__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
+16dolion Cristina cactus Anahoret res zuum yzzy Ion Darius Franz Schneider nicuvar ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 13:47 | |
| Biroul Electoral Central a anunțat că până la ora 10:00 au participat la vot 8,52% din alegători, un plus de aproape 2 procente față de săptămâna trecută. În 2009 au fost 7,52% din alegători. La ora 10:00, județele cu cea mai ridicată prezență la vot sunt Olt – 11, 63%, Teleorman – 11,34%, Ilfov – 10,87%, Dâmbovița – 10,85%, Dolj – 10,63%. Cea mai slabă prezență la vot a fost în Harghita – 4,69%, Covasna – 5,28%, Suceava – 6,69% și Maramureș – 6,72%. La București au ieșit la vot 7,75%, o diferență de 2 procente față de acum două săptămâni. Trebuie precizat și faptul că secțiile de votare din diaspora nu sunt înregistrate în aceste raportări.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 13:52 | |
| Banuiesc pe cine au votat cei din Olt, Teleorman, Ilfov, Dambovita si Olt... tocmai de aceea s-au si grabit sa fie primii... imi aduc aminte ca pe vremea lui Ceausescu, comunistii erau la fel de matinali! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 13:57 | |
| Da, Dolion. Dar la ora 13 prezenta a fost de 27%. Nu cred ca sunt doar comunisti. Stiu sigur ca daca voteaza peste 55% din populatie, Plagi pierde.
Iar in diaspora sunt cozi imense. Inafara de faptul ca organizatorii nu au imbunatatit conditiile de votare, romanii din strainatate vor sa voteze.
Sper sa contracareze prostia din tara si sper ca toti cei care stau la coada la sectiile de votare din strainatate sau la ambasade sa reuseasca sa voteze. |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 14:00 | |
| La sectia de vot 4-533 din Racova (judetul Bacau) au votat toti cei 1.027 de votanti de pe listele permante + 14 pe liste suplimentare deci, la ora 10, prezenta la vot peste 100% !!! Adica 5,7 oameni pe minut? Un om la 10 secunde?! Sunt foarte curios care este scorul inregistrat in aceasta sectie de votare. | |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 16:00 | |
| Am votat! Am buletin nou. Cat de nemernici sunt formele astea de viata, comunistii oribili care au organizat aceste alegeri !!! Au pus apa in tuș, ca atunci cand se impatureste foaia sa se imprime si pe cealalta jumatate pt a putea invalida voturile... Ei nu stiu ca tinerii si cei din diaspora îi vor lua pe faras astazi. |
| | | dolion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 16:35 | |
| In cabina de vot, s-au derulat prin minte intr-o fractiune de secunda, toate argumentele "pro si contra"... dintre toate, o simpla rugaminte din partea unei bune prietene, adresata o singura data, a facut cat n-au putut face toti cei pe care ii cunosc in atatea amar de zile! Spun asta ca sa intelegeti ce inseamna sa ai putere de convingere... cu asemenea oameni se pot muta muntii din loc... Iti multumesc, buna prietena si te asigur ca nu voi pregeta sa te solicit ori de cate ori voi fi la ananghie! Si am votat, da, pe Iohannis... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 17:04 | |
| Şi eu tot Iohannis... dar bag seama că partidului îi este frică să nu-i iasă candidatul la alegeri. Cel puţin asta a fost impresia mea după campania (jalnică) electorală la care am fost martori.
Jalnică din ambele părţi: PDS/PCR vs PNL şi ce-o mai fi.
Sunt curios dacă PNL va mai rezista ca partid după alegeri. PNŢ-ul este deja în arhiva istoriei. După 1990 PNL-ul a rezistat prost la "centrifugă" şi s-a scindat în tot felul de aripi şi facţiuni. După alegeri va fi o hemoragie de politicieni către Tăriceanu şi Ponta.
Sincer să fiu, mi-ar plăcea ca, după campania asta, PNL-ul să iasă din scena politică. PNL avut o şansă căreia i-a dat cu piciorul. La fel ca în perioada interbelică. Cine cunoaşte puţină istorie, ştie la ce mă refer. _____________________ Free your mind!
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 17:16 | |
| - dolion a scris:
- Si cei ce nu cred in Dumnezeu, nici in comunisti si nici in "democratii" de mucava, ce au de facut, sa se spanzure? Eu unul nu ma inchin nimanui... asa cum am spus, fiind agnostic, am nevoie de dovezi palpabile, nu vorbe... de la toti nu am primit decat vorbe! Singurul ce poate directiona Romania pe drumul cel bun fara vorbe, este Majestatea Sa Regele Mihai I... simpla sa prezenta la carma tarii inlatura banuiala de comunism pentru totdeauna!
Regele Mihai este prea bătrân pentru a mai face ceva, iar urmaşi nu are ! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 17:20 | |
| - Anahoret a scris:
- Şi eu tot Iohannis... dar bag seama că partidului îi este frică să nu-i iasă candidatul la alegeri.
Cel puţin asta a fost impresia mea după campania (jalnică) electorală la care am fost martori.
Jalnică din ambele părţi: PDS/PCR vs PNL şi ce-o mai fi.
Sunt curios dacă PNL va mai rezista ca partid după alegeri. PNŢ-ul este deja în arhiva istoriei. După 1990 PNL-ul a rezistat prost la "centrifugă" şi s-a scindat în tot felul de aripi şi facţiuni. După alegeri va fi o hemoragie de politicieni către Tăriceanu şi Ponta.
Sincer să fiu, mi-ar plăcea ca, după campania asta, PNL-ul să iasă din scena politică. PNL avut o şansă căreia i-a dat cu piciorul. La fel ca în perioada interbelică. Cine cunoaşte puţină istorie, ştie la ce mă refer. PNL-ul nu mai este dinainte de alegeri ! A avut grijă Crin Antonescu să-l scoată din scenă ! | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 17:26 | |
| - abbilbal a scris:
- PNL-ul nu mai este dinainte de alegeri ! A avut grijă Crin Antonescu să-l scoată din scenă !
Da! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 17:30 | |
| - abbilbal a scris:
- Regele Mihai este prea bătrân pentru a mai face ceva, iar urmaşi nu are !
Ca şi PNL-ul în zilele noastre, monarhia a avut o şansă istorică de a salva România... şi a ratat-o. _____________________ Free your mind!
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 17:36 | |
| - Anahoret a scris:
- abbilbal a scris:
Ca şi PNL-ul în zilele noastre, monarhia a avut o şansă istorică de a salva România... şi a ratat-o. Nu ştiu ce şansă istorică a mai avut şi monrhia, dar timpul a mers înainte şi peste monarhie. | |
| | | dolion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 18:15 | |
| A avut sansa prin Ion Ratiu in 1990... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 18:18 | |
| - abbilbal a scris:
- Anahoret a scris:
- abbilbal a scris:
Ca şi PNL-ul în zilele noastre, monarhia a avut o şansă istorică de a salva România... şi a ratat-o. Nu ştiu ce şansă istorică a mai avut şi monrhia, dar timpul a mers înainte şi peste monarhie.
Dacă n-ar fi făcut cacealmaua din 23 august 1944 şi ar fi încheiat un armistiţiu cu URSS şi aliaţii. Dar şi atunci politicul şi-a pus amprenta: aceleaşi lovituri în glezne care se practică şi astăzi. Partidele s-au luptat între ele şi a câştigat URSS-ul. A nu se înţelege că am fi scăpat de lagărul comunist. Nu. Dar am fi avut mai puţin de suferit în urma războiului. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 18:19 | |
| - dolion a scris:
- A avut sansa prin Ion Ratiu in 1990...
Era vândut imperialiştilor! _____________________ Free your mind!
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 18:20 | |
| - dolion a scris:
- A avut sansa prin Ion Ratiu in 1990...
Dacă ar fi avut şanse reale nu le rata ! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 18:22 | |
| - Anahoret a scris:
- abbilbal a scris:
- Anahoret a scris:
- abbilbal a scris:
Ca şi PNL-ul în zilele noastre, monarhia a avut o şansă istorică de a salva România... şi a ratat-o. Nu ştiu ce şansă istorică a mai avut şi monrhia, dar timpul a mers înainte şi peste monarhie.
Dacă n-ar fi făcut cacealmaua din 23 august 1944 şi ar fi încheiat un armistiţiu cu URSS şi aliaţii.
Dar şi atunci politicul şi-a pus amprenta: aceleaşi lovituri în glezne care se practică şi astăzi. Partidele s-au luptat între ele şi a câştigat URSS-ul. A nu se înţelege că am fi scăpat de lagărul comunist. Nu. Dar am fi avut mai puţin de suferit în urma războiului. La cacialmaua din 23 august au fost părtaşi şi englezii, şi francezii dar şi americanii ! | |
| | | Confucius
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 21/03/2010
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 18:34 | |
| Viitorul Presedinte, Victor Ponta, invingator prin frauda. Nu vad un viitor bun pt Romania. | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 19:36 | |
| - abbilbal a scris:
- La cacialmaua din 23 august au fost părtaşi şi englezii, şi francezii dar şi americanii !
Da, aşa este. D-aia am spus că n-am fi scăpat din lagărul comunist. Am fi avut însă posibilitatea negocierii unui armistiţiu, ceea ce nu s-a întâmplat. Politicienii noştri (şi nu au fost comuniştii!) au făcut ca actul de la 23 august 1944 să fie, practic, o încetare unilaterală a focului. Iar URSS s-a comportat cu România aşa cum trebuia să se comporte cu o ţară cucerită. Ungaria hortystă, ca ţară învinsă, a avut mai mult de câştigat faţă de România, care a dus două războaie: în est şi în vest. Ăşita au fost "minunaţii" noştri politicieni din timpurile trecute şi actuale. "Nimic nou pe frontul de est", ca să parafrazez titlul romanului lui Erich Maria Remarque. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 20:00 | |
| Voi intelegeti ca prezenta la vot este 60% iar exit poll-ul este 50/50 ??? Eu incep sa cred tot mai mult ca Plagi si-o ia peste moaca! |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 23:33 | |
| FELICITĂRI JOHANNIS !
FELICITĂRI JOANNIŞTILOR !
Să dea Dumnezeu să fie bine ! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 23:38 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 16 Noi 2014, 23:40 | |
| Johannis e acum in Piata Universitatii!!! Cata lume e la km 0 !!! |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 17 Noi 2014, 00:01 | |
| INCREDIBIL! Pe surse s-a aflat că un cetătean care se recomandă Viorel, doctor în drept, s-a năpustit în magazinele din Capitală si a cumpărat toate floricelele si toată băutura răcoritoare, pentru că asteaptă la TV discursul presedintelui ales, Klaus Iohannis!
...pe surse se aude că Daciana îsi face bagajele să plece la Sibiu, în seara asta, că, se pare că asa a fost întelegerea! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
| |
| | | | VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |