LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 politica 1 humanitas internet Fantasy taieri sibiu muzica_traditionala istorie CPSF 1918 efremovivanantonovici nicuvar reclame google drumetie Popasul curiozitati romana padure mediu brasov 23 Limba problema
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 I_vote_lcapVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 I_voting_barVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 I_vote_rcap 
Emil Condor
VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 I_vote_lcapVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 I_voting_barVIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei

In jos 
+16
dolion
Cristina
cactus
Anahoret
res
zuum
yzzy
Ion
Darius
Franz Schneider
nicuvar
ostrovna
aurora
zaraza26
abbilbal
Emil Condor
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 13:47

Biroul Electoral Central a anunțat că până la ora 10:00 au participat la vot 8,52% din alegători, un plus de aproape 2 procente față de săptămâna trecută. În 2009 au fost 7,52% din alegători. La ora 10:00, județele cu cea mai ridicată prezență la vot sunt Olt – 11, 63%, Teleorman – 11,34%, Ilfov – 10,87%, Dâmbovița – 10,85%, Dolj – 10,63%. Cea mai slabă prezență la vot a fost în Harghita – 4,69%, Covasna – 5,28%, Suceava – 6,69% și Maramureș – 6,72%. La București au ieșit la vot 7,75%, o diferență de 2 procente față de acum două săptămâni. Trebuie precizat și faptul că secțiile de votare din diaspora nu sunt înregistrate în aceste raportări.

dolion

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 13:52

Banuiesc pe cine au votat cei din Olt, Teleorman, Ilfov, Dambovita si Olt... tocmai de aceea s-au si grabit sa fie primii... imi aduc aminte ca pe vremea lui Ceausescu, comunistii erau la fel de matinali!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 13:57

Da, Dolion. Dar la ora 13 prezenta a fost de 27%. Nu cred ca sunt doar comunisti. Stiu sigur ca daca voteaza peste 55% din populatie, Plagi pierde.

Iar in diaspora sunt cozi imense. Inafara de faptul ca organizatorii nu au imbunatatit conditiile de votare, romanii din strainatate vor sa voteze.

Sper sa contracareze prostia din tara si sper ca toti cei care stau la coada la sectiile de votare din strainatate sau la ambasade sa reuseasca sa voteze.
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 14:00

La sectia de vot 4-533 din Racova (judetul Bacau) au votat toti cei 1.027 de votanti de pe listele permante + 14 pe liste suplimentare deci, la ora 10, prezenta la vot peste 100% !!!
Adica 5,7 oameni pe minut? Un om la 10 secunde?!
Sunt foarte curios care este scorul inregistrat in aceasta sectie de votare.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 16:00

Am votat! oh da! thumb_yello Am buletin nou.

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 1zr1bhu

Cat de nemernici sunt formele astea de viata, comunistii oribili care au organizat aceste alegeri !!! Au pus apa in tuș, ca atunci cand se impatureste foaia sa se imprime si pe cealalta jumatate pt a putea invalida voturile...

Ei nu stiu ca tinerii si cei din diaspora îi vor lua pe faras astazi.  rugă
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 16:35

In cabina de vot, s-au derulat prin minte intr-o fractiune de secunda, toate argumentele "pro si contra"... dintre toate, o simpla rugaminte din partea unei bune prietene, adresata o singura data, a facut cat n-au putut face toti cei pe care ii cunosc in atatea amar de zile! Spun asta ca sa intelegeti ce inseamna sa ai putere de convingere... cu asemenea oameni se pot muta muntii din loc... Iti multumesc, buna prietena si te asigur ca nu voi pregeta sa te solicit ori de cate ori voi fi la ananghie!
Si am votat, da, pe Iohannis...

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 17:04

Şi eu tot Iohannis... dar bag seama că partidului îi este frică să nu-i iasă candidatul la alegeri.
Cel puţin asta a fost impresia mea după campania (jalnică) electorală la care am fost martori.

Jalnică din ambele părţi: PDS/PCR vs PNL şi ce-o mai fi.

Sunt curios dacă PNL va mai rezista ca partid după alegeri. PNŢ-ul este deja în arhiva istoriei.
După 1990 PNL-ul a rezistat prost la "centrifugă" şi s-a scindat în tot felul de aripi şi facţiuni. După alegeri va fi o hemoragie de politicieni către Tăriceanu şi Ponta.

Sincer să fiu, mi-ar plăcea ca, după campania asta, PNL-ul să iasă din scena politică. PNL avut o şansă căreia i-a dat cu piciorul. La fel ca în perioada interbelică. Cine cunoaşte puţină istorie, ştie la ce mă refer.

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 17:16

dolion a scris:
Si cei ce nu cred in Dumnezeu, nici in comunisti si nici in "democratii" de mucava, ce au de facut, sa se spanzure? Eu unul nu ma inchin nimanui... asa cum am spus, fiind agnostic, am nevoie de dovezi palpabile, nu vorbe... de la toti nu am primit decat vorbe! Singurul ce poate directiona Romania pe drumul cel bun fara vorbe, este Majestatea Sa Regele Mihai I... simpla sa prezenta la carma tarii inlatura banuiala de comunism pentru totdeauna!

Regele Mihai este prea bătrân pentru a mai face ceva, iar urmaşi nu are !

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 17:20

Anahoret a scris:
Şi eu tot Iohannis... dar bag seama că partidului îi este frică să nu-i iasă candidatul la alegeri.
Cel puţin asta a fost impresia mea după campania (jalnică) electorală la care am fost martori.

Jalnică din ambele părţi: PDS/PCR vs PNL şi ce-o mai fi.

Sunt curios dacă PNL va mai rezista ca partid după alegeri. PNŢ-ul este deja în arhiva istoriei.
După 1990 PNL-ul a rezistat prost la "centrifugă" şi s-a scindat în tot felul de aripi şi facţiuni. După alegeri va fi o hemoragie de politicieni către Tăriceanu şi Ponta.

Sincer să fiu, mi-ar plăcea ca, după campania asta, PNL-ul să iasă din scena politică. PNL avut o şansă căreia i-a dat cu piciorul. La fel ca în perioada interbelică. Cine cunoaşte puţină istorie, ştie la ce mă refer.

PNL-ul nu mai este dinainte de alegeri ! A avut grijă Crin Antonescu să-l scoată din scenă !

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 17:26

abbilbal a scris:
PNL-ul nu mai este dinainte de alegeri ! A avut grijă Crin Antonescu să-l scoată din scenă !
Da!

Anahoret

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 17:30

abbilbal a scris:
Ca şi PNL-ul în zilele noastre, monarhia a avut o şansă istorică de a salva România... şi a ratat-o.

abbilbal

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 17:36

Anahoret a scris:
abbilbal a scris:
Ca şi PNL-ul în zilele noastre, monarhia a avut o şansă istorică de a salva România... şi a ratat-o.

Nu ştiu ce şansă istorică a mai avut şi monrhia, dar timpul a mers înainte şi peste monarhie.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 18:15

A avut sansa prin Ion Ratiu in 1990...

Anahoret

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 18:18

abbilbal a scris:
Anahoret a scris:
abbilbal a scris:

Nu ştiu ce şansă istorică a mai avut şi monrhia, dar timpul a mers înainte şi peste monarhie.
Dacă n-ar fi făcut cacealmaua din 23 august 1944 şi ar fi încheiat un armistiţiu cu URSS şi aliaţii.

Dar şi atunci politicul şi-a pus amprenta: aceleaşi lovituri în glezne care se practică şi astăzi. Partidele s-au luptat între ele şi a câştigat URSS-ul. A nu se înţelege că am fi scăpat de lagărul comunist. Nu. Dar am fi avut mai puţin de suferit în urma războiului.

Anahoret

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 18:19

dolion a scris:

Era vândut imperialiştilor! Laughing

abbilbal

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 18:20

dolion a scris:

Dacă ar fi avut şanse reale nu le rata !

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 18:22

Anahoret a scris:
abbilbal a scris:
Anahoret a scris:
abbilbal a scris:

Dacă n-ar fi făcut cacealmaua din 23 august 1944 şi ar fi încheiat un armistiţiu cu URSS şi aliaţii.

Dar şi atunci politicul şi-a pus amprenta: aceleaşi lovituri în glezne care se practică şi astăzi. Partidele s-au luptat între ele şi a câştigat URSS-ul. A nu se înţelege că am fi scăpat de lagărul comunist. Nu. Dar am fi avut mai puţin de suferit în urma războiului.

La cacialmaua din 23 august au fost părtaşi şi englezii, şi francezii dar şi americanii !

Confucius

Confucius

Numarul mesajelor : 32
Data de inscriere : 21/03/2010

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 18:34

Viitorul Presedinte, Victor Ponta, invingator prin frauda. Nu vad un viitor bun pt Romania.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 19:36

abbilbal a scris:
La cacialmaua din 23 august au fost părtaşi şi englezii, şi francezii dar şi americanii !
Da, aşa este. D-aia am spus că n-am fi scăpat din lagărul comunist.

Am fi avut însă posibilitatea negocierii unui armistiţiu, ceea ce nu s-a întâmplat. Politicienii noştri (şi nu au fost comuniştii!) au făcut ca actul de la 23 august 1944 să fie, practic, o încetare unilaterală a focului. Iar URSS s-a comportat cu România aşa cum trebuia să se comporte cu o ţară cucerită.

Ungaria hortystă, ca ţară învinsă, a avut mai mult de câştigat faţă de România, care a dus două războaie: în est şi în vest.

Ăşita au fost "minunaţii" noştri politicieni din timpurile trecute şi actuale. "Nimic nou pe frontul de est", ca să parafrazez titlul romanului lui  Erich Maria Remarque.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 20:00

Voi intelegeti ca prezenta la vot este 60% iar exit poll-ul este 50/50 ??? dance Eu incep sa cred tot mai mult ca Plagi si-o ia peste moaca! oh da!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 23:33

FELICITĂRI JOHANNIS !

FELICITĂRI JOANNIŞTILOR !

Să dea Dumnezeu să fie bine !

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 23:38

cheers  noroc!  dance VICTORIEeeeeeee!dance  noroc! cheers

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 23:40

Astazi este prima zi libera de comunism. In sfarsit romanii s-au trezit cu adevarat!!!

S-a trezit Romaniaaaa !!!!! thumb_yello dance dans
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyDum 16 Noi 2014, 23:40

Johannis e acum in Piata Universitatii!!! Cata lume e la km 0 !!!
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 EmptyLun 17 Noi 2014, 00:01

INCREDIBIL!
Pe surse s-a aflat că un cetătean care se recomandă Viorel, doctor în drept, s-a năpustit în magazinele din Capitală si a cumpărat toate floricelele si toată băutura răcoritoare, pentru că asteaptă la TV discursul presedintelui ales, Klaus Iohannis!

...pe surse se aude că Daciana îsi face bagajele să plece la Sibiu, în seara asta, că, se pare că asa a fost întelegerea!

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei   VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei - Pagina 25 Empty

Sus In jos

VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei
Sus 
Pagina 25 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Un presedinte sarac
» Basarabia
» A fi sau a nu fi... [român/unit]
» CAMERA DE WHISKY
» BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ - scurt istoric

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: