LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati Popasul internet Limba politica comment-143 efremovivanantonovici google Fantasy drumetie nicuvar CPSF padure humanitas mediu 1 muzica_traditionala reclame 23 romana taieri sibiu problema 1918 brasov istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 I_vote_rcap 
Emil Condor
TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 I_vote_lcapTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 I_voting_barTOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!

In jos 
+15
Iisus
zaraza26
delta
abbilbal
Ion
Franz Schneider
yzzy
dolion
Emil Condor
ostrovna
nicuvar
Cristina
Anahoret
cactus
aurora
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 25 Mar 2010, 19:26

Cristina a scris:
A fost de tot hazul, te asigur Very Happy ! Inclusiv pe forumuri Laughing !
Cu juma de ochi am urmărit confruntarea organizată în 3 decembrie, dar mi s-au părut falşi amândoi, mai ales prostănacul.
Oricum, evenimentul era aşa de penibil, încât n-am putut să mă uit cap-coadă la emisiune.
Ba se ruja proasta prostănacului, ba nu se controla mopu'-n top cu pielea pământie, ba era prea agitat Crina Ntonescu, ba se-ntindea Nuţi băgată cu două rânduri mai în urmă să nu fie în raza vizuală a anostei neveste de matol etc.
Singurul moment care mi s-a părut într-adevăr haios era când i-a împietrit faţa lui Klaus Iohannis văzând că muierea prostănacului se rujează în public... oh da!
Cred că sibianul în acel moment s-a rugat să piardă prostănacul, numai să n-aibă de a face cu nişte creaturi de teapa celor din trupa vangheliană... so funny!
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 25 Mar 2010, 19:39

delta a scris:
anostei neveste de matol
Maria Basescu este o finutza, discreta si cu mult bun-simt smile .
ps: evident, nu e pe gustul tau Laughing
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 25 Mar 2010, 19:42

Cristina a scris:
finutza, discreta si cu mult bun-simt smile .
Tu poţi să traduci fix cum doreşti expresia "anost". oh da!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 25 Mar 2010, 19:46

Important e ca daca vreau, pot.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 25 Mar 2010, 19:58

Cristina a scris:
Important e ca daca vreau, pot.
Yo-s ateu, dar alţii pot să creadă ce vor. oh da!
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 25 Mar 2010, 20:02

Nu esti nici tu ateu, sunt convinsa ca ai si tu un Dumnezeu. Sau macar o Dumnezeita oh da! .
ps: ca sa nu mai spun de proprii demoni...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 25 Mar 2010, 20:06

Cristina a scris:
Nu esti nici tu ateu, sunt convinsa ca ai si tu un Dumnezeu. Sau macar o Dumnezeita oh da! .
ps: ca sa nu mai spun de proprii demoni...
mda, cum ziceam în postarea precedentă: ...alţii pot să creadă ce vor. oh da!
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMier 21 Apr 2010, 14:47

oh da! oh da! oh da! oh da! oh da!

„Cseke, ieşi din casă cu mâinile sus!“
de Lelia MUNTEANU

Preşedintele Traian Băsescu are întotdeauna dreptate. Dovada: Cseke Attila.
E unul dintre cei patruzeci la sută cărora li s-a greşit diagnosticul.
A avut noroc. Dacă i-l nimereau, nu mai ajungea la Sănătate.
Attila ăsta, Biciul lui Boc, mi se pare spirt.
N-a mai avut nici un ministru atâtea idei pe cap de pacient.
Vrea să pună, cum se zice, ordine în sistem: să reducă cheltuielile şi să aducă bani la Buget.
Cu redusul cheltuielilor - e ca şi rezolvată.
Au mai rămas nişte aspirine prin spitale, dacă le tăiem în patru acoperă urgenţele până la alegerile din 2012.
Bolnavii ar trebui să se opereze acasă, dar - atenţie! - cu ochii pe Discovery, ca să nu greşească.
Practic blocurile operatorii din spitale - mari consumatoare de curent electric şi de pense - vor putea fi desfiinţate.
Ne mai lipseşte o taxă pe simptome. Cine are mai mult de două - plăteşte.
Explic: te doare capu'. Foarte bine. Te doare şi burta: hai, că deja exagerezi.
Dacă se întâmplă să ţi se bată şi ochiul stâng - marcă banu', eşti obraznic.

Ar mai fi multe de spus, n-am loc aici.
Pregătesc însă un tratat de Medicină Recuperatorie în colaborare cu comisarii de la Garda Financiară.
Alaltăieri, ministrul a primit arest la domiciliu.
Zi-i să-i zic: concediu medical. Ieri i-au venit mascaţii la poartă:
- Poliţia! Deschide!…
Nici o mişcare. Întâi au sărit gardul, apoi au consultat procedura şi s-au întors să spargă poarta. Au năvălit în casă:
- Culcat!
- Permiteţi să raportez!, a intervenit un agent mai dezgheţat.
Nu putem zice "culcat", fiindcă aşa tre' să-l găsim: culcat.
Tot nici o mişcare.
- Cseke bacsi! Arată-te! Ieşi cu certificatu' medical deasupra capului! Fără mişcări bruşte!
(Bine că nu suferă de Parkinson; părerea mea).
Tăcere. Nu se aud decât pistoalele Glock, care se încarcă din greşeală
(le mai ţineţi minte pe alea "Carpaţi", care se descărcau din greşeală).
Nici o mişcare. E clar că suspectul de fractură la cerebel a părăsit locul de detenţie.
Brusc, şeful echipei de intervenţie a simţit miros de gulaş. I-a venit o idee:
- Mama lu' Atti!… Mama lu' Atti!…
A ieşit din bucătărie doamna Cseke, o bătrânică foarte simpatică, neînarmată:
- Miért akarod? Ce doreşte domnii? (Îi vede mascaţi): Venit cu colindul? Dăm la voi covrigi, nuci…?
- Cetăţeană, păstraţi-vă calmul! Îl căutăm pe posesorul concediului medical nr. … din data de …
- Nu estem acasă. Mergeţi şi găsit pe el la coadă la şaorma.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyJoi 22 Apr 2010, 10:50

despre C.T.Popescu: „Gazetarul acesta este mai înainte de toate, un scriitor.
Un condei absolut extraordinar, unul dintre cele mai puternice condeie literare din ultimul deceniu.”
Nicolae Manolescu

Dl. Băsescu nu va ajunge la Târgovişte
de Cristian Tudor POPESCU

Constituţia? Care Constituţie?
În noaptea bătutei pe loc a lui Mircea Geoană, spuneam că Traian Băsescu îmi aminteşte de N. Ceauşescu
prin modul în care respinge rezultatul exit pollurilor, nu negându-le pur şi simplu şi cerând să se aştepte numărătoarea de dimineaţă,
ci acuzând "agenturili", adică institutele de sondaj, că au modificat procentele în înţelegere cu mogulii.
Consideram atunci de rău augur această atitudine (pe dl. Crin Antonescu l-am întrebat dacă regretă ieşirea similară avută după turul I)
pentru eventualul rol de şef al Opoziţiei pe care dl. Băsescu l-ar putea juca în beneficiul vieţii politice româneşti.
Iată însă că, prin voinţa poporului, e mai rău, dl. Băsescu îl joacă pe Ceauşescu la Cotroceni.

După numai câteva luni din noul său mandat, dl. Băsescu spulberă speranţele prietenilor mei bine intenţionaţi
care îl vedeau comportându-se în sfârşit ca un preşedinte, nu ca mardeiaşul politic din ultimii 5 ani.

Există un timp al războinicului şi unul al înţeleptului.
În clipa de faţă, orice demers al preşedintelui Băsescu care nu se bazează pe înţelegere, pe negociere,
pe urmărirea acţiunii comune în beneficiul unei ţări zdruncinate, se situează nu sub semnul istoriei, ci al timpului bicisnic.
Dar d-sa nu numai că nu pricepe asta, mai mult, după o scurtă pauză, calcă din nou pedala conflictului până la fund.
Şi realizează astfel o singură diferenţă importantă faţă de mandatul precedent:
acum e cu adevărat singur cu "poporul", aidoma lui N. Ceauşescu în anii '80.

Ce naivitate dementă să-ţi închipui că un politician ajuns încă o dată şef de stat mulţumită
părţilor joase din om - aroganţa şi prostia lui M. Geoană, megalomania şi miopia lui S. O. Vântu şi D. Patriciu - va fi democrat,
constructiv, unificator! Acum acţiunile prezidenţiale se bazează, firesc, pe ticăloşie, duşmănie şi cutrism - dl. Băsescu
îşi şantajează propriul partid folosindu-se de cutrele adunate la "Independenţi".
Nu numai că puţin îi pasă de reconcilierea partidelor politice, necesară în condiţii de criză,
dar învrăjbeşte propriul partid, aruncând "şacalii tineri" din PDL împotriva vechii găşti conduse de Videanu, Berceanu, Blaga.
Până şi UDMR trebuie ostilizat, consideră dl. Băsescu, prin impunerea pragului electoral de 10% pentru intrarea în Parlament.

Jupânul PDL îşi acuză supuşii de "bolşevizare" după ce, în cel mai pur stil ceauşist,
răzuind orice contribuţie a predecesorilor şi refuzând dialogul, vrea să bage pe gâtul naţiei legea educaţiei lui.
Şi, în fine, după toate aceste dovezi de democraţie şi deschidere intelectuală, iacă şi Constituţia.
Ar fi ridicol să mă opresc să analizez logica şi oportunitatea modificărilor prezente în proiectul clocit în intimitate
de guvern sub directa îndrumare a Cotroceniului. La fel de ridicol ca o a analiză inginerească aplicată conjecturii interogative Boc
privind omomorfismul tanc în deşert - avion în aer, când răspunsul potrivit este "Nu e pasăre ca porcu, tovarăşe prim".
(Prim, nu prim-ministru, căci numai un tovarăş prim, obligatoriu competent în orice, poate să întrebe de ce insul de la talgere
nu bate mai des din ele, ca să-şi justifice salariul în orchestră).

Cum să vorbeşti serios despre raporturile dintre Curtea Constituţională şi Parlament sau despre desemnarea premierului,
când e vorba de un nou episod din ciclul "Şade Leana pe closet şi mai face un decret", popular în ceauşismul târziu?
Noul decret Băsescu, nediscutat cu nimeni din Opoziţie şi nici măcar cu tot PDL-ul şi UDMR,
e conceput ca să mai pună o dată Parlamentul, Marea Adunare Naţională, la zid în faţa mulţimii tot mai sărace şi mai furioase.
Să mai livreze nişte capete de moţoci, ceea ce N. Ceauşescu n-a ştiut să facă.

Dl. Băsescu e mai tare decât Ceauşescu,
întrucât fostul dictator şi-a păstrat măcar Marea Adunare Naţională ca ultimă instanţă invocată în faţa completului de execuţie.
Dar dl. Băsescu nu va ajunge niciodată la Târgovişte.

Excelent editorial! bravo

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 26 Apr 2010, 09:41

România sub dictatură

Am rezistat cât am rezistat: m-am sforţat să nu accept realitatea în întreaga ei cruzime. Am întors spatele evidenţelor. Mi-am astupat urechile şi am ţinut ochii larg... închişi.
Finalmente, am cedat: într-adevăr, în România s-a instaurat dictatura! O dictatură ca la carte. Mai precis, ca în Encyclopaedia Britannica, de unde împrumut definiţia conceptului: „O formă de guvernământ în care o persoană sau un mic grup deţin puterea absolută fără existenţa unor limitări constituţionale”.

Ce mă încurcă în descrierea briţilor e cuvântul „guvernământ” - pentru că în România avem orice, numai aşa ceva, nu! Dar mai departe lucrurile sunt strălimpezi. Şi „persoanele”, şi „micile grupuri” şi inexistenţa „limitărilor constituţionale” se potrivesc mănuşă realităţilor româneşti.

Ştiu c-aţi vrea să mă reped direct la Traian Băsescu, urlând satisfăcut: „Iată dictatorul!”. Laughing
Puţintică răbdare Wink . „Puterea absolută” i-aţi văzut-o: timp de patru ani i-a ordonat lui Tăriceanu să nu risipească bugetul, şi "nu" l-a risipit; a somat justiţia să nu-i cruţe pe corupţi, şi "nu" i-a cruţat; i-a luat de gât pe parlamentari pentru legile abuzive votate, iar ei s-au "cuminţit pe loc".

În ce priveşte absenţa „limitărilor constituţionale”, treaba e şi mai oablă: el a încălcat legile, a devalizat băncile, a trucat licitaţiile, a dizolvat parlamentul. Şi tot el a batjocorit deciziile Curţii Constituţionale, şi nu, cum ni s-a părut nouă, parlamentarii. Toate astea, dacă ţi-ai pierdut raţiunea. În realitate, din înşiruirea de mai sus nu i se potriveşte decât substantivul nearticulat „o persoană”.

Să trecem la guvern, unde, într-adevăr, e vorba de un „mic grup”. Are dl Boc „puterea absolută”? Poate în vis. Mă mir că, la câte piruete e nevoit să facă pentru a impune şi cel mai banal act, nimereşte seara uşa casei. Şi măcar de-ar merita toate aceste plecăciuni în faţa liderilor UDMR! A te da de ceasul morţii pentru o lege a învăţământului pentru care cuvântul „tembel” e prea blând parcă sună, totuşi, a prostie, nu a dictatură.

Cât priveşte „limitările constituţionale”, nu cred c-a fost perioadă în care mai multe decizii ale guvernului să fie puse cu genunchii pe covorul cu sticlă pisată al Curţii Constituţionale.

Şi totuşi, în România trăim sub dictatură. E dictatura ticăloşiei şi a minciunii. E conjuraţia unui grup mic, putred de bogat, pentru care nu există nici limitare constituţională şi nici piedici morale. Ei decid care sunt legile bune pentru ţară şi ei ne învaţă ce să gândim. Ei hotărăsc ce e valoare culturală şi ei otrăvesc puţina minte care ne-a mai rămas cu „programe” gândite parcă în secţiile de irecuperabili ale spitalelor de nebuni. Ei fac tele-justiţie şi tot ei ne bagă pe gât aberaţiile liderilor sindicali care decolează, precum şoimii de vânătoare, direct de pe braţul lor înveşmântat în oţel.

Vremurile îi favorizează: economia merge prost, oamenii sunt disperaţi, şomajul creşte, speranţele s-au pipernicit, guvernanţii se bâlbâie amestecând deciziile corecte cu şmecheria păguboasă. Dictatura e efectivă atunci când se aude o singură voce. Or, din acest punct de vedere, nimic de zis: în România tună şi fulgeră exclusiv conglomeratul de moguli, politicieni din opoziţie, intelectuali despletiţi şi jurnalişti aserviţi oamenilor cu bani.

Cu vreo două milenii şi ceva în urmă, Arhimede exclama: „Daţi-mi un punct de sprijin şi voi urni Pământul din loc.” Astăzi, a fost suficient ca doi-trei miliardari să umple buzunarele mercenarilor de la Realitatea şi Antene pentru a instaura în ţară ceva mai rău decât dictatura: haosul, vulgaritatea şi nebunia. Pentru ei, realitatea nu e ceva palpabil, ci pretextul pentru a-şi deversa balele de ură şi frustrarea neputincioasă în faţa unui politician mult mai talentat decât ei (Traian Băsescu) şi a unui guvern care a înţeles, în fine, că politica nu se mai poate face cu privirile aţintite pe stepele muscale, ci în consens cu valorile europene.

Simţind pericolul, au dat drumul în piaţa publică celor mai violenţi şi neruşinaţi carnasieri aflaţi pe statele lor de plată. Mercenarilor de serviciu li s-au alipit, asemenea muştelor verzi la haznaua publică, şi diverşi „’telectuali” cu ifose liberale (nicio legătură cu PNL!), dame isterice, mormoloci famelici, poeţi loviţi de streche, securişti răspopiţi, universitari cuprinşi de reumatismele bolşevismului - ce mai, o faună atât de aiuritoare încât omului normal nu-i rămâne decât să-şi ia lumea în cap. Pentru că, da, în România există o dictatură ce vorbeşte limba otrăvită a minciunii şi urii bogătanilor contra amărăşteanului.

Pentru a-şi pierde minţile, românul nu mai are nevoie de alcool. Îi ajung drojdiile rău-mirositoare şi dejecţiile pompate isteric de gazetari fără scrupule şi de televiziuni.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-romania-sub-dictatura-893201.html

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 26 Apr 2010, 12:55

PERLA zilei

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 28k4wvb
Citat :
”Soarta a lovit crunt Polonia, țara prietenă a României.
In aceste momente grele, suntem datori să ne ajutăm semenii aflați în necaz
și să donăm fraților polonezi ce nu ne mai trebuie: președintele și guvernul”
(Zoe Petre - blog)

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 24 Mai 2010, 20:34

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNRMugur Isarescu, a declarat ca se stia de cativa ani ca este nevoie de taierea salariilor bugetarilor cu un sfert si a pensiilor cu a sasea parte.
http://www.ziare.com/bani/stiri-financiare/vasilescu-se-stia-de-cativa-ani-ca-trebuie-sa-taiem-salariile-si-pensiile-1017488
Asta aşa ca o completare la ce bârfeau azi cei de pe GUERRILLA referitor la măririle de pensii şi micşorarea vârstei de pensionare pentru unele categorii de personal. Cât ar mai fi putut susţine economia atâţia pensionari? No

Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 24 Mai 2010, 20:37

Ăsta-i un fel de prezicător al faptelor care au avut deja loc... Laughing
yzzy a scris:
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNRMugur Isarescu, a declarat ca se stia de cativa ani ca este nevoie de taierea salariilor bugetarilor cu un sfert si a pensiilor cu a sasea parte.
Ce mulţi eroi sunt după război... so funny!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 24 Mai 2010, 21:06

yzzy a scris:
http://www.ziare.com/bani/stiri-financiare/vasilescu-se-stia-de-cativa-ani-ca-trebuie-sa-taiem-salariile-si-pensiile-1017488
Asta aşa ca o completare la ce bârfeau azi cei de pe GUERRILLA referitor la măririle de pensii şi micşorarea vârstei de pensionare pentru unele categorii de personal. Cât ar mai fi putut susţine economia atâţia pensionari? No

Înseamnă că Băsescu a minţit ani şi ani... şi cel mai grav a minţit în a doua campanie electorală!

delta

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 24 Mai 2010, 21:18

aurora a scris:
Înseamnă că Băsescu a minţit ani şi ani... şi cel mai grav a minţit în a doua campanie electorală!
Păi, asta-i una dintre treburile principale ale unui politician.
Cealaltă este să fure.
Aştept să te ia prin surprindere când vei afla că a furat ani la rând prin intermediari. so funny!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 24 Mai 2010, 21:20

delta a scris:
aurora a scris:
Păi, asta-i una dintre treburile principale ale unui politician.
Cealaltă este să fure.
Aştept să te ia prin surprindere când vei afla că a furat ani la rând prin intermediari. so funny!
Pe mine, nu... poate pe alţii Razz

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 25 Mai 2010, 09:37

yzzy a scris:

Asa este, Yzzy, insa reducerea nu va fi suficienta daca nu se opreste jaful si sifonarea banului public, iar daca PDL nu va face reforma (inclusiv in propriul partid, atentie!) si nu va da dovada de o minima vointa politica, Emil Boc si sleahta din conducere vor fi direct raspunzatori.
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 25 Mai 2010, 11:34

Cristina a scris:
PDL nu va face reforma (inclusiv in propriul partid
Asta-i clar! Laughing
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 25 Mai 2010, 19:26

Cristina a scris:
... Emil Boc si sleahta din conducere vor fi direct raspunzatori.

wow, asa a zis băsescu??? fie-i numele lăudat! TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 Worship

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 25 Mai 2010, 19:28

Cristina a scris:
... iar daca PDL nu va face reforma (inclusiv in propriul partid, atentie!) si nu va da dovada de o minima vointa politica, Emil Boc si sleahta din conducere vor fi direct raspunzatori.
Sincer, nu prea mai cred în reforma niciunui partid. Deci, nici a PDL-ului. Aripa Videanu-Berceanu-Blaga e prea puternică. Evil or Very Mad

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 25 Mai 2010, 19:36

Mai puternică decât băşe? fie-i numele lăudat! TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 Worship

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 25 Mai 2010, 20:10

yzzy a scris:
Cristina a scris:
... iar daca PDL nu va face reforma (inclusiv in propriul partid, atentie!) si nu va da dovada de o minima vointa politica, Emil Boc si sleahta din conducere vor fi direct raspunzatori.
Sincer, nu prea mai cred în reforma niciunui partid. Deci, nici a PDL-ului. Aripa Videanu-Berceanu-Blaga e prea puternică. Evil or Very Mad
Sincer, nici eu nu-i mai cred pe cei trei Rolling Eyes secret ... Dar speranta nu mi-o voi pierde, niciodata Wink !
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyMar 25 Mai 2010, 20:11

yzzy a scris:
Prea puternică pentru aripa matol-Nuţi-Poc ? smile
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 31 Mai 2010, 22:54

yzzy a scris:
Şi iată ce am găsit, referitor la "durerea"mea şi cred că şi a altora:
PDL: Ce facem? Il spalam sau facem altul?
...ca partidul, prezentat si crescut in simpatiile opiniei publice drept Harap Alb, e in fapt murdar pana in albul ochilor e limpede. A recunoscut-o implicit si explicit insusi Traian Basescu. Ba, cu o jumatate de gura, a prins-o din zbor si Elena Udrea, incercand s-o rastalamceasca in asa fel incat sa mai cada, inca o data, in picioare. Degetul pe rana evidenta, insa, l-a pus Monica Macovei: “Dacă nu se va întâmpla nimic şi nu vor lua măsuri, PDL îşi va pierde credibilitatea.
...
Dupa cum observa si Cristian Teodorescu, e nevoie de un altfel de partid NU pentru a castiga alegerile, NU pentru a forma guvernul. Asta o poate face oricine - si PSD si PDL si PNL si UDMR. E nevoie de un partid care sa ofere o gura de aer proaspat unui electorat pe cale de a se sufica de indignare. Un partid care sa reprezinte un semn de normalitate. E nevoie de un partid care sa restaureze increderea romanilor in politica. Asta, va asigur, e infinit mai important decat formarea guvernului.
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/pdl-ce-facem-il-spalam-sau-facem-altul-43703.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+voxpublicaro+%28voxpublica%29

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 EmptyLun 31 Mai 2010, 23:02

yzzy a scris:
yzzy a scris:
Şi iată ce am găsit, referitor la "durerea"mea şi cred că şi a altora:
PDL: Ce facem? Il spalam sau facem altul?
...ca partidul, prezentat si crescut in simpatiile opiniei publice drept Harap Alb, e in fapt murdar pana in albul ochilor e limpede. A recunoscut-o implicit si explicit insusi Traian Basescu. Ba, cu o jumatate de gura, a prins-o din zbor si Elena Udrea, incercand s-o rastalamceasca in asa fel incat sa mai cada, inca o data, in picioare. Degetul pe rana evidenta, insa, l-a pus Monica Macovei: “Dacă nu se va întâmpla nimic şi nu vor lua măsuri, PDL îşi va pierde credibilitatea.
...
Dupa cum observa si Cristian Teodorescu, e nevoie de un altfel de partid NU pentru a castiga alegerile, NU pentru a forma guvernul. Asta o poate face oricine - si PSD si PDL si PNL si UDMR. E nevoie de un partid care sa ofere o gura de aer proaspat unui electorat pe cale de a se sufica de indignare. Un partid care sa reprezinte un semn de normalitate. E nevoie de un partid care sa restaureze increderea romanilor in politica. Asta, va asigur, e infinit mai important decat formarea guvernului.
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/pdl-ce-facem-il-spalam-sau-facem-altul-43703.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+voxpublicaro+%28voxpublica%29

De citit comentariile:

Citat :
#isi va pierde credibilitatea#, spune MM. Dar de ce utilizeaza timpul viitor? A avut vreodata PDL vreo baza solida de credibilitate – sleahta de agenti electorali si de postaci nu se pune – in afara a doi trei primari care nu au avut concurenta serioasa?
PDL a reusit o performanta care transforma PSD/ul intr-un batranel retardat: partidul portocaliu a fost de la bun inceput un partid de nereformat; coruptia si hotia este statutul sau ideologic, crezul pe care l/a practicat de la bun inceput. In plus, acest partid a dat nastere unei specii noi si nemaintalnite de politician: logoreic, agresiv, omniprezent; cateva intruchipari exponentiale: Hoara, Boureanu, Ridzi, Udrea, EBA. Acest partid a compromis definitiv tineretea ca virtute a unui politician. In comparatie cu ei PNL au fost subtiri, PSD primitivi.
Nu cred ca Ro are nevoie de partide noi. Intemeiate pe ce? Care sa se plaseze unde? Cu ce oameni? Cu geniile complexe si neintelese ale altor partide?

Citat :
D-l Fumurescu, cu toata stima, cam cat de prosti considerati ca sunt romanasii sa mai inghita din nou pastila cu partidul lui Harap Alb? Ceea ce spuneti dvs s-a mai intamplat odata in 2004 cand pe fondul acestei indignari colective Mr Base a speculat momentul si a castigat efectiv impotriva tuturor ( poate va aduceti aminte ca D-l Nastase avea tot – mass media, aparat bine instalat in teritoriu, masa de manevra prin baronii PSD etc ) . Si ce s-a intamplat? S-a ajuns la falimentul moral si la aceleasi practici in cat timp? Scurt nu?
Placa cu partidul prespalat nou nout se poate pune de fiecare data dar exista un proverb romanesc care spune ca ” daca m-ai pacalit o data sa-ti fie rusine, daca m-ai pacalit a doua oara sa-mi fie rusine “. Nu cred ca mai pune nimeni botul la vrajeli politicianiste simple ca sa ma exprim neacademic.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!   TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe! - Pagina 9 Empty

Sus In jos

TOP editoriale... de orice culoare, temă şi tendinţe!
Sus 
Pagina 9 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Va mai exista Romania ?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: