__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna | |
|
+15CRUCIAT VOTAN Anahoret aurora dolion abbilbal Franz Schneider ostrovna zaraza26 zuum Darius Emil Condor silverstar cactus Cristina 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Sam 17 Oct 2009, 09:16 | |
| Stiu ca majoritatea - ca si mine, de altfel- alegem sa ne petrecem Craciunul in familie >. Dar ce planuri aveti pentru a sarbatori trecerea dintre ani? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Sam 17 Oct 2009, 09:50 | |
| io cred ca ma car pana in Doiciland - dac-oi avea bani _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
| | | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 03 Noi 2009, 02:22 | |
| De ani si ani consum sărbătorile de iarnă doar în mijlocul familiei. Când la fata noastră, când la cuscri, apoi la noi, mereu acelasi grup la care uneori se adaugă si prieteni foarte, foarte apropiati.
Urăsc atât de mult iarna că nu vreau să petrec sărbătorile în alte părti - deplasarea mă enervează, îmi este tare incomodă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mier 04 Noi 2009, 11:46 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Darius
Numarul mesajelor : 161 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 01:31 | |
| Craciunul il voi petrece acasa, cu familia. In privinta noptii dintre ani nu am luat inca o hotarare, stiu doar ca nu vreau sa plec din oras. | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 02:53 | |
| Anul asta nu vreau sa serbez ca de obicei...vreau sa fac ceva ce n-am facut niciodata | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 06:53 | |
| - zuum a scris:
- Anul asta nu vreau sa serbez ca de obicei...vreau sa fac ceva ce n-am facut niciodata
Ce anume? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 06:54 | |
| - Darius a scris:
- Craciunul il voi petrece acasa, cu familia. In privinta noptii dintre ani nu am luat inca o hotarare, stiu doar ca nu vreau sa plec din oras.
De ce nu vrei sa pleci din oras, Darius? _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 11:14 | |
| - silverstar a scris:
- Cristina a scris:
- Stiu ca majoritatea - ca si mine, de altfel- alegem sa ne petrecem Craciunul in familie >.
Dar ce planuri aveti pentru a sarbatori trecerea dintre ani?
De regulă, Crăciunul se petrece în familie. Dar n-am să înţeleg niciodată de ce noi, românii, ne bucurăm aşa de deşanţat că mai îmbătrânim cu un an... Am observat că în alte ţări acestui eveniment - trecerea dintr-un an în altul - nu i se acordă o atenţie aşa mare ca la noi... Nu se bucura oamenii ca imbatranesc cu un an. Pentru unii poate e numai un alt prilej de distractie. Pentru mine e una din putinele zile cand as putea rupe cu monotonia. Din pacate, tot acasa raman adesea. De Pasti si Craciun chiar n-am chef sa plec de acasa. Dar la revelion e numai bine, acasa e deja atmosfera de sarbatoare, mai sunt sarmale asa ca pica bine o iesire, o relaxare adevarata dupa Craciun. Nu ca as face curat, dar la mine de Craciun e plictiseala. Am avut multe planuri de revelion. Cel mai mult ma incurca faptul ca n-am cu cine pleca undeva. Singura familie cu care am pleca (desi sotul e tare pretentios), nu are posiblitati nici macar cat noi. Ne-am duce la ei, dar au o fata...hmm... acum e mai mare, s-ar putea sa fie liniste totusi... mai vedem. Dar sotul meu nu joaca remi, canasta or something. Numai daca accepta, asa, ca exceptie, sa invete sa joace. Dar nu prea are ce discuta cu ei. Numai daca chiar i se face urat sa stea acasa. | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 11:17 | |
| - zaraza26 a scris:
- Singura familie cu care am pleca (desi sotul e tare pretentios), nu are posibilitati nici macar cat noi.
Cred ca anul asta, din cauza crizei, posibilitatile vor fi la fel! | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 16:13 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 16:30 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 16:45 | |
| Cred ca voi fi la munte, in STRAJA. Cu prietenii. Cine ma insoteste ? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 17:50 | |
| Io, în anul ăsta, garantat fără zmointeală, voi aştepta anul nou împreună cu el | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 19:14 | |
| - Cristina a scris:
- zuum a scris:
- Anul asta nu vreau sa serbez ca de obicei...vreau sa fac ceva ce n-am facut niciodata
Ce anume? Ne gandim sa ducem copiii la Disney world in Florida | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mar 10 Noi 2009, 19:37 | |
| Frumos ! Va fi distractie, pe cinste ! Si caldura mare, cu Santa Claus in slip si shlapi ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mier 11 Noi 2009, 00:28 | |
| Putem să povestim aici si cele mai deosebite Sărbători de Iarnă ce le-am avut în trecut? Unele chiar trăsnite! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mier 11 Noi 2009, 07:30 | |
| Desigur ! E o idee excelenta , Emil ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mier 11 Noi 2009, 07:39 | |
| Multumesc! Gândeam eu că nu poate fi o idee rea. Când revin o voi face dar între timp pot veni si ceilalti cu niste momente inedite din trecut. Acum vă las să vă bucurati de ziua ce vă stă în fată. Plec la somn. Să auzim numai de bine, dragii mei! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mier 11 Noi 2009, 08:31 | |
| Somn usor, prieten drag . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mier 11 Noi 2009, 09:41 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Cred ca voi fi la munte, in STRAJA. Cu prietenii. Cine ma insoteste ?
Unde e Straja? Cum se ajunge? Ca daca ma uit pe google, cine stie ce "straja" gasesc. Asa cum sotul voia sa mearga la Piatra Craiului, dar sunt vreo trei in tara! Dar de uitat tot ma uit... | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mier 11 Noi 2009, 09:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Putem să povestim aici si cele mai deosebite Sărbători de Iarnă ce le-am avut în trecut?
Unele chiar trăsnite! Cele mai faine revelioane au fost cand eram "la mama acasa", stateam cat de mult la televizor si jucam remi. Numai remi, pe vremea aia. Cand eram in facultate, am organizat intr-o sala de clasa, la scoala din sat. Cativa tineri, cu comportare ireprosabila. A fost foarte fain, dar nu mai imi aduc aminte mare lucru. Era o soba fierbinte, sa nu te atingi de ea! Fetele au pus prajituri si saratele pe platouri, apoi una din ele le-a pudrat pe toate, da! pe toate, cu zahar!! | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mier 11 Noi 2009, 11:29 | |
| - zaraza26 a scris:
- Franz Schneider a scris:
Unde e Straja? Cum se ajunge? Ca daca ma uit pe google, cine stie ce "straja" gasesc. Asa cum sotul voia sa mearga la Piatra Craiului, dar sunt vreo trei in tara! Dar de uitat tot ma uit... Uite unde e Straja : http://www.panoramio.com/user/1920237/tags/Statiunea%20Straja%20-%20M-tii%20Valcan%20-%20LupeniFaci clic pe una din fotografiile de pe pagina si in partea dreapta iti apare harta cu locul unde a fost facuta fotografia. Dar asta cred ca stii. De aici e usor sa descoperi pe Google Earth locatia. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna Mier 11 Noi 2009, 12:01 | |
| - Franz Schneider a scris:
- zaraza26 a scris:
- Franz Schneider a scris:
Unde e Straja? Cum se ajunge? Ca daca ma uit pe google, cine stie ce "straja" gasesc. Asa cum sotul voia sa mearga la Piatra Craiului, dar sunt vreo trei in tara! Dar de uitat tot ma uit... Uite unde e Straja : http://www.panoramio.com/user/1920237/tags/Statiunea%20Straja%20-%20M-tii%20Valcan%20-%20Lupeni
Faci clic pe una din fotografiile de pe pagina si in partea dreapta iti apare harta cu locul unde a fost facuta fotografia. Dar asta cred ca stii.
De aici e usor sa descoperi pe Google Earth locatia. Lung drumul, maica! Si astia vor sa dea la bugetari concediu fara plata, adica mie si sotului! O sa vorbesc cu el, el stie unde vine, eu nu stiam. Sotul meu a fost in practica pe vremuri, la Petrosani. Sa vad cam la ce cheltuieli ne intindem. El stie cam pe cati bani ne putem bizui de sarbatori. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna | |
| |
| | | | Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |