__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
+15Iisus zaraza26 delta abbilbal Ion Franz Schneider yzzy dolion Emil Condor ostrovna nicuvar Cristina Anahoret cactus aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 11 Aug 2010, 16:23 | |
| Liderii de sindicat si membrii CES, obligati sa-si publice declaratiile de avere Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis, ieri, la dezbaterile asupra Legii ANI, sa instituie obligativitatea de a-si depune si publica declaratiile de avere pentru liderii de sindicat si membrii CES, asemenea parlamentarilor, primarilor si celorlalte categorii supuse acestei prevederi, conform Mediafax. Totodata, Comisia juridica a Camerei a stabilit reintroducerea in Legea ANI a termenului de 3 ani in care Agentia poate face verificari, precum si reintroducerea prevederii referitoare la o singura declaratie de avere, asa cum a solicitat, in punctul sau de vedere, sustinut in fata Comisiei, premierul Emil Boc. "Am decis reintroducerea termenului de 3 ani in care ANI poate sa faca verificari. Vor fi reintroduse si comisiile de control al averilor, cele de pe langa Curtea de Apel. Comisia juridica are termen pana vineri pentru a pune in acord Legea ANI cu decizia CCR si a stabili forma care va fi supusa dezbaterii plenului, in sesiunea extraordinara de saptamana viitoare. Premierul Emil Boc, prezent la Comisie, in debutul sedintei, a sustinut revenirea la forma Legii ANI adoptata initial de Camera Deputatilor si reintroducerea in proiectul de lege a prevederilor amendate sau eliminate de catre Senat. http://stiri.rol.ro/liderii-de-sindicat-si-membrii-ces-obligati-sa-si-publice-declaratiile-de-avere-640668.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 16 Aug 2010, 09:50 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 19 Aug 2010, 09:00 | |
| Romanian tragedy-show Tragediile naţionale din România nu pot fi trăite cum se cuvine decât dacă fac audienţă. Nu doar televiziunile sau ziarele, ci şi politicienii şi analiştii de toate felurile simt nevoia să câştige ceva, să obţină un profit cât de mic de pe urma unei catastrofe. În momentul în care acest profit dispare, subiectul este uitat de parcă n-ar fi existat niciodată. Incendiul de luni seară de la Maternitatea Giuleşti a reuşit să scoată din amorţeală, în primul rând, televiziunile. Astfel, interminabilele dezbateri despre nimic, cu care ne-au tratat toată vara, au fost înlocuite cu discuţiile despre problemele sistemului sanitar românesc. Aceleaşi personaje care cu o zi înainte îşi dădeau aiurea cu părerea pe subiecte politice acum şi-au descoperit cunoştinţele despre lumea medicală. Au fost lansate campanii care, vezi Doamne, ar urma să prevină în viitor alte accidente care pun în pericol viaţa pacienţilor. Spre exemplu, un post de televiziune le-a cerut autorităţilor verificarea utilităţilor de curent, gaze şi apă din unităţile medicale din România şi chiar dotarea spitalelor cu detectoare de fum. Concurenţa nu s-a lăsat călcată în picioare şi a ridicat miza solicitând Guvernului decretarea doliului naţional în memoria micuţilor care au murit în incendiul de la Giuleşti. Nici politicienii nu au lăsat să le scape prilejul. Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila - de care multă lume şi uitase că există -, a ieşit la televizor ca să laude intervenţia promptă a autorităţilor ce „au arătat că pot face faţă unei situaţii de criză" (în condiţiile în care patru copii au murit şi alţi şapte sunt în stare gravă, decenţa spune că ar trebui să te abţii, cel puţin până trece scandalul, de la astfel de aprecieri). La rândul său, premierul Emil Boc a declarat că părinţii copiilor care au murit în incendiu vor primi ajutoare de urgenţă. Ieri, cât subiectul nu se răcise încă, Primăria Capitalei a anunţat că toate spitalele pe care le administrează vor fi dotate de acum înainte cu detectoare de fum. Cui foloseşte tot acest spectacol care s-a creat în jurul tragediei de la Giuleşti? Pentru politicieni nu este decât un exerciţiu de imagine, făcut după principiul „trebuie să am şi eu o reacţie, ca să mă vadă lumea". Pentru televiziunile de ştiri este un bun prilej de a-şi mai ridica audienţele, coborâte de dezbaterile idioate cu care şi-au umplut grilele de program. Nouă, celorlalţi, însă nu ne foloseşte la nimic. În două-trei zile toată lumea va uita de moartea acestor micuţi, iar spitalele din România vor rămâne la fel de prost dotate, subfinanţate şi cu un mare deficit de personal calificat. Oricât de mult ne străduim cu acest prilej să arătăm bubele sistemului medical, în toată urâţenia lor, lucrurile nu se vor schimba în bine. Asta, pentru că în România nimeni nu se înhamă la o treabă serioasă, toată lumea este preocupată doar de imagine. Nimeni nu vrea să îmbunătăţească sistemul, toată lumea vrea să facă profit de pe urma mizeriei acestuia. Anchetatorii care cercetează cauzele incendiului de la Giuleşti au descoperit că un cablu de alimentare de la aerul condiţionat avea o înnăditură neizolată şi că din această cauză s-ar fi produs scurtcircuitul care a declanşat incendiul. Culmea este că această improvizaţie a fost făcută în secţia de Terapie Intensivă, proaspăt renovată şi modernizată. Avem de-a face din nou cu inconfundabila treabă românească de mântuială. Probabil că meşterii care au legat firele şi le-au lăsat aşa îngroaşă acum, cu multă pricepere, entuziasm şi bere, rândul telespectatorilor care ridică audienţa la Romanian tragedy-show. http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/romanian-tragedy-show-196900.html _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 19 Aug 2010, 15:31 | |
| - Cristina a scris:
- Romanian tragedy-show
Uneori, cand avem timp, ne strangem, eu si sotul, in fatza tembelizorului sa vedem stirile, fie la 17.00, la 18.00 sau 19.00. Eu, la bucatarie, am radioul mereu deschis si mi-ar fi de ajuns stirile de acolo, dar daca stau cu sotul... se schimba treaba! De la o vreme am inceput sa fac alergie cand, dupa ce intorc stirea pe toate partile, te anunta ca urmeaza amanuntele!!! La ce, doamne! atatea amanunte? cati ani, cate luni si cate zile avea fata violata etc. As schimba bucuroasa programul de la tv, dar din cand in cand daca ma uit, n-oi muri din asta! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 20 Aug 2010, 04:10 | |
| - zaraza26 a scris:
- As schimba bucuroasa programul de la tv, dar din cand in cand daca ma uit, n-oi muri din asta!
Eu nu mai urmăresc programele la televiziune din 31 Dec. 2005. Singurele exceptii au fost câteva meciuri de fotbal ale Nationalei României. Personal nu mai găsesc la Tv nimic ce să mă intereseze. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 20 Aug 2010, 18:18 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 20 Aug 2010, 18:25 | |
| - Cristina a scris:
- Urmaresc mai mult tvr1. Emisiunea "Restaurare" (Restoration) chiar merita vazuta
http://www2.tvr.ro/restaurare/index.php?pag=1&more=opinii Fain! Sotul are telecomanda. Eu sunt cu internetul. Cand imi pica telecomanda in mana, caut filme SF. Abia pe urma butonez la restul. Dar nu prea am ocazia. Prefer filmele. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 20 Aug 2010, 18:32 | |
| - zaraza26 a scris:
Sotul are telecomanda. da, dar eu am bateriile ... ps: glumesc, desigur . Avind aceleasi gusturi, nu avem motiv sa ne "batem" pe telecomanda . | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 20 Aug 2010, 18:41 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Lun 30 Aug 2010, 07:31 | |
| Omul care a renunţat la bani: "Sute de români vor să ştie cum e" Mark Boyle, un economist care a decis să trăiască fără să se mai folosească de bani, spune, într-un interviu acordat EVZ, că în ultimele zile românii au început să-i îmbrăţişeze ideile. Tânărul irlandez Mark Boyle (31 de ani), absolvent de studii economice, a renunţat încă din 2008 să mai folosească bani. Presa britanică l-a privit drept un erou ciudat şi a relatat cum trăieşte "natural" lângă o fermă ecologică din Bristol, într- o rulotă, cum mănâncă ce cultivă, cum găteşte la foc, afară, cum împarte tot cu cei care vor să ajute. Singurele "luxuri" tehnologice de care abuzează ar fi un laptop de pe care "alimentează" un blog al comunităţii "freeconomy" - concept lansat şi numit de Mark "model economic" care a strâns peste 20.000 de utilizatori, bazat pe ideea de a trăi cu cât mai puţin şi de a împărţi cu cei din jurul tău de la cunoştinţe tehnice, obiecte, la locuinţe etc. - şi un telefon mobil pe care poate doar primi apeluri. Atât laptopul, cât şi telefonul sunt încărcate cu energie de la un panou solar. Inspirat de Gandhi să trăiască cu cât mai puţin Mark susţine că munceşte ca voluntar pe la ferma vecină pentru fructe şi legume, că se tratează de orice suferă cu plante şi că propovăduieşte, pe unde e întrebat, viaţa fără bani. Acum câteva zile a lansat şi o carte, "The Moneyless Man" ("Omul fără bani"), pe care, în ciuda filosofiei sale, o vinde. "Banii merg însă în scopuri caritabile", explică irlandezul. Într-un interviu acordat EVZ, Mark povesteşte cum l-a determinat "lipsa de respect" faţă de mediu a oamenilor să arunce banii pe fereastră. Şi cum, deşi iniţial se dorea a fi un experiment de doar un an, i-a plăcut viaţa asta atât de mult încât a decis să nu se mai atingă de "ochiul dracului" niciodată. Tânărul recunoaşte că nu a fost primul şi nici singurul care a renunţat la bani. Spune că Gandhi l-a inspirat şi că e conştient că sunt pe lume oameni care, de nevoie, duc aceeaşi viaţă, cu mai puţin entuziasm însă. http://www.evz.ro/detalii/stiri/omul-care-a-renuntat-la-bani-sute-de-romani-vor-sa-stie-cum-e-904325.htmlps: este interesat de citit, tot articolul ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 31 Aug 2010, 03:31 | |
| - Cristina a scris:
- Omul care a renunţat la bani: ...
ps: este interesat de citit, tot articolul ! Este... Este foarte interesant! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 31 Aug 2010, 08:00 | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 01 Sept 2010, 14:48 | |
| | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 03 Sept 2010, 04:51 | |
| Ai avut dreptate, Cristina, comentariile mi-au ocupat placut timpul aseara! Si iarasi am tras aceeasi concluzie: cata dreptate au toti, fiecare in felul lui. Dar spre deosebire de alte comentarii citite pe bloguri, acestea au fost cu mult bun simt. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 03 Sept 2010, 08:14 | |
| Ma bucur ca ti-au placut, dragul meu . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 04 Sept 2010, 07:55 | |
| am primit pe e-mail Marile sindicate romanesti negociaza contaminarea genetica a agriculturii From: InfOMG Date: 2010/9/1 Subject: Marile sindicate negociaza contaminarea genetica agriculturii / Large Romanian unions negotiate GM contamination of agriculture To: presslist@ngo.ro
(English version below) Stimati membri ai presei, Dragi colegi,
In atasamentul acestui mesaj veti gasi comunicatul de presa intitulat: "Marile sindicate negociaza contaminarea genetica a agriculturii romanesti / Fara organisme modificate genetic in campurile noastre!". Semnatarii acestui comunicat isi exprima ingrijorarea profunda fata de una dintre revendicarile sindicatelor FNPAR si AGROSTAR prin care acestea promoveaza organismele modificate genetic in agricultura romaneasca. FNPAR si AGROSTAR au facut recent apel public la mobilizarea agricultorilor romani pentru a participa la demonstratii ce vor avea loc la Bucuresti in data de 2 septembrie.In documentul oficial care sta la baza revendicarilor celor doua sindicate este enuntat la punctul 7: "Introducerea in cultura a organismelor modificate genetic si in special a soiei si porumbului modificate genetic". Ca urmare a sesizarilor, Asociatia BIO-Romania care initial semnase documentul in forma propusa de FNPAR si AGROSTAR, s-a disociat in mod public de pozitia pro-organisme modificate genetic a celor doua sindicate. Consideram ca rectificarea de pozitie a BIO-Romania este un semnal pozitiv pentru micii agricultori.
Semneaza acest comunicat: a) Asociatia Eco Ruralis - in sprijinul taranilor, b) Asociatia Fermierul COZIA, c) Centrul de Informare asupra Organismelor Modificate Genetic - InfOMG, d) Asociatia Hosman Durabil, e) Asociatia Slow Food Turda, f) Cooperativa gospodarilor ecologici BIOCOOP, g) Asociatia pentru comert echitabil Efectul Fluture, h) Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu CIDRM, i) Clubul Ecologic Transilvania.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Willy Schuster - vicepresedinte Asociatia Eco Ruralis - in sprijinul taranilor 0752 108 184 / ecoruralis@gmail.com / www.ecoruralis.ro
Gib Gabriel - presedinte Asociatia Fermierul COZIA 0755 308 175 / gib.gabriel@yahoo.com
Ramona Duminicioiu - presedinte Centrul de Informare asupra Organismelor Modificate Genetic - InfOMG 0746 337 022 / 0264 599 204 / contact@infomg.ro / www.infomg.ro =========================
Dear members of the press, Dear colleagues,
In the attachment of this message you will find the press release entitled: "Large Romanian unions negotiate GM contamination of agriculture / No Genetically Modified Organisms in our fields".
The signers of this document wish to express worry about the fact that the large Romanian farming unions FNPAR and AGROSTAR have revealed that they are promoting genetically modified organisms (GMOs) in Romanian agriculture. FNPAR and AGROSTAR recently made a public call mobilizing Romanian farmers to participate in demonstrations which will take place in Bucharest on the second of September. In the official document which states the list of demands of the two unions the seventh demand made is „The introduction of cultivation of genetically modified plants, especially genetically modified corn and soy.” Another supporter of the request, the Bio Romania Association, which initally signed the request proposed by FNPAR and AGROSTAR, has now disassocated itself publicly from the pro-GMO position of these unions, because of what it represents in a legal and moral sense for organic agriculture in Romania. We feel that this change of position is a positive signal for small farmers.
This press release is signed by the following Romanian structures: a) Eco Ruralis Association - in support of Romanian peasants, b) COZIA Farmers Association, c) Genetically Modified Organisms Information Centre - InfOMG, d) Sustainable Hosman Association, e) Slow Food Turda Association, f) Organic farmers Cooperative BIOCOOP, g) Fair Trade Association Efectul Fluture, h)The Independent Centre for the Development of Environmental Resources CIDRM, i) The Ecological Club Transylvania.
For more informations, please contact us:
Willy Schuster – vice-president of Eco Ruralis Association - in support of Romanian peasants +40 752 108 184 / ecoruralis@gmail.com / www.ecoruralis.ro
Gib Gabriel – president of COZIA Farmers Association +40 755 308 175 / gib.gabriel@yahoo.com
Ramona Duminicioiu – president of Genetically Modified Organisms Information Centre - InfOMG +40 746 337 022 / 0264 599 204 / contact@infomg.ro / www.infomg.ro
Comunicat presa comun 1 sept 2010
Press Release Common 1 sept 2010
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 14 Sept 2010, 06:52 | |
| Cătălin Harnagea, fost şef SIE: “Sorin Ovidiu Vîntu căuta oameni în zona interlopă pentru a-i folosi în asasinate" Sorin Ovidiu Vîntu avea o listă cu persoane care trebuiau eliminate. În exclusivitate, Evenimentul Zilei a obţinut un interviu cu Cătălin Harnagea, una dintre persoanele vizate. "În 2000, am primit un raport care spunea că Sorin Ovidiu Vîntu căuta oameni în zona interlopă pentru a-i folosi în asasinate. Raportul mi-a fost înaintat fiindcă, după spusele acelui ofiţer eram o posibilă ţintă", a declarat Harnagea pentru EVZ. Întregul document, inclusiv concluzia cercetării până la data când am părăsit Serviciul, au fost predate unităţii de profil. Dar cum s-a ajuns la această poveste, care pare de roman poliţst? În 2001, după ce m-am retras din SIE, am primit o casetă audio în care era redată o convorbire între doi indivizi care plănuiau cum să ducă la bun sfârşit un atentat împotriva mea. Am luat legătura cu Inspectoratul General de Poliţie, prin Direcţia Judiciară, care a pornit o anchetă pe baza acelei probe. După care, s-a sesizat şi Procuratura. Ştiind de documentul din 2000 cu privire la aceeaţi speţă, le-am spus anchetatorilor să ceară SIE acel înscris, pe care îl lăsasem la unitatea de protecţie. Dar, surpriză, cei de la Direcţia Judiciară a IGP mi-au zis că SIE declara că nu este în posesia niciunui asemenea document. L-am sunat pe directorul de atunci al Serviciului, Gheorghe Fulga, i-am explicat despre ce este vorba şi i-am propus să ne vedem în prezenţa fostului şef al unităţii de protecţie şi al noului şef, pentru a afla ce s-a întâmplat cu un act cu caracter secret care, practic, dispăruse din SIE. Întâlnirea a avut loc între noi patru, fostul şef al Direcţiei dând amănunte exacte unde lăsase documentul, care purta şi semnătura mea, ceilalţi doi, Gheorghe Fulga şi noul şef al protecţiei, dând din umeri şi spunând că ei nu-l mai gasesc. Adică dispăruse un document din arhiva SIE, un document care vorbea despre intenţia lui Sorin Ovidiu Vîntu de a angaja interlopi pentru a-l lovi chiar pe directorul Serviciului? Da, dar lucrurile nu s-au oprit aici, fiindcă după ce IGP a cerut SRI să analizeze şi să identifice suspecţii de pe caseta audio, răspunsul acestora a întârziat luni de zile, timp în care ancheta practic s-a oprit. Nici după ce dosarul a ajuns la Procuratură identificarea tot nu fusese trimisă de la SRI. Iar, pe vremea aceea, SRI-ul era condus de Radu Timofte, prieten cu Vîntu, iar consilierul personal al directorului SRI ajunsese Victor Veliscu, pe care îl găsiţi în toate dosarele Gelsor, FNI, FNA.Daca mă întrebaţi acum ce s-a întâmplat cu acel dosar, răspunsul este: nu ştiu. Nici după 10 ani, de când am făcut prima sesizare la IGP, nu am primit vreun raspuns. De la nimeni, nici de la Poliţie şi nici de la Parchet. Şi în mod legal, autorităţile statului sunt obligate să dea un răspuns favorabil sau nu unui cetăţean care face o sesizare bazată pe probe. http://www.evz.ro/detalii/stiri/catalin-harnagea-fost-sef-sie-sorin-ovidiu-vintu-a-vrut-sa-ma-ucida-905767.html | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mar 14 Sept 2010, 15:04 | |
| Care e adevarul despre Vantu? Are vreo vina? Eu nu urmaresc detaliile, ma incurc in atatea itze... | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 15 Sept 2010, 04:36 | |
| Începe pământul să se clatine sub tălpile unora? E timpul... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 15 Sept 2010, 13:00 | |
| - zaraza26 a scris:
- Care e adevarul despre Vantu? Are vreo vina? Eu nu urmaresc detaliile, ma incurc in atatea itze...
Inca nu s-a judecat fondul. Acum se discuta doar masura arestarii preventive. Mai e mult pana se va sti ceva. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Mier 15 Sept 2010, 14:53 | |
| - nicuvar a scris:
- zaraza26 a scris:
- Care e adevarul despre Vantu? Are vreo vina? Eu nu urmaresc detaliile, ma incurc in atatea itze...
Inca nu s-a judecat fondul. Acum se discuta doar masura arestarii preventive. Mai e mult pana se va sti ceva. Nu asta voiam sa stiu. Cristina stie niste amanunte care ar scuti justitia sa cerceteze ce spune legea... Ei, poate nu chiar asa! Dar justitia nu stabileste adevarul, ci aplica legea... | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 16 Sept 2010, 08:09 | |
| - zaraza26 a scris:
- Cristina stie niste amanunte care ar scuti justitia sa cerceteze ce spune legea...
Sa-ti raspund?! Sa nu-ti raspund?! Sa-ti raspund pe masura?! Sa-ti spun ca Cristina doar a postat o stire a unui ziar si ca asta o poti face si tu, fara sa-ti spuna Cristina care "stie"?! Neah, nu merita... mai bine nu . ps: mi-a fost clar de la-nceput ca intrebarea ta ascundea -de fapt- altceva decit dorinta ta sincera de a afla mai multe on-topic . De aceea nici nu m-am obosit sa-ti raspund la intrebarea ta atit de "inocenta", draga mea ... | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Joi 16 Sept 2010, 15:55 | |
| | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Vin 17 Sept 2010, 03:17 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
| |
| | | | TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |