LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica Fantasy curiozitati CPSF mediu 1918 humanitas comment-143 nicuvar 1 reclame efremovivanantonovici istorie sibiu muzica_traditionala 23 google problema Popasul drumetie taieri romana internet brasov Limba padure
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 I_vote_lcapCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 I_voting_barCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 I_vote_lcapCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 I_voting_barCum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna

In jos 
+15
CRUCIAT
VOTAN
Anahoret
aurora
dolion
abbilbal
Franz Schneider
ostrovna
zaraza26
zuum
Darius
Emil Condor
silverstar
cactus
Cristina
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyJoi 05 Ian 2012, 00:31

La noi, Sâmbătă vor fi 5 grade!
E planeta cu susul în jos? scratch

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 18:38

Si dacă nu „le petrecem” nicicum, ce putem răspunde la întrebarea din titlul de mai sus?
Asta e valabil pentru mine, anul acesta: am avut liber si am ucis zilele astea fără niciun sens!
Este pentru a doua oară în jumătate de secol când nu fac absolut nimic de sărbători.
De fapt, în urma experientelor nu tocmai vesele pe care le-am avut în 2012, am promis că începând cu anul 2013 nu voi mai tine absolut nicio sărbătoare.
Mă refer atât la cele religioase ce sunt oricum fără rost, dar si la celelate.

De aici încolo voi întări ceea ce sustin de mult timp:
sărbătorile mele vor fi cele în care mă voi simti bine - sper să pot număra cel putin 365 în fiecare an.

Si vouă vă doresc 365 de sărbători adevărate în anul ce vine!
Dragostea Cerului să fie cu voi toti! hug

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 19:44

Pai cred ca putem spune ca le petrecem fara petrecere sau ca ele trec oricum fiind niste zile ca oricare altele la urma urmei. Inafara de prima zi de Craciun cand putem spune ca e speciala - s-a nascut Iisus - restul zilelor sunt niste zile mai mult sau mai putin libere cu mai multa mancare si ceva mai mult stres, in special in trafic Twisted Evil oh da! cand in loc sa ne relaxam mai mult ne obosim.

Si pentru mine sunt zile din an cand ma simt mult mai bine decat in perioada asta si care imi plac mult mai mult, mai ales vara.

Emil, si eu de revelion voi sta acasa iar dupa ora 12 voi dormi asa de bine !! oh da!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 19:56

Si eu voi sta un pic după miezul noptii să consemnez trecerea de la 2012 (ducă-se!) apoi, la somn.

Dacă as putea să dorm 36 de ore fără oprire, m-as culca chiar acum. Laughing

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 20:36

Emil Condor a scris:
...

Dacă as putea să dorm 36 de ore fără oprire, m-as culca chiar acum. Laughing
Laughing daa, sa dormi iar cand te trezesti deja sa fi trecut. thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 21:10

Dar eu, 36 de ore de somn adun, aproximativ, pe durata unei săptămâni. smile

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:05

Eu, in cinci nopti am peste 40 de ore de somn! Intr-o saptamana cred ca trec de 60 de ore...
Veti spune ca o viata am si pe-aceea o dorm! Asa am fost de cand ma stiu... un somnoros!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:09

Somnul prelungeste viata.

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:13

N-ai avut de lucru pomenind de somn... acum trebuie sa ma duc la culcare... ma pocneste asa ca bata aceea! Sleep
Va doresc toate cele bune!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:14

Somn usor! bye

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:16

Citat :
Stiti de ce? smile

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:23

dolion a scris:
Eu, in cinci nopti am peste 40 de ore de somn! Intr-o saptamana cred ca trec de 60 de ore...
Veti spune ca o viata am si pe-aceea o dorm! Asa am fost de cand ma stiu... un somnoros!
Dolion draga, si cu tine am ceva in comun Very Happy hug Sleep
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:23

Emil Condor a scris:
Citat :
Stiti de ce? smile
Nu. De ce?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:29

Adevărata viată se calculează când esti treaz.
În alte cuvinte, somnul nu e viată! Laughing Nu se ia în calcul.
Si cu cât dormi mai mult, cu atât mai putin rămâne de calculat...
Scuze, Dolion! mwah!

Somnul, cu adevărat ajută la refacerea organelor vitale.
Stim cu totii cât din organismul nostru functionează pe durata somnului, tocmai pentru refacere.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:31

Emil Condor a scris:
Adevărata viată se calculează când esti treaz.
În alte cuvinte, somnul nu e viată! Laughing Nu se ia în calcul.
Si cu cât dormi mai mult, cu atât mai putin rămâne de calculat...
Scuze, Dolion! mwah!
In cazul asta nu mai e valabila zicala: "o viata ai si pe aia o dormi.." ... Rolling Eyes
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:32

Dolion, noapte buna. hug Sleep
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyDum 30 Dec 2012, 22:35

Mda, se pare că dormi... în afara vietii, nu-i asa? Laughing

Noroc că Dolion nu obisnuieste să înjure, altfel nu as putea să mă spăl nici măcar sub Cascada Niagara. Laughing

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 01 Ian 2013, 12:34

Cum ne "petrecem" dupa sarbatori!

Invitatii au plecat, zilele libere s-au cam terminat, tu ai apucat sa dormi, cat de cat, si te trezesti înca mahmur si rupt de oboseala în mijlocul unei case care arata ca o zona calamitata. Nu dispera! Nu te apuca de nimic pana nu-ti bei cafeaua tare în tihna, timp în care îti poti face un plan “de bataie”. Iti dam si noi o mana de ajutor cu cateva idei si o reteta anti-mahmureala, scrie sfatulparintilor.ro.

1. Vinul

Vinul ramas de la petrecere poti sa-l pui la congelator în tavite pentru gheata si sa-l folosesti cand vrei, la gatit. O alta solutie e sa amesteci tot vinul ramas, sa-l fierbi la foc mic cu mult zahar si scortisoara pana faci un sirop alcolizat, pe care-l tii în frigider si îl poti turna peste înghetata, checuri, budinci sau fructe.

2. Inelele albe ramase pe mobila

Din pacate, invitatii nu prea folosesc servetele cand pun paharele cu condens pe mese sau rafturi, asa ca a doua zi vei gasi, probabil, pe mobila inele albe ramase dupa uscarea apei. Ca sa scapi de ele încearca sa le freci cu putina pasta de dinti (nu cu granule abrazive si nici gel), dupa care lustruieste locul cu o carpa curata.

3. Sifonul rasuflat

Foloseste sifonul rasuflat ramas în pahare ca sa uzi florile din casa. Expertii în cresterea plantelor spun ca fosfatii din sifon ajuta cresterea si dezvoltarea radacinilor plantelor.

4. Acele si crengutele de brad cazute

Aduna acele cazute de la brad si foloseste-le drept protectie si îngrasamant pentru plantele din gradina sau chiar din apartament. Presara-le uniform pe pamant, în jurul tulpinii plantelor si vor pastra umiditatea în pamant si vor îngrasa solul. Crengutele de brad cazute le poti folosi ca sa acoperi plantele delicate pentru a le proteja de înghet.

5. Painea

Painea ramasa fie o tai în cuburi pe care le bagi la cuptor si le faci crutoane (pe care poti sa le dai prin masina de tocat si le transformi în pesmet), fie o bagi în congelator si o dezgheti cand ai nevoie de ea.

6. Branza

Poti folosi branza ramasa dand-o pe razatoarea fina si punand-o într-o supa de vita, sau o poti presara peste o pizza facuta cu resturile de mezeluri, legume si maslinele ramase de la petrecere. Daca n-ai chef sa gatesti imediat, înveleste bucatile de branza în folie de aluminiu si baga-le la congelator.

7. Zatul de cafea

Decat sa arunci zatul ramas de la zecile de cafele facute la petrecere, mai bine îl folosesti ca sa-ti faci un scrub minunat si natural pentru corp. Amesteca doua linguri de zat umed cu o lingura de sare fina si doua linguri de ulei de masline. Freaca mixtura pe piele, din cap pana-n picioare, cu miscari circulare. Pe langa binefacerile unei exfolieri, cafeina are darul de a dilata vasele de sange, ceea ce îmbunatateste circulatia si, implicit, oxigenarea pielii.

8. Panglici si hartie de cadouri

Daca nu le poti pastra ca sa le refolosesti pentru alte cadouri în viitor, foloseste hartia ca sa separi straturile de haine din valiza cand pleci într-o calatorie. Astfel, hainele se vor sifona mult mai putin. Daca vrei sa duci cuiva niste fursecuri de casa sau prajituri, mototoleste hartia de cadouri si pune-o în cutia de carton sau vasul de plastic în care duci bunatatile, ca acestea sa stea într-un culcus moale si sa nu se sfarame. Panglicile le poti utiliza sa atarni anul viitor globurile în brad, sau sa legi tacamurile la urmatoarea masa festiva.

9. Picioare obosite si dureroase

Munca pentru pregatiri si apoi petrecerea în sine te-au tinut in picioare zile în sir. Ajuta-ti picioarele sa-si revina cu o baie revigoranta. Fierbe la foc mic timp de 20 de minute o lingura de ghimbir uscat în patru cani de apa. Lasa sa se racoreasca un pic, toarna apa într-un lighean si stai cu picioarele în solutia respectiva 10-15 minute.

10. Mahmureala

Fa un sandvis dintr-o felie de paine alba si un ou ochi tare. Expertii spun ca cisteina, un amino-acid prezent în oua, ajuta la descompunerea acetaldehidei, o toxina produsa de organism atunci cand exista alcool în ficat, toxina ce induce starea de mahmureala. Iar carbohidratii rafinati din painea alba sunt transformati de organism în energie si ai nevoie de ea ca sa-ti revii dupa iuresul Sarbatorilor!

http://www.bzi.ro/10-solutii-pentru-dezastrul-de-dupa-sarbatori-336048

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 01 Ian 2013, 13:29

dolion a scris:
Cum ne "petrecem" dupa sarbatori!

Invitatii au plecat, zilele libere s-au cam terminat, tu ai apucat sa dormi, cat de cat, si te trezesti înca mahmur si rupt de oboseala în mijlocul unei case care arata ca o zona calamitata.
aha, deci ideea revelionului este ca anul nou să-l începi nedormit, obosit și cu dureri de cap din cauză că te-ai îmbătat ca porcul de parcă ar fi intrat zilele-n sac... Laughing
felicitări! oh da!

dolion

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 01 Ian 2013, 13:58

Cam asa incepe noul an majoritatea romanilor... ieri cand am fost dupa lapte, din magazinul de alaturi, care vindea vin de Recas, ieseau "gorobetii" cu cate patru bidoane de 5 litri... cum crezi ca aratau indivizii in dimineata asta? stars

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 01 Ian 2013, 16:05

Sărbătorile din iarna asta au trecut ca atunci când nici nu au fost.
Ce zile normale! Atât de normale că mă înfioară!

Am lăsat pe cei mentionati de apocaliptic si Dolion să bea si pentru mine - nu am atins nicio picătură de alcool, asta neînsemnând că în trecut înotam în el! Pur si simplu nici nu am deschis sampania, nimic, nimic...

apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 01 Ian 2013, 16:25

Emil Condor a scris:
Ce zile normale! Atât de normale că mă înfioară!
adică preferi să apară câte un credincios cu o mitralieră pe care - conform tradiției nordamericane - să o descarce în membri familiei tale? Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 01 Ian 2013, 16:27

De ce credincios?
Chiar asa îi urăsti?

Cretini cu mitralieră se găsesc peste tot, din păcate. :thumbs down:

apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 01 Ian 2013, 16:29

Emil Condor a scris:
De ce credincios?
deci îi susții pe ăia care au intrat cu furculița de plastic în gemene... Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 EmptyMar 01 Ian 2013, 16:31

După cum ti-am spus, cretini sunt peste tot...

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna   Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Sus 
Pagina 5 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Romanii si sarbatorile lor
» LITERATURĂ
» modestele mele desene
» Sporturi de iarna
» Iarnă la Veneţia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum