LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 problema brasov romana drumetie Fantasy google Limba curiozitati muzica_traditionala sibiu comment-143 politica mediu padure reclame taieri 23 istorie humanitas efremovivanantonovici internet Popasul nicuvar CPSF 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 I_vote_lcapSucelile lu' Băselu - Pagina 2 I_voting_barSucelile lu' Băselu - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 I_vote_lcapSucelile lu' Băselu - Pagina 2 I_voting_barSucelile lu' Băselu - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Sucelile lu' Băselu

In jos 
+10
delta
nicuvar
yzzy
cactus
Emil Condor
ostrovna
Cristina
Anahoret
abbilbal
aurora
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptySam 13 Mar 2010, 08:20

Frate, da' rautaciosi sunteti Very Happy ...n-am pomenit, asa circotasi smile
ps: "Hă, hă, hă" Laughing
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptySam 13 Mar 2010, 10:04

Cristina, trebuie să recunosc: o fi beţiv (nu i-am numărat paharlele), este intrigant, răzbunător, orgolios, are apucături de dictator, este necioplit etc, etc, etc, ..., etc.

Dar prost nu e! nu se poate

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptySam 13 Mar 2010, 12:19

Anahoret a scris:

Dragii mei, voi vorbiti numai si numai de Base. Si la topicul despre PSD, si la ala despre PNL (unde ar trebui sa se vorbeasca despre Crin. Dar ce sa se spuna? Asta e o problema!!!)...
Deci omul asta e pe 'buzele' tuturor (Base nu Crin!). Ce poate sa-si doreasca mai mult de atat??!! oh da! so funny!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptySam 13 Mar 2010, 12:54

Mihaela a scris:
Anahoret a scris:

Dragii mei, voi vorbiti numai si numai de Base. Si la topicul despre PSD, si la ala despre PNL (unde ar trebui sa se vorbeasca despre Crin. Dar ce sa se spuna? Asta e o problema!!!)...
Deci omul asta e pe 'buzele' tuturor (Base nu Crin!). Ce poate sa-si doreasca mai mult de atat??!! oh da! so funny!

Corect,acum il gidila si udrea cu ceva banuti ,ca bine o zis Vasilescu cind erau cu pnl-ul trebuia sa-l dea jos si sa-l aresteze dracului sa vedem si noi unde-i flota si cum a tocat tanti aia blonda banii si pe ce(nu pot s-o vad in ochi cind are parul crescut si nevopsit)
si nici ea vorba lui Anahoret nu-i proasta de loc... Sad Sad
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptySam 13 Mar 2010, 16:37

Mihaela a scris:

Le stă Băse ca un fir de nisip în ochi. Sper să fim sănătoşi şi în 2013-2014, să vedem ce-or mai discuta... Tot de Băse cred... no coment!

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptySam 13 Mar 2010, 16:39

Se pare că Băsescu nu e acel Presedinte ce să treacă nebăgat în seamă! Laughing

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptySam 13 Mar 2010, 17:12

Emil Condor a scris:
Se pare că Băsescu nu e acel Presedinte ce să treacă nebăgat în seamă! Laughing
uhuu Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 876722 so funny!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 07:55

yzzy a scris:
Le stă Băse ca un fir de nisip în ochi. Sper să fim sănătoşi şi în 2013-2014, să vedem ce-or mai discuta... Tot de Băse cred... no coment!
Mai degrabă ca o pietricică în pantof! N-are rost să-l ridic atât de sus, până la ochi. Oricum, este toxic (pentru România, se înţelege). Spre exemplu, stau şi mă întreb (retoric, se înţelege) de ce cu Iliescu şi Constantinescu n-am avut nimic? Chiar dacă n-am fost mereu de acord cu ce au făcut ei?

Iliescu a învrăjbit oamenii între ei, cu mineriadele. Dar atunci a fost ceva fizic şi local, care s-a stins relativ rapid. Băsescu a reuşit să ne învrăjbească la nivel naţional şi pe termen lung.

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 08:05

Anahoret a scris:
Băsescu a reuşit să ne învrăjbească la nivel naţional şi pe termen lung.

Poate ca asta-i sarcina care i s-o trasat... ai auzit de "bubuli" ? oh da! oh da!

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 08:09

Anahoret a scris:
... de ce cu Iliescu şi Constantinescu n-am avut nimic? Chiar dacă n-am fost mereu de acord cu ce au făcut ei?
Eu am avut. oh da!

Anahoret a scris:
Iliescu a învrăjbit oamenii între ei, cu mineriadele. Dar atunci a fost ceva fizic şi local, care s-a stins relativ rapid.
Nu cred că s-a stins rapid. Ani în şir cei ce veneau dinspre HD erau priviţi, trataţi cu răutate sau suspiciune. Nu eşti din zonă, nu ai de unde să ştii. Evil or Very Mad
Anahoret a scris:

Cu cine-am fost "învrăjbită" pe vremea lor, aşa sunt şi acum. Peiorativ nu? Că doar noi 2 nu suntem, nu? hug2

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 08:31

ostrovna a scris:
trebuia sa-l dea jos si sa-l aresteze dracului
Rolling Eyes nu uita ca suntem in postul Pastelui, Getutza... Rolling Eyes astfel de (ginduri si) cuvinte nu fac decit sa atraga energii negative si e pacat!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 08:47

Anahoret a scris:
Spre exemplu, stau şi mă întreb (retoric, se înţelege) de ce cu Iliescu şi Constantinescu n-am avut nimic?
Shocked
Shocked Si nici cu ceausescu? Shocked
Iti spun sincer ca eu ma intreb...si ne-retoric...Chiar nu te pot intelege...nu pe tine... No .
Anahoret a scris:
Chiar dacă n-am fost mereu de acord cu ce au făcut ei?
Cu-atit mai mult Cool ...
Anahoret a scris:
Iliescu a învrăjbit oamenii între ei, cu mineriadele. Dar atunci a fost ceva fizic şi local, care s-a stins relativ rapid.
nu pot sa cred ca poti minimaliza -raul facut de iliescu acestei tari, pe care a tras-o-napoi cu cel putin 10 ani!!! - in halul acesta nu se poate(2)
Anahoret a scris:

Basescu a spus lucrurilor pe nume, chiar daca i-a durut/deranjat pe multi, inclusiv pe mogulii media obsedati de Basescu. Prin exacerbarea si mediatizarea excesiva a propriei lor obsesii, insasi mogulii media sunt cei care au invrajbit, de facto.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 08:50

cactus a scris:
Anahoret a scris:

Poate ca asta-i sarcina care i s-o trasat... ai auzit de "bubuli" ? oh da! oh da!

da' de trombon.ro ai auzit? oh da! oh da!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 09:13

Băsescu spune multe şi face puţine. Pe ce a spus în campania din 2004 l-am votat. Cu frenezie aş spune. Pentru ce a făcut după mi-e silă.

Băsescu n-a putut să facă nimic, mereu din cauza altora şi pentru că, de fiecare dată, a avut prea puţină putere. Atunci, mâncai-aş ochiul ăla chiorul, de ce mama dracului s-a cerut la Cotroceni? Că doar ştia care-i regula jocului?

Trebuia, în condiţiile date – condiţii care-i erau cunoscute –, să facă ceea ce a promis!

Acum înţelegeţi de ce-l detest? PENTRU CĂ M-A MINŢIT CA UN ORDINAR ŞI CONTINUĂ SĂ MĂ MINTĂ!

La Ilici n-am avut nicio pretenţie pentru că este particinik şcolit la Moscova. Ce a învăţat aia face. Cu Ilici am rămas pe loc zece ani. Dar cu Băse bag seama că începem să dăm înapoi. Să nu-mi spuneţi de aderarea la UE. Nu intram în NATO, nu aderam nici la Uniune. Iar pentru aderarea la NATO Băsescu n-are niciun merit.

Deci, care este meritul epocal al lui Băsescu?
Că am câştigat un proces cu Ucraina care fusese demarat cu mult înainte şi a fost gestionat de o echipă pe care nu şi-a putut pune mâna?
Că s-a făcut summit-ul NATO la Bucureşti? Au fost interese strategice americane şi ruseşti. Nu de dragul lui Băsescu au venit aici. Trebuiau date nişte semnale.

Altceva? Ce a făcut Băsescu? În afară că am început să fim din ce în ce mai izolaţi?

Şi, scuzat să fiu, nu-l pot admira că s-a pus în clonţ cu Rusia. Este o mare putere militară şi economică de care ţin cont incluisiv SUA, GB, Franţa şi Germania. Iar Băsescu se dă cocoş. Perfect! El s-a dart cocoş iar Putin ne-a luat gazul! Dar am rămas cu mândria! Laughing

Uitaţi-vă bine la Berlusconi şi-l vedeţi pe Băsescu. Bafta noastră este că al nostru n-are pe mână decât TVR-ul şi B1. Dar văd că a început să le ia aerul oponenţilor.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 11:33

Anahoret a scris:

...de ce cu Iliescu şi Constantinescu n-am avut nimic? Chiar dacă n-am fost mereu de acord cu ce au făcut ei?
Pentru ca nici Iliescu si nici Constantinescu nu au avut mercenari platiti ca sa-l extermine! La ei criticile s-au 'nascut' in mod natural.
Anahoret a scris:

... Băsescu a reuşit să ne învrăjbească la nivel naţional şi pe termen lung.
Nu a reusit sa ne invrajbeasca! Pe mine nu m-a invrajbit deloc. Ii iubesc la fel de mult pe Cristina, Aurora, Yzzy si Anahoret. Fiecare il critica sau sustine pe Basescu in functie de modul fiecaruia de a vedea lucrurile.

Au incercat sa ne invrajbeasca intr-adevar antenele, care sunt mercenari platiti sa-l critice pe Basescu non stop. Si manipuleaza intr-un mod grosolan, grobian, mie imi insulta inteligenta. Daca vor sa ma manipuleze trebuie sa o faca mai subtil...
Eu nici nu-l sustin dar nici nu-l critic pe base. Si nu-l critic din cauza antenelor care sunt penibili si ma enerveaza mult mai mult decat o face Basescu!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 13:48

Da? Ia spune tu ceva despre salariile bugetarilor pe stradă! Ai să vezi că şi muceniţa aia de la ghişeu, care trebuie să stea calmă în faţa tuturor cetăţenilor (turmentaţi sau nu), intră la categoria "salarii nesimţite".

De unde vine vrajba asta? De la Iliescu? De la Constantinescu?

D-asta am zis să vă uitaţi atent la Berlusconi. "Broscarul", pentru că nu a reuşit să ţină criminalitatea italiană în frâu, a dat vina – cu ajutorul mass-media pe care o controlează – pe români. Chiar dacă infractorii noştri erau de vină pentru mai puţin de 25 la sută din crimele făcute în Italia, Berlusconi pe ei i-au scos vinovaţi.

Acum Guvernul Boc (v1-v4), la indicaţiile preţioase a Întâilului Cârmaci (fie-I numele lăudat Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 Worship), spune că, de vină pentru criza economică în care ne bălăcim, sunt de vină bugetarii. Băse nici nu trebuie să fie mogul media pentru că are ciraci precum Hoară şi alţii. A avut cine să împrăştie antraxul.

Nu incapacitatea lor de a găsi soluţii pentru a relansa economia, nu găurle negre care sunt mereu iertate de la plata dărilor la stat, nu incapacitatea de a face din economia la negru măcar o economie la gri, nu salariile uriaşe care sunt plătite la agenţii (a propos, cam cât la sută din acele salarii se întorc sub formă de "donaţie" la PD(-L)?) deci nu toate astea trag economia înapoi, ci salariile nesimţite ale bugetrarilor.

Asta nu seamănă a învrăjbire?
Dar, între timp, facem împrumuturi peste împrumuturi la FMI.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 17:42

Anahoret a scris:
De unde vine vrajba asta? De la Iliescu?
Da. Asa cred eu. Chiar si de dinaintea lui.
Atunci a fost sădită în sânul natiunii iar rezultatele se văd acum (nu puteau să se vadă peste noapte!).
Toate necazurile ce le experimentează poporul nostru s-au născut în primii 7 ani de după lovitura de stat. E părerea mea. mwah!

În privinta datoriilor, tot atunci au fost făcute.
Să ne amintim că pe timpul când Ceausescu era încă la putere (e un mod de exprimare că el nu a avut nicicând puterea!), România scăpase totalmente de datoriile ce atinseră 28 miliarde dolari iar la doi ani după lovitura de stat, ţara era datoare... 29 de miliarde! De atunci ne-am înglodat tot mai rău si mai rău - începutul contează, restul vine de la sine.

Azi trăim exact după calitatea deciziilor făcute în perioada imediat următoare loviturii de stat.
De ce credeti voi că eu niciodată în viata mea nu voi vota un PSD -ist sau pe cineva care simpatizează cât de cât cu PSD-ul (cum a fost Crin la ultimele alegeri)?
Asa simt eu... hug

Vă rog să retineti că nu sunt (absolut deloc!) un suporter de-a lui Traian Băsescu si să-mi judecati vorbele tinând cont de asta. mwah!

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 18:10

Si tot pe vremea psd-istilor 's-au nascut' baronii, care nu au facut nimic de la zero ci 'au pus mana' pe un hotel (sau mai multe), pe o fabrica, pe o ferma, pe o banca, etc, etc....

Despre 'mucenitele' de la ghiseu nu vreau sa vorbesc pentru ca eu fiind intreprinzator privat s-ar putea sa am doar chestii neplacute de spus, si nu vreau sa ma enervez azi duminica smile.

In plus bugetarii sunt de multe feluri, si mie cel mai rau imi pare pentru profesori. Insa nu erau profesorii mai bine platiti nici pe vremea lui Iliescu si nici dupa aceea.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 18:28

Emil Condor a scris:
Vă rog să retineti că nu sunt (absolut deloc!) un suporter de-a lui Traian Băsescu si să-mi judecati vorbele tinând cont de asta. mwah!
Revin cu citat din ce am spus mai sus pentru că asa simt nevoia.
Vorbind despre a fi suporterul unui politician de după 1989: în politica noastră a fost un singur om politic de partea căruia am fost 100%, fără niciun fel de rezerve. Vâ las pe voi să intuiti despre cine este vorba... mwah! În afară de acel personaj nimeni nu a reusit să facă din mine un sustinător total. Am mai avut ceva sperante cu Emil Constantinescu dar acelea s-au năruit fulgerător.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 18:30

Baronii sunt o emanaţie a revoluţiei, ca să parafrazez un mare clasic în viaţă. Laughing
Au speculat vidul de putere şi vidul legislativ şi au acţionat. Apoi au şpăguit puterea. Oricine ar fi fost la putere lua şpaga cu toate mâinile. Dovadă că toate partidele care s-au perindat la putere au avut (şi mai au) baronii lor.

Când am spus "muceniţe" n-am spus-o peiorativ. Este al naibii de greu să lucrezi cu publicul, mai ales când, destui dintre care vin la ghişeu, abia dacă au terminat opt clase. A, că sunt impertinenţi/impertinente (a se citi piloşi/piloase) la ghişeu, care habar n-au despre ce-i vorba în propoziţie şi te trimit la plimbare ca să-şi ascundă incompetenţa... asta este altceva. Dar pune-te în locul celui/celei care-şi face treaba corect. Şi... pe piloşi cine i-a angajat? Nu tot cei care reprezintă puterea momentului? A propos de sintagma aia: "A băgat-o pe nepoată-sa la primărie"... păi unde crezi că o putea băga pe boambă? Twisted Evil

Şi aşa ai doi-trei care ştiu despre ce-i vorba în propoziţie – şi când ai bafta să dai peste ei pleci lămurit/lămurită – iar restul... sunt ceilalţi, ca să zic aşa.

Anahoret

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 18:34

Emil Condor a scris:
Emil Condor a scris:
Revin cu citat din ce am spus mai sus pentru că asa simt nevoia.
Vorbind despre a fi suporterul unui politician de după 1989: în politica noastră a fost un singur om politic de partea căruia am fost 100%, fără niciun fel de rezerve. Vâ las pe voi să intuiti despre cine este vorba... mwah! În afară de acel personaj nimeni nu a reusit să facă din mine un sustinător total. Am mai avut ceva sperante cu Emil Constantinescu dar acelea s-au năruit fulgerător.
Nu ştiu cine a fost ăla... probabil Băse, că şi eu mi-am pus speranţe în Lae Chiorul.
Totuşi, Emil Constantinescu are un merit de necontestat: este cel care a zguduit schela. Dacă n-ar fi devenit preşedinte, era foarte probabil să fi avut un partid-stat la putere. Exact ceea ce se prefigurează acum.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 18:55

Nu, pentru Băsescu am avut destule rezerve.
El a fost alegerea mea doar pentru a tine PSD-ul deoparte.

Tipul a fost bătrân, a avut banii lui (nu-i trebuiau banii nostri) si... dacă nu mă însel a si plecat dintre noi.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 19:01

Anahoret a scris:
Ce a făcut Băsescu?
Ce a putut sa faca (ce i-a permis Constitutia!) si nu au facut ceilalti presedinti.
A vorbit deschis despre "baietii destepti" si grupurile de interese nelegitime din energie.
A spart legea tacerii: 1,5 milioane de dosare ale securitatii au fost predate la CNSAS si a dispus ca dosarele revolutiei sa fie desecretizate (de ce oare le-au tinut ilici si constantinescu secrete, nu stiu Cool ). Nu a negociat cu oligarhia politico-economica creata in 20 ani de tranzitie iliseciano-constantineasca. A condamnat crimele comunismului, (Romania fiind prima tara europeana fost-comunista care a facut-o fara echivoc) astfel incit toti detinutii politici inchisi de comunisti sa-si poata afla dreptatea in justitie, iar dosarele lor "penale" sterse. A aparat independenta justitiei (vezi infiintarea CSM-ului!). A cerut ca fondurile europene sa ajunga la agricultori si micii intreprinzatori, nu la clientela politica. A sustinut cota unica de 16%. A incurajat si sustinut libertatea presei (spre deosebire de iliescu!).
A inceput batalia cu clientela politico-economica din sectorul energetic . A cerut reforme/modernizarea/eficientizarea statului/sectorului public. A cerut introducerea votului uninominal ca solutie pentru insanatosirea clasei politice. A consolidat parteneriatul strategic cu SUA. Romania este partenera a proiectului Nabucco.

Desigur, daca nu vrem sa vedem, nu vom vedea niciodata ce a facut Basescu . Eu nu spun ca e perfect, am mai spus ca a fost -nu o data- badaran, dar de aici si pina a-i nega meritele e drum lung.
Eu il consider pe Basescu cel mai bun presedinte al Romaniei de dupa 90, dar nu pot ca sa-l cataloghez ca fiind un presedinte foarte bun, este doar unul mediocru. Dar in comparatie cu linge-blide-rusesti iliescu si ratatul de constantinescu, Basescu este mult peste.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 19:15

Anahoret a scris:
...partid-stat la putere. Exact ceea ce se prefigurează acum.
Personal mă îndoiesc că această formă de guvernământ o să mai revină pe plaiurile noastre.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 EmptyDum 14 Mar 2010, 19:19

Emil Condor a scris:
Nu, pentru Băsescu am avut destule rezerve.
El a fost alegerea mea doar pentru a tine PSD-ul deoparte.

Tipul a fost bătrân, a avut banii lui (nu-i trebuiau banii nostri) si... dacă nu mă însel a si plecat dintre noi.

Da, si mie imi pare rau de Domnul Ion Ratiu Sad ! A sustinut mereu ca Romania are nevoie de reforme profunde, de o privatizare rapida, de liberalizarea preturilor si de un sistem politic deschis. A fost unul dintre acei barbati de moda veche, sinceri, capabili sa poarte o discutie onesta, chiar in contradictoriu, dar cu zimbetul pe buze si fara a rani.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sucelile lu' Băselu   Sucelile lu' Băselu - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Sucelile lu' Băselu
Sus 
Pagina 2 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: