LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica efremovivanantonovici istorie drumetie problema padure CPSF Limba brasov 23 mediu internet comment-143 romana Popasul 1918 Fantasy sibiu reclame 1 taieri curiozitati nicuvar google humanitas muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna I_vote_lcapCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna I_voting_barCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna I_vote_rcap 
Emil Condor
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna I_vote_lcapCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna I_voting_barCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna

In jos 
+15
CRUCIAT
VOTAN
Anahoret
aurora
dolion
abbilbal
Franz Schneider
ostrovna
zaraza26
zuum
Darius
Emil Condor
silverstar
cactus
Cristina
19 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Empty
MesajSubiect: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptySam 17 Oct 2009, 09:16

Stiu ca majoritatea - ca si mine, de altfel- alegem sa ne petrecem Craciunul in familie >.
Dar ce planuri aveti pentru a sarbatori trecerea dintre ani? Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Za4

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptySam 17 Oct 2009, 09:50

io cred ca ma car pana in Doiciland - dac-oi avea bani

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
silverstar

silverstar

Numarul mesajelor : 2250
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptySam 17 Oct 2009, 10:14

Cristina a scris:
Stiu ca majoritatea - ca si mine, de altfel- alegem sa ne petrecem Craciunul in familie >.
Dar ce planuri aveti pentru a sarbatori trecerea dintre ani? Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Za4

De regulă, Crăciunul se petrece în familie.
Dar n-am să înţeleg niciodată de ce noi, românii, ne bucurăm aşa de deşanţat că mai îmbătrânim cu un an... Am observat că în alte ţări acestui eveniment - trecerea dintr-un an în altul - nu i se acordă o atenţie aşa mare ca la noi...

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 03 Noi 2009, 02:22

De ani si ani consum sărbătorile de iarnă doar în mijlocul familiei.
Când la fata noastră, când la cuscri, apoi la noi, mereu acelasi grup la care uneori se adaugă si prieteni foarte, foarte apropiati.

Urăsc atât de mult iarna că nu vreau să petrec sărbătorile în alte părti - deplasarea mă enervează, îmi este tare incomodă.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 04 Noi 2009, 11:46

Home, sweet home smile ! bravo I love you

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Home_Sweet_Home_

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Darius

Numarul mesajelor : 161
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 12/10/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 01:31

Craciunul il voi petrece acasa, cu familia. In privinta noptii dintre ani nu am luat inca o hotarare, stiu doar ca nu vreau sa plec din oras.
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 02:53

Anul asta nu vreau sa serbez ca de obicei...vreau sa fac ceva ce n-am facut niciodata
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 06:53

zuum a scris:
Anul asta nu vreau sa serbez ca de obicei...vreau sa fac ceva ce n-am facut niciodata

Ce anume? idee

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 06:54

Darius a scris:
Craciunul il voi petrece acasa, cu familia. In privinta noptii dintre ani nu am luat inca o hotarare, stiu doar ca nu vreau sa plec din oras.

De ce nu vrei sa pleci din oras, Darius? idee

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 11:14

silverstar a scris:
Cristina a scris:

De regulă, Crăciunul se petrece în familie.
Dar n-am să înţeleg niciodată de ce noi, românii, ne bucurăm aşa de deşanţat că mai îmbătrânim cu un an... Am observat că în alte ţări acestui eveniment - trecerea dintr-un an în altul - nu i se acordă o atenţie aşa mare ca la noi...

Nu se bucura oamenii ca imbatranesc cu un an. Pentru unii poate e numai un alt prilej de distractie. Pentru mine e una din putinele zile cand as putea rupe cu monotonia. Din pacate, tot acasa raman adesea. De Pasti si Craciun chiar n-am chef sa plec de acasa. Dar la revelion e numai bine, acasa e deja atmosfera de sarbatoare, mai sunt sarmale Laughing asa ca pica bine o iesire, o relaxare adevarata dupa Craciun. Nu ca as face curat, dar la mine de Craciun e plictiseala.
Am avut multe planuri de revelion. Cel mai mult ma incurca faptul ca n-am cu cine pleca undeva. Singura familie cu care am pleca (desi sotul e tare pretentios), nu are posiblitati nici macar cat noi. Ne-am duce la ei, dar au o fata...hmm... acum e mai mare, s-ar putea sa fie liniste totusi... mai vedem. Dar sotul meu nu joaca remi, canasta or something. Numai daca accepta, asa, ca exceptie, sa invete sa joace. Dar nu prea are ce discuta cu ei. Numai daca chiar i se face urat sa stea acasa.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 11:17

zaraza26 a scris:
Singura familie cu care am pleca (desi sotul e tare pretentios), nu are posibilitati nici macar cat noi.

Cred ca anul asta, din cauza crizei, posibilitatile vor fi la fel! Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna 154834
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 16:13

zaraza26 a scris:
zaraza26 a scris:
Singura familie cu care am pleca (desi sotul e tare pretentios), nu are posibilitati nici macar cat noi.

Cred ca anul asta, din cauza crizei, posibilitatile vor fi la fel! Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna 154834

Zaraza si la mine dar o sa ne bucuram ca suntem aici ,cu prieteni hug hug mwah!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 16:30

hug2 dans mwah!

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 16:45

Cred ca voi fi la munte, in STRAJA. Cu prietenii. Cine ma insoteste ?

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 17:50

Io, în anul ăsta, garantat fără zmointeală, voi aştepta anul nou împreună cu el old

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 19:14

Cristina a scris:
zuum a scris:

Ce anume? idee

Ne gandim sa ducem copiii la Disney world in Florida
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMar 10 Noi 2009, 19:37

Frumos aplauze ! Va fi distractie, pe cinste thumb_yello ! Si caldura mare, cu Santa Claus in slip si shlapi Laughing ...

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 11 Noi 2009, 00:28

Putem să povestim aici si cele mai deosebite Sărbători de Iarnă ce le-am avut în trecut?
Unele chiar trăsnite! Laughing

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 11 Noi 2009, 07:30

Desigur Very Happy ! E o idee excelenta bravo , Emil ! smile

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 11 Noi 2009, 07:39

Multumesc!
Gândeam eu că nu poate fi o idee rea.

Când revin o voi face dar între timp pot veni si ceilalti cu niste momente inedite din trecut.

Acum vă las să vă bucurati de ziua ce vă stă în fată. Plec la somn.

Să auzim numai de bine, dragii mei! hug

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 11 Noi 2009, 08:31

Somn usor, prieten drag hug Sleep .

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 11 Noi 2009, 09:41

Franz Schneider a scris:

Unde e Straja? Cum se ajunge? Ca daca ma uit pe google, cine stie ce "straja" gasesc. Asa cum sotul voia sa mearga la Piatra Craiului, dar sunt vreo trei in tara!
Dar de uitat tot ma uit... oh da!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 11 Noi 2009, 09:47

Emil Condor a scris:
Putem să povestim aici si cele mai deosebite Sărbători de Iarnă ce le-am avut în trecut?
Unele chiar trăsnite! Laughing

Cele mai faine revelioane au fost cand eram "la mama acasa", stateam cat de mult la televizor si jucam remi. Numai remi, pe vremea aia. Cand eram in facultate, am organizat intr-o sala de clasa, la scoala din sat. Cativa tineri, cu comportare ireprosabila. A fost foarte fain, dar nu mai imi aduc aminte mare lucru. Era o soba fierbinte, sa nu te atingi de ea! Fetele au pus prajituri si saratele pe platouri, apoi una din ele le-a pudrat pe toate, da! pe toate, cu zahar!! Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna 154834
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 11 Noi 2009, 11:29

zaraza26 a scris:
Franz Schneider a scris:

Unde e Straja? Cum se ajunge? Ca daca ma uit pe google, cine stie ce "straja" gasesc. Asa cum sotul voia sa mearga la Piatra Craiului, dar sunt vreo trei in tara!

Uite unde e Straja : http://www.panoramio.com/user/1920237/tags/Statiunea%20Straja%20-%20M-tii%20Valcan%20-%20Lupeni

Faci clic pe una din fotografiile de pe pagina si in partea dreapta iti apare harta cu locul unde a fost facuta fotografia. Dar asta cred ca stii.

De aici e usor sa descoperi pe Google Earth locatia.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna EmptyMier 11 Noi 2009, 12:01

Franz Schneider a scris:
zaraza26 a scris:
Franz Schneider a scris:

Uite unde e Straja : http://www.panoramio.com/user/1920237/tags/Statiunea%20Straja%20-%20M-tii%20Valcan%20-%20Lupeni

Faci clic pe una din fotografiile de pe pagina si in partea dreapta iti apare harta cu locul unde a fost facuta fotografia. Dar asta cred ca stii.

De aici e usor sa descoperi pe Google Earth locatia.

Lung drumul, maica! Si astia vor sa dea la bugetari concediu fara plata, adica mie si sotului! O sa vorbesc cu el, el stie unde vine, eu nu stiam. Sotul meu a fost in practica pe vremuri, la Petrosani. Sa vad cam la ce cheltuieli ne intindem. El stie cam pe cati bani ne putem bizui de sarbatori.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Empty

Sus In jos

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Sus 
Pagina 1 din 7Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERTISMENT :: SĂRBĂTORI-
Mergi direct la: