LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
istorie 23 google reclame efremovivanantonovici curiozitati comment-143 internet sibiu nicuvar Fantasy humanitas Popasul padure romana muzica_traditionala problema 1918 politica drumetie taieri mediu Limba 1 brasov CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 I_vote_lcapCACTUS PERFECTUS - Pagina 31 I_voting_barCACTUS PERFECTUS - Pagina 31 I_vote_rcap 
Emil Condor
CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 I_vote_lcapCACTUS PERFECTUS - Pagina 31 I_voting_barCACTUS PERFECTUS - Pagina 31 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CACTUS PERFECTUS

In jos 
+23
Diaporevomenos
Iisus
Franz Schneider
lutra vulgaris
VOTAN
CRUCIAT
delta
Karima
bulache
Cristina
dolion
yzzy
ostrovna
zuum
zaraza26
abbilbal
ACCENT
cactus
aurora
nicuvar
Layla
Anahoret
Emil Condor
27 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyLun 24 Ian 2011, 19:37

dolion a scris:
Orice lucru nestiut, e o pierdere!
da, si pentru mine, dar asa a fost sa fie. Drept pentru care, l-am pus pe fiu meu sa invete si pentru mine...asa ca acum am SI dictionarul meu ambulant!

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 25 Ian 2011, 00:43

De la Medicale... diverse:
am convingerea că Dan nu a citit pe acolo, altfel ar fi răspuns...
Cristina a scris:
Tzeposule, ai incercat Reishi Balance? idee Ia uite ce scrie aici smile :

Cancerul se vindeca cu Reishi Balance

http://www.sfaturimedicale.ro/component/option,com_joomlaboard/Itemid,79/func,view/catid,2/id,226/

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 25 Ian 2011, 07:24

multzam, le stiu, le-am luat si la mine n-au vut nici un efect. Oasele nu tzi le mai vindeca nimeni..

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 25 Ian 2011, 07:47

Imi pare rau s-aud ...
Dar cura cu cartilaj de rechin ai incercat-o? Am cunostinte care spun ca ar face minuni pentru oase.

ps: nu renunta la speranta si la lupta!

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 25 Ian 2011, 09:15

Cristina a scris:
Imi pare rau s-aud ...
Dar cura cu cartilaj de rechin ai incercat-o? Am cunostinte care spun ca ar face minuni pentru oase.

ps: nu renunta la speranta si la lupta!

normal ca am incercat si tot frectzie la picior de lemn a fost; eventual mai incerc ... nu stiu , ca-i al naibii de scump. Si, hai s-o luam in bratze pe aia dreapta; toate tratamentele astea isi produc - eventual - efectul ca tratament preventiv sau in faza incipienta (DACA o depistezi ...). Nu prea am cunostintza de un tratament de efect in faze avansate - cu toata reclama facuta. Nici macar aloe vera (chiar si facut in casa asa cum zice la instructiuni - frunza de cel putin 3 ani, tai tzepii, o bagi in blender si amesteci cu tzuica si tzii cateva zile si dupa aia iei trei linguri pe zi -). Si despre aloe vera se jura cu fieru-n gura ca vindeca pronto si urgent chiar si fazele avansate ale bolii. Deci, daca nu potzi sa tzi le prepari singur si sa nu cheltuiesti o avere, atunci nu stiu ... eventual ar prelungi cu unul, doi sau max trei ani dupa care... Si atunci fa o socoata simplista - tratamentul lunar cu kestii naturiste costa minim 500.000 lei vechi; de obicei costa cam 1 milion; 12 milioane pe an si 24 milioane pe 2 ani - Asta in cazul in care potzi sa-i procuri. Pe de alta parte, o inmormantare relativ modesta costa pana in 20 milioane - care si aia trebuie gasitzi sau pushi de-o parte din timp...Daca stai sa aduni cap la cap toata socoteala ar insemna: 24 milioane tratament 2 ani plus 20 milioane inmormantarea = 44 milioane... sorry - este un "no go" pentru mine sa elimin din buget cam 3 milioane pe luna numai si numai ca sa mai traiesc 2-3 ani chinuitzi. Daca ma bazez exclusiv pe tratamentul oncologului (care nu-i prost deloc, mi-e aproape prieten si nu are rost sa ma minta) ar trebui sa mai am asiguratzi 2 ani. Si tu itzi imaginezi ca am sa astept sa devin o leguma care nu se poate misca si care-i scuturata de dureri si ia morfina in nestire ? Nope.
Pusici maksimi si infinitzi, tu draga... hug
Era sa uit : CACTUS RULZ.. ulala so funny! ulala ulala

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 25 Ian 2011, 10:18

Tzeposule, nu te da batut daca nu-ti reuseste din prima. Sunt medici buni, dar nici ei nu le pot stii pe toate...
Si nici nu te gindi prea mult la lucruri neesentiale gen socoteli si inmormintare. Nu-ti trebuie multi bani ca sa-ti schimbi -daca e cazul- chiar si stilul de viata, inclusiv modul de a te lupta cu boala. Daca trebuie sa renunti la cafea, de exemplu, fa-o fara ezitare, si ia-ti mai bine produse de detoxifiere a organismului. Dar -mai ales- nu te da batut! Ai sa spui ca e usor sa dai sfaturi...De acord cu tine, dar nu te lasa! smile

Despre dr.Gabriel Lungu (tel. 0728575715 sau 0760282782) si tratamentele lui anticancer ai auzit?
http://sanatate.findtalk.biz/t627-despre-doctorul-gabriel-lungu-si-tratamentele-anticancer

Si cartea lui Rudolf Breuss pare a fi interesanta ... http://www.scribd.com/doc/3673748/Tratamentul-total-al-cancerului

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 25 Ian 2011, 10:37

multzam de info; cred ca am sa-l caut pe tip.
Cartea incerc s-o citesc - sa vedem ce iese

Multzam inca o data.

uite si alte pareri...

http://www.sfatulmedicului.ro/comunitate/cancerul/immunarc-forte_9023

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 25 Ian 2011, 17:29

Cu multa placere, Dan smile . Succes si sa ne-auzim sanatosi hug !

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 27 Ian 2011, 09:02

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyJoi 27 Ian 2011, 22:50

Noa serbus pretine. Unde găseşti mentă de frecat acum pe vremea nămeţilor? Sau foloseşti din aia cu care s-a făcut ceai. acord noroc!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyVin 28 Ian 2011, 02:23

cactus a scris:
http://www.mintrubbing.org/index.html ulala ulala so funny!
Tu intri frecvent pe acel Site?
Îmi crează impresia unei institutii virtuale de psihiatrie. so funny!

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyVin 28 Ian 2011, 06:31

Emil Condor a scris:
cactus a scris:
http://www.mintrubbing.org/index.html ulala ulala so funny!
Tu intri frecvent pe acel Site?
Îmi crează impresia unei institutii virtuale de psihiatrie. so funny!

Pai, tocmai ASTA este - o institutie psihiatrica pentru vindecarea mintzilor imbolnavite de realitatea obiectiva.. so funny! so funny! CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 876722 CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 154834 Trebe sa citesti la Testimonials...

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 02:39

De fapt ai dreptate: adesea realitatea e greu de dus si cauti un refugiu... rupt de ea! Laughing

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 08:54

Emil Condor a scris:
De fapt ai dreptate: adesea realitatea e greu de dus si cauti un refugiu... rupt de ea! Laughing

Fiks tu draga; niste creaturi analoge isi cauta scaparea intr-o lume digitala.. so funny! Dar trebe sa recunosti ca site-ul e teribil...

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 08:55

Felicitări pentru revenirea în Top 10 al postatorilor de la Popas, Cactus! bravo

Acum plec si eu la nănic...

Un weekend perfect tuturor! sunny

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 09:41

Emil Condor a scris:
Felicitări pentru revenirea în Top 10 al postatorilor de la Popas, Cactus! bravo

Acum plec si eu la nănic...

Un weekend perfect tuturor! sunny

Ce bine de tine ca acolo abia incepe sambata... thumb_yello Vezi de ce-mi place mie Canada ? Nu neaparat coasta de est ca-i cam aproape. Undeva pe la mijloc... rugă rugă aplauze

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 10:28

Sa ne-amintim de Eminescu!
(15 ianuarie 1850 - 15 iunie 1889)

https://www.youtube.com/watch?v=tHAyE_tG1DA - Somnoroase pasarele - Madrigal

http://www.trilulilu.ro/alonewolf/f77b9ef2d9b524 - Floare-albastra - recita Sergiu Cioiu

https://www.youtube.com/watch?v=yikbbUJrx_0 - Eminescu - cânta Doina si Ion Aldea Teodorovici pe versuri de Grigore Vieru

https://www.youtube.com/watch?v=E11iUMY7tKo - primul film documentar despre Eminescu (1)

https://www.youtube.com/watch?v=33mFZmpXKQ4&NR=1- primul film documentar despre Eminescu (2)

https://www.youtube.com/watch?v=1ti8BUx07bA&feature=related - Luceafarul (1) - recita George Vraca

https://www.youtube.com/watch?v=DqfE0nNdws8&feature=related - Luceafarul (2) - recita George Vraca

https://www.youtube.com/watch?v=c9ha2ic-2kc&feature=related - Scrisoarea I-a (1) - recita Mircea Albulescu

https://www.youtube.com/watch?v=MMYgGw9C75Q&feature=related - Scrisoarea I-a (2) - recita Mircea Albulescu

https://www.youtube.com/watch?v=08Ov_GoJHPk&feature=related - Scrisoarea II-a - recita Mircea Albulescu

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptySam 29 Ian 2011, 21:34

wow, ce-am pierdut, daca n-am intrat atitea zile...fain tare!

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyLun 31 Ian 2011, 08:32

Tu chiar te-ai suparat pe mine? Nu pot sa cred, nu asta a fost intentia mea! Ma cunosti, sper, destul ca sa stii ca nu-mi sta in caracter sa jignesc oamenii, cu atat mai putin prietenii. A fost o gluma, ca raspuns la remarca Cruciatului, cum ca esti vorbaret. Atata tot. Daca ma intelegi, ma ierti. Daca nu, nu!

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyLun 31 Ian 2011, 13:09

abbilbal a scris:
Noa serbus pretine. Unde găseşti mentă de frecat acum pe vremea nămeţilor? Sau foloseşti din aia cu care s-a făcut ceai. acord noroc!

Se gaseste la aia care-or taiat asta-vara frunza la caini... O vand cam scump insa... CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 154834
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 01 Feb 2011, 01:02

dolion a scris:
Tu chiar te-ai suparat pe mine? Nu pot sa cred, nu asta a fost intentia mea! Ma cunosti, sper, destul ca sa stii ca nu-mi sta in caracter sa jignesc oamenii, cu atat mai putin prietenii. A fost o gluma, ca raspuns la remarca Cruciatului, cum ca esti vorbaret. Atata tot. Daca ma intelegi, ma ierti. Daca nu, nu!
Din prima am văzut că e o glumă nevinovată si tare am rămas surprins la reactia lui Cactus!!!!!!

Tseposule, termină cu îmbufnarea aceea! Nu-ti stă bine. :thumbs down:
Îti faci rău doar tie...

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 01 Feb 2011, 08:07

CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 71388 CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 71388

nu tzin nici suparare, nici dushmanii; pe moment e mai bine asha ; crede-ma...

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 01 Feb 2011, 08:20

Serbus pretine. Ceea ce lucram ieri când ai intrat pe mess, am terminat cu bine pe la ora unu din noapte. Ceea ce m-ai întrebat, am primit. Este fain filmuleţul. Mai ales pentru turişti.

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMar 01 Feb 2011, 13:17

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 EmptyMier 02 Feb 2011, 07:14

Am primit asta ieri prin email :

ALARMA !

Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!!

In urmatoarele zile fii atent: nu deschide nici un mesaj avand un fisier atasat numit: Actualizarea Windows live,
indiferent cine este cel care ti-l trimite. Este un virus care arde
intregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta pe
care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru care trebuie sa
trimiti acest mesaj tuturor contactelor tale.

Daca primesti mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar daca este trimis de un prieten, nu-l deschide si opreste-ti imediat calculatorul. Este cel mai rau virus anuntat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv .

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 31 Empty

Sus In jos

CACTUS PERFECTUS
Sus 
Pagina 31 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ENGLISH
» LITERATURĂ
» ASTAZI E ZIUA TA... (III)
» DE LA CACTUS ADUNATE si în lume date...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: CACTUS-
Mergi direct la: