LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Fantasy reclame internet curiozitati 1 efremovivanantonovici muzica_traditionala 23 istorie Popasul taieri humanitas 1918 comment-143 padure mediu romana politica google nicuvar Limba drumetie CPSF brasov problema sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 I_vote_lcapCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 I_voting_barCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 I_vote_lcapCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 I_voting_barCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna

In jos 
+15
CRUCIAT
VOTAN
Anahoret
aurora
dolion
abbilbal
Franz Schneider
ostrovna
zaraza26
zuum
Darius
Emil Condor
silverstar
cactus
Cristina
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator
Anonymous

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyDum 27 Noi 2011, 23:30

Dar nu mai e mult pana la sarbatorile de iarna. Decat vreo luna si ceva Very Happy Laughing hug oh da!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyDum 27 Noi 2011, 23:38

Pentru mine sărbătorile de iarnă încep la 1 Decembrie si se termină pe 2 Ianuarie.
Deja fac încălzirea... Laughing

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyDum 27 Noi 2011, 23:52

Dar la noi pe forum au inceput deja dance dans Avem headeeeer!!! ulala Very Happy hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyLun 28 Noi 2011, 00:09

O tinem într-o petrecere... dance

Acum, pentru câteva zile avem un header cu Ziua Natională a românilor după care trecem la cele de iarnă, apoi de sărbători. smile

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyLun 28 Noi 2011, 00:26

Si apoi cu anul nou Very Happy oh da! Ai ce face in urmatoarea perioada, Emil Laughing Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyLun 28 Noi 2011, 00:27

Daa! E mai bun asa headerul. thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyLun 28 Noi 2011, 00:31

As putea să fac alte lucruri (rele), mai bine asa, nu? smile

Vechiul header apărea un pic prea mare...
Multumesc pentru remarcă, Mihaela! mwah!

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyLun 28 Noi 2011, 00:56

Emil Condor a scris:
As putea să fac alte lucruri (rele), mai bine asa, nu? smile
Nu cred, Razz ca dovada alegi sa stai cu noi pe forum mwah!
Emil Condor a scris:

Vechiul header apărea un pic prea mare...
Multumesc pentru remarcă, Mihaela! mwah!
Era un pic prea inalt. Asta parca se aranjeaza mai bine.

P.S. Eu merg sa dorm acum. Noapte buna / zi buna - dupa caz Very Happy mwah! hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyLun 28 Noi 2011, 01:50

Somn dulce! hug

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyDum 25 Dec 2011, 18:00

Ne petrecem sarbatorile in mod placut, unii la "ralanti", altii mai in forta! Pentru mine sunt zile deosebite, fara excese alimentare si mai ales fara alcool... in schimb, multa relaxare, somn, plimbari pe jos, vizionari de filme, taclale pe NET.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyLun 26 Dec 2011, 06:53

Am avut o zi de Crăciun (Duminică) foarte frumoasă în mijlocul familiei.
Dragostea a iesit vizibil din fiecare inimă, din fiecare coltisor al casei în care ne-am adunat.
A fost o zi relaxantă cu mult râs si bună dispozitie.
Multumesc lui Dumnezeu pentru toti pe care îi am: familie, prieteni (aici si la Popas), vecini...
E minunat să nu fii singur.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyMier 28 Dec 2011, 19:50

Emil Condor a scris:
Am avut o zi de Crăciun (Duminică) foarte frumoasă în mijlocul familiei.
Dragostea a iesit vizibil din fiecare inimă, din fiecare coltisor al casei în care ne-am adunat.
A fost o zi relaxantă cu mult râs si bună dispozitie.
Multumesc lui Dumnezeu pentru toti pe care îi am: familie, prieteni (aici si la Popas), vecini...
E minunat să nu fii singur.
Ma bucur ca te-ai simtit bine de Craciun, Emil. hug Cool Si eu am avut o stare foarte buna. Very Happy
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 29 Dec 2011, 01:49

Sărut mâna!
Mă bucur că ai avut un timp plăcut si tu.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyJoi 29 Dec 2011, 10:25

In noaptea de revelion, dupa cum am spus, mergem la botezul lui Csuka Lajos Viktor... banuiti cu ce muzica ne vom delecta! Asta e, ce sa fac...

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyVin 30 Dec 2011, 01:24

Pe 31 Decembrie 2011 plec împreună cu familia la New Dundee.
Nu cel european, ci american, mai exact, canadian. smile
Si voi reveni acasă pe 01 Ianuarie 2012.
Ăsta e Revelionul meu. Very Happy

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyVin 30 Dec 2011, 10:32

Va urez sa aveti petrecere frumoasa! mwah!
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyVin 30 Dec 2011, 10:44

Multumim, Mihaela si tu sa ai o noapte de neuitat!

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyVin 30 Dec 2011, 22:40

Emil Condor a scris:
Pe 31 Decembrie 2011 plec împreună cu familia la New Dundee.
Nu cel european, ci american, mai exact, canadian. smile
Si voi reveni acasă pe 01 Ianuarie 2012.
Ăsta e Revelionul meu. Very Happy

La multi ani cu sanatate tuturor!!!
Sus In jos
alex andrei

alex andrei

Numarul mesajelor : 252
Varsta : 77
Localizare : colţisorul meu
Data de inscriere : 01/12/2011

MesajSubiect: Hăitura   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyVin 30 Dec 2011, 23:33

Doar sa vă urez cu Zdob şi Zdub:

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptySam 31 Dec 2011, 00:19

Asa să fie, dragii mei!
La Multi Ani cu multe bucurii! hug2

CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptySam 31 Dec 2011, 08:19

LA multi ani! Sa petreceti bine unde o sa fiti! O sa ciocnesc un pahar de vin cu gindul la voi!

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyDum 01 Ian 2012, 23:44

CRUCIAT a scris:
LA multi ani! Sa petreceti bine unde o sa fiti! O sa ciocnesc un pahar de vin cu gindul la voi!

Angela cioc cioc la concertul de la VIENA suuuuperb:) mwah! mwah! mwah! aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyLun 02 Ian 2012, 21:06

CRUCIAT a scris:
LA multi ani!
O sa ciocnesc un pahar de vin cu gindul la voi!
L-ai ciobit? smile
La Multi Ani!

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyMier 04 Ian 2012, 14:22

Ei uite ca s-au cam dus si sarbatorile de iarna. De acum asteptam iarna. Very Happy
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: C   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 EmptyMier 04 Ian 2012, 23:30

Mihaela a scris:
Ei uite ca s-au cam dus si sarbatorile de iarna. De acum asteptam iarna. Very Happy

De Sambata vine si la noi vreme rea. O scadere de temperatura de 10 Co.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Sus 
Pagina 4 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Romanii si sarbatorile lor
» LITERATURĂ
» modestele mele desene
» Sporturi de iarna
» Iarnă la Veneţia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum