__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
+15Iisus zaraza26 delta abbilbal Ion Franz Schneider yzzy dolion Emil Condor ostrovna nicuvar Cristina Anahoret cactus aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 12 Oct 2010, 13:41 | |
| Degeaba se plang atat prim-ministrul Emil Boc, cat si presedintele-premier Traian Basescu de lipsa banilor la fondul de pensii si de deficitul tot mai mare care se va inregistra in anii urmatori, motivand astfel reducerea salariilor si cresterea taxelor. Nu vor sau nu pot pur si simplu sa priceapa ca efectul va fi exact unul contrar. Reducerea salariilor din 2010 se va reflecta evident in consum, care va continua sa scada, din moment ce puterea de cumparare a romanilor se va diminua. Automat, firmele vor vinde mai putin, vor produce mai putin si vor avea profit mai mic. Evident, incasarile la buget din impozitul pe profit vor fi mai mici. In mod cert, companiile vor aplica noi reduceri de personal si de salarii. Prin urmare, vor fi mai putini contributori la fondurile de pensii, sanatate si somaj, iar incasarile statului vor fi pe masura, adica mai mici. Nu mai punem la socoteala faptul ca multi salariati s-au grabit sa iasa anul acesta la pensie, inainte de a intra in vigoare noua lege a pensiilor sau inainte de a ramane someri ori cu salarii diminuate cu 25%. Astfel, in 2011 vor fi si mai multi pensionari de platit, dar si mai putini salariati care sa sustina fondul de pensii si nu numai. La anul, pusi in fata acestui fapt, cei doi premieri ai Romaniei vor veni cu alta decizie: impozitarea tuturor pensiilor. Asta insa nu va rezolva decat pe moment problema: consumul va scadea din nou, firmele vor fi iar in dificultate, iar someri, iar reduceri de salarii etc. Nu cred ca incalzeste pe nimeni faptul ca rata oficiala a somajului ramane constanta, din simplul motiv ca cei disponibilizati in urma cu un an ies automat din evidente. Problema va fi ca numarul de salariati care sa contribuie efectiv la fondul de pensii va fi si mai mic. Romania este intrata intr-un cerc vicios din care nu va iesi prea curand. Dimpotriva, cu cat se vor aplica mai multe taieri de venituri, cu atat problema se va acutiza. Pana cand nu vor exista masuri reale de stimulare a economiei, a investitiilor si a angajarilor, nu se va rezolva nimic. Este o concluzie banala, la care se ajunge dupa o logica foarte simpla. Nu trebuie sa fii doctor in economie pentru a pricepe asta. O fi chiar asa de greu? http://www.financiarul.com/articol_51355/ce-nu-vor-sa-priceapa-guvernantii.html _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 12 Oct 2010, 13:45 | |
| Apogeul cinismuluiPentru cine NU guverneaza Cabinetul Boc Romania este clar ca lumina zilei. O spun sondaje de ultima ora, care arata ca majoritatea cetatenilor acestei tari (80%) este convinsa ca ne indreptam catre prapastie (faliment national), ca aceia care au bani fura si ca frauda la vot a devenit cutuma in simulacrul de democratie de sorginte damboviteana ale carei victime suntem. Cum spuneam, poporul roman cu siguranta nu este destinatarul politicilor (anti)nationale, (anti)economice si (anti)sociale, croite la comanda institutiilor financiare internationale si a oligarhilor portocalii si marketate galagios de asa-zisii experti si analisti semidocti, mufati la statele de plata ale unor banci, agentii de rating, firme de consultanta, etc. cu interese clare si un lobby extrem de eficient in zona politicului si economicului. Clivajul dintre guvernanti si mase a devenit atat de vizibil incat cei dintai nici nu mai fac eforturi sa mimeze interesul de altadata fata de nevoile oamenilor de rand. Plictisiti si agasati de permanenta lamentare a cetatenilor cu salarii ciuntite si demnitate calcata grosolan in picioare, enervati de insistenta cu care jurnalistii continua sa se intereseze de tunurile mai mari sau mai mici date banului public, ar cam inchide tara asta imposibila daca nu ar mai fi rost de niscaiva profituri. Cinismul cu care ministrii magnati privesc zvarcolirea milioanelor de oameni obligati sa suporte la nesfarsit devalizarea tarii a atins apogeul. Ce mare scofala o noua scumpire a gazelor, se mira indiferent unul dintre fostii corifei rezidenti in Palatul Victoria. Un altul il completeaza de minune: Noi cresteri de preturi la alimente, ei si ce? Rand pe rand, cei numiti sa administreze treburile statului confirma, prin spuse si prin fapte, ca nu au cheltuit bani si energie in campania electorala ca mai tarziu sa satisfaca capriciile multimilor pentru un trai decent. Ca vorbaria din alegeri face parte dintr-un joc pe care ei il stapanesc la perfectie si ca, in general, zicala cu „Fa ce face popa, nu ce zice popa” ar trebui sa ne fie indrumar tuturor, daca vrem acolo unde au ajuns ei. http://www.financiarul.com/articol_51839/apogeul-cinismului.html _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 13 Oct 2010, 15:05 | |
| Jurnalul National a intrat in posesia unui proiect de ordonanta de urgenta la care lucreaza Guvernul, proiect care vizeaza noi taieri si abrogari de drepturi acordate unor categorii de persoane. Vizati de noile taieri sunt, asa cum ne-a obisnuit deja Guvernul Boc, batranii si persoanele cu handicap. Astfel, Guvernul va taia indemnizatiile primite de persoanele cu handicap si le inlocuieste cu sume derizorii fixe, dupa cum urmeaza: in cazul persoanei cu handicap care nu realizeaza venituri, va primi o indemnizatie lunara de 340 de lei pentru handicap grav, 250 de lei pentru handicap accentuat si 35 de lei pentru handicap mediu; in cazul persoanelor cu handicap care realizeaza venituri, indemnizatiile se acorda astfel: 205 lei pentru handicap grav, 160 de lei pentru handicap accentuat si 20 de lei pentru handicap mediu. Se vor taia de la 1 ianuarie 2011 si indemnizatiile acordate persoanelor care ingrijesc handicapati, care sunt in prezent de 400 de lei lunar. Conform ordonantei de urgenta, asistentul persoanei cu handicap va primi doar 50% din salariul net al unui asistent social debutant cu studii medii si este obligat sa ingrijeasca doua persoane cu handicap. Daca nu poate ingriji doua persoane cu handicap din cauza ca are in grija o persoana singura cu handicap sever, va primi doar jumatate din suma, undeva in jur de 200 de lei. http://www.a1.ro/news/social/guvernul-taie-banii-handicapatilor-129574.html _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 14 Oct 2010, 12:23 | |
| Nu mai apuca sa taie nimic...Se strange latul! Gata! | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 14 Oct 2010, 14:49 | |
| - TRISTAN a scris:
- Nu mai apuca sa taie nimic...Se strange latul! Gata!
Am vazut. Ne paste o greva generala. Dar pedeleii se distreaza la Atheneul Roman. Platforma crestin-democrata. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 14 Oct 2010, 20:31 | |
| - nicuvar a scris:
- TRISTAN a scris:
Am vazut. Ne paste o greva generala. Dar pedeleii se distreaza la Atheneul Roman. Platforma crestin-democrata. Degeaba i-au pacalit:((( | |
| | | TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 16 Oct 2010, 02:47 | |
| - ostrovna a scris:
- nicuvar a scris:
- TRISTAN a scris:
Am vazut. Ne paste o greva generala. Dar pedeleii se distreaza la Atheneul Roman. Platforma crestin-democrata. Degeaba i-au pacalit:((( Da...am vazut! I-au pacalit! NE-AU pacalit si mintit de atatea ori...Mai conteaza o data in plus? | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 16 Oct 2010, 22:29 | |
| - TRISTAN a scris:
- ostrovna a scris:
- nicuvar a scris:
- TRISTAN a scris:
Am vazut. Ne paste o greva generala. Dar pedeleii se distreaza la Atheneul Roman. Platforma crestin-democrata. Degeaba i-au pacalit:((( Da...am vazut! I-au pacalit! NE-AU pacalit si mintit de atatea ori...Mai conteaza o data in plus? Tristan,scarbavnici ,bleacs:(;( | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 17 Oct 2010, 09:21 | |
| LIDERII DE SINDICAT [adica aia "independentii" de politica ! ] vor guvern PSD Printre invitaţii care s-au adresat Congresului PSD au foşi câţiva lideri sindicali printre care Dumitru Costin, preşedintele BNS, Marius Petcu, preşedintele CNSLR-Frăţia, Ion Popescu, preşedintele Confederaţiei Meridian. Sindicaliştii au dat mesaje de solidaritate cu PSD şi au cerut de la tribuna Congresului extraodinar al social-democraţilor demisia guvernului. “Cabinetul Boc trebuie să plece. Avem nevoie de o altă conducere şi cred că soluţia se găseşte aici în sală”, a afirmat Dumitru Costin, preşedintele BNS, în uralele pesediştilor. Dumitru Costin a afirmat că va sprijini moţiunea de cenzură a PSD şi a anunţat că în perioada dezbaterilor la moţiune sindicatele “vor scoate oamenii în stradă”. Petcu: În ziua moțiunii, începe greva! De asemeni, Marius Petcu preşedintele CNSLR-Frăţia a anunţat de la tribuna Congresului PSD că în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, va fi declanşată greva generală. “Atunci când veţi dezbate şi vota moţiunea, noi vom fi în stradă, vom întrerupe lucrul. Noi, cei de afară, vom ridica pumnul ameninţător şi vom striga într-un singur glas: Demisia! Vrem ca Guvernul Boc să plece!”, a spus Petcu. 16 octombrie, 22:39. johndoe - Liderii de sindicat vor PSD-ul la putere pentru ca acesta nu-i obliga sa declare averile, iar ei sa poata face smecherii in continuare. - Vantu vrea PSD-ul la putere, ca sa scape asa cum a mai scapat - Fratii Negoita vor PSD-ul la putere, ca sa nu mai trebuiasca sa plateasca cele cateva milioane de eur, tva din vanzarea catorva blocuri de locuinte - PSD-ul vrea sa ajunga la putere sa-si "faca banu' si sa-si plateasca datoriile - Felix vrea ca PSD-ul sa ajunga la putere, el fiind o remorca a acestuia, ca sa intoarca sentinta de "turnator" la Securitate - Prostimea vrea PSD-ul la putere, pentru ca nu gandeste, sau nu are cu ce gandi. ( in aceasta categorie intra manelistii, kklarii, si toti cei ce nu vor sa munceasca, dar sa primeasca de la stat ceva )
Este clar cine doreste venirea la putere a PSD-ului !!! http://www.evz.ro/detalii/stiri/sindicalistii-vor-guvern-psd-909291.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 17 Oct 2010, 19:57 | |
| - Cristina a scris:
LIDERII DE SINDICAT [adica aia "independentii" de politica ! ] vor guvern PSD
Printre invitaţii care s-au adresat Congresului PSD au foşi câţiva lideri sindicali printre care Dumitru Costin, preşedintele BNS, Marius Petcu, preşedintele CNSLR-Frăţia, Ion Popescu, preşedintele Confederaţiei Meridian. Sindicaliştii au dat mesaje de solidaritate cu PSD şi au cerut de la tribuna Congresului extraodinar al social-democraţilor demisia guvernului. “Cabinetul Boc trebuie să plece. Avem nevoie de o altă conducere şi cred că soluţia se găseşte aici în sală”, a afirmat Dumitru Costin, preşedintele BNS, în uralele pesediştilor. Dumitru Costin a afirmat că va sprijini moţiunea de cenzură a PSD şi a anunţat că în perioada dezbaterilor la moţiune sindicatele “vor scoate oamenii în stradă”. Petcu: În ziua moțiunii, începe greva!
De asemeni, Marius Petcu preşedintele CNSLR-Frăţia a anunţat de la tribuna Congresului PSD că în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, va fi declanşată greva generală. “Atunci când veţi dezbate şi vota moţiunea, noi vom fi în stradă, vom întrerupe lucrul. Noi, cei de afară, vom ridica pumnul ameninţător şi vom striga într-un singur glas: Demisia! Vrem ca Guvernul Boc să plece!”, a spus Petcu.
16 octombrie, 22:39. johndoe - Liderii de sindicat vor PSD-ul la putere pentru ca acesta nu-i obliga sa declare averile, iar ei sa poata face smecherii in continuare. - Vantu vrea PSD-ul la putere, ca sa scape asa cum a mai scapat - Fratii Negoita vor PSD-ul la putere, ca sa nu mai trebuiasca sa plateasca cele cateva milioane de eur, tva din vanzarea catorva blocuri de locuinte - PSD-ul vrea sa ajunga la putere sa-si "faca banu' si sa-si plateasca datoriile - Felix vrea ca PSD-ul sa ajunga la putere, el fiind o remorca a acestuia, ca sa intoarca sentinta de "turnator" la Securitate - Prostimea vrea PSD-ul la putere, pentru ca nu gandeste, sau nu are cu ce gandi. ( in aceasta categorie intra manelistii, kklarii, si toti cei ce nu vor sa munceasca, dar sa primeasca de la stat ceva )
Este clar cine doreste venirea la putere a PSD-ului !!!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/sindicalistii-vor-guvern-psd-909291.html Scuze decit cu imbecilii astia mai bine cu psdeul | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 17 Oct 2010, 20:10 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 19 Oct 2010, 01:23, editata de 1 ori | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 17 Oct 2010, 20:51 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 17 Oct 2010, 21:04 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 18 Oct 2010, 11:27 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 18 Oct 2010, 11:32 | |
| - ostrovna a scris:
o sa ajunga Crin chiulangiul sef, putoarea putorilor - ostrovna a scris:
- si sa vedem ce-o sa facem...in durerea noastra:((
daca iese vreuna din putorile astea, chiar ca eu -una- va las in durerea voastra ... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 18 Oct 2010, 13:26 | |
| - Cristina a scris:
- ostrovna a scris:
o sa ajunga Crin chiulangiul sef, putoarea putorilor
- ostrovna a scris:
- si sa vedem ce-o sa facem...in durerea noastra:((
daca iese vreuna din putorile astea, chiar ca eu -una- va las in durerea voastra ... Hai mai Cristina,base a pus mina pe tot,macar Crin si Ponta vor sa faca ceva:) Tie poate iti convine situatia,io astept motiunea sa vedem.... | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 18 Oct 2010, 17:11 | |
| - ostrovna a scris:
Hai mai Cristina,base a pus mina pe tot, Base a pus degetul pe rana, Getutzo! De-aia este injurat de fostii lingai ceusisti (actualii lingai pesedisto-penalisti), de fostii securisti (actuali moguli), de fostii aprozaristi (actuale tonomate) si de fostele/actualele tzatze din piata, activiste antibasescu ca deh, sunt in pericol a nu-si mai primi pomana de la stat ... - ostrovna a scris:
- macar Crin si Ponta vor sa faca ceva:)
ce? - ostrovna a scris:
- Tie poate iti convine situatia,
Mie nu-mi convine situatia, de 20 de ani de zile... Situatie care -se pare- ca altora le-a convenit de minune ! - ostrovna a scris:
- io astept motiunea sa vedem....
io astept ca chioru' sa-i lumineze pe orbi si sa se faca dreptate in tara asta plina de hoti si de milogi. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 18 Oct 2010, 17:26 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 18 Oct 2010, 17:44 | |
| .... si continuarea, cu prietenii liberali ai lui SOV... S.O. VÎNTU: Ţi-am dat telefon, că pe cine dracu să sun? RELU FENECHIU: Eu mi-am călcat peste orgolii şi la Iaşi am lucrat cu GIGI NICHITA ca 2 prieteni de 100 de ani. Şi mi-a ieşit. I-am ţinut pe ăştia încorsetaţi cu mass-media, cu camera de luat vederi şi cu aparete foto la fiecare şi cu microfoane la fiecare secţie specială, cu oameni în fiecare comună care numai asta făceau vegheau la furt. Am făcut toate, dar s-a făcut asta în 7-8 judeţe, cred. La nivel central n-a existat niciun fel de coordonare serioasă, şi ştii asta. Dimineaţă l-am sunat pe PONTA şi i-am zis, bă, dar nu începeţi şi voi să contestaţi prin secţii de votare, că nu se poate contesta numărătoarea generală dacă nu ai nişte elemente primare. Şi, na. A zis, nu ştiu, că nu s-a trezit candidatul...deci ei au lăsat-o moartă, gata. E clar. Nu ştiu, ţi-am zis, hai să băgăm picioarele în apă rece. [...] RELU FENECHIU: Oricum, e u îţi mulţumesc pentru tot. Şi ţinem aproape. http://www.evz.ro/detalii/stiri/vintu-catre-fenechiu-dupa-al-doilea-tur-al-alegerilor-voi-n-ati-putut-pazi-de-frauda-ca.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 18 Oct 2010, 19:09 | |
| Foarte tare. Nu stiam de ce nu pot sa dorm noaptea. Pentru ca a vorbit Fenechiu cu Vintu. Acum m-am linistit. Credeam ca Vintu e mana-n mana cu Geoana. Acum vad ca s-a dat cu liberalii. Poate de aia are probleme cu inima si a intrat in spital. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 18 Oct 2010, 20:31 | |
| |
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 18 Oct 2010, 20:37 | |
| - Cristina a scris:
- .... si continuarea, cu prietenii liberali ai lui SOV...
RELU FENECHIU: Eu mi-am călcat peste orgolii şi la Iaşi am lucrat cu GIGI NICHITA ca 2 prieteni de 100 de ani. Şi mi-a ieşit. I-am ţinut pe ăştia încorsetaţi cu mass-media, cu camera de luat vederi şi cu aparete foto la fiecare şi cu microfoane la fiecare secţie specială, cu oameni în fiecare comună care numai asta făceau vegheau la furt.
Pai foarte bine ca a vegheat acolo in sectiile de votare! Nu vad nimic rau in asta. Putea sa o spuna si public si cui voia el. |
| Subiect: Moţiunea de cenzură: România, aproape de Congo şi Tadjikistan în ce priveşte înfiinţarea unei firme Lun 18 Oct 2010, 21:17 | |
| Moţiunea de cenzură depusă la Parlament, luni, cuprinde zece motive pentru care "guvernarea Băsescu-Udrea-Boc-Anastase" trebuie să plece, printre aceste figurând şi faptul că timpul necesar procedurilor de înfiinţare a unei firme plasează România aproape de ţări precum Congo si Tadjikistan. Controalele la firme sunt făcute la comandă politică şi au scopul strângerii de bani pentru partid", se arată în textul moţiunii de cenzură. În textul moţiunii este acuzat şi faptul că, în timp ce societăţile cu capital majoritar de stat, care sunt şi "căpuşate'" de "clientela politică" a PDL, rămân principalii debitori către bugetele de stat, mediul privat este în continuare principalul plătitor nu doar al costurilor crizei economice, ci şi al menţinerii la putere a actualului Guvern, catalogat drept "incompetent şi ticălos". "România mai funcţionează doar pe datorie, ritmul în care se împrumută de la începutul anului fiind de 600 de euro/secundă - adică 52 milioane de euro pe zi", se precizează în moţiunea. http://www.mediafax.ro/politic/motiunea-de-cenzura-romania-aproape-de-congo-si-tadjikistan-in-ce-priveste-infiintarea-unei-firme-7491589/ |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 19 Oct 2010, 00:10 | |
| - nicuvar a scris:
- Credeam ca Vintu e mana-n mana cu Geoana. Acum vad ca s-a dat cu liberalii.
Vântu se orientează din ce parte bate vântu' si încearcă să se dea... cu vântu'. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 19 Oct 2010, 00:13 | |
| - ostrovna a scris:
- Crin si Ponta vor sa faca ceva:)
Ce? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
| |
| | | | TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |