__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Sucelile lu' Băselu | |
|
+10delta nicuvar yzzy cactus Emil Condor ostrovna Cristina Anahoret abbilbal aurora 14 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 08 Noi 2013, 23:19 | |
| - Ion a scris:
- Pana una alta, vad ca Baselu are dreptate.
SRS va fi exclus din PNL pentru folosirea de acte false impotriva lui Basescu. Ma intreb daca nu cumva asta a si vrut sa arate: sa-l scoata basma curata pe Base dintr-o chestie nelamurita pana la capat atunci cand trebuia?
Dar niciodata nu e prea tarziu... Si cu ce pret? Sorine, vezi ce faci, acum, nde te mai duci? La Becali?
hei Ioane inca nu a fost exclus din PNL dar ce zici de mosia cumparata DE BASESCU? | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 08 Noi 2013, 23:36 | |
| Asa au devenit mosierii in Romania, de la Cuza incoace, cu pauza comunista, prelungita un pic de Iliescu. Esti in politica, furi la inceput, devii mosier, te retragi si intri in Istorie ca bogat cinstit. imi vine sa plang cand aud acum cum ii lauda pe inaintasii liberali. Aia n-or fi furat tot ca si astia de acum ca sa ajunga bogati?
Asa ca, ce mi-e Basescu, ce-mi sunt ceilalti, ca avere vorbind, totuna e. La fel au procurat-o, ca sa nu zic ca au furat-o.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 09 Noi 2013, 00:16 | |
| - Ion a scris:
- Asa au devenit mosierii in Romania, de la Cuza incoace, cu pauza comunista, prelungita un pic de Iliescu.
Esti in politica, furi la inceput, devii mosier, te retragi si intri in Istorie ca bogat cinstit. imi vine sa plang cand aud acum cum ii lauda pe inaintasii liberali. Aia n-or fi furat tot ca si astia de acum ca sa ajunga bogati?
Asa ca, ce mi-e Basescu, ce-mi sunt ceilalti, ca avere vorbind, totuna e. La fel au procurat-o, ca sa nu zic ca au furat-o.
Niste hoti ordinari ca nu mi-e rusine nici cu pesedistii,vai noua | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Joi 21 Noi 2013, 05:34 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Joi 21 Noi 2013, 13:00 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Lun 25 Noi 2013, 21:45 | |
| Dacă mai era nevoie de încă un argument pentru a susţine fără putinţă de tăgadă adevărul nemuritoarei zicale „ce își face omul cu mâna lui se numeşte lucru manual” uite că Traian Băsescu l-a oferit pe tavă! Fiindcă nu prea văd cum altminteri am putea intepreta deciza lui de a convoca, ni-tam ni–sam, o şedinţă a CSAT exact mâine. Adică marţi, la jumătate vizitei în ţara noastră a delegaţiei guvernamentale chineze şi într-o zi când sunt prezenţi la Bucureşti şefii de guverne din ţările Europei Centrale şi de Est.
Chiar aşa, ardea casa? Se declanşa un atac al extratereştrilor asupra pământului străbun al patriei, aşa încât Amiralul Dezastrului Naţional a decis să sune goarna adunării? Ba, mai rău, a hotărât să-i vâre s--a-n coaste (vorba clasicului) premierului Victor Ponta să vină la şedinţă… Care premier este, după cum bine se ştie, gazda şi interlocutorul principal în cadrul negocierilor şi discuţiilor care au loc în acest început de săptămână.
De aici şi întrebarea de maxim bun-simţ: era absolut necesar să se convoace CSAT-ul musai în ziua de marţi, 26 noiembrie anul curent? Haida-de!… Vacs-albina, mandolina!
La mijloc nu este decât oftica neagră a lui Traian Băsescu pe Victor Ponta şi pe guvern pentru că ei şi nu „EL” (majusculele mitomaniei!) sunt, din partea României, protagoniştii evenimentelor. Şi, prin urmare, că nu e el, Piţ – Împărătuş, omul zilei.
Mai departe, pentru că a socotit în minţişoara sa că nu e de-ajuns smetia pe teme economice pe care a vrut să i-o altoiască lui Victor Ponta, ce şi-a zis el, Traian Băsescu al celor încă 50 şi ceva de săptămâni? Ia să pun eu de un CSAT, aşa ca să ştie, laolaltă, China şi cu Europa Centrală şi de Est cine este marele tată pe malurile Dâmboviţei. Numai că, de data asta, chiar că Traian Băsescu şi-a aplicat un şpiţ… cu autoservire. Fiindcă, acţionând brutal, fiind cuprins de ură şi orbit de patimă, nu a luat în calcul un mic , dar decisiv, amănunt. Acela că înalţii oaspeţi, atât din China cât şi din Europa Centrală şi de Est, mai au pe aproape nişte spcialişti pricepuţi în a tălmăci mesaje de tipul/teapa celui dat de Traian Băsescu. Iar, după câte ştiu eu, în vocabularul diplomatic, pentru asemenea ieşiri există sintagma „geste peu amical”.
Numai că, lucru esenţial în discuţie, ieşirea lui Traian Băsescu nu l-a jignit doar pe Victor Ponta. Nu! Această ieşire de o crasă mitocănie, se constituie, lucru extrem de grav!, într-o ofensă adusă, în egală măsură, şi înalţilor oaspeţi chinezi şi celor din Europa Centrală şi de Est. Cărora ce ar trebui să le spună gazda , Victor Ponta: „Mă scuzaţi , dar eu am nişte treabă, m-a chemat jupânu’ Băse!”
Foarte curios sunt să văd ce mină va aborda Traian Băsescu atunci când îi va primi la Cotroceni pe oaspeţii participanţi la aceste înalte reuniuni? Sau, te pomeneşti că, năzdrăvan din fire cum îl ştim, îi trece prin cap să nici nu îi mai primească?!…
Lăsând, la o parte gluma, adică hazul-de-necaz, eu cred că, de data asta preşedintele renegat prin referendum naţional, nu l-a sabotat (doar) pe Victor Ponta. Nu, Traian Băsescu a sabotat România.
Oare nimeni dintre linge-parchetul din Dealul Cotrocenilor nu s-a gândit să îl prevină despre treaba asta?
Fiindcă, atenţie mare, domnilor:
O FI EA, MITOCĂNIA, A LUI TRAIAN BĂSESCU, DAR ROMÂNIA ESTE A NOASTRĂ!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 26 Noi 2013, 01:17 | |
| Vai si amar nu exista un om mai rau | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 26 Noi 2013, 01:20 | |
| Aaa-i sa ajute Dumnezeu ( | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 26 Noi 2013, 01:57 | |
| - ostrovna a scris:
- Vai si amar nu exista un om mai rau
Eheheee! Chiar foarte multi! O mare parte a poporului, exact ca Geta se concentrează în totalitate (ori prea mult!) pe trecut (putem considera mandatele de Presedinte ale lui Băsescu ca fiind trecut) si nu dedică nici un moment viitorului. Rău! Rău de tot! Oare când o să-i vină mintea si românului nostru? Să facă alegerea prioritătilor în ordinea importantei lor... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 26 Noi 2013, 14:12 | |
| Eu ma bucur ca Ponta misca cate ceva pentru noi si se simte,apoi ca El tot baga strambe e pacatul lui si eu zic ca face tot ce-i sta in putere sa-l denigreze ,vai si amar! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Dum 01 Dec 2013, 02:23 | |
| - Ion a scris:
- Mircea Druc: cel mai bun Presedinte al Romaniei dupa '89 este Traian Basescu.
Un om inteligent acest Mircea Druc! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Dum 01 Dec 2013, 12:43 | |
| | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Mar 31 Dec 2013, 11:02 | |
| Somat să-şi facă public programul de 8 ore de muncă, Grigore Moisil a prezentat odată o foaie de hârtie frumos liniată, pe care scrisese aşa:
Luni ora 8 - ora 9.50: curs, Amfiteatrul Ţiţeica ora 10 - ora 11.50: consultaţii, catedră ora 12- ora 16: timp de gândire, în sectorul de Cultură al Parcului de Cultură şi Odihnă I.V. Stalin.
Altădată însă, exasperat, i-a trimis rectorului o hârtie pe care scria, mare: "Vă rog să precizaţi dacă vă referiţi la ORE-CAP sau la ORE-CUR", scrie Zoe Petre pe blog într-un material intitulat "Necrolog pentru Domnul Trandafir".
Dat fiind faptul că preşedintele Traian Băsescu a anunțat că domnia sa lucrează 16 ore pe zi, avem şi noi o întrebare: câte din aceste ore sunt, domnule preşedinte, ore-cur şi câte ore-cap? Nu de alta, dar după cum merge țara, e sigur că toate sunt ore-cur! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 03 Ian 2014, 01:31 | |
| La postarea de mai sus doar o precizare: Tara e condusă de Parlament nu de Presedinte. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 03 Ian 2014, 10:31 | |
| - Emil Condor a scris:
- Tara e condusă de Parlament nu de Presedinte.
Nu vorbeai despre România, nu?! _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 03 Ian 2014, 19:00 | |
| - Emil Condor a scris:
- La postarea de mai sus doar o precizare:
Tara e condusă de Parlament nu de Presedinte. Hai sa fim seriosi Emile Romania e condusa de Basescu de 10 ani si acum cu coabitarea asta la fel,face ce vrea muschii lui!!! Pana la alegeri ce au facut pedelistii cu boc(obedientul) in frunte? Legea pensiilor furata de anastase,vai si amar Iar taierea de pensii si salarii cine a aunutat-o cumva parlamentul sau boc? Mult a fost puttin a ramas! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Vin 03 Ian 2014, 19:20 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ion a scris:
- Mircea Druc: cel mai bun Presedinte al Romaniei dupa '89 este Traian Basescu.
Un om inteligent acest Mircea Druc! Foarte inteligent ,cine stie ce i-a promis lui Druc,niste terenuri ceva ....ca doar e in mare voga acum . | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 04 Ian 2014, 00:39 | |
| - ostrovna a scris:
- Romania e condusa de Basescu de 10 ani
9! Din care ultimul nu se socoteste. - Citat :
- Mult a fost putin a ramas!
În alte cuvinte, speri la mai bine sub USL, nu? Să vă ajute Dumnezeu! Dar înainte de Dumnezeu trebuie să vă ajutati singuri. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 04 Ian 2014, 00:40 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 04 Ian 2014, 01:16 | |
| „Adevărul” tău!
Realitatea: toti românii de pretutindeni rămân... români. Obisnuieste-te cu gândul acesta. Sunt multi, foarte multi ce trăiesc în România si nu sunt deloc români - la ei trebuie să te referi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 04 Ian 2014, 01:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- „Adevărul” tău!
Realitatea: toti românii de pretutindeni rămân... români. Obisnuieste-te cu gândul acesta. Sunt multi, foarte multi ce trăiesc în România si nu sunt deloc români - la ei trebuie să te referi. Pai nu tu ai spus ca trebuie sa ne ajutam singuri? Am incercat ne am dus pe caldura aia la referendum si ce a iesit.da sunt foarte multi romani care traiesc in tara si nu sunt romani in frunte cu basescu si cei care gandesc ca el . | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Sam 04 Ian 2014, 01:35 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- „Adevărul” tău!
Realitatea: toti românii de pretutindeni rămân... români. Obisnuieste-te cu gândul acesta. Sunt multi, foarte multi ce trăiesc în România si nu sunt deloc români - la ei trebuie să te referi. Pai nu tu ai spus ca trebuie sa
ne ajutam singuri? Vorbeam despre români, nu doar despre un grup. Geta, eu sunt gata să pariez că indiferent cine câstigă alegerile, tu, mai departe vei rămâne complet nemultumită. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Joi 19 Feb 2015, 03:23, editata de 1 ori | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Joi 09 Ian 2014, 23:53 | |
| coincidente in justitia noastra! In ziua in care Fuia si-a inscris partidul, a si fost luat de DNA... coincidenta? :amuzant: Fuia cu partidul lui au simbol "marul" De sufletul lui Basescu, Miscarea Populara, care vrea sa se inscrie si ea ca partid, vrea sigla Marul! :amuzant: Basescu se bate cu Fuia pe MAR! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu Joi 16 Ian 2014, 23:05 | |
| Și dacă băsescu pregătește o lovitură de stat?
Intervenția televizata a lui băsescu este un delir, oricum ai lua-o. Dar dincolo de delir, există, mă tem, un obiectiv foarte rece și foarte periculos: pregătirea opiniei publice pentru o lovitură de forță din partea lui. Mi-e din ce în ce mai clar că nu va preda puterea, la sfârșitul mandatului. Este vital să se pună la adăpost de răspunderea pentru tot ce a făcut, și nu are cum, dacă nu rămâne în funcție, singur, fără Parlament, Guvern, fără nicio opoziție. Motivația lui e simplă: ”Dizolv Parlamentul și Guvernul, pentru că sunt un pericol pentru statul de drept!” După care, văzând și făcând. Oricum cretinismul combinat americano-bruxellez ar fi în stare să aprobe așa ceva, măcar o vreme. Cred că, deja, a tatonat terenul, de vreme ce campania asta mediatică se intensifică. Ochii beliți, că altminteri îi facem statuie de democrat lui ceaușescu!
Publicat de Constantin Gheorghe | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sucelile lu' Băselu | |
| |
| | | | Sucelile lu' Băselu | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |