Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 14 Ian 2010, 21:09
Live a scris:
abbilbal a scris:
Sara bună Live.
Cafei primeşti orinde-ţi cade bine. Deocamdată călăgurul lipseşte şi ţin eu locul gazdei.
Cafeasua e servită în ureche de măgar, cu ceară ceruită să nu curgă. După ce terimi cafeiu pofteşte prin forum la panoul vizitatorului, la divertisment, la muzică şi prin alte părţi pe unde-ţi face plăcere.
Să trăieşti! Săru' mâna, boierule! CĂ CAna aia cu cafea(sau o fi ness?) este exact pe măsura mea: şi eu beau cu găleata. De altfel, noi doi ne-am mai întâlnitără, cândva, pe câmpiile netului. Cred că pe Atractiv, unde am bântuit, pt o scurtă perioadă. Acolo mă "intitulam" Wild Flower. Da-i de demult asta şi nu cred că-ţi aminteşti taman de mine.
De Wild Flower îmi amintesc, la fel cum şi tu ţi-ai amintit că eu consum ness în miez de noapte, în zori de zi, în miez de zi, când o fi că nu aleg.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Joi 14 Ian 2010, 21:14
Live a scris:
Blue a scris:
... cred că şi o pălincă dacă vrei... Oare de ce mi se pare că am mai auzit vocea asta? ...poate de la zâmbet... P.S. Bun venit...
Poate de la nick şi de la lipsa de zâmbet. Bine (că) te-am (re)găsit!
Ei, lasă că nu e tocmai lipsă completă... poate e doar o iluzie...o fi mirosind a pucioasă ... Şi dacă zici ...
Numarul mesajelor : 147 Varsta : 50 Localizare : Păi...aici:D Data de inscriere : 14/01/2010
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 15 Ian 2010, 17:02
Blue a scris:
Ei, lasă că nu e tocmai lipsă completă... poate e doar o iluzie...o fi mirosind a pucioasă ... Şi dacă zici ... [/color]
Ceva, ceva, tot e: RTV-mort în păpuşoi(cu atac pe el), aici am probleme cu încărcarea paginilor şi cu punerea emoticoanelor. Apoi...vremea e mohorâtă, am de lucru-n acest sfârşit de săptămână. Măi Blue, totul pare de-a dreptul...blue.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 15 Ian 2010, 20:26
Live a scris:
Blue a scris:
Ei, lasă că nu e tocmai lipsă completă... poate e doar o iluzie...o fi mirosind a pucioasă ... Şi dacă zici ... [/color]
Ceva, ceva, tot e: RTV-mort în păpuşoi(cu atac pe el), aici am probleme cu încărcarea paginilor şi cu punerea emoticoanelor. Apoi...vremea e mohorâtă, am de lucru-n acest sfârşit de săptămână. Măi Blue, totul pare de-a dreptul...blue.
Aici cred că s-a lucrat în panoul central al forumului suport care nu mai depinde de noi. Fac şi ăia nişte modernizări.
Blue
Numarul mesajelor : 186 Localizare : Ardeal, România Data de inscriere : 02/01/2010
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 15 Ian 2010, 20:33
Live a scris:
Blue a scris:
Mă şi miram de ce îmi arată asta. Am vrut să intru să văd cine se mai plictiseşte pe acolo. Zici că a fost atacat? Adică? Deh, munca l-a făcut pe om ... neom. Ai mare grijă, uneori poate fi foarte periculoasă. ............... Legat de vorumul ăsta, îmi place d.p.v. tehnic, îmi place şi cum merge. Totul pare blue? Nu mi se pare...
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Vin 15 Ian 2010, 20:36
abbilbal a scris:
Live a scris:
Blue a scris:
Aici cred că s-a lucrat în panoul central al forumului suport care nu mai depinde de noi. Fac şi ăia nişte modernizări.
Nu înţeleg le ce maimuţe care au blocat şi Youtube se referă ... Când a fost blocat Youtube?
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 01:56
Live a scris:
'Nă searaaaaaa!!! Anahoret, primesc şi aici o cafea sau trebuie să merg la secţiunea cu o cafea, o ţigară etc?
Pentru tine un ness să stea linguriţa în picioare, că dintr-ăla-ţi place!
Gata! Cum am fost puţin plecat ai profitat şi ai şi apărut! Aşa... pâş-pâş!
_____________________ Free your mind!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 10:19
Ceva, zic eu, interesant ce am primit pe un newsletter de la "Adevărul":
CTP, scriitorul Prin acest volum de "texte alese", jurnalistul Cristian Tudor Popescu demonstrează că nu poate fi nici critic de film, nici scriitor. "Cuvinte rare" este o carte cu texte lipsite de nuanţe, fără sclipiri de inteligenţă sau reuşite stilistice. Tot articolul la adresa: http://www.adevarul.ro/cultura/literar_si_artistic/carte/CTP-scriitorul_0_188381689.html
Este un punct de vedere. Pe Marius Chivu nu-l cunosc în calitate de critic literar. Textul ales, într-adevăr, nu este unul după care să spun: "Vai ce geniu!". Dar nici nu cred că este cel mai bun din carte. În plus, dacă ar fi apărut în altă parte decât în "Adevărul", poate i-aş fi acordat oareşce credibilitate.
L-am citit pe CTP în tinereţe, când era scriitor de SF, îl citesc şi acum, la bătrâneţe. Ca ziarist are uneori sclipiri de geniu şi are talentul de a prinde esenţialul dintr-o situaţie. Ca şi comentator de film a avut unele comentarii care, într-adevăr, m-au făcut să mă uit la film şi să prind şi alte sensuri ale poveştii. "Dogville" ar fi unul dintre ele.
I-am citit "Libertatea urii", care este o colecţie de articole apărute în "Adevărul" de-a lungul timpului. Asupra acestui tip de volum am oarece dubii: din dorinţa de a strânge cât mai mult text ca o carte să arate a... carte, autorii (Robert Turcescu, spre exemplu cu "Dans de Bragadiru" şi mai sunt, pentru că a fost o adevărată modă la vremea respectivă) au pus acolo şi articole care – în afara contextului temporal în care au fost scrise – nu mai au o foarte mare relevanţă.
Ca scriitor, părerea mea este că CTP-ul nu a excelat niciodată. Că a abordat ramura dură a noului val, într-un fel i se potriveşte. Dar tot nu l-aş pune pe acelaşi nivel cu "Băgău" al Ioanei Bradea unde, dealtfel, textul scris de el îl plasează.
În sfârşit, ar trebui citit întreg volumul şi să se emită propria părere. Apoi ar mai fi de văzut şi ce mai zic şi criticii literari cunoscuţi: Dan C. Mihăilescu, Daniel Cristea Enache, Alex Ştefănescu... Cu toate că şi aici există o problemă pe care au pus-o în evidenţă chiar DC Enache şi cu Alex Ştefănescu într-o emisiune a lui Cristi Tabără: nici în cronicile criticilor nu prea mai ai încredere pentru că au început să se "ajute" unii pe alţii şi să scrie cronici bune la cărţi proaste.
Deci...
Live
Numarul mesajelor : 147 Varsta : 50 Localizare : Păi...aici:D Data de inscriere : 14/01/2010
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 14:58
abbilbal a scris:
Încep să-i înţeleg pe conservatori(nu politic vorbind ), căci modernizările astea vin cu tot felul de "bucurii" pe capul omului.
Live
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 15:01
Blue a scris:
Mă şi miram de ce îmi arată asta. Am vrut să intru să văd cine se mai plictiseşte pe acolo. Zici că a fost atacat? Adică? Deh, munca l-a făcut pe om ... neom. Ai mare grijă, uneori poate fi foarte periculoasă. ............... Legat de vorumul ăsta, îmi place d.p.v. tehnic, îmi place şi cum merge. Totul pare blue? Nu mi se pare...
Nu ştiu ce...maimuţele mele zice Piticu acolo, dar nu sunt foarte sigură că mă interesează.
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 15:09
Să-mi spui dacă mai trebuie ceva la camera 131 de la popasul Live
Live
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 15:15
Anahoret a scris:
Pentru tine un ness să stea linguriţa în picioare, că dintr-ăla-ţi place!
Gata! Cum am fost puţin plecat ai profitat şi ai şi apărut! Aşa... pâş-pâş!
Săru' mânaaaa!
Şi ce? Te oftici?
Live
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 15:16
abbilbal a scris:
Să-mi spui dacă mai trebuie ceva la camera 131 de la popasul Live
Ăăăăă...cum aflu io unde este dânsa, camera 131? Aaaa, p-aci, pe la popasuri, aş găsi, nu!?
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 17:02
Live a scris:
Şi ce? Te oftici?
Rău!
Blue
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 19:17
Live a scris:
Blue a scris:
Nu ştiu ce...maimuţele mele zice Piticu acolo, dar nu sunt foarte sigură că mă interesează.
Văd că Piticu tot fuge după maimuţe... nici azi n-am reuşit să intru. Poate s-a desfiinţat...
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 22:04
Blue a scris:
Văd că Piticu tot fuge după maimuţe... nici azi n-am reuşit să intru. Poate s-a desfiinţat...
Pagubă-n ciuperci! Abia nu mai au unii unde să înjure şi să se porcăiască instituţionalizat!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 16 Ian 2010, 22:07, editata de 2 ori
Anahoret
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 22:05
Am primit ceva frumos pe mail.
SCRISOARE PENTRU PĂRINŢI de ROMULUS CHELBEGEAN
Dacă ar avea părinţii ochi să vadă Şi sufletul le-ar fi mereu atent, În ochii pruncilor cu viaţa fadă Ar descifra mesajul cel urgent : "Vă rog iubiţi-mă inteligent !" Nu glume, nici minciuni – bomboane-amare; Nu vreau bunici şi nici televizor, Nu-mi trebuie nici lux, nici îmbuibare... Puţin îmi pasă de trăiesc sau mor Dar vreau să fiu al vostru, nu al lor ! Eu ştiu c-aveţi profesii elevate Că sunteţi la curent cu date noi, C-aveţi servici ca eu să am de toate, Dar fiindcă vă iubesc pe amândoi Vă spun : "Eu am nevoie doar de voi !" Aş vrea ca jucărie ochii mamei, Nu ochii-ndepărtaţi ai vreunui unchi. Când ne-ntâlnim atraşi de glasul foamei Şi nu pot sta la tata pe genunchi Mă simt ca o mlădiţă fără trunchi. Nu vreau să fiu un deget ce acuză, Găsind olarul singur vinovat. Am gând curat, şi inima refuză O bombă cu efect întârziat: Vreau să devin un om adevărat ! De-aceea vreau părinţii mei să vadă, Să aibă sufletul mereu atent, Ca-n ochii mei umbriţi de viaţa fadă Să descifreze strigătul urgent : "Vă rog iubiţi-mă inteligent !"
abbilbal
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 22:26
Da, e dureros de trist să ştie moşii că nu mai sunt doriţi, dar sunt utili.
În seara asta Puiu Mic a fost cu mami la plimbare. La un moment dat mă sună telefonul: "Tată, hai după noi că plâge fata de numa. Stai să ţi-o dau. - îîîăăăăă, Moşu, ăăăăă, ăăăăăăă, unde eşti ? ăăăăă, să vii după mine, îîîîăăăăăă....."
Şi ce era să facă moşu. S-a dus în calea ei, a luat-o de mânuţă şi a venit cu ea acasă că era noapte.
Blue
Subiect: Re: CAMERA DE WHISKY (II) Sam 16 Ian 2010, 22:27
Anahoret a scris:
Blue a scris:
Pagubă-n ciuperci! Abia nu mai au unii unde să înjure şi să se porcăiască instituţionalizat!
Da, da' sunt curios ce s-a întâmplat cu forumul. S-o fi desfiinţat?