LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1 CPSF curiozitati 23 sibiu istorie brasov padure Limba politica efremovivanantonovici Popasul internet nicuvar comment-143 drumetie romana problema taieri google Fantasy humanitas muzica_traditionala mediu 1918 reclame
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 I_vote_lcapCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 I_voting_barCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 I_vote_lcapCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 I_voting_barCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna

In jos 
+15
CRUCIAT
VOTAN
Anahoret
aurora
dolion
abbilbal
Franz Schneider
ostrovna
zaraza26
zuum
Darius
Emil Condor
silverstar
cactus
Cristina
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyJoi 17 Dec 2009, 23:35

zuum a scris:
Anul asta, pentru prima oara, Zuum si Zuuma pleaca de acasa pe 24 si se intorc pe 28. Destinatia, in munti in Vermont la o cabana cu foc in soba. Anul asta nu carnati, nu sarmale, nu stat in bucatarie, nu colesteroale, nu cadouri, nu pom.

A propos NIMENI nu a trimis nici o poza de pom pentru concurs.

Ce ati patit ?

Si ce veti manca de Craciun?

iar mi-aduc aminte bancul cu Ion si Ana tineri saraci, care s-au "luat" din dragoste...
si cum incalzea Ana mancarea so funny!

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyVin 18 Dec 2009, 00:16

abbilbal a scris:
noroc! Numa să ai grijă câte "pahare" călugăreşti torni sub glugă.
De Crăciun am să umblu la damigeană. Imediat ce o să încep să împart, o să constat cât de puţin înseamnă 50 de litri! Laughing Laughing Laughing

Anahoret

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyVin 18 Dec 2009, 00:18

aurora a scris:
iar mi-aduc aminte bancul cu Ion si Ana tineri saraci, care s-au "luat" din dragoste...
Mai scrie-l o dată, că eu nu-l ştiu! Very Happy

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyVin 18 Dec 2009, 00:29

Anahoret a scris:
aurora a scris:
Mai scrie-l o dată, că eu nu-l ştiu! Very Happy

Ion si Ana, tineri dar saraci, se iubeau cu foc.
Ion zice "hai tu ana sa ne luam..."
Ana, mai inteleapta, zice "da cu ce-om trai?" cu dragoste
Da' ce-om manca? dragoste

iaca se iau, cu acte si cu popa

inchiriaza o camaruta sus-sus la cucurigu, intr-o casa cu scara interioara, cu balustrada lucioasa, fara lift
La amiaza, cand vine ion de la slujba, mare mirare... Ana viiiij pe balustrada pana jo, si iute pe scari in sus,
si iar viiiij pe balustrada-n jos, si iar fuga pana sus, si iar viiiij...
Ion cu mirare o intreaba: "ce faci Ana, draga mea?"
"incalzesc mancarea!"

eat

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyVin 18 Dec 2009, 00:49

aplauze so funny!

Anahoret

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyVin 18 Dec 2009, 01:07

Colinde a capella. Sper să vă placă.

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptyVin 18 Dec 2009, 12:02

zuum a scris:
Anul asta, pentru prima oara, Zuum si Zuuma pleaca de acasa pe 24 si se intorc pe 28. Destinatia, in munti in Vermont la o cabana cu foc in soba. Anul asta nu carnati, nu sarmale, nu stat in bucatarie, nu colesteroale, nu cadouri, nu pom.

A propos NIMENI nu a trimis nici o poza de pom pentru concurs.

Ce ati patit ?

Asa da sarbatori!! Sa simtiti ca e o schimbare!! mwah!

Noi nu impodobim bradul. Fiica e la Cluj in vacanta (desi nu se anunta vacanta, ca profesorul titular care s-a intors din America le-a spus nici sa nu se gandeasca la vacanta). Si fara ea nu impodobesc bradul, ca nici sotul n-are chef. Plus ca in camera unde era loc, acum e depozit, ca la noi in camera mai este pana punem parchetul si spargem pentru o noua usa si zidim pe cea veche. Am fi luat unul verde in ghiveci, dar camerele reci nu sunt nici ele amenajate, asa ca "nu aruncam margaritarele la porci". Wink Sotul voia ceva verde in camera, asa ca am cumparat un bonsai, care nu prea arata a bonsai, ca e cam ciufulit. Eu nu voiam ceva verde in camera, ca deocamdata nu avem spatiu si loc potrivit. Totul trebuie reamenajat. In bucatarie am doua plante.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptySam 19 Dec 2009, 20:33

zuum, noi impodobim pomul in ajun; totdeauna asa am facut. Mai ai putintica rabdare, sau e un termen limita?

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptySam 19 Dec 2009, 22:25

dolion a scris:
zuum, noi impodobim pomul in ajun; totdeauna asa am facut. Mai ai putintica rabdare, sau e un termen limita?

Da si eu tot in ajun:)
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 EmptySam 19 Dec 2009, 22:45

Văd că cei mai multi petrec sărbătorile în familie, just like me! smile

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Sus 
Pagina 3 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Romanii si sarbatorile lor
» LITERATURĂ
» modestele mele desene
» Sporturi de iarna
» Iarnă la Veneţia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum