Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Lun 04 Ian 2010, 18:48
Anahoret a scris:
Ai observat că exact aceeaşi chestie se întâmplă când o maşină are pană?
Chestiile astea se întâmplă mai ales cu masculii. Ei sunt cei atotştiutori şi dau cu sfatul!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Lun 04 Ian 2010, 18:51
Nu-mi place ce ai scris, dar ai dreptate! Masculii sunt cu mâinile în buzunare şi dau "indicăţii preţioase"! _________________________ P.S. Nu dezvolt subiectul pentru că am intra în polemici!
_____________________ Free your mind!
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Lun 04 Ian 2010, 19:18
Anahoret a scris:
Nu-mi place ce ai scris, dar ai dreptate!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 06 Ian 2010, 20:44
La Marée Haute Lhasa De Sela
La route chante Quand je m’en vais Je fais trois pas... La route se tait
La route est noire À perte de vue Je fais trois pas... La route n’est plus
Sur la marée haute Je suis montée La tête est pleine Mais le cœur n’a Pas assez
Mains de dentelle Figure de bois Le corps en brique Les yeux qui piquent
Mains de dentelle Figure de bois Je fais trois pas... Et tu es là
Sur la marée haute Je suis montée La tête est pleine Mais le cœur n’a Pas assez
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 07 Ian 2010, 11:21
Sunt cu ochii pe tine...
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 07 Ian 2010, 20:37
Aşa face şi Tau! Cred c-am să fac şi eu un clip cu el. Prăpăditul a reuşit să mi se bage la suflet!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 07 Ian 2010, 20:45
Anahoret a scris:
Aşa face şi Tau! Cred c-am să fac şi eu un clip cu el. Prăpăditul a reuşit să mi se bage la suflet!
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 07 Ian 2010, 20:49
Sărut mâna Geta!
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 09 Ian 2010, 11:41
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 09 Ian 2010, 11:52, editata de 1 ori
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 09 Ian 2010, 11:52
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 09 Ian 2010, 11:56
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 09 Ian 2010, 12:03
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 09 Ian 2010, 12:21
Numele ei are ceva legături cu generalul ?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Dum 10 Ian 2010, 09:34
Ada Milea (n. 5 august 1975, Târgu Mureş) este o actriţă şi cântăreaţă română. A absolvit Liceul Liviu Rebreanu din Bistriṭa (Jud. Bistriṭa-Năsăud) profilul fizică-chimie. Mai târziu - Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureş, actorie, cu rolul "D-na Quickly" din "Nevestele vesele din Windsor" (Shakespeare). A fost actriţă a Teatrului Naţional din Târgu Mureş, apoi a devenit artist independent.
A facut coloana sonora a unor spectacole în diferite teatre:
* Teatrul Odeon: “Aventurile lui Habarnam” de Nikolai Nosov, regia Alexandru Dabija; “De ce fierbe copilul în mămăligă” de Aglaja Veteranyi,regia Radu Afrim; “Chip de foc” de Marius von Mayenburg , regia Felix Alexa; “Şefele” de Werner Schwab, regia Sorin Militaru; * Teatrul Bulandra: “Trilogia Belgrădeană” de Bilijana Srblijanovic, regia Theodor Cristian Popescu; “Scaunele” de Eugen Ionescu, regia Felix Alexa; * Teatrul National din Târgu Mureş: “Eu, când vreau să fluier, fluier” de Andreea Vălean, regia Theodor Cristian Popescu; “Micul Prinţ” de Antoine de Saint Exupery, regia Cornel Popescu; “Buratino” de Al. Tolstoi, regia Cornel Popescu * Teatrul Naţional din Timişoara: “Crima din strada Lourcine” de E. Labiche, regia Felix Alexa; * Teatrul Nottara: “Leonce şi Lena” de Georg Buchner, regia Felix Alexa; * Teatrul Luni de la Green Hours: “No Mom’s Land” după o fostă idee de Beckett, regia Radu Afrim; “ America-ştie-tot” de Nicole Duţu, regia Radu Afrim. * Teatrul Naţional Bucureşti – “Neînţelegerea” - Albert Camus, regia: Felix Alexa
Distincţii
* "Premiul special al juriului" la Festivalul International de Teatru de la Piatra-Neamţ pentru muzica din "Eu, cand vreau să fluier, fluier", regia Th. Cristian Popescu; * "Premiul special al juriului" la Festivalul HUMORROR pentru muzica spectacolului "Trilogie belgradeană" de Biljana Srbljanović, regia Theodor Cristian Popescu; * "Premiul criticii" la Gala UNITER -2006 * "Premiul special pentru muzica de teatru" la Gala UNITER 2008.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Dum 10 Ian 2010, 18:42
Noi, doi, ce multă vreme am fost înşelaţi! Walt Whitman
Noi, doi, ce multă vreme am fost înşelaţi! Revenind de unde am plecat, schimbaţi, dispărem în grabă. Natura găseşte întotdeauna o ieşire. Suntem Natură. Multă vreme am fost absenţi, dar, acum, ne-am întors. Devenim plante, trunchiuri, frunzişuri, rădăcini, scoarţă de copaci, Suntem stânci, ne tolănim pe pământ; Suntem stejari, creştem în luminişuri unul lângă altul; Suntem amândoi în turme de sălbăticiuni, fireşti ca oricare dintre ele, păscând împreună; Suntem doi peşti şi înotăm în mare împreună; Suntem ceea ce sunt florile de salcâm, lăsând, dimineaţa şi seara, miresme pe cărări; Suntem, de asemenea, obişnuitele necurăţenii ale animalelor, suntem legume, minerale; Suntem doi ulii de pradă, ne rotim sus şi privim în jos; Suntem doi sori strălucitori, noi care ne mişcăm ca aştrii pe orbită, noi care suntem ca două comete; Suntem rătăcitori prin pădure, în patru labe şi cu colţii scoşi, sărind pe pradă; Suntem doi nori care, dimineaţa şi seara, plutim în înălţimi; Suntem două mări ce îşi amestecă apele, două zglobii valuri rostogolindu-se unul peste altul, înfăşurându-ne unul în altul; Suntem atmosfera, transparentă, primitoare, accesibilă, impenetrabilă; Suntem zăpadă, ploaie, frig, întuneric, suntem amândoi fii ai planetei şi în acelaşi timp demiurgi ai ei. Ne-am rotit şi ne-am rotit, până am ajuns iarăşi acasă. Am lăsat totul pe drum în afară de libertate; Am părăsit totul în afară de propria noastră bucurie.
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mar 12 Ian 2010, 19:20
Postarea de mai jos este una dintre piesele mele de suflet din toată discografia Pink Floyd. Atenţie că durează mult şi cere răbdare...
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 13 Ian 2010, 18:06
Ce zici, ce a fost Woodstostock? Un simplu festival, un accident, o nebunie, ori a însemnat un final şi un început de epocă? Sau poate ţipătul dorinţei de libertate a unei generaţii care nu a mai vrut să fie ipocrită? (ăsta e şi mai lung, dar eu zic că merită văzut)
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 13 Ian 2010, 18:40
Cred că, mai degrabă, Woodstock a fost o stare de spirit. Sau, ca să mă exprim mai plastic, o sclipire a acelei societăţi utopice la care visau filosofii veacului al XVII-lea: când toată lumea iubeşte pe toată lumea.
Mai mult, cred că pe perioada festivalului, cei care au participat acolo chiar au fost liberi. O să-mi fac timp să văd clipul în seara asta şi, după aia, dacă vrei, comentăm.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Mier 13 Ian 2010, 19:28
Călător solitar printre stânci de suprafaţă sau din subteran, am avut timp şi răbdare suficiente pentru a asculta Pink Floyd şi Woodstostock.
Despre Woodstostock pot spune că a fost un amalgam de "festival, accident şi nebunie" care ca orice amalgam creează ceva nou, în cazul de faţă o muzică ce are priză la public şi nu te lasă să stai "lemn Tănasă" când o asculţi.
Live
Numarul mesajelor : 147 Varsta : 50 Localizare : Păi...aici:D Data de inscriere : 14/01/2010
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 14 Ian 2010, 20:14
'Nă searaaaaaa!!! Anahoret, primesc şi aici o cafea sau trebuie să merg la secţiunea cu o cafea, o ţigară etc?
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 14 Ian 2010, 20:36
Sara bună Live.
Cafei primeşti orinde-ţi cade bine. Deocamdată călăgurul lipseşte şi îin eu locul gazdei.
Cafeasua e servită în ureche de măgar, cu ceară ceruită să nu curgă. După ce terimi cafeiu pofteşte prin forum la panoul vizitatorului, la divertisment, la muzică şi prin alte părţi pe unde-ţi face plăcere.
Live
Numarul mesajelor : 147 Varsta : 50 Localizare : Păi...aici:D Data de inscriere : 14/01/2010
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 14 Ian 2010, 20:42
abbilbal a scris:
Sara bună Live.
Cafei primeşti orinde-ţi cade bine. Deocamdată călăgurul lipseşte şi ţin eu locul gazdei.
Cafeasua e servită în ureche de măgar, cu ceară ceruită să nu curgă. După ce terimi cafeiu pofteşte prin forum la panoul vizitatorului, la divertisment, la muzică şi prin alte părţi pe unde-ţi face plăcere.
Să trăieşti! Săru' mâna, boierule! CĂ CAna aia cu cafea(sau o fi ness?) este exact pe măsura mea: şi eu beau cu găleata. De altfel, noi doi ne-am mai întâlnitără, cândva, pe câmpiile netului. Cred că pe Atractiv, unde am bântuit, pt o scurtă perioadă. Acolo mă "intitulam" Wild Flower. Da-i de demult asta şi nu cred că-ţi aminteşti taman de mine.
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 14 Ian 2010, 20:46
abbilbal a scris:
Călător solitar printre stânci de suprafaţă sau din subteran, am avut timp şi răbdare suficiente pentru a asculta Pink Floyd şi Woodstostock.
Despre Woodstostock pot spune că a fost un amalgam de "festival, accident şi nebunie" care ca orice amalgam creează ceva nou, în cazul de faţă o muzică ce are priză la public şi nu te lasă să stai "lemn Tănasă" când o asculţi.
Am senzaţia că pentru cei care au cântat la Woodstock, banii nu erau tocmai pe primul plan. Cel puţin în perioada aceea. Mai târziu poate ...