__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
+15Iisus zaraza26 delta abbilbal Ion Franz Schneider yzzy dolion Emil Condor ostrovna nicuvar Cristina Anahoret cactus aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 11:00 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 12:42 | |
| Serios, asta este o reactie infantila. Nici eu nu sunt de acord cu strigatele politistilor la protestul ala. |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 14:23 | |
| De ce sa nu mai angajam niste mercenari, in loc de politisti si jandarmi. Doar ii platim tot din bugetul statului. Politistii si jandarmii sa urle cat vor ei. Pe il Presidente il vor apara mercenarii, platiti din banii nostri. Si trebuie sa fie vigilenti, pentru ca lumea a cam ajuns la limita suportabilitatii. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 16:45 | |
| Am auzit că la demonstratia ilegală ce a avut loc, au fost si câtiva politisti cu armele asupra lor - în situatia asta cei în cauză ar trebui arestati si expediati la răcoare. Pentru ilegalitatea actiunii lor, totodată, sefii mai mari ar trebui să dea socoteală, prin destituirea lor din functiile ce le au. Asa ceva nu se poate permite, indiferent de cine este la putere! Ce, vrem să se ajungă ca în alte tări, unde fiecare îsi face dreptate singur?! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 17:28 | |
| Dar totusi o coloana oficiala neinsotita de politie nu are prioritate . Adica ceilalti participanti la trafic nu sunt obligati sa se dea la o parte... |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 19:10 | |
| - Mihaela a scris:
- Serios, asta este o reactie infantila.
E discutabil... Eu insa ii inteleg reactia, de fapt ca pe o condamnare publica -de la cel mai inalt nivel- a celor intimplate incepind cu ilegalitatile comise, subminarea autoritatii statului, si terminind cu manelizarea lozincilor sau profanarea insemnelor nationale prin aruncarea caschetelor de pamint. _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 19:16 | |
| - Mihaela a scris:
- Dar totusi o coloana oficiala neinsotita de politie nu are prioritate . Adica ceilalti participanti la trafic nu sunt obligati sa se dea la o parte...
Exista paza si protectia Spp-ului, in continuare, Mihaela . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 19:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- Am auzit că la demonstratia ilegală ce a avut loc, au fost si câtiva politisti cu armele asupra lor - în situatia asta cei în cauză ar trebui arestati si expediati la răcoare.
Pentru ilegalitatea actiunii lor, totodată, sefii mai mari ar trebui să dea socoteală, prin destituirea lor din functiile ce le au. Asa ceva nu se poate permite, indiferent de cine este la putere! Ce, vrem să se ajungă ca în alte tări, unde fiecare îsi face dreptate singur?! Pai de ce sa invatam noi ce este bine, Emil?! Nu-i mai usor sa luam cele mai rele exemple din lume sau sa aruncam cu petarde amuzante gen "angajare de mercenari" ?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 19:29 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 19:33 | |
| - ostrovna a scris:
- Cristina a scris:
- Mihaela a scris:
E discutabil... Eu insa ii inteleg reactia, de fapt ca pe o condamnare publica -de la cel mai inalt nivel- a celor intimplate incepind cu ilegalitatile comise, subminarea autoritatii statului, si terminind cu manelizarea lozincilor sau profanarea insemnelor nationale prin aruncarea caschetelor de pamint. Da asta nu trebuia sa se intimple da ca orice romin nervos si suparat nu dai cu cutitu-n chiatra sau cusma pe jos??
De abia astept sa vad ce face armata,sper sa fie mai decenti si sa-l scoata pe un afet de tun Imi pare rau pentru tine ca gindesti in astfel de termeni periculosi, Geta ! Si-apoi, cum poti vorbi despre decenta (intr-o tara democratica, in care presedintele este ales democratic, atentie!!!), pentru ca apoi sa-ti doresti ca armata sa-si scoata comandantul si presedintele pe un afet de tun?! Pai -pe "principiul" acesta- hai sa-mi scot si eu pistolul, si tu, si Iisus, si Dia, iar la prima intilnire si diferenta de opinii, sa ne impuscam intre noi, vrei?! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 19:49 | |
| - Cristina a scris:
- ostrovna a scris:
- Cristina a scris:
- Mihaela a scris:
E discutabil... Eu insa ii inteleg reactia, de fapt ca pe o condamnare publica -de la cel mai inalt nivel- a celor intimplate incepind cu ilegalitatile comise, subminarea autoritatii statului, si terminind cu manelizarea lozincilor sau profanarea insemnelor nationale prin aruncarea caschetelor de pamint. Da asta nu trebuia sa se intimple da ca orice romin nervos si suparat nu dai cu cutitu-n chiatra sau cusma pe jos??
De abia astept sa vad ce face armata,sper sa fie mai decenti si sa-l scoata pe un afet de tun Imi pare rau pentru tine ca gindesti in astfel de termeni periculosi, Geta !
Si-apoi, cum poti vorbi despre decenta (intr-o tara democratica, in care presedintele este ales democratic, atentie!!!), pentru ca apoi sa-ti doresti ca armata sa-si scoata comandantul si presedintele pe un afet de tun?!
Pai -pe "principiul" acesta- hai sa-mi scot si eu pistolul, si tu, si Iisus, si Dia, iar la prima intilnire si diferenta de opinii, sa ne impuscam intre noi, vrei?! Cristina poate vrea sa vorbeasca cu armata,io tot mai cred ca au fost fraudate alegerile,bine nu ma mira nimic ca nici cu Geaona vai de noi:) | |
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 19:53 | |
| - Cristina a scris:
- Mihaela a scris:
E discutabil... Eu insa ii inteleg reactia, de fapt ca pe o condamnare publica -de la cel mai inalt nivel- Eu nu inteleg reactia asta a presedintelui pe care o consider impulsiva. Pai asa, luand exemplu, putem si noi cetatenii simpli sa renuntam la serviciile politistilor si sa ne facem singuri dreptate? |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 20:05 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 20:09 | |
| - Mihaela a scris:
- Pai asa, luand exemplu, putem si noi cetatenii simpli sa renuntam la serviciile politistilor si sa ne facem singuri dreptate?
Sa nu exageram: Base nu si-a facut singur dreptate, ci doar a renuntat la serviciile unei institutii care -prin comportament si mai ales limbaj- s-a negat singura. Cit despre cetateni, sa fim seriosi, daca ai face azi un sondaj intrebindu-i cit de protejati se simt ei de politia romana, ai fi surprinsa de raspuns ... Iar eu, ca cetatean, daca mi-ar spune un politist "iesi afara, javra ordinara" as renunta sigur la serviciile lui, iar daca as avea cum, nu i-as mai plati nici salariul din impozitele mele, l-as da afara imediat! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 22:24 | |
| - Mihaela a scris:
- Cristina a scris:
- Mihaela a scris:
E discutabil... Eu insa ii inteleg reactia, de fapt ca pe o condamnare publica -de la cel mai inalt nivel- Eu nu inteleg reactia asta a presedintelui pe care o consider impulsiva. Pai asa, luand exemplu, putem si noi cetatenii simpli sa renuntam la serviciile politistilor si sa ne facem singuri dreptate?
Nu Mihaela, ca Lider al tării, nu-ti lasi viata pe mâna unor astfel de oameni. Eu sunt total de acord cu orice măsură o ia Presedintele în astfel de situatii, indiferent cine ar fi acel Presedinte. Mă pun în locul lui si zic: eu trimiteam armata peste ei, în secunda în care începea demonstratia aceea ilegală. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 22:52 | |
| - Emil Condor a scris:
Nu Mihaela, ca Lider al tării, nu-ti lasi viata pe mâna unor astfel de oameni.
Emil, Politia este o institutie a statului care asigura statut oficial unei coloane (in care pot fi presedintele + SPP-istii lui). Tu nu intelegi ca fara masinile politiei situate in fruntea coloanei, acea coloana NU ESTE OFICIALA? Adica este obligata sa respecte regulile de circulatie cum ar fi de exemplu indicatiile unui politist aflat in intersectie. - Emil Condor a scris:
Eu sunt total de acord cu orice măsură o ia Presedintele în astfel de situatii, indiferent cine ar fi acel Presedinte.
Eu pot sa-mi dau cu parerea si acuma consider ca presedintele se afla intr-un derapaj . - Emil Condor a scris:
Mă pun în locul lui si zic: eu trimiteam armata peste ei, în secunda în care începea demonstratia aceea ilegală. Ei, asta ar vrea si Basescu dar nu avem dictatura militara ci democratie in care oamenii au voie sa se exprime... |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 23:04 | |
| - Mihaela a scris:
- Emil, Politia este o institutie a statului care asigura statut oficial unei coloane (in care pot fi presedintele + SPP-istii lui). Tu nu intelegi ca fara masinile politiei situate in fruntea coloanei, acea coloana NU ESTE OFICIALA? Adica este obligata sa respecte regulile de circulatie cum ar fi de exemplu indicatiile unui politist aflat in intersectie.
Înteleg si... tocmai de aceea as face o sectie specială a politiei rutiere ce să se ocupe doar de astfel de situatii, condusul de coloane oficiale. Acolo nu pot fi decât oameni de încredere Guvernului tării. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 23:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mă pun în locul lui si zic: eu trimiteam armata peste ei, în secunda în care începea demonstratia aceea ilegală.
Şi atunci de ce-l acuzi pe Iliescu de luarea unor măsuri antidemocratice? Nici mitingul din Piaţa Universităţii nu a fost autorizat. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 23:11 | |
| Aoleu! Nu mai spune de ăla! Ăla trebuie acuzat si pentru aerul ce-l respiră. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 23:15 | |
| - Emil Condor a scris:
Înteleg si... tocmai de aceea as face o sectie specială a politiei rutiere ce să se ocupe doar de astfel de situatii, condusul de coloane oficiale. Acolo nu pot fi decât oameni de încredere Guvernului tării.
Pai este o sectie speciala in cadrul Politiei Rutiere care se ocupa cu insotirea coloanelor oficiale si este formata din circa 30 de oameni. Iar presedintele declara acum ca renunta la serviciile MAI . Pentru un slogan. Nu-l stiam atat de sensibil, pffff.. |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 23:19 | |
| Delicată situatie, atât pentru Presedinte cât si pentru tară.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 26 Sept 2010, 23:37, editata de 1 ori | |
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Dum 26 Sept 2010, 23:29 | |
| - Emil Condor a scris:
- Delicată situatie, atât pentru Presedinte cât si pentru tară.
Situatia este delicata in primul rand pentru tara si pentru oamenii obisnuiti. Pe presedinte nu l-as plange chiar atat de mult mai ales acum cand singur face gafe de proportii. Trebuia sa ia masuri impotriva celor care nu au respectat legea, sa demita ministri, secretari de stat, etc. Dar el s-a comportat acum intr-un mod isteric, aruncand cu noroi intr-o institutie a statului. El, presedintele statului. Ei lasa ca se descurca el |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
| |
| | | | TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |