LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
CPSF Popasul nicuvar taieri reclame politica brasov drumetie istorie 1 Fantasy comment-143 muzica_traditionala efremovivanantonovici 1918 23 romana curiozitati Limba padure sibiu problema mediu humanitas google internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 I_vote_lcapVa mai exista Romania ? - Pagina 22 I_voting_barVa mai exista Romania ? - Pagina 22 I_vote_rcap 
Emil Condor
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 I_vote_lcapVa mai exista Romania ? - Pagina 22 I_voting_barVa mai exista Romania ? - Pagina 22 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Va mai exista Romania ?

In jos 
+19
delta
CRUCIAT
VOTAN
Iisus
Diaporevomenos
aurora
Cristina
yzzy
nicuvar
Ion
dolion
zaraza26
Live
ostrovna
cactus
abbilbal
Anahoret
Emil Condor
zuum
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Va mai exista Romania ? - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 02 Oct 2012, 13:08

Acum am vazut ca pe tine te-am uitat, Diana!
Pup gasca pe gropite!
Ion Pribeagu - În ţara Mea

În tara mea sunt vai si munti si flori,
Si diamante,
Si sunt sticleti atât de multi în capete savante !…
Poetii ritmului sarac slavesc albastrul zarii,
Si creste-atât de mult spanac pe lanurile tarii.

În tara mea sunt tei si plopi,
Si zarea-i diafana,
Si-n tara mea jandarmi si popi iau lefuri de pomana;
Si-n tara mea sunt flori de myrt,
Principiu sau idee,
Sunt vorbe de pastrat în spirt, expuse prin muzee.

Din larg de crânguri vin zefiri si tuturor dau veste
Ca-n tara mea sunt trandafiri si fete
Ca-n poveste,
Idile nasc si se desfac subt luminis de luna,
În tara mea onoarea-i fleac si dragostea
Minciuna.

Si-n tara mea sunt multi parinti ce plâng morminte
Multe …
Si pribegesc scrâsniri din dinti …
Dar cine sa le-asculte,
Când e minciuna pe amvon si nedreptatea-i lege,
Când guvernantii-s de carton
Si nepasarea Rege ?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptySam 06 Oct 2012, 16:46

În tara mea... sunt multe lacrimi...
Dar care e tara mea, unde e? Mai există?
Tânjesc după tara mea, aceea cu oameni frumosi, omenosi, plini de dragoste unii pentru altii.
Am pierdut o tară! Cine ne-o va da înapoi? Când?
Nu as vrea să văd un anunt publicitar precum: „Am pierdut o tară. O declar nulă”!

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyDum 14 Oct 2012, 11:58

Japonia,
10 lucruri care au reţinut atenţia lumii după marele tsunami din 11 martie 2011

1.
CALMUL. Nici o imagine cu lovituri in piept sau durere sălbatica.
Durerea în sine a fost elevata.

2.
DEMNITATEA. Cozi disciplinate la apă şi alimente. Nici un cuvânt sau gest dur.

3.
CAPACITATEA. Arhitecţi incredibili! Exemplu: clădirile s-au legănat, dar nu au căzut.

4.
GRATIA. Oamenii au cumparat doar ceea ce aveau nevoie zilnic, încât toată lumea sa obţina ceva.

5.
ORDINEA. Fara jafuri în magazine. Fara claxoane şi depăşiri in trafic. Doar înţelegere.

6.
SACRIFICIU. Cincizeci de muncitori au rămas sa pompeze apa de mare în reactoarele N. Cum vor fi recompensati vreodată?

7.
TANDRETE. Restaurantele au redus preţurile. Un ATM nepăzit era nefolosit. Cei puternici aveau grija de cei slabi.

8.
FORMARE. Toată lumea ştia exact ce să facă; batrani, copii ... Şi au facut exact doar ce trebuia.

9.
MEDIA. A manifestat o magnifica reţinere în buletinele de stiri. Nimic senzational. Doar reportaje calme.

10.
CONSTIINTA. În cazul în care se intrerupe curentul într-un magazin, oamenii pun lucrurile înapoi pe rafturi şi pleaca în linişte

Cele prezentate mai sus, par extrase SF dintr-o societate utopica si totusi... ea exista in Japonia!
Aproape ca nu-mi vine sa cred ca toate cele 10 puncte enumerate sunt luate din realitatea contemporana... o fi pentru ca e realitatea extremului orient?!... si Christos nici macar nu a propovaduit pe acolo...

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyDum 14 Oct 2012, 17:09

Toate punctele (10) sunt de admirat, totusi numărul 4 mă poate aduce în pragul lacrimilor.
Bravo lor!
Un popor civilizat, ori să-i spun, bine instruit? smile

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyDum 28 Oct 2012, 10:50

Text din literatura veche a Indiei (Linga Purana, II, 39-40). Puranas au apărut, în formă scrisă, în veacurile III-V de după Hristos, dar vin dintr-o tradiţie orală care, deja pe-atunci, era veche de peste un mileniu.
Intuiţiile profetice ale hinduismului se referă la modul în care se va încheia actualul ciclu al civilizaţiei terestre.
Iată o listă, selectivă, a simptomelor pe care le anunţă textul puranic, privind spre viitorul care e, acum, prezentul nostru:

"Coeficientul de ură din sufletul fiecărui om va cunoaşte – spun textele – o alarmantă creştere.
Oamenii vor deveni din ce în ce mai iritabili.
Toate marile achiziţii de cunoaştere vor fi deturnate spre scopuri impure, adică spre amplificarea răului din lume.
Se va înmulţi numărul şefilor de stat de extracţie joasă şi de proastă calitate.
Lucrătorii manuali şi negustorimea vor fi înălţaţi la rang de intelectuali, iar intelectualii vor fi puşi în condiţii subalterne.
Va avea loc, cu alte cuvinte, un destructurant amestec al „castelor“, o destrămare dramatică a ierarhiilor fireşti, o ireparabilă dezordine socială.
Necinstea va căpăta o răspîndire fără precedent, la toate nivelele. Hoţii vor deveni lideri. Femeile nu vor mai pune preţ pe propria virtute.
Proştii, impostorii, naturile rudimentare şi gălăgioase vor fi luaţi drept înţelepţi.
Oamenii „drepţi“, de bună calitate, vor avea tendinţa de a se retrage din viaţa publică.
În pieţe se va vinde mîncare gata-preparată.
Limbile vor sărăci, vorbirea se va trivializa.
Vor fi mai multe femei decît bărbaţi, vor prolifera asociaţiile criminale, va creşte numărul celor care nu găsesc de lucru.
Se vor răspîndi, pretutindeni, bolile de stomac.
Se va extinde moda părului purtat în dezordine şi se va generaliza starea de letargie, de lehamite, cu corolarul unei cronice incapacităţi de acţiune.
Vor apărea nenumărate organizaţii religioase necanonice, blasfemia va convieţui cu fanatismul.
Se va practica, pe scară largă, uciderea fătului în pîntecul matern şi se vor asasina direct sau simbolic eroii fiecărei comunităţi.
Deţinătorii puterii nu o vor mai folosi în beneficiul popoarelor lor.
Discernămîntul (ca percepţie a deosebirii dintre bine şi rău) se va şubrezi, instituţia respectului va intra în derivă (vor fi respectaţi, preponderent, cei nedemni).
Vor cîştiga teren neruşinarea, călcarea cuvîntului dat, invidia.
Între părinţi şi copii vor apărea obstacole greu de trecut, forţa va prevala asupra dreptăţii, ospeţia va declina, vulgaritatea va împînzi totul."

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyDum 28 Oct 2012, 15:24

Chiar dacă multi nu vor să accepte, ceea ce scrie Dolion mai sus are loc chiar în prezent.
Cât de rău vom mai cădea, depinde numai de noi.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptySam 03 Noi 2012, 17:18

Va mai exista Romania ? - Pagina 22 217818_420966327949919_298448219_n
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyDum 04 Noi 2012, 11:33

Puşcărie all inclusive

23 oct 2012, 16:05 | Radu Herjeu | RTV.net

Profesori, medici, poliţişti… Încolonarea!
Să vi se alăture imediat cei cu venituri sub cel mediu pe economie,
cei cu mulţi copii, şomerii, pensionarii şi studenţii!
Acum, în pas de defilare, spre cea mai apropiată puşcărie!
Acolo veţi primi ceea ce acasă, sau în locuinţele închiriate pe bani grei, nu aveţi!
Dacă vi se pare că statul nu e darnic, intraţi în închisoare şi vă veţi convinge de contrariu!
Vă aşteaptă un sejur all inclusive, relaxare, divertisment, cursuri gratuite de artă sau de reconversie profesională!
Totul, pe banii proştilor cinstiţi de afară!

Asta pentru că, în mărinimia sa, statul are grijă de cei care încalcă legea, hoţi, bătăuşi, tâlhari, violatori, criminali.
Pentru că ei sunt viitorul ţării şi lor trebuie să li se asigure condiţii (re)educative, pe care, odată eliberaţi,
să le regrete atât de mult, încât să facă tot posibilul să revină.
De altfel, peste 45% dintre cei de după gratii sunt recidivişti!

Astfel, un singur deţinut consumă din bogăţia naţională 2340 de lei pe lună!
Sigur, nu îi poate pune la bancă, dar la ce i-ar folosi?
Aici are incluse mâncarea, medicamentele, căldura, curentul, întreţinerea, spaţiul de recreere,
săpunul şi apa caldă, televizorul, plata bodyguarzilor, sistemul de securitate, aşternuturile şi vizitele conjugale.
Potrivit rapoartelor oficiale ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor,
un deţinut a beneficiat, în medie, într-un an, de 26 de consultaţii medicale,
un examen de specialitate şi un examen de laborator.
Ia imaginaţi-vă cât v-ar costa pe unul dintre voi dacă aţi avea nevoie de atâta atenţie
din partea sistemului sanitar românesc.
În acelaşi timp, tot statul, dragul de el, plăteşte lunar pentru fiecare copil aflat în plasament… 236 de lei!
Deci el e mai puţin important, de 10 ori, decât un puşcăriaş.
Sigur, în România, copiii sunt mai puţin importanţi şi decât câinii.
Dar despre asta am scris aici. (http://raduherjeu.ro/ingrijirea-unui-copil-costa-mai-putin-decat-a-unui-caine/

Mă întreb, oare, pentru păstrarea tonusului muscular şi evitarea monotoniei
care poate interveni într-un astfel de trai boem,
n-ar fi recomandat ca cei care au greşit semenilor sau societăţii, să-şi plătească singuri sejurul la mititica?
Să meargă la muncă, de exemplu.
Să sape şanţuri, să asfalteze autostrăzi, să zugrăvească grădiniţe, să planteze copaci,
să scoată sare din pământ, să spargă pietre în cariere, să taie stuf (am auzit că se vinde foarte bine).
Să-şi achite, într-un fel, datoria către stat, în loc să-l pună pe acesta la şi mai mare cheltuială.

Altfel, rămânem în situaţia, cel puţin absurdă,
în care unii plătesc cu viaţa, după care rudele şi prietenii lor plătesc,
cu impozitele, existenţa unor tumori ale societăţii.

www.RaduHerjeu.ro

http://www.rtv.net/puscarie-all-inclusiv_50137.html
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyDum 04 Noi 2012, 16:06

Radu Herjeu a scris:
Puşcărie all inclusive

Profesori, medici, poliţişti… Încolonarea!
... ...
Acum, în pas de defilare, spre cea mai apropiată puşcărie!
Nici nu mai cred că puscăria poate rezolva problemele din tara noastră.
Si asta datorită faptului că peste 50% (cifră luată la nimereală) ar trebui să fie acolo.
Nu poti băga în puscării o întreagă natiune sau cât o fi, nu-i asa?

Adevărat, comentariul meu ne-a îndepărtat de miezul problemei, adică cei ce plătesc cu închisoarea să facă ceva util pentru natiunea ce a furat-o - în mare parte sunt de acord cu aceasta. Este revoltător ca detinutii să beneficieze de conditii mai bune de viată decât cei în libertate. Asa ceva ar trebui schimbat. Dar asta depinde de popor, de cât acesta îsi doreste schimbări. Politicienii sunt pusi în locurile în care sunt, chiar de către popor - acesta ar trebui să deschidă ochii un pic mai larg si să ia pozitie de fiecare dată când i se oferă sansa. Da, stiu că e usor de vorbit, dar mai stiu că în unitate se pot face mai multe decât în lipsa ei. Iar unitatea (lipsa ei) este boala necrutătoare de care suferă poporul nostru în prezent.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyLun 12 Noi 2012, 10:29

"Mărturisesc că am considerat odinioară ca o rusine faptul de-a apartine unei natiuni care e oarecare, unei colectivităti de învinsi, asupra originii cărora nu-mi era îngăduită nici o iluzie. Credeam, si poate nu mă înselam, că noi ne tragem din drojdia barbarilor, din pleava marilor năvăliri din acele hoarde care, neputincioase să-si continuie mersul lor spre apus, s-au ascuns de-a lungul Carpatilor si a Dunării, căutându-si loc de somn; masă de dezertori la marginile Imperiului, golani spoiti cu un pic de latinitate. Asa trecut, asa prezent. Si asa viitor."

Emil Cioran

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyLun 12 Noi 2012, 11:14

dolion a scris:
"Mărturisesc că am considerat odinioară ca o rusine faptul de-a apartine unei natiuni care e oarecare, unei colectivităti de învinsi, asupra originii cărora nu-mi era îngăduită nici o iluzie. Credeam, si poate nu mă înselam, că noi ne tragem din drojdia barbarilor, din pleava marilor năvăliri din acele hoarde care, neputincioase să-si continuie mersul lor spre apus, s-au ascuns de-a lungul Carpatilor si a Dunării, căutându-si loc de somn; masă de dezertori la marginile Imperiului, golani spoiti cu un pic de latinitate. Asa trecut, asa prezent. Si asa viitor."

Emil Cioran

Cand un om are pesimismul in sange, nu poti sa i-l scoti... Nu ma intereseaza ce si de unde ne tragem, desi as vrea sa aflu adevarul si el sa fie cunoscut de catre toti. Dar nu pot sa nu il contrazic pe Cioran si sa ii spun ca de-a lungul Carpatilor si a Dunarii au existat totdeauna locuitori, ca doar asa un teritoriu bogat nu era sa astepte sa fie populat de hoarde... Era nemultumit, dar asta poate sa-si aiba originea de la ceea ce e in subconstientul romanilor: am avut un trecut maret, odata, si de atunci tot mereu suntem nemultumiti de prezent. Poate scrierea s-a nascut aici, cine stie... dar asta zau, nu mai conteaza! Conteaza insa sa fim Oameni acum!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 13 Noi 2012, 10:08

Scăderea natalităţii şi creşterea mortalităţii duce la îmbătrânirea populaţiei, un element care aduce mai mult rău unui stat decât criza economică. Eurostat a dat publicităţii un top cu cele mai afectate nouă state din Europa de acest proces care poate duce la prăbuşirea unei ţări.
România este pe locul al doilea în acest top, după Letonia.
În momentul în care au fost realizate aceste calcule s-a mers pe ideea că tendinţa demografică din prezent se va menţine si în viitorul apropiat.
Astfel, dacă România merge în acest trend, peste numai 50 de ani, economia ţării nu va mai putea fi susţinută de tinerii care muncesc.
Aceste date sunt rezultatul calculelor venite din indicii natalităţii, speranţei de viaţă, dar şi de raportul emigrărilor în alte state din UE.

Cele nouă state europene cel mai afectate de procesul de îmbătrânire:

Portugalia : indice 57.20
Slovenia : 57.61
Ungaria : 57.81
Gemania : 59.89
Bulgaria : 60.32
Slovacia : 61.80
Polonia : 64.59
Romania : 64.77
Letonia : 67.99

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 13 Noi 2012, 10:26

Cunoscutul extremist maghiar Tamas Sandor, groful sef pe judetul Covasna, a declarat pentru gandul.info ca in cazul in care segregarea etnica solicitata de UDMR si admiterea unei zone controlate de unguri in inima Romaniei si alta la frontiera cu Ungaria, nu va fi acceptata, “vom ieşi în stradă paşnic, fară arme, cum am dovedit în ultimii 20 de ani că ştim să facem. Apoi, dacă nu se rezolvă nici aşa, o să vedem...", transmite Romanian Global News.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 15 Noi 2012, 03:10

Eugenia Cosma a scris:
NU UITA! Masacrele comise de unguri asupra românilor.
Va mai exista Romania ? - Pagina 22 Nu_uit10
https://youtu.be/kipaOLim8AY
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 15 Noi 2012, 04:26

Nu uita!
NU PENTRU A TE RAZBUNA,
Ci pentru a nu se mai putea repeta
NICIODATA! Asa ceva.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyJoi 15 Noi 2012, 11:23

Ion a scris:
Nu uita!
NU PENTRU A TE RAZBUNA,
Ci pentru a nu se mai putea repeta
NICIODATA! Asa ceva.

Si pentru a nu se repeta trebuie sa judecam cu inima! Trebuie sa intelegem, sa iertam, sa judecam de noua ori inainte de a face ceva. E usor sa dezbini oamenii, e mult mai greu sa treci peste ceea ce te deranjeaza. Dar trebuie sa o facem! Sa vedem partea luminoasa din fiecare. Si atunci partea intunecoasa va fi din ce in ce mai mica, lumina va cuprinde totul! I love you
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptySam 17 Noi 2012, 20:02

zuum a scris:
Cum va mai arata oare Romania peste 100 de ani ?
dupa 21 XII 2012?
la fel
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptySam 01 Dec 2012, 11:59

Germania deasupra tuturor.
România dedesubtul tuturor.
by Mihai Giurgea

In final, a rămas unul singur.

In filmul Highlander, nemuritorii își tot tăiau capetele unii altora, pana când rămânea unul singur. Care desigur, neputând sa-si taie singur capul, este declarat câștigător.
Exact așa s-a întâmplat si cu Uniunea Europeana. La început erau o grămada de prostănaci, care se amețeau cu idei socialiste: solidaritate europeana, șanse egale, granițe libere, voturi egale in Parlamentul European. Niște idioțenii nerealiste, care s-au prăbușit la prima criza: pentru ca toate drepturile astea nu sunt gratis. Costa – si costa enorm! Pe banii cui? Pai ai firmelor private, desigur: de aceea in toata Uniunea Europeana taxele au sărit pana la cer.

Duelul de încălzire.

Primul "nemuritor" care si-a luat jucăriile si a plecat, a fost Marea Britanie. Pentru ca economia britanica se bazează de vreo 200 de ani, pe serviciile financiare si pe investițiile străine: Londra este (alături de Hong Kong si Singapore), cel mai bun loc de pe Pământ, in care poți sa deschizi o firma. Daca englezii ar fi adoptat modelul social european si ar fi crescut taxele - adio investiții străine, adio economie britanica. Așa ca, ia duceți-va dracului cu prostiile voastre socialiste! Noi o sa ne facem uniunea noastră, cu frații americani.

Măcelul.

După aia, au fost decapitați rapid "nemuritorii" mai mici si mai tăntălăi (esticii si sudicii): care s-au înghesuit la Bruxelles in decembrie, in speranța stupida ca vor fi scoși din criza de către cei mari. Dar au rămas cu gura căscata: in loc sa le dea, boșii le-au cerut sa scoată ei bani (si anume, vreo 50 de miliarde de euro). Hai repede, pana nu ne suparăm! N-o sa uit niciodată fata uluita a președintelui român, Traian Băsescu, când si-a dat seama ca "prietenii europeni" n-or sa-l ajute cu nimic, ba dimpotrivă, o sa-l afunde si mai adânc, ca sa scape ei. Imbecilii ăștia mici chiar crezuseră in poveștile cu egalitatea. Hahaha…

Bătălia finala.

La sfârșitul lui decembrie 2011, mai rămăseseră doar doi mari: Angela Merkel si Nicolas Sarkozy (celebrul cuplu Merkozy). Așa ca cei doi au hotărât ca, după Revelion, toate tarile din UE sa introducă in Constituțiile naționale o limita a datoriei. O chestie excelenta, zic eu: pentru ca spulbera toate iluziile socialiste. Adio bunăstare pentru toți (care fost posibila doar prin creșterea deficitului) si adio egalitate: pai din clipa in care ti se ordona ce sa scrii in Constituție, nu prea mai poți fi numita tara independenta.
Dar lovitura de gratie a venit după Revelion. Franța si-a pierdut ratingul AAA, Germania nu. Ratingul, de fapt, a fost doar o formalitate: era clar de multa vreme ca economia Franței trage sa moara, sub povara cheltuielilor sociale, in timp ce programul dur de austeritate impus de Angela Merkel a ținut economia Germaniei pe linia de plutire.
Așa a dispărut cuplul "Merkozy". Franța a fost decapitata: nu mai are nici un cuvânt de spus. Germania a rămas singură, liderul de necontestat al Europei.
Iar Europa sociala, așa cum o cunoșteați, e terminata pe veci.

Adio, Uniunea Europeana. Începe Imperiul Europa!

4 milioane de kilometri pătrați, 500 de milioane de oameni, 16.242 de miliarde de dolari anual.
Niciodată in istorie, vreun stat cu suprafața si populația Uniunii Europene nu a dispărut atât de repede. UE este mai mare decât Imperiul Roman: dar Roma a rezistat 1400 de ani. Uniunea Europeana doar…20 ani. E cel mai mare eșec politic din toate timpurile.
Ce dovada mai buna decât asta, ca Europa sociala a fost un vis stupid, ca protecția sociala este o otrava pentru orice stat si ca socialiștii sunt niște nebuni periculoși care trebuie eliminați cat mai rapid?
Timp de 20 ani, socialiștii au avut pe mână resurse imense si putere de decizie absoluta: praful si pulberea s-a ales!

Deutschland uber alles!

Noua Ordine Europeana va fi decisa de Germania. Germania e marele câștigător al războiului economic: nu pentru ca a învins pe cineva, ci pentru ca e singura rămasă in picioare in fata crizei. Celelalte tari nu vor mai fi consultate, nici măcar de forma.
Acum doi ani vorbeam de barca de salvare germana, in care nu vor încăpea decât câteva tari: Austria, Ungaria, Cehia, Olanda, poate si Polonia. Ele vor fi nucleul dur al noii economii europene (vezi Noua Ordine Europeana nu include România). Ele își vor limita datoria externa prin Constituție – pentru ca așa vrea Germania. Ele vor scoate in afara legii protecția sociala – pentru ca așa vrea Germania.
Nu-ti convine? Pai scufunda-te in haos, război civil, foamete. Sau aveți impresia ca o tara ca România o sa scape ea singura, in vârful muntelui, cu miorița, cu naiul si cu brânza ei? Hahaha…
Așa cum are un câștigător net, criza are si un perdant net: coada cozilor, prostul proștilor, râsul lumii, sclavul sclavilor. Acest perdant absolut se numește România.

Un nou pact Ribbentrop-Molotov.

Care de data asta, va fi respectat cu sfințenie de ambele parți. Germania are nevoie disperata de resurse – pe care Rusia le are. Rusia are nevoie disperata de tehnologie – pe care Germania o are. Sa le ia cu forța? Pai au încercat deja in 1940: si e nerentabil. Nici una din ele nu poate supraviețui singura in fata concurentei americane si chineze. Mai ales ca in jurul Chinei, sunt mulți alți producători, chiar mai ieftini: Taiwan, Singapore, Malaiezia, Thailanda, India. Competiția e pe viața si pe moarte.
Protestele antiglobalizare sunt stupide, pentru ca economia s-a globalizat deja. La fel criminalitatea. Statele n-au încotro, decât sa se adapteze – sau sa dispară.

Un secol de fier.

Urmează o dictatura de dreapta cum n-ați mai văzut. Nu una naționala: ci globala. Nu una infantila, cu marșuri si drapele militare, ca in secolul 20: ci una a eficientei, a banului, a firmelor private. Una in care armata si politia nu vor mai fi ale "poporului": ci ale celor care le plătesc salariile (așa cum e normal). O dictatura in care stăpânii nu vor purta pistol si decorații, ci costum și cravată. Dar te vor condamna la moarte mult mai simplu, din fata calculatorului. In timp ce dau mana cu tine, iți zâmbesc si-ti spun: regret, nu avem nimic de lucru pentru o persoana ca dumneavoastră. Mă tem ca apăreți pe lista neagra.
Urmează o dictatura in care criminalii de stânga nu vor fi trimiși in lagăre, ca in secolul 20: ci transformați in bănci de organe pentru cei bogați. Sângele si organele sunt o resursa prețioasa: e neprofitabil sa le irosești, când poți să le vinzi.
Urmează o dictatura unde va domni o singura lege: a capitalului, a competiției libere, a exploatării. Sărăntocii si incompetenții deja au fost doborați de criza: imaginați-va o cizma, care le va strivi acum fața. Nu pentru o zi sau un an: ci pe vecie. Criza nu se va mai termina niciodată.

Obișnuiți-va cu secolul 21. Pentru ca este ultimul secol.

Mihai Giurgea | 27 ianuarie 2012

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptySam 01 Dec 2012, 13:19

dolion a scris:
Obișnuiți-va cu secolul 21. Pentru ca este ultimul secol.

Mihai Giurgea | 27 ianuarie 2012
chiar "ultimul"? poate pentru el...
hehe, ce idiot mai e giurgea ăla! Laughing
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyLun 03 Dec 2012, 21:59

Iata un motiv in plus sustinut de un autor anonim pentru care Romania va trebui sa existe:

Autor anonim. In ce masura contine (si) adevaruri, respectiv in ce masura �dam crezare, ar trebui sa verifice fiecare. La prima vedere suna interesant

De ce nu iubesc Ilumina�ii, Rom�a

P�din destule motive!
Teritoriul pe care se afl�om�a pare s�i fost Vatra Lumii, locul din care s-a r��it civiliza�ia uman�La Bugiule�ti(V�ea), Nicol�cu-Plop�or a descoperit un femur uman vechi de dou�ilioane de ani. Pe Valea Oltului au fost descoperite urmele unor locuin�e vechi de un milion de ani, iar la T��a, pe Mure�, au fost descoperite trei t�i�e contin� cea mai veche scriere din lume , cu o vechime de sapte mii de ani. A�ezarea de la Rom��ti - D�ovi�a dateaz�in anii 30.000 �.n. Aici a fost inventat arcul, s-a n�ut legenda lui Prometeu, au ap�t primele mine �i furnale din Europa , aici s-au format popoarele indo-europene.
De aici au pornit o serie de popoare ca pelasgii, sci�ii, cimmerienii , ilirii, ligulii, bascii, sarma�ii, elenii (ahei �i dorieni,hiti�ii, carienii, italicii sau frigienii ), etc. Aici s-au pus bazele Troiei �i apoi ale Romei . De altfel , vechea Rom� existat pe locul actualului ora� Roman , iar cuv�ul Roma este de origine tracic�/SPAN>
Traco-dacii reprezint�ea mai veche cultur�e pe Terra , anterioar�umerului �i totodat�ea mai numeroas�i mai extins�opula�ie a antichit�i. Puteau fi g��i ��reaga Europ�Balcani, Ucraina, Ungaria,Austria, Germania, Polonia, Italia,Fran�a, Spania,Turcia European� Tadjikistan , Asia Mic�Africa. Chiar �i burii din Africa de Sud sunt neam dacic ! Cu multe secole �inte de cucerirea roman� dacii reu�iser��b�in�n an de 365,242197 zile, fa��e anul astronomic modern de 365,242198 zile, sau fa��e cel Iulian al alexandrinului Sosigenes de 365,25 zile . Homer a remarcat unitatea lingvistic�etnic�i de civiliza�ie a tracilor �ep� cu mileniul V �.n., de c� acest spa�iu a iradiat cultur� Tot el ne spune c�umai ei �tiau s�upte c�re �i s�oloseasc�rcul ca arm�e lupt�
Traco- macedonenii au creat �i primul imperiu din Europa , cel al lui Alexandru Macedon , care a creat �i cultura "elenistic�. Dasc�l s�, Aristotel din Stagiro-Makedonia , era tot un traco-macedonean .
Scrisul a ap�t mai ���spa�iul tracic, apoi �cel greco-roman . Primii poe�i au fost tot de origine trac� Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine deosebit� toate conven�iile fiind �heiate doar verbal.De pild�lipsa de acas�ra semnalat�rintr-un b�a�ezat la poart�De remarcat c�cela�i obicei �aveau �i mayasii ! Oare cine �inv�se s�raiasc�ntr-un asemenea identic spirit de cinste?
Dacia a avut cea mai veche agricultur�in Europa. Dacii erau singurul popor din lume care foloseau cercul pentru m�rarea timpului (vezi actualele ceasuri)! Minele de aur din Dacia erau cele mai bogate din Europa . Numai tezaurul regal al lui Decebal , jefuit de romani , con�inea 1640 de tone de aur �i 3310 tone de argint. Cu el, Imperiul Roman a sc�t de faliment , permi�� ca locuitorii Romei s�ie scuti�i de impozite timp de un an , s�rimeasc�iecare c� 650 de denari �i s�e finan�eze , timp de 123 de zile serb�le de la Roma cu peste 10.000 de gladiatori si 11.000 de fiare s�atice!
Primul popor antic European care a realizat o unificare a tuturor triburilor av� aceeasi etnie a fost cel dac. Ocupa�ia roman� �rerupt procesul de unificare na�ional�entru 1812 ani ... Unde ar fi fost acum Rom�a, f� aceste vicisitudini ale istoriei? De re�inut: pentru cucerirea Daciei , Traian a fost nevoit s�obilizeze peste 60% din armata imperiului! In secolele VI-V �.n. , civiliza�ia dacic�ra at�de dezvoltat� ��se putea m�ra cu cea persan� lui Darius (522-486 ien.). Herodot afirma c�"tracii sunt cel mai numeros popor dup�nzi".In aceast�on�se �egistreaz�B>cea mai veche locuire �bordeie din lume (18.000 de ani) , cea mai veche activitate de minerit din lume, cel mai vechi topor-tarn�p de miner , cel mai vechi harpoon , �i cel mai vechi v� de lance cu dou�aneluri(tip baionet�din lume (toate peste 18.000 de ani vechime) , cea mai veche activitate din metalurgia aramei din lume (8.000 de ani), cea mai veche exploatare �i prelucrare a aurului din Europa �i cea mai veche scriere din lume (7000 de ani). Limba rom� este cea mai unitar�imb�in Europa ,vorbit�e cel mai mare num�de oameni �i cuprinde cel mai mare num�de cuvinte de origine latin�n raport cu celelalte limbi neolatine.In fapt,romanii descindeau din marea �i nobila gint� traco-dacilor . Pe la 1400 �.n. �Dacia nord-dunarean� ap�t cea dintai �coal�u local propriu de pe Terra , ANDRONICONUL, unde preo�ii zalmoxieni predau toate disciplinele universitare , �ep� cu teologia, astronomia �i astologia. Pitagora �i elevii s��i-au completat studiile universitare la �coala zalmoxian�ntruc�dup��uriile lui Platon �i Socrate , �Dacia nord-dunarean�rau cei mai ���i medici din lume , superiori medicilor greci. Hesion scria c�almoxa "a promovat o �a�atur�espre un trai nou, mai �elept dec�al grecilor". Tot Zalmoxa a introdus ��coala sa studiul Dreptului , Belaginele , care stau la baza civiliza�iei umane . Pe atunci, evreii erau ��clavi in Egipt! Platon, Socrate, Orfeu,Achile,Traian vorbeau limba daco-trac�In Dacia se scria cu litere latine, care erau �i litere dacice! In aceast�imb�omun�-a scris Decebal lui Traian pe o iasc�e fag . Marele lingvist italian Giaccomo Devoto stabile�te "�eputul tranzi�iei daco-romane dincolo de anul 2000 �.n.", c� evreii nu existau nici m�r ca p�ori! De unde vine denumirea de Dacia? De la prima regin� statului dac str�n, Dacia-Dokia-Sorita,slujitoarea Soarelui,Marele Zeu,care a fost preoteas�i regin�e la 3.000 �.n . La impactul cu romanii,dacii credeau �nemurirea sufletului �i erau deja monotei�ti. Din punct de vedere al concep�iei filosofico-religioase , erau �i au r�s net superiori romanilor. Ei nu credeau dec��r-un singur om-zeu, Zalmolxis, care avea s�evin�odel pentru Iisus Hristos mai t�iu, a�a cum Kybele-Kotys avea s�evin�ursa de inspira�ie pentru Fecioara Maria . Ge�ii cinsteau crucea v�nd c�na din cele mai frumoase constela�ii din emisfera boreal� 50 de stele vizibile) are principalele stele dispuse �cruce, �dreptul C� Lactee. Numele constela�iei Leb� este astfel un omagiu adus P�rii Divine pentru daci.

Iat�e ne arat�B>Platon �"Charmides" , unul din celebrele lui dialoguri, din care extragem un pasaj absolut senza�ional: "A�a stau lucrurile,Charmides, �i cu desc�ecul nostru. L-am ��t, cu prilejul unei expedi�ii, de la unul dintre medicii traci ai lui Zalmoxis , despre care se zice c�u �i darul de a te face nemuritor! C�,spunea el, toate se trag din suflet , at�cele rele, c��i cele bune, ale trupului �i ale fiintei noastre �regi , rev��u-se din suflet , a�a cum se r�r� de la cap asupra ochiului. Ca urmare, mai ales sufletului trebuie s�i d��rijire,dac�rem c�eopotriv�apul,c��i restul trupului s� duc�ine. Iar sufletul spunea el, se �rije�te cu anumite desc�ece, care sunt , la r�ul lor , spusele �i g�urile frumoase!"
Freud �i psihanaliza lui? Evreii au "descoperit iar America" dup�ii de ani!

�i �� informa�ie care ne las�� grai: �r-o locuin��e pe dealul Gr��tei a fost descoperit�B>o trus�edical�u bisturiu �i penset�in bronz; la Piatra Rosie , un scalpellum tot din bronz, iar la Poiana sonde medicale �i un schelet cu craniul trepanat! Religia ge�ilor spunea c�a na�terea celor doi Fra�i Divini, Apollo �i Artemis, care a avut loc la solsti�iul de iarn�Domnul Ceresc a luminat �i a ��it p�ntul, �at zapezile s-au topit �i au �lorit merii . In acela�i timp, numele Zeitei Mame , Maria-Maris �emna �i "floare de m�". De atunci , de c� au �lorit merii iarna,Anul Nou , care era la 1 martie a fost mutat la 1 ianuarie , dat�reluat�ai t�iu �i de romani . Ei bine, evreii au preluat de la traco-daci �i data de 1 martie ca An Nou , dar �i pe Fecioara Maria, devenit�iblic�S-a mai spus apoi ca Iisus Hristos a fost influen�at, �filosofia sa,de esenieni.Numai ca esenienii au fost ini�ia�i de traci, de preo�ii lui Zalmoxe. Acest lucru este recunoscut pan�i de Jose Phus Flavius , fostul r�r�t iudeu �otriva Romei, devenit...mare istoric �"Antichita�ile iudaice":"Ei nu tr�sc prea diferit de lume , dar via�a lor aminteste �cel mai �lt grad de cea a dacilor numi�i pleistai ".
Dup�um ne arat�ose Phus Flavius , �"Razboiul iudaic" , esenienii constituiau practic prima confererie de tip comunist din istorie : dispre�uiau boga�ia , �re ei nu vindeau �i nu cump�u nimic , jurau sa respecte dreptatea fa��e oameni , tr�u �"fr�i" c�ra i�i predau toate veniturile �i bunurile , gestionate in comun , respingeau prezenta femeilor (temandu-se de desfr�rea �i tr�rea lor). Inten�ii �i obiceiuri pozitive pe care , ulterior , evreii le vor adapta negativ �viitoarele lor "fr�i" masonice. Realitatea de care evreii , cei mai mari falsificatori ai istoriei, fug ca dracul de t�ie , este ca filosofia pozitiv�re�tin�-a n�ut pe teritoriul Daciei , ei nef�nd altceva dec�s� preia in folos propriu pentru a distruge din interior Imperiul Roman �i a-�i justifica preten�iile de "popor ales" , dornic de a st�ni Lumea ! A�a cum Biblia a fost "prelucrat�,timp de 1000 de ani, �folos propriu , a�a �i dovezile istorice privind primordialitatea universal� Traco-Daciei de Centru al Lumii , au fost distruse cu perseveren��e parcursul ultimelor dou�ilenii!

Istoria mai are multe mistere �i unul dintre acestea , absolut senza�ional, poate fi modul �care dou�opoare �udite , traco-dacii �i romanii , care dominau lumea antic� au putut fi asmu�ite unul �otriva celuilalt . Oare , ��l�r, vizionarul Indian Sundar Sing a prevestit , prin anii '30, ca Rom�a va fi Noul P�nt al F�duin�ei , iar Bucure�tiul Noul Ierusalim ? In care se va afla Casa Popoarelor descris�n Biblie �i realizat�ntocmai de Ceau�escu sub denumirea de Casa Poporului!

Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 04 Dec 2012, 09:07

Ion, nu stiu de unde ai copiat textul, dar e foarte greu de citit... sau poate numai la mine apar romburile!

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 04 Dec 2012, 09:18

Comparaţia între România şi alte locuri este ca cea dintre codrii României şi codrii altor neamuri. Cîteva zile în munţii Neamţului te refac sufleteşte şi trupeşte, căci munţii aceştia sînt sfinţiţi de atîţia pustici şi de atîtea mănăstiri. În Suedia, deşi în aparenţă la fel de frumoşi, codrii sînt fioroşi, îţi este frică să intri în ei, simţi acolo prezenţa duhurilor rele, după cum povesteşte un român care a trăit acolo mulţi ani. În Germania, pădurile sînt atît de îngrijite, curate şi aliniate, încît ai senzaţia că nu au fost create de Dumnezeu, ci de un psihopat.

http://ro.altermedia.info/cealalta-romanie/romania-o-tara-minunata-bolnava-de-cancer_20110.html

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 04 Dec 2012, 09:20

Oamenii care lovesc în România fac parte din două categorii: cei de alt neam şi cei de un neam cu noi, dar care mănîncă din ţară precum cancerul. Românilor care distrug acest neam prin prezenţa lor, tocmai lor nu le convine această ţară. Şi ca orice cancer, vor acum să plece aiurea, adică să facă metastaze… Chiar îi invit să se ducă din această ţară fix acolo unde consideră ei că e mult mai bine. Măcar dacă m-ar asculta… (Cărei ţări i-o trebui asemenea oameni?, mă întreb eu…).

http://ro.altermedia.info/cealalta-romanie/romania-o-tara-minunata-bolnava-de-cancer_20110.html

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 04 Dec 2012, 09:25

Vreau o țară ca afară!

Asta este vorba pe care fiecare roman, din cele "n" milioane din tara plus alte milioane de emigranti, a gandit-o sau a spus-o cel putin o data. Cei mai multi o gandesc si o simt in fiecare zi, cel putin o data pe zi. Si noi suntem unii dintre ei.
Nu este o revolta, o frustrare sau un manifest, este o hotarare, pe care trebuie sa o luam fiecare dintre noi. Vrem sa stie tot romanul ca o tara este condusa, ingrijita si imbunatatita de oameni, nu de functiile pe care le ocupa ei. Trebuie sa fim si noi "ca afara", si schimbarea trebuie sa inceapa de la fiecare din noi, din propria sufragerie.
O tara nu se schimba, pana nu se schimba si oamenii care pot sa o faca. Si acestia nu sunt politicienii, ministrii sau primarii, ei n-o vor face niciodata. Noi, cei care i-am ales, acum ar trebui sa-i ignoram si sa nu mai asteptam nimic de la ei. Ei nu sunt "ca afara", ei sunt pe dinafara...
Nu exista politica in Romania, asa cum nici Romania nu exista in politica facuta de ei.
Ne adresam celor care stiu ca se poate si altfel. Ca se poate si la noi ca multe lucruri sa fie la fel de naturale, de corecte, de sanatoase si de firesti "ca afara".
Ne adresam celor care mai au putin si vor sa plece din tara, pentru ca "afara e altfel, e mai bine", "e mai decent", "merge treaba mai bine", "esti tratat mai bine", "esti respectat" si sa le dam puterea si curajul sa n-o faca.
Pentru cei mai multi pare imposibil, pentru unii este un vis, pentru ceilalti o dorinta. Pentru noi este o sansa. O sansa deghizata-n sarcina.
A venit randul sa nu mai stam la rand pentru respect, decenta, bucurie si firesc. Ele nu sunt de vanzare, de cumparat, de inchiriat, de imprumutat sau de pomana. Ele sunt de (re)descoperit in fiecare dintre aceia care o sa inceapa sa spuna "Vreau o scoala ca afara", "Vreau sosele ca afara", "Vreau spitale ca afara"...
Ziua noastra nationala, scrisa in cifre, este numarul de telefon al apelului de urgenta: 112 (01.12). Ce potrivire mai buna sa fie, pentru un popor mereu in stare de urgenta, cu motive sau fara, intr-o panica totala pe care poti s-o atingi aproape cu degetul cand mergi pe strada?
Poate ar fi mai potrivit sa schimbam putin titlul imnului tarii si sa spunem "Desteapta-MA, romane!", dar, azi, mai mult ca oricand, noi spunem "VREAU O TARA CA AFARA!".

Anonim

zaraza26

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 EmptyMar 04 Dec 2012, 10:18

dolion a scris:
Ion, nu stiu de unde ai copiat textul, dar e foarte greu de citit... sau poate numai la mine apar romburile!

Acasa am vazut romburi, aici vad niste patratele... Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 22 Empty

Sus In jos

Va mai exista Romania ?
Sus 
Pagina 22 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Va mai exista Romania ?
» Există Dumnezeu?
» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
» Nu există femei urâte, ci femei fără bani
» LUMEA IN CARE TRAITI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: SOCIAL-
Mergi direct la: