Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 15 Mar 2010, 09:35
Intru ieri pe google si asa cum are obiceiul uneori, in loc de cuvantul google apar niste desene, ca sa marcheze o aniversare, ceva... Era ziua Pi. Adica 3,14. Nimic neobisnuit, dar am dat cautare pe google sa aflu amanunte. E ziua Pi, pentru ca americanii scriu ziua de 14 martie ca 3/14. Noi sarbatorim in fiecare 14 martie aniversarea zilei de cand ne-am intalnit prima data. Anul asta sunt 21 de ani. Citesc mai jos in articol si vad ca se mai foloseste si ziua de 22 iulie, pentru ca 22/7 da tot 3,14. Oops, pai pe 22 iulie am facut nunta!!
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 15 Mar 2010, 19:41
zaraza26 a scris:
Intru ieri pe google si asa cum are obiceiul uneori, in loc de cuvantul google apar niste desene, ca sa marcheze o aniversare, ceva... Era ziua Pi. Adica 3,14. Nimic neobisnuit, dar am dat cautare pe google sa aflu amanunte. E ziua Pi, pentru ca americanii scriu ziua de 14 martie ca 3/14. Noi sarbatorim in fiecare 14 martie aniversarea zilei de cand ne-am intalnit prima data. Anul asta sunt 21 de ani. Citesc mai jos in articol si vad ca se mai foloseste si ziua de 22 iulie, pentru ca 22/7 da tot 3,14. Oops, pai pe 22 iulie am facut nunta!!
Matematicieni, nu glumă. La muuuuuuuuuuuuuuuulţi ani!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 15 Mar 2010, 20:32
Zaraza, sunteţi tari! Calculaţi, neică, nu glumă! Să trăiţi mulţi ani fericiţi!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 16 Mar 2010, 01:57
zaraza26 a scris:
...ziua Pi.
Multe, multe Aniversări înainte, dulce Zaraza, cu multă sănătate!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 16 Mar 2010, 14:30
Va multumesc, dragii mei. Azi abia acum intru pe forum. Pana acum am fost ocupata cu serviciul si am vazut si filmul de la sectiunea Social, cu delfinii... Sa treceti pe acolo!
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mar 16 Mar 2010, 14:35
zaraza26 a scris:
Da, viata ne e guvernata uneori de cifre si numere . Multi ani inainte, Zaraza si tot ce va doriti
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mier 17 Mar 2010, 09:38
Zarazo, Haplea plânge de rupe pământul c-ai uitat de el.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Mier 17 Mar 2010, 09:44
abbilbal a scris:
Zarazo, Haplea plânge de rupe pământul c-ai uitat de el.
Pai eu nu i-am promis ca o sa ma ocup de el... Ieri am vazut filmul cu delfinii, o ora jumate. Am tinut locul secretarei, vreo 2-3 ore. Acasa n-am timp. Acuma fac niste poze pentru prietena mea, sa tina minte ce zi aniversara a avut ieri. Si in Iasi a nins, dupa-masa... De fapt lui Haplea i-am promis ca ii fac coloana vertebrala a Romaniei, dar nu am gasit inca o figura marcanta a Bisericii ortodoxe. Evident, nu pot sa aleg pe cineva care zice, de exemplu, "catolicismul va dispare". Am eu ceva figuri, dar nu a auzit lumea de ele...
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Joi 18 Mar 2010, 17:33
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 22 Mar 2010, 13:41
Ieri a fost o zi calda, si chiar daca soarele a mai intrat in nori, macar nu am fost amenintati de insolatie. Am fost la marginea orasului, unde cineva avea o cabana si am fost in lipsa proprietarului, asa, sa tragem cu ochiul. Un vecin de-acolo ne-a spus ca sunt viorele pe langa copacii de mai sus, dar n-am gasit numai niste floricele ca niste clopotei. Poate i s-a parut ca vede viorele...
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 22 Mar 2010, 14:29
Da Zaraza, parcă acei clopoţei albaştri sunt viorele, ceilalţi sigur sunt toporaşi.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Lun 22 Mar 2010, 14:35
abbilbal a scris:
Da Zaraza, parcă acei clopoţei albaştri sunt viorele, ceilalţi sigur sunt toporaşi.
Eu la astea zic viorele. Iar toporasii is toporasi, am pus poze cu ei primavara trecuta. Am vazut viorele de vanzare la coltul strazii, in anii trecuti in Nasaud. In Moldova culegeam multe. Au frunzele ca niste sabiute.