LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 comment-143 Limba curiozitati 23 humanitas problema efremovivanantonovici brasov Fantasy mediu CPSF reclame nicuvar drumetie padure google sibiu Popasul taieri romana istorie politica 1 internet muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 I_vote_rcap 
Emil Condor
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!

In jos 
+15
Iisus
zaraza26
delta
abbilbal
Ion
Franz Schneider
yzzy
dolion
Emil Condor
ostrovna
nicuvar
Cristina
Anahoret
cactus
aurora
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 20:39

Clanul Nicolescu - capatuire prin hotie
Imbogatirea Clanului Nicolescu pe banii statului

Zece (10) dintre afacerile legate de numele lui Constantin Nicolescu se leagă mai multe afaceri sau „inginerii” care au ţinut paginile ziarelor mai mult timp.
Folosind metoda omologata de SOV preşedintele CJ Argeş nu şi-a lăsat semnătura pe niciun act, în numele lui acţionând ceilalţi membri ai familiei: cumnaţi, gineri, fini etc.

Iata doar 5 dintre cele mai dubioase:

1. Falimentul Uzinelor Aro şi Grulen din Câmpulung: implicaţi Constantin Nicolescu şi fratele Petrică Nicolescu, fost colonel SIE.

2. Afacerile cu terenurile de la Autostrada Bucureşti – Piteşti: implicaţi primarul din Bradu, Costel Zamfir şi cumnaţii preşedintelui Nicolescu, Popa şi Secuiu

3. Afacerile cu terenurile Staţiunii Pomicole Mărăcineni: implicat Enrico Perini, ginerele lui Constantin Nicolescu

4. Afacerea „filiera columbiană” din anii 70’ – 80’: implicaţi Constantin Nicolescu, Constantin Stroe, preşedintele ACAROM şi Nicolae Oiţă, patronul Lactag.

5. Afacerea SC Autopro Mond SA Bascov:
La jumătatea lunii decembrie 2009, Consiliul Judeţean Argeş a organizat o licitaţie pentru desemnarea firmei care va repara şi va întreţine maşinile instituţiei, fabricate de Automobile Daewoo în lunile ianuarie şi februarie 2010. Singura firmă care s-a prezentat la licitaţie şi care a şi câştigat-o a fost SC Autopro Mond SA, cu sediul în comuna Bascov. Dacă valoarea iniţială a contractului a fost de 42.017.00 RON fără TVA, preţul a fost scăzut simbolic, fiind stabilit în cele din urmă la 42.016.81 RON, fără TVA. Pentru cine nu ştie, SC Autopro Mond SA este chiar firma preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. Până în 2005, firma se numea SC Iatsa Bascov SA, al cărei acţionar majoritar era Iatsa ştefăneşti. În anul respectiv, la doar câteva luni de la alegerea în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu a cumpărat de la Iatsa Ştefăneşti 92% dintre acţiunile SC Iatsa. Nicolescu a primit gratis de la Nastase totata reteaua IATSA din tara pe care a vandut-o la bucata, devenind multimilionar in Euro din vanzarea acestor active la bucata.

Moştenitorul lui Constantin Nicolescu, în afaceri cu fiul trezorierului PSD

http://www.curentul.ro/2011/index.php/Actualitate/Mostenitorul-lui-Constantin-Nicolescu-in-afaceri-cu-fiul-trezorierului-PSD.html

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 20:44

Cristina a scris:
Unele dintre cele mai mari afaceri din tara descalcite de anchetatori s-au facut in fieful pesedist numit jud.Arges: Penescu, permise, Nicolescu. Plus primarii de la Craiova si Valcea. Si asta e doar varful aisbergului! Penescu a ciripit si asa s-a juns la Nicolescu. Daca si Nicolescu se apuca sa ciripeasca ce stie, se va umple Vama Nadlac de masini de Arges si ramane pesedeaua fara mediu de "afaceri" in judet ! so funny! De-aia tipa toti ca istericii Wink ...

Asta da si udrea ce mai facea?? TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 876722 TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 876722 TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 876722

De ce erau isterici ca strigau "jos basescu????

Sau" pleaca afara " tu chiar nu vezi ca nimeni nu-lmai inghite decit clica lui????
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 21:01

Cine? Laughing Isterica cu coc Aura Vasile care are dosar de mita si mertzan de la seful microbuzelor rosii electorale? Sau barbata Norika care fraudeaza voturi si-si pune nepoata sa voteze-n locul ei in parlament? TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 876722
Tu nu vezi cum se fac de kko non-stop si-o sa le traga electoratul una peste bot, cind se vor astepta mai putin...Ai impresia ca spalatii pe creier -de tele-securistii care trag vinturi pe la antene si nu numai- sunt multi? Romanii sunt mai destepti decit vor unii sa creada Wink ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 21:16

Ma uimesti, Cristina, cit de bine informata esti si ma faci sa rosesc un pic..sotul meu si el se uita aproape numai pe satelit la romani si e la curent cu toate...
Eu, de cind ma stiu, politica mi-a "mirosit" urit si nu m-am ocupat de ea. De aici si multe , hai sa zicem. pierderi, ca nu stiam de unde bate vintul.. Poate e firea mea sa iau in piept necazurile, nimic nu mi-a fost pus pe tava, dar cred ca am gresit si acum e nitel tirziu, ca nu se mai prinde de mine.
Concluzia: daca nu intervin, nu inseamna ca nu va citesc, ci doar ca nu am parere, nu cunosc! Sad

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 21:18

Unii cred că acela ce nu cunoaste politică, nu pierde nimic, dimpotrivă. smile

CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 21:31

In Grecia, totul trece prin politica..deci pierd si aici! preocupata de altele...am pierdut ceva foarte important pentru cei de aici. Eu, de altfel, ma consider cu idei de centru-stinga, pentru ca sint de parere ca cei de pot si au, trebuie sa aiba grija de cei de nu pot .Grija sa existe educatie, munca, asigurari sociale, echitate..cam multe, nu?! Embarassed

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 21:54

CRUCIAT a scris:
In Grecia, totul trece prin politica..deci pierd si aici! preocupata de altele...am pierdut ceva foarte important pentru cei de aici. Eu, de altfel, ma consider cu idei de centru-stinga, pentru ca sint de parere ca cei de pot si au, trebuie sa aiba grija de cei de nu pot .Grija sa existe educatie, munca, asigurari sociale, echitate..cam multe, nu?! Embarassed

Corect bravo bravo bravo aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze bravo
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 21:55

CRUCIAT a scris:

Ma uimesti, Cristina, cit de bine informata esti si ma faci sa rosesc un pic..sotul meu si el se uita aproape numai pe satelit la romani si e la curent cu toate...
Eu, de cind ma stiu, politica mi-a "mirosit" urit si nu m-am ocupat de ea. De aici si multe , hai sa zicem. pierderi, ca nu stiam de unde bate vintul.. Poate e firea mea sa iau in piept necazurile, nimic nu mi-a fost pus pe tava, dar cred ca am gresit si acum e nitel tirziu, ca nu se mai prinde de mine.
Concluzia: daca nu intervin, nu inseamna ca nu va citesc, ci doar ca nu am parere, nu cunosc! Sad

Angela mai bine flower flower flower flower flower flower flower flower mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 21:57

Cristina a scris:
Cine? Laughing Isterica cu coc Aura Vasile care are dosar de mita si mertzan de la seful microbuzelor rosii electorale? Sau barbata Norika care fraudeaza voturi si-si pune nepoata sa voteze-n locul ei in parlament? TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 876722
Tu nu vezi cum se fac de kko non-stop si-o sa le traga electoratul una peste bot, cind se vor astepta mai putin...Ai impresia ca spalatii pe creier -de tele-securistii care trag vinturi pe la antene si nu numai- sunt multi? Romanii sunt mai destepti decit vor unii sa creada Wink ...

As vrea io sa arat ca Aura ,bine ca barbara si inaltimea sa roberta no furat nimic hoata ordinara Sad((
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 21:58

CRUCIAT a scris:

Cristina face doar copy paste si doar de la cei care-s impotriva portocaliilor ,Angela nu pierzi nimic nici macar nu te mira flower thumb_yello
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 22:05

Hi, hi,
si tu esti informata, vad!

Eu cum am spus, politica ioc!
portocaliul la mine inseamna Olanda-firme de afaceri serioase ( evrei avari, rapaci, dar corecti in afaceri) si fotbal bun. Daca e vorba si de partid romanesc..ignor, dar nu ma preocupa. Sotul meu zice ca e rusinos ca nu stiu ce se intimpla, dar cum nu-i pot ajuta pe cei din tara.. De altfel, de la un grec impatimit de politica, socrul meu, am invatat ca eu, fiind departe, am vedere deformata a realitatii, asa ca e bine sa-i ascult pe cei ce traiesc pe pielea lor evenimentele.

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 22:07

CRUCIAT a scris:
Hi, hi,
si tu esti informata, vad!

Eu cum am spus, politica ioc!
portocaliul la mine inseamna Olanda-firme de afaceri serioase ( evrei avari, rapaci, dar corecti in afaceri) si fotbal bun. Daca e vorba si de partid romanesc..ignor, dar nu ma preocupa. Sotul meu zice ca e rusinos ca nu stiu ce se intimpla, dar cum nu-i pot ajuta pe cei din tara.. De altfel, de la un grec impatimit de politica, socrul meu, am invatat ca eu, fiind departe, am vedere deformata a realitatii, asa ca e bine sa-i ascult pe cei ce traiesc pe pielea lor evenimentele.

Io nu fac copy paste niciodata din editoriale smile))))))))))))
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 22:40

Io nu am bagat de seama, mea culpa!
dar nu cred ca e important-si eu, cind nu am timp si totusi vreau, mai tirziu, sa discutam o tema, postez copy-past.. mwah!

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 23:29

CRUCIAT a scris:
Io nu am bagat de seama, mea culpa!
dar nu cred ca e important-si eu, cind nu am timp si totusi vreau, mai tirziu, sa discutam o tema, postez copy-past.. mwah!

Ok te puuuuuuuuuuup.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 07:15

CRUCIAT a scris:

Ma uimesti, Cristina, cit de bine informata esti .
Nu e niciun motiv de uimire aici, Angela...Cind eram copila, in loc sa-mi cumpar papusi imi cumparam "Pif" si "Rahaan" smile . Mai tirziu, in loc sa-mi cumpar "tzoale" imi cumparam cartile lui Cioran, "Le Monde" sau "Paris Match". Azi, pe linga carti, exista internetul si -in plus- imi place sa vorbesc si mai ales sa votez in cunostinta de cauza. Pentru multi e greu de inteles, dovada ca pentru ei a citi (si mai ales a intelege ceea ce citesti) inseamna doar un copy-paste Laughing ...
CRUCIAT a scris:
Eu, de cind ma stiu, politica mi-a "mirosit" urit si nu m-am ocupat de ea.

Draga mea, politica -in sine- nu miroase, ci unii oameni miros urit, fie ca sunt sau nu implicati in politica. In plus, politica "faci" inclusiv atunci cind votezi, corect? smile
Iar a vota nu este un lucru rau, decit daca este iresponsabil (=in necunostinta de cauza) sau in masura in care se face pentru interese meschine (gen o galeata, 1 kil de cartofi, o spaga electorala numita crestere nemeritata de pensie/salariu).
CRUCIAT a scris:
De aici si multe , hai sa zicem. pierderi, ca nu stiam de unde bate vintul..
Nu inteleg la ce fel de pierderi te referi... Eu m-am implicat intotdeauna pentru simplul fapt ca-mi pasa ce se petrece in jurul meu, si am "pierdut" prieteni care s-au dovedit a fi de fapt orice altceva numai prieteni nu Wink .
CRUCIAT a scris:
Poate e firea mea sa iau in piept necazurile, nimic nu mi-a fost pus pe tava,
Welcome to the club! Very Happy
CRUCIAT a scris:
dar cred ca am gresit si acum e nitel tirziu, ca nu se mai prinde de mine.
Nu e niciodata prea tirziu, Angela smile .
CRUCIAT a scris:
Nimeni nu cunoaste tot adevarul, dar asta nu inseamna ca nu-ti poti forma o opinie cit mai apropiata de adevar. Iar pentru a-ti forma o opinie cit mai apropiata de adevar, prima conditie este sa te informezi, din cit mai multe surse. A doua conditie esentiala este sa ai discernamint pentru a filtra informatiile, astfel incit sa elimini minciunile grosiere si manipularea ordinara practicata azi pe scara larga. Iar daca te ghidezi in viata dupa principii sanatoase si ai un pic de intuitie, esti si mai aproape de adevar. smile

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 07:26

CRUCIAT a scris:

Suna bine, DAR...Problema este ca multi doar se prefac ca nu pot, in fapt nu vor sa munceasca, nu vor sa plateasca taxe si impozite pentru a-i ajuta pe cei care chiar nu pot, se "prostitueaza" la vot pentru o lege "speciala" gen venituri lunare de zeci /sute de milioane fara a contribui cu un leu, gen spor pe zimbet, o spaga electorala gen marire nejustificata de pensie sau de salariu etc. La asta s-a ajuns, iar cei ce azi incearca sa faca reforme, sa corecteze greselile si sa curete mizeria sunt -iata- injurati, haituiti, obstructionati non-stop, exact de hotii care striga "hotii!", de catre cei ce ar trebui sa faca un pas inapoi, sa taca si sa-si ceara iertare pentru jaful national pe care l-au practicat fara scrupule. :thumbs down:

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 08:33

Cristina, imi place ardoarea cu care iti aperi ideile. Si eu fac la fel, poate de asta te inteleg.
Legat de politica: am recunoscut ca este o lipsa a mea. Poate pentru ca am observat de mica ce fac unii oameni politici, poate pentru ca asta e constructia mea, cert e ca rezultatul e acesta: unul dintre lucrurile care nu-mi plac, nu ma preocupa decit strictul necesar si deci sint informata cu lipsuri, este politica.
Bineinteles ca eu consider ca este de datoria noastra sa votam cit mai in cunostinta de cauza, spuneam chiar ca prefer sa fac o greseala, decit sa regret ca nu am actionat. Oricum, votul, mai ales al femeilor, este un drept greu cucerit si pe care niste neica-nimeni incearca sa ni-l fure miseleste, facindu-ne pe noi insisi sa renuntam la el. Io sint o bataioasa ( in idei-vezi avatarul), asa ca la mine nu tine asta. DAR RECUNOSC LIPSURILE SI LIPSA IMENSA DE INTERES IN POLITICA.
Mult mai bine stau la ceea ce este in Grecia si european, ca lucrul meu ma obliga (analize economice). Lipsa acuta de timp ma impiedica de la alte cercetari si cum nici placere nu e...cam asta e cu mine, nu ca ar fi si corect.
Io VREAU sa pastrez in mine spiritul renascentist in care am fost educata-cu omul in centrul atentiei. Ca atare imi indrept atentia asupra sa si a nevoilor celor necajiti sau la inceput de drum. Discern sau caut sa fac asta, dar vreau sa dau o sansa fiecaruia. Retrag ajutorul doar in functie de "raspunsul" celui in cauza. Tema e vasta, merita dezbatuta, ma opresc aici cu incercarea de a-ti explica modul meu de gindire( nu cred ca difera mult de al tau), pentru a nu ma intelege gresit.

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 08:42

CRUCIAT a scris:
DAR RECUNOSC LIPSURILE SI LIPSA IMENSA DE INTERES IN POLITICA.
). Lipsa acuta de timp ma impiedica de la alte cercetari si cum nici placere nu e...cam asta e cu mine, nu ca ar fi si corect.
.

Tu chiar n-ai somn ???????? hug Si io am zis ca nu ma mai intere politica. Mi s-a acrit de dispute de tot felul si de toate culorile.

... 4 U... TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 60m

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 08:54

Neata, unde e cafa mea??? Very Happy
N-ai deschis bine ochii: eu nu ma voi certa vreodata cu Cristina-imi place prea mult. Contre verbale o sa avem insa, ca nici nu as vrea altfel-ar fi fara sare si piper viata! thumb_yello

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 09:23

CRUCIAT a scris:
Tema e vasta, merita dezbatuta, ma opresc aici cu incercarea de a-ti explica modul meu de gindire( nu cred ca difera mult de al tau), pentru a nu ma intelege gresit.

Si eu sunt convinsa ca -in esenta- gindim la fel, iar daca nuantele difera Very Happy , apreciez foarte mult -chiar mi-era dor smile ! - ca putem discuta sincer si onest, pe idei, cu argumente, la obiect, fara exagerari si fara derapaje. hug

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 09:31

Cristina a scris:
CRUCIAT a scris:
Tema e vasta, merita dezbatuta, ma opresc aici cu incercarea de a-ti explica modul meu de gindire( nu cred ca difera mult de al tau), pentru a nu ma intelege gresit.

Si eu sunt convinsa ca -in esenta- gindim la fel, iar daca nuantele difera Very Happy , apreciez foarte mult -chiar mi-era dor smile ! - ca putem discuta sincer si onest, pe idei, cu argumente, la obiect, fara exagerari si fara derapaje. hug

Uitasem ( nu involuntar, dar nu voiam sa va sperie de la inceput bagajul de defecte ce-l car dupa mine.. Laughing ) sa amintesc de alt defect al meu: imi place sa fiu cel mai prost din grupul cu care schimb de idei. In felul acesta invat mereu ceva. Deci, imi plac oamenii destepti. oh da!

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 09:56

Emil Condor a scris:

Adică ce vrei să spui? Că ar fi arestat pe nedrept?
Să fim serioşi. Nici un om ajuns atât de sus nu e cinstit. Indiferentt din ce partid face parte. toţi care au funcţii publice/politice trebuie să recompenseze locul obţinut. Cine crede altfel e naiv.

nicuvar a scris:
... E vorba de arestrea preventiva pentru 29 de zile. Putea fi cercetat si in stare de libertate. ...
Pentru majoritatea s-a dat arest preventiv de 29 zile. Nu e acesta primul caz. Chiar şi celor care făceau parte din PDL.

Cristina a scris:
Ponta, referitor la arestarea preventiva a lui Nicolescu:
"Trebuie sa transformam asta in razboiul romanilor cu Basescu si PDL."

Eu nu fac parte dintre acei români. De ce să mă bage pe mine în războiul lor. N-au decât să se lupte între ei. doar ei sunt la ciolan.

Cristina a scris:
.... Daca si Nicolescu se apuca sa ciripeasca ce stie, ... ! so funny! De-aia tipa toti ca istericii Wink ...
asta e problema mare. Pentru că îl ştiu mai emotiv le e teamă. Are Silvia o vorbă: întărâtă-i drace!

ostrovna a scris:
... tu chiar nu vezi ca nimeni nu-lmai inghite decit clica lui????
"Clica" aia suntem totuşi câţiva. Sau trebuie să plecăm cu toţii şi să lăsăm PSD-ul să îşi facă metehnele?

ostrovna a scris:
....

Cristina face doar copy paste si doar de la cei care-s impotriva portocaliilor ,Angela nu pierzi nimic nici macar nu te mira flower thumb_yello
E greşit să facem copz-paste pe forum? Ca să ştiu să mă abţin.

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 10:02

yzzy a scris:

E greşit să facem copy-paste pe forum? Ca să ştiu să mă abţin.

Se poate interpreta ca nu ne duce capul, pe noi, astia de facem copy-paste! Asa ca trebuie sa punem mintea la contributie, sa scoata "perle" proprii!

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 10:06

Io o iau ca pe o invitatie la discutie, pe o tema data si explicata mai bine de altii. Nu cred ca e ceva rau.

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 EmptyDum 30 Ian 2011, 10:13

dolion a scris:
yzzy a scris:

E greşit să facem copy-paste pe forum? Ca să ştiu să mă abţin.

Se poate interpreta ca nu ne duce capul, pe noi, astia de facem copy-paste! Asa ca trebuie sa punem mintea la contributie, sa scoata "perle" proprii!
Dolion recunosc că nu mă duce capul să scriu/compun fraze frumoase. Nu am fost tare la literatură, oricât de mult îmi plăcea să citesc, eram mai bună la ştiinţe exacte. Dar citesc mult şi îmi plac articolele în care mă regăsesc, şi poate îmi este mai uşor să pun aceste articole sau părţi din acestea pentru a-mi arăta punctul de vedere asupra unei stări/situaţii. Sau pentru a contracara manipularea de la anumite televiziuni. Mă bucur când mai găsesc şi opinii contrare acestora.
Wink
CRUCIAT a scris:
Io o iau ca pe o invitatie la discutie, pe o tema data si explicata mai bine de altii. Nu cred ca e ceva rau.
Aşa şi eu, dar alţii...
:thumbs down:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 31 Empty

Sus In jos

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!
Sus 
Pagina 31 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Va mai exista Romania ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: