| Casuta din padure (II) | |
|
+17delta nicuvar Ion Haifa Cristina silverstar yzzy aurora rolia zuum ostrovna Anahoret dolion abbilbal cactus Emil Condor zaraza26 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 27 Noi 2010, 21:31 | |
| Nu pot să mă abtin (si nici nu vreau): mă bucur să te văd la Popas, dulce Zaraza! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 27 Noi 2010, 22:22 | |
| Somn usor! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 28 Noi 2010, 10:50 | |
| Daca v-ati facut somnul, va urez, buna dimineata! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 28 Noi 2010, 20:23 | |
| - dolion a scris:
- Daca v-ati facut somnul, va urez, buna dimineata!
Da, multumesc, a fost o dimineata buna, acum e iar o seara buna! Tuturor va doresc! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 07 Dec 2010, 15:47 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 11 Dec 2010, 22:34 | |
| Toporasi pe timpul ăsta? Nu-i prea devreme? Săracii, cum îngheată pentru plăcerea noastră! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 12 Dec 2010, 09:40 | |
| A fost toamna lunga, saracii, credeau ca si noi ca nu mai vine Baba Iarna! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 12 Dec 2010, 22:32 | |
| - Emil Condor a scris:
- Toporasi pe timpul ăsta?
Nu-i prea devreme?
Săracii, cum îngheată pentru plăcerea noastră! Nici devreme, nici tarziu. Au inflorit inca o data anul asta, fiind o toamna fara temperaturi prea scazute. Iar in noiembrie a fost cam ca in octombrie de cald. La mama in Moldova au inflorit mai multi toporasi si probabil s-au deschis mai mult ca asta de la mine. El a inflorit in noiembrie, dar fiind singur, nu l-am observat. Abia cand am umblat in zona unde am indepartat crizantemele ofilite, l-am vazut. N-am crezut ca a inflorit si la mine. De inghetat, a inghetat abia pe 11 decembrie. Zilele astea a nins un pic si pe aici. Iti dai seama ca in noiembrie am vazut cativa fulgi, nici nu au fost temperaturi sub zero grade. Iar abia in 11 decembrie s-a depus un strat pufos de 2 centimetri. Azi a nins cu fulgi foarte fini, abia e un strat de un fulg grosime, ca celalalt strat s-a topit aproape de tot, ca a fost ieri soare. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 12 Dec 2010, 23:24 | |
| Da, si aici am avut o toamnă lungă si frumoasă. Acum ninge de două zile dar temperaturile sunt încă pe la zero grade. La circa 150 Km, peste tot în jurul localitătii unde sunt, zăpezile ating 157 cm grosime! Aici avem numai 2 - 3 cm. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 13 Dec 2010, 16:35 | |
| Offf,si e doar inceputul.Tarhonului meu ii dadusera noi mladite,si chiar ca speram sa nu mai fie iarna. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 13 Dec 2010, 19:28 | |
| - VOTAN a scris:
- Offf,si e doar inceputul.Tarhonului meu ii dadusera noi mladite,si chiar ca speram sa nu mai fie iarna.
Tarhonul meu a avut viata scurta. Vreo trei ani. Mi-a dat o vecina, apoi dupa trei ani, sotul meu, care nu deosebeste plantele, dar stie sa manuiasca tot ce taie, l-a taiat. Dupa ce a dat din nou, l-a mai taiat o data. Definitiv de data asta. E stiut ca sotul meu si cu taica-su au ca specialitate taierea prin gradina. La inceput socrul, cu coasa traditionala, taia rasadurile, copaci - fara ca sa intrebe, iar dupa sot trebuie sa umblu si sa-i spun de zece ori sa nu taie acolo - si ma duc si-i arat, dar tot trebuie sa fiu pe faza cand ajunge acolo. | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 13 Dec 2010, 19:33 | |
| Acelasi apus. | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 13 Dec 2010, 20:58 | |
| Zaraza,toamna tarziu sa acoperi tarhonul cu fan sau paie si pui un pic de gunoi de animale pe el!Se tine de minune,eu il am de 10 ani si tin tot neamul din el.In anul cand il sadesti sa nu te atingi de el deloc,sa-l lasi sa imbatraneasca si sa se scuture,apoi il tunzi,il acoperi si anul urmator ai sa ai o frumusete de tarhon. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 13 Dec 2010, 21:05 | |
| - VOTAN a scris:
- Zaraza,toamna tarziu sa acoperi tarhonul cu fan sau paie si pui un pic de gunoi de animale pe el!Se tine de minune,eu il am de 10 ani si tin tot neamul din el.In anul cand il sadesti sa nu te atingi de el deloc,sa-l lasi sa imbatraneasca si sa se scuture,apoi il tunzi,il acoperi si anul urmator ai sa ai o frumusete de tarhon.
Ia uite ce gradinar priceput avem printre noi! Felicitari, Votan ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 13 Dec 2010, 22:01 | |
| pai am lasat naibii orasul de cativa ani si m-am mutat la tara! Viata noua,experienta noua,greutati noi....dar m-am salvat! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 13 Dec 2010, 22:13 | |
| - VOTAN a scris:
- Zaraza,toamna tarziu sa acoperi tarhonul cu fan sau paie si pui un pic de gunoi de animale pe el!Se tine de minune,eu il am de 10 ani si tin tot neamul din el.In anul cand il sadesti sa nu te atingi de el deloc,sa-l lasi sa imbatraneasca si sa se scuture,apoi il tunzi,il acoperi si anul urmator ai sa ai o frumusete de tarhon.
N-ai si un procedeu prin care sotul sa deosebeasca buruienile de plante cultivate? Bravo tie ca te-ai adaptat la acest mod de trai. E foarte sanatos sa lucrezi pe langa casa, sa faci efort fizic si sa gasesti bucurii in gradina si curte! | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 13 Dec 2010, 23:19 | |
| Pai nu prea,trebuie sa le inveti,degeaba poti spune ca plantele cultivate au o textura mai fina,florile plantelor mai mari,mirosul mai pregnant...Le inveti cu timpul pur si simplu. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 16 Dec 2010, 18:38 | |
| Iarna mi s-a parut pana acum cel mai potrivit moment sa va infatisez peisajul ce-l am sub ochi, privind din camera unde-mi desfasor orele de munca platite. Vara nu intelegi nimic, e un frunzis si-un ramuris... Toamna erau iarba vesteda si nu mi-a placut, iar primavara n-am vazut cum trebuie, ca eram prea noua. Vedem din nou primavara viitoare! Si acolo e casa unde stau cainii aia rai, din care unul m-a muscat in iunie. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 16 Dec 2010, 18:43 | |
| Si un pic mai la stanga... | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 16 Dec 2010, 18:51 | |
| frumos! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 16 Dec 2010, 18:53 | |
| - VOTAN a scris:
- frumos!
Vezi ce smechera-s? Fac poze cand va iesi... frumos! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) | |
| |
|
| |
| Casuta din padure (II) | |