__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
+15Iisus zaraza26 delta abbilbal Ion Franz Schneider yzzy dolion Emil Condor ostrovna nicuvar Cristina Anahoret cactus aurora 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 21:43 | |
| - ostrovna a scris:
- abbilbal a scris:
- Nicule, ţii cu tot dinadinsul să citeşti ceea ce nu-ţi place?
Srisoare deschisa:
Draga Nicu, nu te supara ca eu sunt de partea ta iar din vestul tarii drag o sa fie iarasi bine pe Doina o salut cu drag nici eu nu intelege de ce trage curentul din sud. Mai bine ne-ar lua ungurii ,sau chiar bulgarii ca-s mai destepti decit stii tu cine.
Cu drag semnez.
Va puuuuuuup. Geta, când o să fii băgată în corzi o să fugi la sârbi ? | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 21:43 | |
| - abbilbal a scris:
- nicuvar a scris:
- abbilbal a scris:
Te rog sa ma scuzi ca iti spun, dar eu citesc tot ce se scrie pe forum. Daca imi place sau nu, este problema mea. Dar nu raspund la fiecare postare, doar ca sa ma aflu in treaba. Şi atunci de ce faci atâta caz de Cristina şi Votan ? Ce caz fac? Te rog sa imi explici. Noi suntem prieteni, ne-am cunoscut personal. Ce caz fac? Poti sa imi explici in PM, pentru ca nu pricep. Zau. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 21:45 | |
| Chiar asa!Daca Nicu nu are timp de postari e treba lui,dar cum de are timp sa le citeasca pe toate?Sau sta la panda ....Ce sa facem noi astia de la tara avem mai mult timp iarna.... _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 21:51 | |
| - abbilbal a scris:
- ostrovna a scris:
- abbilbal a scris:
Srisoare deschisa:
Draga Nicu, nu te supara ca eu sunt de partea ta iar din vestul tarii drag o sa fie iarasi bine pe Doina o salut cu drag nici eu nu intelege de ce trage curentul din sud. Mai bine ne-ar lua ungurii ,sau chiar bulgarii ca-s mai destepti decit stii tu cine.
Cu drag semnez.
Va puuuuuuup. Geta, când o să fii băgată în corzi o să fugi la sârbi ? Sarbii is prietenii mei de-o viata cei mai corecti si patrioti oameni,mor cu tine de git si nu tradeaza tara asa cum face marko si altii:( | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 21:51 | |
| - nicuvar a scris:
- ...Ce caz fac? Te rog sa imi explici. Noi suntem prieteni, ne-am cunoscut personal. Ce caz fac? Poti sa imi explici in PM,...
Tocmai pentru că ne cunoaştem nu am secrete şi voi dialoga cu tine pe forum nu pe PM. Dar tu ai scris treaba asta, nu eu. "Atunci m-am mai gandit. Voi avea ceva doar cu popasurile lui Votan sau ale Cristinei. Daca vor exista vreodata." | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 21:56 | |
| Oglinda oglinjoara cine-i cel mai tembel din tara? eu ilici iliescovici? sau crinutza mascarici? iar eu ciutac gaunos habar n-am de limba-n dos tie blonda dana grecu te-a trimis la lins de secu iar de vrei un badea mucea ia-ti antena si du-ti crucea. unde ne-aburesti, mai draga? nu vezi ca esti tot mai bleaga? sa va dea Felix ce vreti tot va ia de natafleti. Semnat spaima lu' Nicu . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 21:56 | |
| - VOTAN a scris:
- Chiar asa!Daca Nicu nu are timp de postari e treba lui,dar cum de are timp sa le citeasca pe toate?Sau sta la panda ....Ce sa facem noi astia de la tara avem mai mult timp iarna....
Daca iti vine sa crezi, eu am mai mult timp decat tine. Toata ziua stau la calculator. Te rog sa nu ma pui sa iti explic de ce. Dar nu ma bag sa raspund la orice postare, aiurea. Si cu asta am terminat. (asta-i pentru Emil) Nu vreau sa ma enervez prea tare pe tine. Nu meriti. PS. Chiar le citesc pe toate, daca iti vine sa crezi. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 21:57 | |
| Ehei,bace....cand sapi groapa altcuiva cazi singur in ea....doar caracterele mici premediteaza mizeriile!Asta nu stie amicul tau!Probabil de la dovleac i se trage!Nu-i bai...eu tot asa raman,fara nici un popas si ma voi intalni cu Cristina pe unde apucam,doar ni se deschid si noua oares-ce usi! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 21:59 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:01 | |
| - VOTAN a scris:
- Ehei,bace....cand sapi groapa altcuiva cazi singur in ea....doar caracterele mici premediteaza mizeriile!Asta nu stie amicul tau!Probabil de la dovleac i se trage!Nu-i bai...eu tot asa raman,fara nici un popas si ma voi intalni cu Cristina pe unde apucam,doar ni se deschid si noua oares-ce usi!
ce bine ca esti optimist,io zic ca la cotroceni usile sunt larg deschise si cucuveaua nu cinta....inca:( | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:01 | |
| - VOTAN a scris:
- Ehei,bace....cand sapi groapa altcuiva cazi singur in ea....doar caracterele mici premediteaza mizeriile!Asta nu stie amicul tau!Probabil de la dovleac i se trage!Nu-i bai...eu tot asa raman,fara nici un popas si ma voi intalni cu Cristina pe unde apucam,doar ni se deschid si noua oares-ce usi!
Intalneala placuta. (portocalie) _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:03 | |
| Gata, ma retrag. Am facut destul trafic portocaliu aiurea. Nu are rost. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:04 | |
| - ostrovna a scris:
nici eu nu intelege de ce trage curentul din sud. nici eu nu vorbeste decit cind bate alizeul din vest ... - ostrovna a scris:
- Mai bine ne-ar lua ungurii ,sau chiar bulgarii ca-s mai destepti decit stii tu cine.
Patrioato ! - ostrovna a scris:
- Cu drag semnez.
Cu acelasi drag, te contra-semnez ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:08 | |
| Stati fratilor,nu fiti asa de radicale....Of politica asta cum uneste si invrajbeste! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:09 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:10 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:10 | |
| - VOTAN a scris:
- Stati fratilor,nu fiti asa de radicale....Of politica asta cum uneste si invrajbeste!
Ei, Votan, nu o lua si tu in serios ca altii , ca vezi unde se-ajunge ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:12 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:14 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:15 | |
| - nicuvar a scris:
- Gata, ma retrag. Am facut destul trafic portocaliu aiurea. Nu are rost.
Nicu, tu esti printre cei ce nu mănâncă portocale si nu au telefon la Orange, doar datorită culorii? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:22 | |
| - nicuvar a scris:
Tot forumul vede ca faci doar copy/paste. Esti chiar amuzant Nicule cind ai impresia ca le stii pe toate . Si cind faci presupuneri in numele unui intreg forum ... Ei, chestie de oglinjoara, deh. - nicuvar a scris:
- A fost o surpiza pentru mine, dragutzo.
Ma bucur sa aud ca recunosti cind esti surprins . ps: serios, chiar ma bucur ca reusesti sa te mai si lasi surprins, citeodata . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| | | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 22:50 | |
| Ce are? NIMIC! Nicio legătură pentru mine dar pentru altii se pare că are. Am văzut de-a lungul timpului că unii au pur si simplu alergie la culoarea portocalie. Adevărat că altii au la cea rosie, sau altele... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | VOTAN
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! Sam 18 Dec 2010, 23:19 | |
| Sobtila si buna aluzie!S-auzim de bine! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
| |
| | | | TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |