LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov taieri comment-143 padure politica Fantasy reclame romana 1918 drumetie mediu 23 google humanitas internet curiozitati sibiu efremovivanantonovici CPSF Limba nicuvar 1 Popasul problema istorie muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 I_vote_rcap 
Emil Condor
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 I_vote_lcapCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 I_voting_barCAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CAMERA DE WHISKY (II)

In jos 
+14
rolia
Cristina
dolion
zuum
yzzy
cactus
Doina
zaraza26
nicuvar
Emil Condor
abbilbal
Anahoret
aurora
ostrovna
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 Empty
MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 14 Ian 2010, 21:09

Live a scris:
abbilbal a scris:
Sara bună Live.

Cafei primeşti orinde-ţi cade bine. Deocamdată călăgurul lipseşte şi ţin eu locul gazdei.

Cafeasua e servită în ureche de măgar, cu ceară ceruită să nu curgă.
După ce terimi cafeiu pofteşte prin forum la panoul vizitatorului, la divertisment, la muzică şi prin alte părţi pe unde-ţi face plăcere.
Să trăieşti! Săru' mâna, boierule! CĂ CAna aia cu cafea(sau o fi ness?) este exact pe măsura mea: şi eu beau cu găleata. aplauze bounce
De altfel, noi doi ne-am mai întâlnitără, cândva, pe câmpiile netului. Cred că pe Atractiv, unde am bântuit, pt o scurtă perioadă. Acolo mă "intitulam" Wild Flower. Da-i de demult asta şi nu cred că-ţi aminteşti taman de mine. respect

De Wild Flower îmi amintesc, la fel cum şi tu ţi-ai amintit că eu consum ness în miez de noapte, în zori de zi, în miez de zi, când o fi că nu aleg.

Blue

Blue

Numarul mesajelor : 186
Localizare : Ardeal, România
Data de inscriere : 02/01/2010

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyJoi 14 Ian 2010, 21:14

Live a scris:
Blue a scris:
... cred că şi o pălincă dacă vrei... Very Happy Oare de ce mi se pare că am mai auzit vocea asta?
...poate de la zâmbet...
P.S. Bun venit...
smile
Poate de la nick şi de la lipsa de zâmbet. geek
Bine (că) te-am (re)găsit! noroc!
Ei, lasă că nu e tocmai lipsă completă... poate e doar o iluzie...o fi mirosind a pucioasă Very Happy ... Şi dacă zici ... noroc!

Live

Numarul mesajelor : 147
Varsta : 50
Localizare : Păi...aici:D
Data de inscriere : 14/01/2010

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyVin 15 Ian 2010, 17:02

Blue a scris:
Ei, lasă că nu e tocmai lipsă completă... poate e doar o iluzie...o fi mirosind a pucioasă Very Happy ... Şi dacă zici ... [/color] noroc!
Ceva, ceva, tot e: RTV-mort în păpuşoi(cu atac pe el), aici am probleme cu încărcarea paginilor şi cu punerea emoticoanelor. Apoi...vremea e mohorâtă, am de lucru-n acest sfârşit de săptămână. Măi Blue, totul pare de-a dreptul...blue.Very Happy
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyVin 15 Ian 2010, 20:26

Live a scris:
Blue a scris:
Ei, lasă că nu e tocmai lipsă completă... poate e doar o iluzie...o fi mirosind a pucioasă Very Happy ... Şi dacă zici ... [/color] noroc!
Ceva, ceva, tot e: RTV-mort în păpuşoi(cu atac pe el), aici am probleme cu încărcarea paginilor şi cu punerea emoticoanelor. Apoi...vremea e mohorâtă, am de lucru-n acest sfârşit de săptămână. Măi Blue, totul pare de-a dreptul...blue.Very Happy

Aici cred că s-a lucrat în panoul central al forumului suport care nu mai depinde de noi. Fac şi ăia nişte modernizări.

Blue

Blue

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyVin 15 Ian 2010, 20:33

Live a scris:
Blue a scris:
Mă şi miram de ce îmi arată asta. Am vrut să intru să văd cine se mai plictiseşte pe acolo. Zici că a fost atacat? Adică?
CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 Bgtmoj
Deh, munca l-a făcut pe om ... neom. Ai mare grijă, uneori poate fi foarte periculoasă.
...............
Legat de vorumul ăsta, îmi place d.p.v. tehnic, îmi place şi cum merge.
Totul pare blue? Nu mi se pare...

CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 PinkBabe1CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 AddEmoticons04253

Blue

Blue

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyVin 15 Ian 2010, 20:36

abbilbal a scris:
Live a scris:
Blue a scris:

Aici cred că s-a lucrat în panoul central al forumului suport care nu mai depinde de noi. Fac şi ăia nişte modernizări.
Nu înţeleg le ce maimuţe care au blocat şi Youtube se referă ... Când a fost blocat Youtube?

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 01:56

Live a scris:
'Nă searaaaaaa!!!
Anahoret, primesc şi aici o cafea sau trebuie să merg la secţiunea cu o cafea, o ţigară etc? Rolling Eyes
Pentru tine un ness să stea linguriţa în picioare, că dintr-ăla-ţi place! Very Happy

Gata! Cum am fost puţin plecat ai profitat şi ai şi apărut! Aşa... pâş-pâş! Laughing

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 10:19

Ceva, zic eu, interesant ce am primit pe un newsletter de la "Adevărul":

CTP, scriitorul
Prin acest volum de "texte alese", jurnalistul Cristian Tudor Popescu demonstrează că nu poate fi nici critic de film, nici scriitor. "Cuvinte rare" este o carte cu texte lipsite de nuanţe, fără sclipiri de inteligenţă sau reuşite stilistice.
Tot articolul la adresa: http://www.adevarul.ro/cultura/literar_si_artistic/carte/CTP-scriitorul_0_188381689.html

Este un punct de vedere. Pe Marius Chivu nu-l cunosc în calitate de critic literar. Textul ales, într-adevăr, nu este unul după care să spun: "Vai ce geniu!". Dar nici nu cred că este cel mai bun din carte. În plus, dacă ar fi apărut în altă parte decât în "Adevărul", poate i-aş fi acordat oareşce credibilitate.

L-am citit pe CTP în tinereţe, când era scriitor de SF, îl citesc şi acum, la bătrâneţe. Ca ziarist are uneori sclipiri de geniu şi are talentul de a prinde esenţialul dintr-o situaţie. Ca şi comentator de film a avut unele comentarii care, într-adevăr, m-au făcut să mă uit la film şi să prind şi alte sensuri ale poveştii. "Dogville" ar fi unul dintre ele.

I-am citit "Libertatea urii", care este o colecţie de articole apărute în "Adevărul" de-a lungul timpului. Asupra acestui tip de volum am oarece dubii: din dorinţa de a strânge cât mai mult text ca o carte să arate a... carte, autorii (Robert Turcescu, spre exemplu cu "Dans de Bragadiru" şi mai sunt, pentru că a fost o adevărată modă la vremea respectivă) au pus acolo şi articole care – în afara contextului temporal în care au fost scrise – nu mai au o foarte mare relevanţă.

Ca scriitor, părerea mea este că CTP-ul nu a excelat niciodată. Că a abordat ramura dură a noului val, într-un fel i se potriveşte. Dar tot nu l-aş pune pe acelaşi nivel cu "Băgău" al Ioanei Bradea unde, dealtfel, textul scris de el îl plasează.

În sfârşit, ar trebui citit întreg volumul şi să se emită propria părere. Apoi ar mai fi de văzut şi ce mai zic şi criticii literari cunoscuţi: Dan C. Mihăilescu, Daniel Cristea Enache, Alex Ştefănescu... Cu toate că şi aici există o problemă pe care au pus-o în evidenţă chiar DC Enache şi cu Alex Ştefănescu într-o emisiune a lui Cristi Tabără: nici în cronicile criticilor nu prea mai ai încredere pentru că au început să se "ajute" unii pe alţii şi să scrie cronici bune la cărţi proaste.

Deci...

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 14:58

abbilbal a scris:

Încep să-i înţeleg pe conservatori(nu politic vorbind Laughing ), căci modernizările astea vin cu tot felul de "bucurii" pe capul omului. oh da!
Sus In jos
Live

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 15:01

Blue a scris:

Mă şi miram de ce îmi arată asta. Am vrut să intru să văd cine se mai plictiseşte pe acolo. Zici că a fost atacat? Adică?
Deh, munca l-a făcut pe om ... neom. Ai mare grijă, uneori poate fi foarte periculoasă.
...............

Nu ştiu ce...maimuţele mele zice Piticu acolo, dar nu sunt foarte sigură că mă interesează. oh da!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 15:09

Să-mi spui dacă mai trebuie ceva la camera 131 de la popasul Live

Live

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 15:15

Anahoret a scris:
Pentru tine un ness să stea linguriţa în picioare, că dintr-ăla-ţi place! Very Happy

Gata! Cum am fost puţin plecat ai profitat şi ai şi apărut! Aşa... pâş-pâş! Laughing
Săru' mânaaaa! hug2

Şi ce? Te oftici? ulala
Sus In jos
Live

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 15:16

abbilbal a scris:
Să-mi spui dacă mai trebuie ceva la camera 131 de la popasul Live
Ăăăăă...cum aflu io unde este dânsa, camera 131? Aaaa, p-aci, pe la popasuri, aş găsi, nu!? doh
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 17:02

Live a scris:
Şi ce? Te oftici? ulala
Rău! Laughing Laughing Laughing

Blue

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 19:17

Live a scris:
Blue a scris:

...............

Nu ştiu ce...maimuţele mele zice Piticu acolo, dar nu sunt foarte sigură că mă interesează. oh da!
Văd că Piticu tot fuge după maimuţe... nici azi n-am reuşit să intru. Poate s-a desfiinţat...

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 22:04

Blue a scris:
Văd că Piticu tot fuge după maimuţe... nici azi n-am reuşit să intru. Poate s-a desfiinţat...
Pagubă-n ciuperci! Abia nu mai au unii unde să înjure şi să se porcăiască instituţionalizat! Laughing

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 16 Ian 2010, 22:07, editata de 2 ori
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 22:05

Am primit ceva frumos pe mail.

SCRISOARE PENTRU PĂRINŢI
de ROMULUS CHELBEGEAN

Dacă ar avea părinţii ochi să vadă
Şi sufletul le-ar fi mereu atent,
În ochii pruncilor cu viaţa fadă
Ar descifra mesajul cel urgent :
"Vă rog iubiţi-mă inteligent !"
Nu glume, nici minciuni – bomboane-amare;
Nu vreau bunici şi nici televizor,
Nu-mi trebuie nici lux, nici îmbuibare...
Puţin îmi pasă de trăiesc sau mor
Dar vreau să fiu al vostru, nu al lor !
Eu ştiu c-aveţi profesii elevate
Că sunteţi la curent cu date noi,
C-aveţi servici ca eu să am de toate,
Dar fiindcă vă iubesc pe amândoi
Vă spun :
"Eu am nevoie doar de voi !"
Aş vrea ca jucărie ochii mamei,
Nu ochii-ndepărtaţi ai vreunui unchi.
Când ne-ntâlnim atraşi de glasul foamei
Şi nu pot sta la tata pe genunchi
Mă simt ca o mlădiţă fără trunchi.
Nu vreau să fiu un deget ce acuză,
Găsind olarul singur vinovat.
Am gând curat, şi inima refuză
O bombă cu efect întârziat:
Vreau să devin un om adevărat !
De-aceea vreau părinţii mei să vadă,
Să aibă sufletul mereu atent,
Ca-n ochii mei umbriţi de viaţa fadă
Să descifreze strigătul urgent :
"Vă rog iubiţi-mă inteligent !"

abbilbal

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 22:26

Da, e dureros de trist să ştie moşii că nu mai sunt doriţi, dar sunt utili.

În seara asta Puiu Mic a fost cu mami la plimbare. La un moment dat mă sună telefonul: "Tată, hai după noi că plâge fata de numa. Stai să ţi-o dau.
- îîîăăăăă, Moşu, ăăăăă, ăăăăăăă, unde eşti ? ăăăăă, să vii după mine, îîîîăăăăăă....."

Şi ce era să facă moşu. S-a dus în calea ei, a luat-o de mânuţă şi a venit cu ea acasă că era noapte.

Blue

Blue

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 22:27

Anahoret a scris:
Blue a scris:
Pagubă-n ciuperci! Abia nu mai au unii unde să înjure şi să se porcăiască instituţionalizat! Laughing
Da, da' sunt curios ce s-a întâmplat cu forumul. S-o fi desfiinţat?

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 22:29

S-ar putea să fi avut ceva atacuri şi acum să-i facă upgrade-uri. Sau, pur şi simplu, o fi vorba de curăţenia periodică.

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 22:38

gazda buna, gazda draga, dai un paharel de whisky?

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 22:50

Sărut mâna! Very Happy

Pentru prieteni am întotdeauna ceva pus de-o parte! sunny
Ceva vechi şi bun! Wink

Blue

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptySam 16 Ian 2010, 23:07

Santana ...

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II)   CAMERA DE WHISKY (II) - Pagina 29 EmptyDum 17 Ian 2010, 10:14

De dansul acesta ce spui?