__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
+15Iisus zaraza26 delta abbilbal Ion Franz Schneider yzzy dolion Emil Condor ostrovna nicuvar Cristina Anahoret cactus aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 14 Sept 2009, 16:57 | |
| Caşcavalul cu elicede Lelia MUNTEANU | 14 SEPTEMBRIE 2009 Ce faci când avionul intră într-o zonă cu turbulenţe puternice? Te uiţi la stewardese. Dacă-s liniştite şi încă-ţi zâmbesc, leagă-ţi centura şi nu-ţi fă greţuri. Dacă fac feţe-feţe şi se-agită ca-ntr-o căldare, dacă se bulucesc în faţă, trag perdeluţa şi intră în carlingă, încearcă să-ţi aduci aminte ce eşti: creştin, musulman, budist, şintoist. - This is your Captain speaking...Asta-i vocea lui Băse. Linişte, să vedem ce zice. Aha: că să nu intrăm în panică, fiindcă mai devreme sau mai târziu tot acolo ajungem. Fireşte că nu intrăm în panică, vorba piloţilor: sus nu rămâne nimeni. Ne uităm totuşi la Boc, Pogea, Videanu, Abramburica. Toţi cu veste de salvare. Până şi Geoană şi-a pus-o. Invers, da' şi-a pus-o. Câteva clipe îţi defilează prin faţa ochilor toată istoria guvernării şi constaţi că ăştia n-au plan de zbor. Dar s-au descurcat de-atâtea ori şi fără. - This is your Captain speaking...Iar? Ce zice c-a pierdut? Un motor? Slavă Domnului, avem două. Videanu întreabă dacă vrem alune. Vine şi Abramburica să vadă dacă ne-am legat de scăunele şi noi, din rândul de la geam... - This is your Captain speaking...Acu' ce mai vrea, ce-i lipseşte? Combustibil. Păi, nu tocmai ne-a alimentat FMI-ul în aer? Ce povesteşte Boc? "Am negociat pân-am căzut sub masă". Au! Toţi? - This is your Captain speaking...Hai că-i culmea. Nu ştie şi el un "Tatăl nostru"? N-are şi el treabă? Să vorbească cu turnul de control: Alfa Bravo Charlie Tango Whisky. Ce ne-nvaţă de data asta? Întreabă dacă dorim să ne pună muzică. Că pe-urmă pierdem şi-al doilea motor şi rămânem fără curent. Aici a gândit frumos. E cam multă linişte... Fraţilor, mai trăiţi? Bine! Ia uitaţi-vă jos: ăla care se ţine strâns de paraşută şi se-ndreaptă glonţ spre Festivalul Caşcavelei nu-i Băse? Bine-bine, şi-atunci cine vorbeşte? Pilotul automat. lelia.munteanu@gandul.info _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 14 Sept 2009, 18:01 | |
| quod erat demonstrandum... sau totusi, nu ???
“Sa Va Mananc Coliva !” Categorisit la Administratia Prezidentiala- Comunicate — Marcus @ 09:15
In urma studierii calendarului public si a celui ortodox din saptamana care urmeaza si a constatarii ca sfarsitul acesteia nu ofera niciun eveniment notabil la care d-l presedinte Basescu Traian sa se auto-invite, in cadrul unei vizite ne-electorale de lucru, avand ca tema salvarea Romaniei din criza, Administratia Prezidentiala aduce la cunostinta publicului boborean urmatoarele:
Decret Prezidential
Articol unic : Incepand cu anul 2009, a doua duminica a lunii septembrie este declarata oficial, “Ziua groparilor si a cioclilor din Romania” si ea va fi sarbatorita prin organizarea an de an a Festivalului Colivei Romanesti.
Presedintele Republicii Romania
D-l Basescu Traian
Administratia prezidentiala mai este imputernicita sa transmita urmatorul :
Comunicat prezidential
Pentru organizarea Festivalului Colivei Romanesti, care anul acesta se va desfasura la cimitirul Bellu din Capitala, iar in tara la Cimitirul Vesel de la Sapanta, din fondurile si la initiativa administratiei prezidentiale s-au luat urmatoarele masuri:
1. Atat in Capitala cat si la Sapanta intrarea va fi libera si este invitata la Festival toata suflarea electorala.
2. Tinand cont de implinirea a 550 de ani de atestare documentara a orasului Bucuresti, in cadrul Festivalului se va incerca inscrierea Bucurestiului in celebra Carte a Recordurilor, prin prepararea celei mai mari colive din lume.
3. Se va organiza un concurs cu tema “Cea mai gustoasa coliva” respectiv “Cea mai buna colivareasa”.
4. Fiecarui participant i se va da de pomana o lingura de coliva, o bucata de colac si un pahar de unica folosinta cu vin, din rezerva personala a d-lui presedinte, reprezentata de ploconul moldovenesc de vin casat primit de la Voronin la inceputul mandatului.
5. Domnul presedinte va tine un discurs ne-electoral, in care isi va anunta oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, de pe o scena procurata din fondurile speciale Ridzi. Avand in vedere esecul lamentabil al fostului slogan electoral “Sa traiti bine!”, insotit de sugubatul salut militaresc al presedintelui, d-l Basescu Traian va lansa noul slogan de campanie si anume “Sa va mananc coliva!”, slogan insotit de un preacucernic semn al crucii. Se spera (pe considerentul performantei prezidentiale de pana acum cat si pe planurile de viitor din noul mandat) ca acest inspirat slogan sa-si gaseasca aplicabilitate practica imediata cu succesuri remarcabile in aducerea lui la indeplinire.
6. Castigatoarei concursului “Cea mai buna colivareasa”, fratele d-lui presedinte, d-l Basescu Mircea, ii va inmana personal un premiu, constand din actul de proprietate asupra unui loc de veci, in cimitirul Bellu, cu conditia ocuparii imediate a acestuia.
7. D-l presedinte va decora personal pe toti intelectualii si jurnalistii “pro”, care au dovedit de-a lungul celor cinci ani de mandat calitati remarcabile in arta tamaiatului cu exprimare literar-jurnalistica in puparea curului personal si unic al domnului presedinte. Doamnei Andreea Pora acest premiu ii va fi acordat “in absentia”, datorita faptului ca se doreste evitarea haosului produs de o eventuala fuga a participantilor, la vederea lui “Uciga-l Toaca!”.
8. In incheierea festivitatilor, fiecare participant va face, in dreptul mormintelor unor celebritati ale neamului romanesc, cate o poza cu d-l presedinte si tinand intr-o mana lingura cu coliva, iar in cealalta paharul cu vin de unica folosinta.
9. Sunt interzise, sub incidenta penala, fluieraturile, huiduielile, apostrofarile etc. cu caracter huliganic la adresa domnului presedinte.
10. Seara va fi organizat un frumos recital de tras clopotele bisericilor din Capitala, in memoria democratiei si a statului de drept in viitoarea Romanie basesciana.
Consilier prezidential
A. Tucal _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 24 Sept 2009, 00:24 | |
| Ce-mi doresc eu ţie, dulce Românie de Lelia MUNTEANU | 23 SEPTEMBRIE 2009 Am primit poruncă de la Stăpânire să ne înfiorăm de patriotism. 'nţeles, să trăiţi! Tocmai ne pătrundem de acest nobil sentiment. Dăm slavă lui Dumnezeu că - după ce v-aţi tras cagulele pe faţă, de nu vi se mai vedeau decât ochii ăia de coţofene, şi aţi prădat ţara, care cum v-aţi priceput mai bine - acum, când nu mai e nimic de furat, aveţi vreme să staţi cu noi şi să ne purtaţi de grijă. Înţeleg că vedeţi România ca pe o şezătoare fără sfârşit şi aţi pohti la ceva cântece de dragoste de neam, că v-aţi dedulci la programe artistice. Cum v-ar prii: unde vedem o horă, să ne prindem şi noi în ea? Unde e rost de-o nuntă, să jucăm şi noi steagul? Unde se pune de-o cumetrie - hop şi noi? V-ar plăcea să ne ţinem cu toţii de după gât, să ne fotografiem cu telefonul? Să ne scoatem scobitoarea dintre dinţi şi să rostim câteva fraze memorabile despre mândria de a fi contemporani cu voi? Dacă aţi fi avut timp să introduceţi, pe lângă tichetele de vacanţă, budismul, am fi putut trăi toţi într-un zenmanfişism. Dar, pravoslavnici cum ne ştim, ne complacem într-o contemplaţie agitată, privindu-vă cu admiraţie cum dormiţi în parlament ca viermii-n crisalidă. Trăim cu voi o epocă de măreţe prăbuşiri - se umple gura noastră de lauda voastră. Aţi făcut din ţara asta o farsă reuşită. Mulţumim că ne-aţi miluit cu bilete de favoare, ca fără să dăm un ban să stăm în faţă. Dacă ne mai găsiţi ceva de votat până la prezidenţiale, dacă mai măriţi reportul la loterie, dacă mai puneţi de-un festival, dacă mai băgaţi nişte tombole, vă foarte mulţumim… Ce altceva să-mi mai doresc eu ţie, dulce Românie? Dezleagă-ne de Lunea Rătăcită în care ne învârtim în fiecare zi. Nu lăsa cugetul nostru să deraieze ca trenurile-n câmp. Ridică-ne peste Marţea Neagră a acestei guvernări, hărăzită să fardeze hoitul bugetului ca pe-un mort frumos. Dă-ne nouă puterea de a săvârşi Istoria Exasperării, ca s-o agăţăm, filă cu filă, de gardul Cotrocenilor. Scoate-ne pre noi barem până la limanul Joii Mânioase. Şi ne iartă nouă că, iubindu-te fără nădejde, nu le putem întoarce şi obrazul celălalt. lelia.munteanu@gandul.info _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 24 Sept 2009, 12:34 | |
| „Sunt mândru că sunt român în Franţa, nu în România!”de Cristian Tudor POPESCU | 24 SEPTEMBRIE 2009 Cedez astăzi spaţiul meu de comentariu acestui text, primit la redacţie (CTP)Subject: Nu sunt mândru că sunt român! (vă rog citiţi) From: bogdan dima «bogdan_dima2000@yahoo.com» Date: Mon, 21 Sep 2009 13:21:48 -0700(PDT) To: ctp@gandul.infoBună seara, domnule Popescu. Vă deranjez cu un foarte scurt gând aşternut pe hârtie (mă rog, pe tastatura laptop-ului), referitor nu la articolul despre partidul ticăloşit, ci la aberaţia imensă (a câta oară?) a preşedintelui Băsescu, şi anume aceea că tinerii care nu se declară mândri a fi români sunt trădători. Deşi sunt departe de ţară (şi asta pentru că aşa am ales eu!), ţin să îi transmit lui Traian Băsescu că sunt mândru că sunt român, dar MI-E SCÂRBĂ DE ROMÂNIA! Mi-e scârbă de toţi lingăii de la Guvern, de toţi maneliştii inculţi (scuzaţi pleonasmul) care beneficiază de clemenţă atunci când omoară oameni, de toate fufele ajunse în poziţii de conducere exclusiv pe baza nurilor, de toţi bişniţarii care îşi afişează averile ilicite fără a fi luaţi la întrebări, de toţi politicienii care în loc să-şi facă datoria în Parlament pierd timpul la televiziuni, de toate mononeuronalele fete de preşedinţi (orice asemănare cu EBA nu e deloc întâmplătoare!) promovate delirant pe scena politică doar din dorinţa bolnavă de a se vedea aplaudate şi lăudate, de toţi băseştii, becalii, bourenii, cozmâncii, vosganienii, vadimii, hrebenciucii... Sunt medic şi am plecat din ţară pentru că nu m-am simţit ACASĂ! Şi când am ajuns în Franţa, deşi mi-a fost greu, am realizat de ce mă simt bine (fără a fi mândru că locuiesc acolo): pur şi simplu SUNT MÂNDRU CĂ SUNT OM! Asta ne lipseşte în România... nu ne mai simţim oameni. Asta nu înţelege Băsescu. O să mă consider român atunci când n-o să mai fiu desconsiderat în propria-mi ţară de cei pe care îi plătesc din impozitele mele, atunci când Iliescu/Năstase/Ciorbea/Băsescu/Boc o să-mi ceară scuze pentru că şi-au bătut joc (şi) de mine în toţi anii aceştia, sau măcar când o să-l văd pe Băsescu că se duce la prima secţie de Poliţie ivită în cale şi îşi depune carnetul de conducere pentru că s-a urcat la volan (în văzul camerelor TV) după ce băuse cu Gigi Becali sărbătorind o calificare a Stelei. Aşa că... mă simt mândru că sunt român în Franţa, dar nu mă mai simt român în România PENTRU CĂ ACASĂ NU MĂ MAI SIMT OM! Cu respect, Dr. Bogdan Dima P.S. Scuze de deranj, dar chiar simţeam nevoia să "urlu"... ctp@gandul.info _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 25 Sept 2009, 01:02 | |
| Tanţa Cur de Fier sparge tăcereade Lelia MUNTEANU | 25 SEPTEMBRIE 2009 Viaţa-i ca o cutie cu prezervative mentolate, fetelor. Nu ştii niciodată care dintre ele se sparge… Dar să mă prezint, dacă mai e nevoie: sunt Tanţa Cur de Fier. Poate ar fi trebuit să intervin mai devreme în dezbaterea publică. Drept să spun, după ce-am citit documentele Comisiei, am rămas crăcănată. Nu mi-a venit să cred. Am crezut că iar ne-ntind securiştii o cursă. M-am interesat mai bine şi-am înţeles că dom Preşedinte Băsescu e om serios: şi-a asumat personal proiectul. Ce să zic? Ca profesionistă de succes, mă bucur că ne pune-n cadru legislativ. N-am avut de-ăsta de când eram… mai tânără şi-mi făceam practica în producţie, la Crucea de Piatră. Dar mai bine prea târziu decât niciodată: suntem pregătite. Io, după o viaţă de muncă, mi-am şi ridicat stabilimentul. Momentan, la parter am un magazin de acadele, la etaj - un salon de masaje eroice (pentru soldaţii noştri care pleacă în teatrele de operaţiuni). Ce vreau să subliniez? Că vin de la Convenţia Curvelor Păguboase (nu sunt membră, m-am dus ca observator). Acolo, fetele au luat poziţie. Toată lumea, în general, mulţumită. Ce n-au priceput (le înţeleg, n-au kilometraju meu) e că Legea Prostituţiei, dacă intră în vigoare, nu ne scapă de peşti. Ăştia-s ca Garda Financiară. Mai rău: ca impozitu forfetar: futere, non futere - tre să le faci parte. Şi-atunci m-am gândit şi-am propus să-i integrăm, să-i băgăm in customer relationship management: ori îi facem şefi la PR, ori îi încadrăm pe post de client (se pronunţă: claiănt) manageri. Urmează Congresul Arzoaicelor Bine Temperate. Am şi-aici de ţinut un spici. Îmi fac un punctaj: ar trebui să vorbesc la început despre cum am fost marginalizate o jumătate de secol, pe centură. (Să nu uit să le omagiez pe cele care au căzut pe DN1; să cer asfaltarea gropilor). Mă gândesc c-a venit vremea să punem botu şi la niscai fonduri europene. Mergem pe axa prioritară cu formarea profesională. Că de amatorism sunt sătulă, ca de… Pe-urmă, mă gândesc că n-ar fi rău s-avem şi noi Puliţărul nostru. Cu o gală frumoasă, la Ateneu, cum e la "Zece pentru România". (O să aprofundez asta). Ce mă frământă? Cum să-i zic stabilimentului. Că nu-i pot spune "bordel", tre să găsesc ceva frumos, uşor de reţinut minte: S.C. "Acul şi barosul" SRL. Ca patroană şi manageră (nu se mai zice demult "madamă", imbeligenţilor!), mă ocup şi-l transform într-o pepinieră de politiciene, ca s-avem un cuvânt de spus şi-n Cameră. N-o să mai am timpul fizic să prestez cum prestam. Cel mult să ştampilez condicuţe, să supraveghez (mai intervin şi corectez câte o poziţie, unde se necesită). Sloganul îl am, e dedus din documentul Comisiei de la Cotroceni: "Laba strică treaba". _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 25 Sept 2009, 12:53 | |
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 25 Sept 2009, 19:40 | |
| Cred că am să devin fan Lelia! _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 26 Sept 2009, 10:54 | |
| „La ţepe, în Piaţa Constituţiei!” de Cristian Tudor POPESCU | 26 SEPTEMBRIE 2009 "Ne întâlnim la ţepe, în Piaţa Victoriei!" mârâia Traian Băsescu în toamna lui 2004. Atunci era candidatul opoziţiei, agresiv, popular, cu cravata nestrânsă la gât. Acum, oficial, solemn, de la pupitrul preşedinţiei, dl. Băsescu anunţă: "Ne întâlnim la ţepe, în Piaţa Constituţiei!" În Piaţa Victoriei nu mai ţine, pentru că acum ţeapa lungă pentru Adrian Năstase ar trebui scurtată pe măsura premierului Boc. Şi atunci, în stilul său caracteristic, cum se apropie urna, dl. Băsescu mângâie pe burtă turma, cu perspectiva decimării Parlamentului. Bineînţeles că propunerea va fi primită cu urale de electorat, parlamentarii sunt poate cea mai detestată categorie de demnitari. Corupţie, lene, huzur pe banii poporului, aceasta e imaginea pe care parlamentarii o alimentează cu talent prin ceea ce fac sau nu fac zi de zi. Şi o propunere de parlament zerocameral ar fi acceptată cu entuziasm de "poporul suveran" invocat de Băsescu. Este o nouă iluzie, după votul uninominal, prezentată ca soluţie miracol nu numai pentru reforma clasei politice, dar şi pentru ridicarea nivelului de trai. Pentru că în ceea ce priveşte soluţiile efective anticriză, care să combată scăderea economică, şomajul, sărăcia, haosul administrativ, guvernul Breloc al lui Băsescu a - ca să folosesc o expresie a distinsului intelectual Pleaşcă, ministrul Culturii - "cacarisit-o", dl. preşedinte vrea să convingă poporul că dacă sunt desfiinţate o sută şi ceva de locuri de parlamentari, cele câteva milioane de euro economisite pe an vor calma criza. Sau măcar să ofere celui trimis în şomaj o satisfacţie rânjită, românească: bine că i-a dat şi pe umflaţii ăia afară dom' preşedinte! Şi pe urmă la vot, într-o urnă dăm cu ştampila în parlamentari, în cealaltă îl băgăm pe preşedinte. De ani de zile, dl. Băsescu exploatează imaturitatea democratică a românilor. În mod normal, propunerea ca în ziua în care se votează preşedintele să se voteze şi o lege propusă de unul dintre candidaţi, ceea ce înseamnă un tripotaj electoral grosolan, o fraudă morală în favoarea candidatului Băsescu, ar trebui întâmpinată cu huiduieli la nivel de masă. Nu se va întâmpla aşa, pentru că la noi nu e format instinctul respectării regulilor, al corectitudinii, al fair-play-ului, funcţionează în schimb complicitatea "făcutului cu ochiul". Dl. Băsescu ştie asta, şi mai ştie foarte bine că propunerea lui nu va putea fi pusă acum în aplicare din considerente constituţionale, parlamentare, tehnice etc. Important e că a dat mesajul "La ţepe!" - oricine se opune nu poate fi decât un duşman al poporului. În ce mă priveşte, aştept să văd câţi români îşi vor da totuşi seama că acum parlamentul unicameral va însemna doar creşterea sumei în bani negri cu care fiecare parlamentar îşi va plăti fotoliul. Parlamentarii nu sunt cu cât mai mulţi, cu atât mai culţi, dar nici mai harnici, nici mai cinstiţi, dacă sunt ceva mai puţini. Pe termen lung, e posibil totuşi ca micşorarea Parlamentului să aibă şi efecte pozitive, aş vota şi eu o asemenea măsură, dar în nici un caz la pachet cu prezidenţialele. Interesant este că dl. Băsescu recurge la acest tertip grosier. Are nevoie de el? Înseamnă că îi e teamă că poate pierde? Dacă mă gândesc la cuvântarea contracandidatului său, Crin Antonescu, de ieri, din Parlament, cred că se agită degeaba. Am avut naivitatea de a-i atrage atenţia d-lui Antonescu, după episodul "Codoaşa bătrână Băsescu de la intrarea bordelului politic", că nu asta aşteaptă cei care nu merg de ani de zile la vot, cei dezgustaţi de politică pe care d-sa vrea să-i mobilizeze. Încă un discurs băşcălios gros, "poante" insultătoare, de vedetă de cârciumă, la adresa adversarului? Dacă voiau asta veneau de mult să-l voteze pe maestrul neamprostiei politice, al argumentului mârlănesc, dl. Traian Băsescu, nu stăteau să-l aştepte pe "Obama" Antonescu. Un politician poate fi temut, dispreţuit, poate stârni ura sau scârba, e posibil şi ca poporul să-i dorească moartea, dar cea mai gravă situaţie în care se poate afla este aceea de a fi ridicol. Or, ridicolul zicerilor chirăite de "Cream" Antonescu, "orgii în locomotivă", "prafuri uşoare trase pe nas de guvern", "a mai existat un Blaga, care nu era Vasile", a atins grotescul profund. Cei care iau de bună şmecheria "unicamerală" cu ghiventul prezidenţialelor a lui Băsescu nu sunt cu nimic mai breji decât cei care îşi spun unul altuia cu mulţumire: "I-a zis-o, domne, Crin! Să mai vină un rând!" ctp@gandul.info _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 19:01 | |
| Dirijorii urii: Realitatea si Antena 3 Regulile jocului stabilit de domnii moguli si de mercenarii lor zelosi din redactii sint clare si inflexibile, daca nu strigi “jos dictatorul” esti pus la stilpul infam al “pupincurismului”. Daca nu esti de acord cu scenariul domnilor Ciuvica si Rosca Stanescu: “Basescu teroristul”, “Basescu traficantul de arme”, “Basescu, prietenul mafiotilor” inseamna automat ca esti “pro” si ajungi rapid si fara nuante pe lista neagra. http://www.revista22.ro/dirijorii-urii-realitatea-si-antena-3-6619.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 19:12 | |
| Oh, Doamne ... Bine ca la Pro TV incepe "State de Romania", iar la Antena1 incepe nu stiu ce super bingo. Ce politica, ce alegeri? Asta vrea romanul. Seriale cu tigani si super bingo. Se asezoneaza cu manele din belsug. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 19:23 | |
| - nicuvar a scris:
- Oh, Doamne ... Bine ca la Pro TV incepe "State de Romania", iar la Antena1 incepe nu stiu ce super bingo. Ce politica, ce alegeri? Asta vrea romanul. Seriale cu tigani si super bingo. Se asezoneaza cu manele din belsug.
Mai raman programele de pe Astra... Bai da uei: asta trebe sa fie formidabila... Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 19:26 | |
| - nicuvar a scris:
- Oh, Doamne ... Bine ca la Pro TV incepe "State de Romania", iar la Antena1 incepe nu stiu ce super bingo. Ce politica, ce alegeri? Asta vrea romanul. Seriale cu tigani si super bingo. Se asezoneaza cu manele din belsug.
Ai uitat de marele show de pe otv |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 20:26 | |
| - nicuvar a scris:
- Asta vrea romanul. Seriale cu tigani si super bingo. Se asezoneaza cu manele din belsug.
Nu, Nicule. Asta i se dă românului! Era o chestie prin cartea aia cu legile lui Murphy, se referea la negocieri, parcă: "Dacă nu-i poţi convinge, zăpceşte-i". Asta vor să facă şi cu noi, să ne zăpăcească şi să nu mai fim atenţi la problemele de fond. Că de convins... nu cred că va mai reuşi vr-un politician să mă mai convingă. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 20:32 | |
| - Cristina a scris:
- Dirijorii urii: Realitatea si Antena 3
Regulile jocului stabilit de domnii moguli si de mercenarii lor zelosi din redactii sint clare si inflexibile, daca nu strigi “jos dictatorul” esti pus la stilpul infam al “pupincurismului”. Daca nu esti de acord cu scenariul domnilor Ciuvica si Rosca Stanescu: “Basescu teroristul”, “Basescu traficantul de arme”, “Basescu, prietenul mafiotilor” inseamna automat ca esti “pro” si ajungi rapid si fara nuante pe lista neagra. http://www.revista22.ro/dirijorii-urii-realitatea-si-antena-3-6619.html Este corect ce zici şi parcă am mai scris că, cel puţin acum, înainte de alegeri, televiziunile s-au polarizat. Dar altceva mă amuză la Realitatea TV. Pe cât de antibăsescu este postul, pe atât de PD-L-Băse sunt userii de pe forum! _________________________ P.S.Şi acum, ce vrei? Să facă toate televiziunile "Omagiu conducătorului iubit"? Am mai trecut prin asta şi parcă n-a fost foarte bine. Asta este: unii îl înjură iar alţii, precum B1 TV şi TVR, îl laudă. Mie mi se pare corect. _____________________ Free your mind!
| |
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 20:54 | |
| - Anahoret a scris:
Dar altceva mă amuză la Realitatea TV. Pe cât de antibăsescu este postul, pe atât de PD-L-Băse sunt userii de pe forum!
Pai si postul TV era inainte pro PD-L-Base. S-a intors stanga-mprejur si cu o ipocrizie care lor li se pare ceva normal acum trambiteaza taman pe dos. De aici credibilitatea. Userii de pe forum sunt oameni normali, nu puteau sa se comporte la fel ca "stimabilii jurnalisti". |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 21:03 | |
| Mihaela, tot respectul pentru majoritatea userilor de-acolo. Dar dacă scriam pe forumul ăla ce scriu aici, eram "mâncat" cu fulgi cu tot! Asta numai normalitate nu mi se pare. D-aia nici nu mai dau din taste p-acolo de mai bine de un an.
Şi să ştii că nu-i nicio ruşine să recunoşti că ai greşit (nu e cazul postului, se înţelege). Şi eu l-am votat pe Băse ca să fie preşedinte. Şi-mi aduc aminte că, pe la începutul mandatului său, chiar am avut o discuţie mai aprinsă cu un coleg de navetă. Din nefericire, timpul i-a dat lui dreptate. _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 21:09 | |
| | |
| | | | Anahoret
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 21:19 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 21:25 | |
| - Mihaela a scris:
- nicuvar a scris:
Ai uitat de marele show de pe otv mai exista postul asta? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 21:53 | |
| - Cristina a scris:
Eu as zice ca sunt dirijorii circului (in special antena3 care e mai naspa chiar si decat otv-ul). |
| | | aurora
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 21:56 | |
| - Mihaela a scris:
- Cristina a scris:
Eu as zice ca sunt dirijorii circului (in special antena3 care e mai naspa chiar si decat otv-ul). Tu nu ai telecomanda? De ce trebuie sa te uiti daca te enerveaza? La B1 si TVR sunt programe bune. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 21:58 | |
| - aurora a scris:
- Mihaela a scris:
- Cristina a scris:
Eu as zice ca sunt dirijorii circului (in special antena3 care e mai naspa chiar si decat otv-ul). Tu nu ai telecomanda? . Nu am. Eu am TV alb-negru. |
| | | aurora
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 22:07 | |
| - Mihaela a scris:
- aurora a scris:
- Mihaela a scris:
- Cristina a scris:
Eu as zice ca sunt dirijorii circului (in special antena3 care e mai naspa chiar si decat otv-ul). Tu nu ai telecomanda? . Nu am. Eu am TV alb-negru. Io daca ceva nu-mi place, schimb canalul. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 27 Sept 2009, 22:45 | |
| - Mihaela a scris:
- Eu as zice ca sunt dirijorii circului (in special antena3 care e mai naspa chiar si decat otv-ul).
Ca canal de ştiri este OK! Însă nu-mi place seara când apare Gâdea cu mardeiaşii lui. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
| |
| | | | TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |