| Va mai exista Romania ? | |
|
+19delta CRUCIAT VOTAN Iisus Diaporevomenos aurora Cristina yzzy nicuvar Ion dolion zaraza26 Live ostrovna cactus abbilbal Anahoret Emil Condor zuum 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 31 Ian 2010, 16:53 | |
| Adevărat si... foarte trist! Ce este de făcut, nu pot să-mi imaginez! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 31 Ian 2010, 18:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Adevărat si... foarte trist! Ce este de făcut, nu pot să-mi imaginez!
vine el si 2012 _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Dum 31 Ian 2010, 18:55 | |
| Vine... si pleacă... Poate nici nu mai vine! Stiu că azi exist iar grija zilei de mâine o las zilei de mâine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Lun 01 Feb 2010, 12:38 | |
| - cactus a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
- Si tezaurul nostru ar trebui adus de la rusi
Cu Rusia e greu de negociat. Ca de dat inapoi si gata, nu mai poate fi vorba... http://ro.wikipedia.org/wiki/Tezaurul_Rom%C3%A2niei Zaraza are dreptate; poate fi sters definitiv de pe lista, chiar daca a fost o talharie de cea mai ordinara spetza. Un motiv (dintre multele - inclusiv personale) pentru care urasc Rusia si tot ce apartine de ea.
Zaraza n-are dreptate. Sau, in alta ordine de idei, n-am vrut sa spun asta. Am vrut sa spun doar ca e chestie de diplomatie si foarte-foarte multa rabdare, timp... Ei, hai, ca au muzica superba! Si literatura, dar nu pot sa o citesc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mar 02 Feb 2010, 06:30 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mier 03 Feb 2010, 01:49 | |
| - cactus a scris:
- NORMAL ca as sfatui pe oricine sa-si ia bocceluta-n spate si sa plece unde vede cu ochii - in special daca are ceva in cap ca si astia din articol. Gata ca incepe sa-mi fie scarba
Si uite asa, tinerii pleacă în alte tări iar ca fortă de muncă sunt adusi altii - chinezi. Exact în modul ăsta se distruge o tară... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Mier 03 Feb 2010, 06:12 | |
| Ce te miră? Atâta timp cât statul român nu încurajează promovarea tinerilor? Cactus parcă a postat un articol pe tema asta. Tinerii plecaţi cu burse guvernamentale să studieze în străinătate, nu sunt luaţi în seamă când vin acasă. Ajung să intre la concurs pe posturi dar, subit, concursul se anulează. Sau li se spune că sunt supracalificaţi. Şi aşa se duc în Canada, în Belgia, în State... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 04 Feb 2010, 09:58 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 04 Feb 2010, 14:35 | |
| - cactus a scris:
- ca suntem o adunatura bipeda numita "popor" - stie tot neamul pamantesc; ca suntem orijinali pana dincolo de limita absurdului - stie tot neamul pamantesc... Dar nici chiar asa:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/146660/Eminescu-printre-Sfintii-Ortodocsi-Romani.html
E bine - modernizam ortodoxia; pe cand o sa avem si Sfanta Udrea ?
Se pare ca decentza nu-i o caracteristica mioritica De la canonizarea lui Stefan cel Mare si a lui Sofronie de la Cioara, ma astept la orice. | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Joi 04 Feb 2010, 17:56 | |
| Noroc ca comunistii erau atei, ca-l canonizau si pe ceausescu ...asa, s-au "limitat" doar sa-l faca academician si geniu al Carpatilor. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 05 Feb 2010, 05:56 | |
| - Emil Condor a scris:
- cactus a scris:
- NORMAL ca as sfatui pe oricine sa-si ia bocceluta-n spate si sa plece unde vede cu ochii - in special daca are ceva in cap ca si astia din articol. Gata ca incepe sa-mi fie scarba
Si uite asa, tinerii pleacă în alte tări iar ca fortă de muncă sunt adusi altii - chinezi. Exact în modul ăsta se distruge o tară... Sa stii ca as fii foarte bucuros sa-i inlocuim pe tigani cu chinezi! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 05 Feb 2010, 05:58 | |
| Foarte greu de ales! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 05 Feb 2010, 09:46 | |
| - zuum a scris:
Sa stii ca as fii foarte bucuros sa-i inlocuim pe tigani cu chinezi! Dar nu s-ar putea sa nu-i mai inlocuim? Sau mai bine ii inlocuiam pe sasii care au plecat din Transilvania cu ceva asemanator (lor) . Acolo a ramas locul gol... |
|
| |
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 05 Feb 2010, 10:48 | |
| - Mihaela a scris:
- zuum a scris:
Sa stii ca as fii foarte bucuros sa-i inlocuim pe tigani cu chinezi! Dar nu s-ar putea sa nu-i mai inlocuim? Sau mai bine ii inlocuiam pe sasii care au plecat din Transilvania cu ceva asemanator (lor) . Acolo a ramas locul gol... Nope - s-au grabit sa aduca tziganime in loc si nu numai, dar tot ceva tziganesc. Prima data ar trebui vanturatzi ocupantzii actuali - nou venitzi - si dupa aia facuta o recolonizare cu sashi si svabi - DACA or sa mai vrea sa vina si DACA si-ar primi inapoi (cei plecati sau noii "colonishti") vechile pamanturi si vechile vii care erau atat de renumite si, normal, primari ca Johannis _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Vin 05 Feb 2010, 11:56 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- cactus a scris:
Si uite asa, tinerii pleacă în alte tări iar ca fortă de muncă sunt adusi altii - chinezi. Exact în modul ăsta se distruge o tară... Sa stii ca as fii foarte bucuros sa-i inlocuim pe tigani cu chinezi! Pe cat is mai curati, muncitori etc, pe atat se inmultesc mai repede - fatza de tigani, bineinteles. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 17:52 | |
| Chiar cu riscul ca se inmultesc nu as avea o problema cu asta. Din toate punctele de vedere mi se par o alegere buna. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 19:35 | |
| - cactus a scris:
Nope - s-au grabit sa aduca tziganime in loc si nu numai, dar tot ceva tziganesc. Prima data ar trebui vanturatzi ocupantzii actuali - nou venitzi - si dupa aia facuta o recolonizare cu sashi si svabi - DACA or sa mai vrea sa vina si DACA si-ar primi inapoi (cei plecati sau noii "colonishti") vechile pamanturi si vechile vii care erau atat de renumite si, normal, primari ca Johannis Mi se pare ca e atat de complicat (de fapt este) incat cred ca e imposibil de realizat . |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 20:17 | |
| - zuum a scris:
- Din toate punctele de vedere mi se par o alegere buna.
Mie, nu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 21:04 | |
| Mie îmi plac chinezii! Spre deosebire de ţigani, caută să se integreze în comunitate şi, chiar dacă îşi ţin obiceiurile, nu sunt agresivi. Cel puţin aşa i-am perceput eu. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 21:08 | |
| Este adevărat că atunci când esti mai mult timp între tigani, detesti apucăturile lor, dacă esti între indieni (pieile rosii), le detesti pe ale lor si asa mai departe... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 21:16 | |
| Emile, n-am văzut chinezi să cerşească în mijlacele de transport în comun. Şi nu i-am văzut nici "cântând" "colinde", nici umblând cu mielul "Vasilică" şi nici răscolind containerele de gunoi de la blocuri. Chinezii nu merg cu căruţa nici prin oraşi şi nici pe drumurile europene. Chinezii nu m-au agresat în niciun fel. Ăsta este adevărul! Şi să ştii că în Ploieşti sunt destui! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 21:21 | |
| Am auzit că sunt tot mai multi si mai multi în România (nu doar aici!). Este o nouă strategie de a ocupa teritorii străine, fără luptă. Da, ai dreptate în cele descrise mai sus. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 22:04 | |
| Şi în Bălgrad sunt chinezi, dar nici nu-i şti că sunt. Dacă au conturi de reglat, le au doar între ei. Dar cert este că au disciplina în sânge. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 22:06 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi în Bălgrad sunt chinezi, dar nici nu-i şti că sunt.
O să afli mai târziu... despre prezenta lor! Asta o mai discutăm după circa doi ani sau chiar mai devreme. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? Sam 06 Feb 2010, 22:07 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi în Bălgrad sunt chinezi, dar nici nu-i şti că sunt. Dacă au conturi de reglat, le au doar între ei. Dar cert este că au disciplina în sânge.
,Aşa este! Sunt politicoşi şi caută să se împace cu populaţia majoritară, care este naţiunea-gazdă. Nu încearcă să-şi impună propriile reguli şi tradiţii aşa cum fac ţiganii şi arabii. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Va mai exista Romania ? | |
| |
|
| |
| Va mai exista Romania ? | |
|