LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu muzica_traditionala google mediu nicuvar padure comment-143 1 politica istorie internet drumetie 1918 humanitas 23 brasov Popasul Limba problema CPSF romana Fantasy reclame efremovivanantonovici curiozitati taieri
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 I_vote_rcap 
Emil Condor
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!

In jos 
+15
Iisus
zaraza26
delta
abbilbal
Ion
Franz Schneider
yzzy
dolion
Emil Condor
ostrovna
nicuvar
Cristina
Anahoret
cactus
aurora
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 11:00

După marşul ilegal al poliţiştilor, Băsescu nu mai vrea protecţia lor bravo

Preşedintele Traian Băsescu a dat dispoziţie ca efectivele Ministerului Administraţiei şi Internelor să nu mai participe la asigurarea protecţiei sale, începând de vineri, ora 17:00. Decizia a fost luată în contextul participarii unor angajaţi ai ministerului la marşul ilegal de protest.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/dupa-marsul-ilegal-al-politistilor-basescu-nu-mai-vrea-protectia-lor-907062.html

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 12:42

Serios, asta este o reactie infantila.
Nici eu nu sunt de acord cu strigatele politistilor la protestul ala.
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 14:23

De ce sa nu mai angajam niste mercenari, in loc de politisti si jandarmi. Doar ii platim tot din bugetul statului. Politistii si jandarmii sa urle cat vor ei. Pe il Presidente il vor apara mercenarii, platiti din banii nostri. Si trebuie sa fie vigilenti, pentru ca lumea a cam ajuns la limita suportabilitatii.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 16:45

Am auzit că la demonstratia ilegală ce a avut loc, au fost si câtiva politisti cu armele asupra lor - în situatia asta cei în cauză ar trebui arestati si expediati la răcoare.
Pentru ilegalitatea actiunii lor, totodată, sefii mai mari ar trebui să dea socoteală, prin destituirea lor din functiile ce le au. Asa ceva nu se poate permite, indiferent de cine este la putere! Ce, vrem să se ajungă ca în alte tări, unde fiecare îsi face dreptate singur?! scratch

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 16:54

Emil Condor a scris:
Am auzit că la demonstratia ilegală ce a avut loc, au fost si câtiva politisti cu armele asupra lor - în situatia asta cei în cauză ar trebui arestati si expediati la răcoare.
scratch
Dar asta se va si intampla...

"Aruncarea caschetelor de catre politisti si de ceilalti reprezentanti ai autoritatii statului, in cadrul protestului de vineri din fata Palatului Cotroceni, constituie infractiune, care se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la trei ani, potrivit Codului penal"
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 17:28

Dar totusi o coloana oficiala neinsotita de politie nu are prioritate Rolling Eyes scratch. Adica ceilalti participanti la trafic nu sunt obligati sa se dea la o parte...
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 19:10

Mihaela a scris:
E discutabil... Eu insa ii inteleg reactia, de fapt ca pe o condamnare publica -de la cel mai inalt nivel- a celor intimplate incepind cu ilegalitatile comise, subminarea autoritatii statului, si terminind cu manelizarea lozincilor sau profanarea insemnelor nationale prin aruncarea caschetelor de pamint.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 19:16

Mihaela a scris:
Dar totusi o coloana oficiala neinsotita de politie nu are prioritate Rolling Eyes scratch. Adica ceilalti participanti la trafic nu sunt obligati sa se dea la o parte...

Exista paza si protectia Spp-ului, in continuare, Mihaela .

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 19:19

Emil Condor a scris:
Pentru ilegalitatea actiunii lor, totodată, sefii mai mari ar trebui să dea socoteală, prin destituirea lor din functiile ce le au. Asa ceva nu se poate permite, indiferent de cine este la putere! Ce, vrem să se ajungă ca în alte tări, unde fiecare îsi face dreptate singur?! scratch

Pai de ce sa invatam noi ce este bine, Emil?! Rolling Eyes
Nu-i mai usor sa luam cele mai rele exemple din lume sau sa aruncam cu petarde amuzante gen "angajare de mercenari" Laughing so funny! ?!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 19:24

Cristina a scris:
Mihaela a scris:
E discutabil... Eu insa ii inteleg reactia, de fapt ca pe o condamnare publica -de la cel mai inalt nivel- a celor intimplate incepind cu ilegalitatile comise, subminarea autoritatii statului, si terminind cu manelizarea lozincilor sau profanarea insemnelor nationale prin aruncarea caschetelor de pamint.

Da asta nu trebuia sa se intimple da ca orice romin nervos si suparat nu dai cu cutitu-n chiatra sau cusma pe jos??

De abia astept sa vad ce face armata,sper sa fie mai decenti si sa-l scoata pe un afet de tun
Sad Sad Sad
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 19:29

Emil Condor a scris:

Corect,dar cu Roberta cum ramine Sad Sad Sad Sad

Eu cred ca Basescu vrea sa scape de Blaga care-i un ministru cu coloana rugă rugă

Sa o puna pe Udrea prim ministru ca tare-i drag de ea TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 876722 TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 876722 so funny!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 19:33

ostrovna a scris:
Cristina a scris:
Mihaela a scris:

Da asta nu trebuia sa se intimple da ca orice romin nervos si suparat nu dai cu cutitu-n chiatra sau cusma pe jos??

De abia astept sa vad ce face armata,sper sa fie mai decenti si sa-l scoata pe un afet de tun
Sad Sad Sad

Imi pare rau pentru tine ca gindesti in astfel de termeni periculosi, Geta ! nu se poate

Si-apoi, cum poti vorbi despre decenta (intr-o tara democratica, in care presedintele este ales democratic, atentie!!!), pentru ca apoi sa-ti doresti ca armata sa-si scoata comandantul si presedintele pe un afet de tun?!

Pai -pe "principiul" acesta- hai sa-mi scot si eu pistolul, si tu, si Iisus, si Dia, iar la prima intilnire si diferenta de opinii, sa ne impuscam intre noi, vrei?! affraid

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 19:49

Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
Mihaela a scris:

Sad Sad Sad

Imi pare rau pentru tine ca gindesti in astfel de termeni periculosi, Geta ! nu se poate

Si-apoi, cum poti vorbi despre decenta (intr-o tara democratica, in care presedintele este ales democratic, atentie!!!), pentru ca apoi sa-ti doresti ca armata sa-si scoata comandantul si presedintele pe un afet de tun?!

Pai -pe "principiul" acesta- hai sa-mi scot si eu pistolul, si tu, si Iisus, si Dia, iar la prima intilnire si diferenta de opinii, sa ne impuscam intre noi, vrei?! affraid

Cristina poate vrea sa vorbeasca cu armata,io tot mai cred ca au fost fraudate alegerile,bine nu ma mira nimic ca nici cu Geaona vai de noi:)
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 19:53

Cristina a scris:
Mihaela a scris:
E discutabil... Eu insa ii inteleg reactia, de fapt ca pe o condamnare publica -de la cel mai inalt nivel-
Eu nu inteleg reactia asta a presedintelui pe care o consider impulsiva. nu se poate Pai asa, luand exemplu, putem si noi cetatenii simpli sa renuntam la serviciile politistilor si sa ne facem singuri dreptate? scratch
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 20:05

Mihaela a scris:
Cristina a scris:
Mihaela a scris:
E discutabil... Eu insa ii inteleg reactia, de fapt ca pe o condamnare publica -de la cel mai inalt nivel-
Eu nu inteleg reactia asta a presedintelui pe care o consider impulsiva. nu se poate Pai asa, luand exemplu, putem si noi cetatenii simpli sa renuntam la serviciile politistilor si sa ne facem singuri dreptate? scratch

Cristina io n-am zis sa-l scoata cu picioarel-nainte,de asta a avut parte Tito comunist,el si cu partizanii lui au sapat in stinca si-a tinut Iugoslavia unita n-a facut-o nici mai grasa nici mai slaba.din cite stiu eu basescu e de dreapta nu-i ca Andropov sau Brejnev nu? rugă rugă rugă flower
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 20:09

Mihaela a scris:
Pai asa, luand exemplu, putem si noi cetatenii simpli sa renuntam la serviciile politistilor si sa ne facem singuri dreptate? scratch
Sa nu exageram: Base nu si-a facut singur dreptate, ci doar a renuntat la serviciile unei institutii care -prin comportament si mai ales limbaj- s-a negat singura.
Cit despre cetateni, sa fim seriosi, daca ai face azi un sondaj intrebindu-i cit de protejati se simt ei de politia romana, ai fi surprinsa de raspuns Wink ...
Iar eu, ca cetatean, daca mi-ar spune un politist "iesi afara, javra ordinara" as renunta sigur la serviciile lui, iar daca as avea cum, nu i-as mai plati nici salariul din impozitele mele, l-as da afara imediat!

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 21:58

Cristina a scris:
Mihaela a scris:

Exista paza si protectia Spp-ului, in continuare, Mihaela .
Da dar SPP-ul nu poate dirija circulatia in intersectii. smile Eu asta spuneam, ca participantii la trafic trebuie sa respecte regulile de circulatie. Inclusiv SPP-ul.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 22:24

Mihaela a scris:
Cristina a scris:
Mihaela a scris:
Nu Mihaela, ca Lider al tării, nu-ti lasi viata pe mâna unor astfel de oameni.
Eu sunt total de acord cu orice măsură o ia Presedintele în astfel de situatii, indiferent cine ar fi acel Presedinte.

Mă pun în locul lui si zic: eu trimiteam armata peste ei, în secunda în care începea demonstratia aceea ilegală.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 22:52

Emil Condor a scris:

Nu Mihaela, ca Lider al tării, nu-ti lasi viata pe mâna unor astfel de oameni.
Emil, Politia este o institutie a statului care asigura statut oficial unei coloane (in care pot fi presedintele + SPP-istii lui). Tu nu intelegi ca fara masinile politiei situate in fruntea coloanei, acea coloana NU ESTE OFICIALA? Adica este obligata sa respecte regulile de circulatie cum ar fi de exemplu indicatiile unui politist aflat in intersectie.
Emil Condor a scris:

Eu sunt total de acord cu orice măsură o ia Presedintele în astfel de situatii, indiferent cine ar fi acel Presedinte.
Eu pot sa-mi dau cu parerea si acuma consider ca presedintele se afla intr-un derapaj smile.
Emil Condor a scris:

Mă pun în locul lui si zic: eu trimiteam armata peste ei, în secunda în care începea demonstratia aceea ilegală.
Ei, asta ar vrea si Basescu dar nu avem dictatura militara ci democratie in care oamenii au voie sa se exprime...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 23:04

Mihaela a scris:
Emil, Politia este o institutie a statului care asigura statut oficial unei coloane (in care pot fi presedintele + SPP-istii lui). Tu nu intelegi ca fara masinile politiei situate in fruntea coloanei, acea coloana NU ESTE OFICIALA? Adica este obligata sa respecte regulile de circulatie cum ar fi de exemplu indicatiile unui politist aflat in intersectie.
Înteleg si... tocmai de aceea as face o sectie specială a politiei rutiere ce să se ocupe doar de astfel de situatii, condusul de coloane oficiale. Acolo nu pot fi decât oameni de încredere Guvernului tării.

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 23:05

Emil Condor a scris:

Şi atunci de ce-l acuzi pe Iliescu de luarea unor măsuri antidemocratice? Nici mitingul din Piaţa Universităţii nu a fost autorizat.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 23:11

Aoleu! Nu mai spune de ăla!
Ăla trebuie acuzat si pentru aerul ce-l respiră.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 23:15

Emil Condor a scris:

Înteleg si... tocmai de aceea as face o sectie specială a politiei rutiere ce să se ocupe doar de astfel de situatii, condusul de coloane oficiale. Acolo nu pot fi decât oameni de încredere Guvernului tării.
Pai este o sectie speciala in cadrul Politiei Rutiere care se ocupa cu insotirea coloanelor oficiale si este formata din circa 30 de oameni.
Iar presedintele declara acum ca renunta la serviciile MAI Evil or Very Mad nu se poate. Pentru un slogan. Nu-l stiam atat de sensibil, pffff..
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 23:19

Delicată situatie, atât pentru Presedinte cât si pentru tară.

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 26 Sept 2010, 23:37, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 EmptyDum 26 Sept 2010, 23:29

Emil Condor a scris:
Delicată situatie, atât pentru Presedinte cât si pentru tară.
Situatia este delicata in primul rand pentru tara si pentru oamenii obisnuiti. Pe presedinte nu l-as plange chiar atat de mult mai ales acum cand singur face gafe de proportii. Trebuia sa ia masuri impotriva celor care nu au respectat legea, sa demita ministri, secretari de stat, etc. Dar el s-a comportat acum intr-un mod isteric, aruncand cu noroi intr-o institutie a statului. El, presedintele statului.
Ei lasa ca se descurca el smile thumb_yello
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 12 Empty

Sus In jos

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!
Sus 
Pagina 12 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Va mai exista Romania ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: