Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 31 Oct 2010, 17:16
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Acum va las, pe curand!
Lucram cu pozele pe calculator si nici nu am oservat că esti în Popas! Ai acel dar de a mă bucura la fiecare vizită ce o faci.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 01 Noi 2010, 20:16
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Acum va las, pe curand!
Lucram cu pozele pe calculator si nici nu am oservat că esti în Popas! Ai acel dar de a mă bucura la fiecare vizită ce o faci.
N-am stat decat putin pe aici, ieri. Maine e ultima zi de concediu. De miercuri ma intorc la serviciu, cu bucurie. Ca asa e bine, sa le facem pe toate cu bucurie, daca se poate. Daca nu, sa le facem macar cu raspundere! Sunt niste principii pe care trebuie sa le invatam, sa ni le introducem in ADN... Sunt avantaje si mergand la serviciu.
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 11 Noi 2010, 17:09
Superba! Cerul are un colorit fascinant.
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 11 Noi 2010, 23:23