| Casuta din padure (II) | |
|
+17delta nicuvar Ion Haifa Cristina silverstar yzzy aurora rolia zuum ostrovna Anahoret dolion abbilbal cactus Emil Condor zaraza26 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 16 Dec 2010, 19:05 | |
| asa e,conteaza sa prinzi totul la locul si momentul potrivit! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 17 Dec 2010, 03:19 | |
| - zaraza26 a scris:
- Vedem din nou primavara viitoare!
Nu vine odată? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 17 Dec 2010, 11:23 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 17 Dec 2010, 11:25 | |
| - Emil Condor a scris:
-
Ce globuri frumoase si panglici atarna ca cerceii la header-ul (=capul) forumului! | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 17 Dec 2010, 12:03 | |
| Un decor cu bun gust, Zaraza, intr-adevar ! Multumim frumos, Emil, ca ne faci surprize placute, tot timpul . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 17 Dec 2010, 16:56 | |
| Emil,e Emil,ce mai. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 17 Dec 2010, 17:01 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 00:51 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 14:01 | |
| Emile,ceva clopotei nu ai?? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:16 | |
| - VOTAN a scris:
- Emile,ceva clopotei nu ai??
Euuu? Nuuu! Ăia se pun la vaci sau la oi, după cât stiu eu! No, serios acum: am si clopotei dar când i-am încercat pe forum nu mi s-au părut atât de atractivi si am ales globuletele. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:29 | |
| Vai,ce am ras....La vaci nu le poti lasa in pasune la gat ca se mai agata in tufe,iar la oi se pune la a din fata....batu-te-ar norocu! Incearca si clopoteii...doar ca sa schimbam decorul.Vezi poate imi spui ca nu ai decat talangi. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:35 | |
| Ce le stii, dom'le! Esti stabilit, undeva prin Bran? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:37 | |
| Nu.tot in judet,pe langa Rupea!Si am de toate,d-aia stiu,volens nolens ,le inveti! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:41 | |
| Categoric, nevoia e cel mai bun educator.
Si rudele mele sunt împrăstiate peste tot în judet: Săcele, Brasov, Ghimbav, Codlea, Cristian, Râsnov... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:43 | |
| Pai nu-mi pare rau ca mi-am schimbat cu 180 grade modul de viata! Muream naibii la oras...asta e. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:45 | |
| Si intentia mea este să mă mut departe de forfota orasului. Acum să vedem, când! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:47 | |
| Nu o sa-ti para rau!!!! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:48 | |
| Stiu că ai dreptate; am dorit mai demult să mă mut dar familia nu a fost de acord. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:50 | |
| Pai la mine,eu nu eram de acord,si acum regret ca nu i-am ascultat! ei,am recuperat....fac de toate,un lucru nu pot si pace,sa mulg vaca! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:52 | |
| Cumpără instalatie de muls. Numai cu ea, să nu le mulgi si... sângele! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:56 | |
| Ce sa-ti spun,ptr o vaca....sa-ti spun o treaba,dar sa nu razi...traim cam ca in evul mediu,mai putin lumina si apa care e in casa....Am renuntat la orice artificiu sau modernism.Cautam sa mergem pe jos,gatim din ce produce gradinuta,taiem porcul nostru,iepurii nostrii,avem clostile noastre prasite de cativa ani....crapam de nu faceam asa. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 16:59 | |
| Asa si trebuie făcut: să te bazezi pe ce ai în curte (casă). Pe deasupra acelea sunt si mai sănătoase nu doar economicoase. PS. Cu aparatul acela de muls, glumeam: normal că nu iei asa ceva pentru o văcută, două. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
VOTAN
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 17:01 | |
| Facem doar ce putem nu ce vrem! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 21:17 | |
| - VOTAN a scris:
- Ce sa-ti spun,ptr o vaca....sa-ti spun o treaba,dar sa nu razi...traim cam ca in evul mediu,mai putin lumina si apa care e in casa....Am renuntat la orice artificiu sau modernism.Cautam sa mergem pe jos,gatim din ce produce gradinuta,taiem porcul nostru,iepurii nostrii,avem clostile noastre prasite de cativa ani....crapam de nu faceam asa.
E foarte-foarte bine ca iti place asa! Viata asta incepe sa fie tot mai artificiala si ne departam de ceea ce inseamna cu adevarat a trai. Nu sa mergi sa cumperi de la magazin, ci sa prepari si sa gatesti tu cu mana ta, asa si familia e mai unita, sunt multe avantaje! Eu a trebuit sa renunt la gaini, porc, dar in rest nu ma omor dupa preparatele din magazin... Si incerc sa fiu apropiata de oameni, sa ii inteleg - ceea ce nu mi-e greu, empatizez usor. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 18 Dec 2010, 21:22 | |
| - zaraza26 a scris:
- VOTAN a scris:
- Ce sa-ti spun,ptr o vaca....sa-ti spun o treaba,dar sa nu razi...traim cam ca in evul mediu,mai putin lumina si apa care e in casa....Am renuntat la orice artificiu sau modernism.Cautam sa mergem pe jos,gatim din ce produce gradinuta,taiem porcul nostru,iepurii nostrii,avem clostile noastre prasite de cativa ani....crapam de nu faceam asa.
E foarte-foarte bine ca iti place asa! Viata asta incepe sa fie tot mai artificiala si ne departam de ceea ce inseamna cu adevarat a trai. Nu sa mergi sa cumperi de la magazin, ci sa prepari si sa gatesti tu cu mana ta, asa si familia e mai unita, sunt multe avantaje! Eu a trebuit sa renunt la gaini, porc, dar in rest nu ma omor dupa preparatele din magazin... Si incerc sa fiu apropiata de oameni, sa ii inteleg - ceea ce nu mi-e greu, empatizez usor. Daca ai stii ce dor mi-e de tine si cit te iubesc,numai Dumnezeu stie draga mea draga:) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (II) | |
| |
|
| |
| Casuta din padure (II) | |
|