| CACTUS PERFECTUS | |
|
+23Diaporevomenos Iisus Franz Schneider lutra vulgaris VOTAN CRUCIAT delta Karima bulache Cristina dolion yzzy ostrovna zuum zaraza26 abbilbal ACCENT cactus aurora nicuvar Layla Anahoret Emil Condor 27 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 24 Ian 2011, 19:37 | |
| - dolion a scris:
- Orice lucru nestiut, e o pierdere!
da, si pentru mine, dar asa a fost sa fie. Drept pentru care, l-am pus pe fiu meu sa invete si pentru mine...asa ca acum am SI dictionarul meu ambulant! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Ian 2011, 00:43 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Ian 2011, 07:24 | |
| multzam, le stiu, le-am luat si la mine n-au vut nici un efect. Oasele nu tzi le mai vindeca nimeni.. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Ian 2011, 07:47 | |
| Imi pare rau s-aud ... Dar cura cu cartilaj de rechin ai incercat-o? Am cunostinte care spun ca ar face minuni pentru oase.
ps: nu renunta la speranta si la lupta! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Ian 2011, 09:15 | |
| - Cristina a scris:
- Imi pare rau s-aud ...
Dar cura cu cartilaj de rechin ai incercat-o? Am cunostinte care spun ca ar face minuni pentru oase.
ps: nu renunta la speranta si la lupta! normal ca am incercat si tot frectzie la picior de lemn a fost; eventual mai incerc ... nu stiu , ca-i al naibii de scump. Si, hai s-o luam in bratze pe aia dreapta; toate tratamentele astea isi produc - eventual - efectul ca tratament preventiv sau in faza incipienta (DACA o depistezi ...). Nu prea am cunostintza de un tratament de efect in faze avansate - cu toata reclama facuta. Nici macar aloe vera (chiar si facut in casa asa cum zice la instructiuni - frunza de cel putin 3 ani, tai tzepii, o bagi in blender si amesteci cu tzuica si tzii cateva zile si dupa aia iei trei linguri pe zi -). Si despre aloe vera se jura cu fieru-n gura ca vindeca pronto si urgent chiar si fazele avansate ale bolii. Deci, daca nu potzi sa tzi le prepari singur si sa nu cheltuiesti o avere, atunci nu stiu ... eventual ar prelungi cu unul, doi sau max trei ani dupa care... Si atunci fa o socoata simplista - tratamentul lunar cu kestii naturiste costa minim 500.000 lei vechi; de obicei costa cam 1 milion; 12 milioane pe an si 24 milioane pe 2 ani - Asta in cazul in care potzi sa-i procuri. Pe de alta parte, o inmormantare relativ modesta costa pana in 20 milioane - care si aia trebuie gasitzi sau pushi de-o parte din timp...Daca stai sa aduni cap la cap toata socoteala ar insemna: 24 milioane tratament 2 ani plus 20 milioane inmormantarea = 44 milioane... sorry - este un "no go" pentru mine sa elimin din buget cam 3 milioane pe luna numai si numai ca sa mai traiesc 2-3 ani chinuitzi. Daca ma bazez exclusiv pe tratamentul oncologului (care nu-i prost deloc, mi-e aproape prieten si nu are rost sa ma minta) ar trebui sa mai am asiguratzi 2 ani. Si tu itzi imaginezi ca am sa astept sa devin o leguma care nu se poate misca si care-i scuturata de dureri si ia morfina in nestire ? Nope. Pusici maksimi si infinitzi, tu draga... Era sa uit : CACTUS RULZ.. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Ian 2011, 10:18 | |
| Tzeposule, nu te da batut daca nu-ti reuseste din prima. Sunt medici buni, dar nici ei nu le pot stii pe toate... Si nici nu te gindi prea mult la lucruri neesentiale gen socoteli si inmormintare. Nu-ti trebuie multi bani ca sa-ti schimbi -daca e cazul- chiar si stilul de viata, inclusiv modul de a te lupta cu boala. Daca trebuie sa renunti la cafea, de exemplu, fa-o fara ezitare, si ia-ti mai bine produse de detoxifiere a organismului. Dar -mai ales- nu te da batut! Ai sa spui ca e usor sa dai sfaturi...De acord cu tine, dar nu te lasa! Despre dr.Gabriel Lungu (tel. 0728575715 sau 0760282782) si tratamentele lui anticancer ai auzit? http://sanatate.findtalk.biz/t627-despre-doctorul-gabriel-lungu-si-tratamentele-anticancerSi cartea lui Rudolf Breuss pare a fi interesanta ... http://www.scribd.com/doc/3673748/Tratamentul-total-al-cancerului_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Ian 2011, 10:37 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 25 Ian 2011, 17:29 | |
| Cu multa placere, Dan . Succes si sa ne-auzim sanatosi ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 27 Ian 2011, 09:02 | |
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| |
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 28 Ian 2011, 02:23 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 28 Ian 2011, 06:31 | |
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Ian 2011, 02:39 | |
| De fapt ai dreptate: adesea realitatea e greu de dus si cauti un refugiu... rupt de ea! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Ian 2011, 08:54 | |
| - Emil Condor a scris:
- De fapt ai dreptate: adesea realitatea e greu de dus si cauti un refugiu... rupt de ea!
Fiks tu draga; niste creaturi analoge isi cauta scaparea intr-o lume digitala.. Dar trebe sa recunosti ca site-ul e teribil... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Ian 2011, 08:55 | |
| Felicitări pentru revenirea în Top 10 al postatorilor de la Popas, Cactus! Acum plec si eu la nănic... Un weekend perfect tuturor! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Ian 2011, 09:41 | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Ian 2011, 10:28 | |
| |
|
| |
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 29 Ian 2011, 21:34 | |
| wow, ce-am pierdut, daca n-am intrat atitea zile...fain tare! _____________________ Doctor Cross
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 31 Ian 2011, 08:32 | |
| Tu chiar te-ai suparat pe mine? Nu pot sa cred, nu asta a fost intentia mea! Ma cunosti, sper, destul ca sa stii ca nu-mi sta in caracter sa jignesc oamenii, cu atat mai putin prietenii. A fost o gluma, ca raspuns la remarca Cruciatului, cum ca esti vorbaret. Atata tot. Daca ma intelegi, ma ierti. Daca nu, nu! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 31 Ian 2011, 13:09 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 01 Feb 2011, 01:02 | |
| - dolion a scris:
- Tu chiar te-ai suparat pe mine? Nu pot sa cred, nu asta a fost intentia mea! Ma cunosti, sper, destul ca sa stii ca nu-mi sta in caracter sa jignesc oamenii, cu atat mai putin prietenii. A fost o gluma, ca raspuns la remarca Cruciatului, cum ca esti vorbaret. Atata tot. Daca ma intelegi, ma ierti. Daca nu, nu!
Din prima am văzut că e o glumă nevinovată si tare am rămas surprins la reactia lui Cactus!!!!!! Tseposule, termină cu îmbufnarea aceea! Nu-ti stă bine. Îti faci rău doar tie... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 01 Feb 2011, 08:07 | |
| nu tzin nici suparare, nici dushmanii; pe moment e mai bine asha ; crede-ma... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 01 Feb 2011, 08:20 | |
| Serbus pretine. Ceea ce lucram ieri când ai intrat pe mess, am terminat cu bine pe la ora unu din noapte. Ceea ce m-ai întrebat, am primit. Este fain filmuleţul. Mai ales pentru turişti. | |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 01 Feb 2011, 13:17 | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 02 Feb 2011, 07:14 | |
| Am primit asta ieri prin email :
ALARMA !
Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!! In urmatoarele zile fii atent: nu deschide nici un mesaj avand un fisier atasat numit: Actualizarea Windows live, indiferent cine este cel care ti-l trimite. Este un virus care arde intregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta pe care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru care trebuie sa trimiti acest mesaj tuturor contactelor tale. Daca primesti mesajul numit: Actualizarea Windows live, chiar daca este trimis de un prieten, nu-l deschide si opreste-ti imediat calculatorul. Este cel mai rau virus anuntat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv . _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS | |
| |
|
| |
| CACTUS PERFECTUS | |
|