Ian 2013, 10:30

-Ioane, mă, Ioane, te sun drept de la Ontario, mă!
-Așe, mă, Vasile, no care-i baiul?
-Mă Ioane, zic c-am auzit că Băsescu și-o dat demisia, mă, cum o fo' treaba asta?
-Chestie mare ce-o fost, mă Vasile! S-o trezit într-o nămiază și-o vorbit ca la război, la radiou, tulai Doamne! O zis că nu-l mai rabdă inima să vadă țara ruinată, mă Vasile, că el mere și că toți piscoșii, zăluzii și floașterii să meară numaidecât cu el.
-Așe, și?
-No, și duși or fost, mă Vasile. Duși în cârca dracului!
-Ține-i strânși, Doamne! Și cine o rămas să cârmească țara?
-Cum cine, Vasile? Regele nost'! Țara e curată și mintenaș se rumenește iară ca o pâinișoară. Și toți merem la lucru ca la horă. Și când e horă, apăi ne-aud și țările vecine, de se minunează și-acuș mi-e că dau buzna peste noi!...
-Mă Ioane, tu-ți bați joc de mine!
-No, măi Vasile, dară cine-o început primul?!...

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptySam 16 Feb 2013, 13:16

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptySam 16 Feb 2013, 15:37

Am vazut aseara din pacate :(acum se dau in gat basescu si cei pe care i-a acoperit la furat
,vai si amar Sad
!!!!
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptySam 16 Feb 2013, 19:54

ostrovna a scris:
se dau in gat basescu si cei pe care i-a acoperit
doar la televizor, așa de ochii manelistelor și casnicelor, sau chiar pe bune, cu furnizarea de dovezi materiale celor de la DNA și procuratură?

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptySam 16 Feb 2013, 20:13

Care DNA a lui base?
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyVin 08 Noi 2013, 22:41

http://www.realitatea.net/basescu-nu-s-a-calificat-pentru-un-credit-bancar-a-apelat-la-fiica-sa-pentru-cumpararea-unui-teren_1312177.html

Băsescu nu s-a calificat pentru un credit bancar.
A apelat la fiica sa pentru cumpărarea unui teren

"Vreau să vă spun că tot ce a dat Ioana în comunicatul de ieri este corect.
Vreau să vă spun că eu am convins-o să facă acest lucru,
pentru că mi-am dorit eu să cumpărăm pământ.
Creditul este luat de Ioana pentru că am încercat să îl iau eu şi,
datorită veniturilor, banca nu mă putea finanţa.
Singura din familie care a avut veniturile care să permită finanţarea a fost Ioana,
datorită veniturilor ca notar,
care au fost chiar la limită ca să ia un credit pe 30 de ani,
ipotecar, garantat cu proprietatea, cu pământul care a fost evaluat
la o valoare mai mare de experţii băncii decât valoarea care s-a plătit",
a spus Traian Băsescu.

Potrivit preşedintelui,
banca nu a avut nevoie de nicio garanţie suplimentară,
iar creditul este de tip credit ipotecar pentru agricultură.

"Îmi doresc mult ca în foarte scurt timp să reuşesc să îl trec pe numele meu,
pentru că vreau să fiu fermier, v-am anunţat de mult timp că îmi doresc acest lucru
şi nu văd nimic rău",
a mai spus şeful statului.

Despre infromaţiile privind
"tot soiul de oameni care au lucrat pământul au probleme cu legea",
Traian Băsescu a spus că lucrurile s-au făcut pe un contract cu o firmă extrem de puternică, care nu e din sudul ţării.

"Am vorbit cu foarte mulţi,
la această suprafaţă nu poţi să ai şi pământul şi maşinile în acelaşi timp",
a mai spus Băsescu.

"Asta este problema pământului.
Aş îndemna pe fiecare român, dacă poate,
dar am văzut şi eu cum se face o creditare,
nu poţi cu salariul unui preşedinte să obţii un credit
cu care să cumperi 291 de hectare de pământ",
a declarat Traian Băsescu.
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 EmptyVin 08 Noi 2013, 23:17

Pana una alta, vad ca Baselu are dreptate.
SRS va fi exclus din PNL pentru folosirea de acte false impotriva lui Basescu.
Ma intreb daca nu cumva asta a si vrut sa arate: sa-l scoata basma curata pe Base dintr-o chestie nelamurita pana la capat atunci cand trebuia?

Dar niciodata nu e prea tarziu...
Si cu ce pret?
Sorine, vezi ce faci, acum, nde te mai duci?
La Becali?

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 9 Empty

Sus In jos

Sucelile lu' Băselu
Sus 
Pagina 9 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: