LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
taieri comment-143 1 romana sibiu politica padure Fantasy muzica_traditionala Limba internet reclame humanitas istorie CPSF curiozitati nicuvar problema Popasul google 23 1918 mediu brasov efremovivanantonovici drumetie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 I_vote_rcap 
Emil Condor
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!

In jos 
+15
Iisus
zaraza26
delta
abbilbal
Ion
Franz Schneider
yzzy
dolion
Emil Condor
ostrovna
nicuvar
Cristina
Anahoret
cactus
aurora
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 Empty
MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptySam 21 Iul 2012, 22:22

Ion a scris:
Okay!
Ai dreptate, Geta! Ma implic cam mult, dar numai pe forum.
In realitate, nu merg la vot, desi Andrei Marga a dublat acum numarul sectiilor de votare in strainatate.
De ce? E simplu de inteles.
Cand era vorba de legea prin care majoritatea celor care se prezinta la vot este suficienta pentru demiterea Presedintelui, a zis ca sunt suficiente 150 de sectii de votare.
Cand s-a schimbat cu 50%+1 din cei inscrisi pe liste, a dublat numarul sectiilor de votare la
301 de sectii in strainatate.

Ioane am inteles ca sectiile de votare sunt foarte putine,in Italia spre exemplu,ma rog daca tu consideri ca basescu e curat ca lacrimile cind il apuca e problema ta.
Eu nu-l cred si nu l-am crezut niciodata,a mintit cind a zis ca-si da demisia in cinci minute daca lumea nu-l mai vrea ,ca nu e partizan cu pdl ,etc,etc....
Ce nu inteleg de ce il placi??? so funny!
Glumesc ,Doamne ajuta Ioane !
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptySam 21 Iul 2012, 22:27

Imi adusei aminte cum se spunea pe vremea comunistilor despre cei care nu se implica.
Se zicea asa:
"Nu ma implic, nu ma complic, nu ma explic."
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptySam 21 Iul 2012, 22:31

Nu imi place nci de el, nici de ceilalti doi.
Tot o apa si un pamant.
Asta ca sa nu crezi ca-mi place vreun politician in mod deosebit.
Ei au o lume a lor, pe care eu n-o inteleg.
Poate si de aceea nu-i iubesc.
Altfel ma apucam de politica.
Dar e o vorba:
"Te amesteci cu tarata, te mananca porcii."
Asa ca am preferat sa fiu departe de politica.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptySam 21 Iul 2012, 22:31

Ion a scris:
Imi adusei aminte cum se spunea pe vremea comunistilor despre cei care nu se implica.
Se zicea asa:
"Nu ma implic, nu ma complic, nu ma explic."

Misto aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptySam 21 Iul 2012, 22:50

Ioane de ce nu-mi zici daca te rog frumos doar regiunea unde ai copilarit?
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptySam 21 Iul 2012, 23:46

Ma-am nascut, si am crescut intr-un sat cu cei mai vrednici oameni de pe Pamant.
De cand se desprimavara, si pana toamna tarziu, dar nici iarna nu sedeau.
Copiii incepeau sa aiba de lucru de cum incepeau sa mearga.
Ceva, ceva trebuia sa faca fiecare.
De la a aduce apa, la a merge cu vitele la pascut, pana la cele mai grele munci,
copiii nu stiau de joaca, de copilarie, sau de alte bucurii marunte.
Si tot nu aveam, tot nu se ajungea.
Pentru ca asa era pe vremea aceea.
Pana si boilor le era greu in satul nostru:
Era o vorba prin care erau amenintati boii ca sunt vanduti la Isalnita, iar fetele maritate
acolo sa vada si ele ce e munca. Nici nu aveau curajul, daca nu erau vrednice,desi tentatia era mare.

"Tot in boul care trage dai!..."

Da, Geta! Buna intrebarea ta: unde ai copilarit, si nu cum?
Daca se poate spune ca am copilarit.
Vacantele erau ocupate din prima si pana in ultima zi, la munca campului.
Inainte de a pleca la liceu, mergeam si in timpul scolii, dupa ore.

Plecam pe 15 iunie si venam in sat pe 14 septembrie.
Dormeam in niste coverci, pe niste rogojini, direct pe pamant, in niste coverci.

Geta, draga ma opresc aici cu povestea pentru a raspunde la intrebarea ta:
Satul, comuna se numeste Isalnita, sat de gradinari.
La 10 km de Craiova, unde e si Combinatul chimic.
Se castigau bani, dar nu ne ramanea nimic.
Impozitele si cotele erau asa de mari incat nu se merita sa muncesti.
Asta pentru a-i determina pe oameni sa se treaca la colectiv.
De aici incolo stii bine cum a fost pentru toata lumea.

S-au trecut la CAP fortati, le-au luat pamantul cel mai bun pentru industrie.
Si tot, cum canta taicu:
"Am trait cum am putut,
La niminea n-am cerut."
.................................

Numele satului a fost dat de un turc.
Se zice ca venea un turc mereu la "o frumoasa NIta" .
In turca: isala= frumoasa.

[b]
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 02:02

Ion a scris:
Ma-am nascut, si am crescut intr-un sat cu cei mai vrednici oameni de pe Pamant.
De cand se desprimavara, si pana toamna tarziu, dar nici iarna nu sedeau.
Copiii incepeau sa aiba de lucru de cum incepeau sa mearga.
Ceva, ceva trebuia sa faca fiecare.
De la a aduce apa, la a merge cu vitele la pascut, pana la cele mai grele munci,
copiii nu stiau de joaca, de copilarie, sau de alte bucurii marunte.
Si tot nu aveam, tot nu se ajungea.
Pentru ca asa era pe vremea aceea.
Pana si boilor le era greu in satul nostru:
Era o vorba prin care erau amenintati boii ca sunt vanduti la Isalnita, iar fetele maritate
acolo sa vada si ele ce e munca. Nici nu aveau curajul, daca nu erau vrednice,desi tentatia era mare.

"Tot in boul care trage dai!..."

Da, Geta! Buna intrebarea ta: unde ai copilarit, si nu cum?
Daca se poate spune ca am copilarit.
Vacantele erau ocupate din prima si pana in ultima zi, la munca campului.
Inainte de a pleca la liceu, mergeam si in timpul scolii, dupa ore.

Dormeam in niste coverci, pe niste rogojini, direct pe pamant, in niste coverci.

Geta, draga ma opresc aici cu povestea pentru a raspunde la intrebarea ta:
Satul, comuna se numeste Isalnita, sat de gradinari.
Se castigau bani, dar nu ne ramanea nimic.
Impozitele si cotele erau asa de mari incat nu se merita sa muncesti.
Asta pentru a-i determina pe oameni sa se treaca la colectiv.
De aici incolo stii bine cum a fost pentru toata lumea.

S-au trecut la CAP fortati, le-au luat pamantul cel mai bun pentru industrie.
Si tot, cum canta taicu:
"Am trait cum am putut,
La niminea n-am cerut."
.................................

Numele satului a fost dat de un turc.
Se zice ca venea un turc mereu la "o frumoasa NIta" .
In turca: isala= frumoasa.

[b]

Doamne Ioane cit pling,,cei mai frumosi ani au fost acolo la Craiova,Doamne ,Doamne la Liceul de chimie de pe Pascani 28,nu am sa uit o clipa cit m-au iubt oltenii,a venit tata dupa mine si l-au convins sa nu ma ia.
La Isalnita am facut practica in combinat,maistrii,inginerii ma iubeau enorm,Doamne ce bine imi pare ca esti de acolo.
Apoi au fost intimplari am sa povestesc cum mi-am uitat cartela de la cantina si a venit un inginer iar dupa nume m-a intrebat daca nu sunt din Timisoara si daca tata nu e maior asa era atunci,eu zic da.
Doamne omul acela m-a strins in brate si m-a ocrotit cit am stat acolo.
Tata a fost foarte iubit de soldatii lui,acel om a a facut armata la taicutul meu .
Apoi m-a luat acasa duminica sa nu stau la camin, Doamne si apoi nu am sa uit ca eu eram scoasa in careu ca un elev bun iar un baiat din tg mures era la fel ca si mine exemplu bun,el a perseverat si a ajuns directorul de la Nitramonia Fagaras.
Mai povestim m-au coplesit amintirile si pling,imi amintesc de Craiova pina inchid ochii,de braga,de calea severinului si de cum vorbeau oltenii mei asa repede ca nu intelegeam nimic dar au tinut la mine mult de tot.
Iar tata a fost convins cu notele din catalog sa nu ma ia acasa,eram ....offf o fata draga a dirigintei,directoarei doamna Crisan,a domnului Rizescu care vesnic avea briantina pe par,a tuturor profesorilor,eram un fel de lider am sa pun poze.
Ioane ,m-ai facut sa pling si-ti multumesc sunt lacrimi de fericire mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! mwah!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 02:13

Ion a scris:

Da fain,nu am sa uit nici o clipa cum dormeam in podul grajdului la bunici(in moldova),cum duceam cinepa la apa si cum o batea bunica cu melita,suuuper,iti multumesc pentru tot,am fost la cules de bumbac la barca si segarcea foarte fain,cazate fetele intr-o cazarma dezafectata...
Mai povestim poate o sa scriu o proza scurta. mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 02:34

Ion a scris:

Da Isalnita o parte mare din viata mea cu oamenii care m-au impresurat cu atita iubire,draga lor care ma ocroteau si m-au iubit neconditionat,off Doamne .nu-mi pot stapini lacrimile Sad
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 03:50

Eu am locuit la sora mea, maritata la oras. Locuia pe str. Cornitoiu, nr 12, cu cateva numere mai sus de Liceul de Chimie, inainte de curba. Numele de Pascani a fost dat mai tarziu.Acolo am stat cu mici intreruperi, pe perioada liceului si facultatii.

Ii cunosc, si ei ma cunosc foarte bine, amandoi: si pe d-na Crisan, si pe d-l Rizescu.
In cartierul acela erau multi tigani, dar erau cuminti si respectabili.
Socrii sorei mele erau oamnei avuti, cu doua case, doua camioane, ca masina mica si cea de treierat de la tara le luasera comunistii. Au avut de suferit, dar au muncit cinstit si tot bine au dus-o. Ca au avut chiag, cum se zice, dar au stiut si cum sa chiverniseasca banul.
In fine, sunt multe de povestit.

Braga si, mai tarziu, socata turcului de pe Severinului, nu le dau pe mii de coca cola, sau alte bauturi racoritoare, energizante, de fapt. 22 de lingurite de zahar intr-o sticla de coca.
Bomba cu efect intarziat impotriva sanatatii noastre. Avea turcul si sugiuc, si alvita, si alte bunatati, de care ne aduceau parintii cand veneau de la piata. Ce gusturi.....

Somn usor, Geta!
Noapte buna, Craiova!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 16:57

Cartierul acela se numea Sineasca iar scoala era dupa moara,niciodata nu am trecut mai sus,Domnul Rizescu na iubea foarte mult nu gasesc poza cu el ,un om special cu o tinuta si cu cultura generala rar intilnita s-a imprietenit cu tata.
Tata insista sa ma transfere el nu si nu ,vedea notele din catalog si eram preferata lor .
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 16:59

Inainte cu un an de plecare faceam parte din fanfara Palatului pionierlor sunt cea mai mica tobosar smile

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 14j692x

La Craiova eleva silitoare:)

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 35hmgyg

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 1jkt4x

Colegii mei, eu sunt cea de jos na ce sa-i faci "sefa clasei" Very Happy Very Happy
Unii au plecat din pacate Sad

Ai mei au venit sa ma ia ,discutii cu doamna Crisan,Hoffman,Tiparu (diriginta)Ciorogaru profa de chimie ,Deselnicu sotia fotbalistului,etc smile
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 28am7es
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 17:24

Cu unul din pedagogi eu cea de jos bruneta cu parul lung smile

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 Nltls4

Cu doi colegi in gradina botanica,in spate se vad blocurile de pe Severinului smile
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 29ct029

Clasa domnului Rizescu la o reuniune am fost invitata si eu cea cu o inimioara in piept si cu bluza din dantela roz linga tipa aia cu rochie lunga,am avut o poza cu el de acolo cum ma tinea cu atita iubire sa nu sfarime,Doamne ca si acum pling smile

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 29e5e1f

Dupa ani eu si "fiara maghiara" Adica sotul meu undeva la un raliu sportiv si am cistigat diploma de "cea mai simpatica doamna" smile))))))
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 M982sk

Si cu fetele cind a terminat Diana facultatea si a plecat in Anglia,numai pot de dorul ei Sad
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 E00rci
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 17:40

[quote="ostrovna"]

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 Ostr2

Si in stil sepia:

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 Ostr3t
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 18:56

Imi amintesc de checul care doar acolo l-am mincat,de piinea in test si de tooooot ce frumos era,iubirea m-a inconjurat cu toata forta ei acolo,am fost dupa cutremur de dor dar numai era acelasi oras,cu strazile pietruite pe unirii,hotelul unde dormeam cu ai mei Minerva nu mai avea acelasi farmec .

Ma bucur Ioane ca l-ai cunoscut pe domnul Rizescu el a fost febletea mea prin tinuta stii ce mult tin la asta si probabil ca el mi-a insuflat-o.

O zi buna Ioane!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyDum 22 Iul 2012, 18:58

[quote="Diaporevomenos"]
ostrovna a scris:

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 Ostr2

Si in stil sepia:

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 Ostr3t

Iti multumesc Dia din inima om bun mwah! mwah! mwah! mwah! hug
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 EmptyVin 27 Iul 2012, 15:12

Dacă zici ceva rău despre Antonescu ori despre Ponta, eşti taxat drept băsist. Ei bine, eu nu sunt şi nici n-am fost băsist, ba dimpotrivă. Şi, după cum am mai spus, indiferent de rezultatele referendumului, Băsescu-i deja istorie. Aşa că mă întorc la actualitatea în care ridicolul tandemului Ponta-Antonescu a devenit deja o stare de fapt.

Ponta se laudă în fiecare zi că-şi face datoria. Parcă s-ar fi mutat la Palatul Victoria ca să joace tabinet, dar alte chestiuni arzătoare îl împiedică. Probabil, ăsta-i motivul pentru care se află într-o perpetuă conferinţă de presă. Nu cumva să punem capul pe pernă până ce nu aflăm cât îi este de greu. Şi îi este. Dar nu din cauza scandalului de plagiat, că nu-i pasă. Şi nici referendumul nu-i motivul, ci faptul că n-a reuşit încă să deţină controlul politic asupra DNA - aşa cum îşi propusese actualul premier. În ce-l priveşte pe Antonescu, s-a ridicat, doar în câteva zile, chiar pe o culme a ridicolului. Aşa că mă opresc aici cu comentariul legat de interimar, fiindcă n-ai cum să demaşti o mască.

Sursa>> Emil Berdeli
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 42 Empty

Sus In jos

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!
Sus 
Pagina 42 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42
 Subiecte similare
-
» Va mai exista Romania ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: