__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
|
+19Ion lutra vulgaris Franz Schneider Doina cactus ostrovna CRUCIAT VOTAN Diaporevomenos Cristina abbilbal Anahoret dolion nicuvar Layla zaraza26 aurora yzzy Emil Condor 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 05 Aug 2012, 16:24 | |
| - Ion a scris:
- Ponta s-a resemnat cu rezultatul, Crin nu.
Se pare ca intre ei nu mai functioneaza uniunea. Sau este o intelegere. Eh, Ponta e un prefăcut: ce recomandă opozitiei să nu facă, chiar el face!!! - Citat :
- Orice am face,nu putem sa oprim bolovanul care se prevaleste si prinde viteza.
Păcat! Am crezut mai mult în capabilitatea poporului român, dar se pare că acea capabilitate a fost dată la export! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 05 Aug 2012, 17:55 | |
| - Ion a scris:
- ...
Se pare ca acest Crin Antonescu si-a intrat in atributiuni serioase de Presedinte Neinterimar. A facu deja numiri pe 8 ani, desi a promis ca nu va face. Ponta s-a resemnat cu rezultatul, Crin nu. Se pare ca intre ei nu mai functioneaza uniunea. Sau este o intelegere.
Da, d-l Cacarau chiar se crede presedinte. Si nici Bombonel nu mai suporta detentia... trebuie sa puna mana pe justitia aia odata... |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 05 Aug 2012, 20:26 | |
| Iulia Motoc, judecător la Curtea Constituţională a României, a declarat că nu are intenţia să-şi dea demisia, deşi mai multe trusturi de presă i-au anunţat-o deja, notează „România liberă". "Nu am de gând să-mi dau demisia. Faptul că unii ar fi anunţat demisia mea deja poate fi considerat ca o formă de presiune asupra mea. S-au făcut multe presiuni asupra noatră, mai ales începând cu data de 27 iunie, când ne-am pronunţat asupra faptului că domnul Traian Băsescu va reprezenta România (la summit-ul UE, n.n.). De altfel, atunci am sesizat aceste presiuni la Uniunea Europeană, apoi, la data de 2 iulie, după ce preşedintele interimar Crin Antonescu a spus că actuala componenţă a Curţii este o ruşine, noi am sesizat atât Comisia Europeană, cât şi Comisia de la Veneţia. Presiunile au continuat şi continuă. Cu toate acestea, eu aştep o decizie corectă a Curţii, dincolo de intimidările care sunt din ce în ce mai agresive", a declarat Iulia Motoc. http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Iulia_Motoc-demisie-judecator_CCR-referendum-presiuni-Traian_Basescu_0_749325185.htmlFelicitări, Iulia Motoc. Tara are nevoie de oameni ca tine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mier 08 Aug 2012, 05:02 | |
| Cum merg lucrurile în România Opinii Versiunea pentru tiparire Marimea textului: pamflet de Dan Popa Într-o dimineață, Florin Georgescu fu deranjat în munca lui de niște strigăte care se auzeau din fața clădirii Ministerului de Finanțe. „Hai la mereeee! Mere duuulci cum n-ați mai mâncat niciodatăăă!“. Ridicându-se indispus de la birou și privind pe fereastră, văzu un vânzător ambulant ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de zeci de clienți. „Trebuie să fie beton merele alea“, își spuse ministrul finanțelor și, făcându-i-se poftă, îl chemă pe Liviu Voinea și îi zise: „Ia cinci lei și mergi în piață să cumperi niște mere de la vânzătorul ăla“. Voinea își chemă un adjunct și îi spuse: „Uite patru lei, du-te și cumpără mere“. Adjunctul chemă și el un funcționar din minister: „Poftim trei lei, de care să cumperi mere de la vânzătorul din fața ministerului“. Funcționarul o chemă pe secretară, îi dădu doi lei și o trimise în piață. Secretara îi dădu un leu portarului de la minister, iar acela se duse la vânzător și îl luă la rost: „Alo, ce urli așa? Ai tulburat somnul ministrului, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ți confisc căruța asta cu mere“. Zis și făcut. Întors la secretara care l-a trimis, portarul se lăudă: „Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un singur leu am cumpărat o jumătate din căruța cu mere a vânzătorului“. Secretara merse la funcționar: „M-am târguit și, cu cei doi lei pe care mi i-ai dat, am reușit să cumpăr un sac cu mere!“. Funcționarul, repede la adjunctul lui Voinea: „Cu trei lei am luat o tolbă întreagă cu mere“. Adjunctul secretarului de stat dosi jumătate din cantitate și apoi merse la Voinea în birou: „Iată, cei patru lei mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere!“. Iar Voinea se înfățișă dinaintea lui Florin Georgescu și glăsui: „Onor d-le ministru, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci lei n-am reușit să târguiesc decât cinci mere“. Georgescu se uită la mere, luă unul din care mușcă cu poftă și zise: „Hmmm, cinci mere pentru cinci lei... Excesiv de scump! Pe de altă parte, dacă la prețul ăsta e coadă la mere, înseamnă că românii au bani suficienți. Ia să mărim noi impozitele!“. www.gds.ro | |
| | | Ion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mier 08 Aug 2012, 05:10 | |
| Simai aflai ceva pe Antena 3, la emisiunea Danei Grecu de azi. Unul zise de cei plecati ca sunt "pseudo-cetateni romani". Iata unde era "falsul". Bine ca au plecat cei falsi, si au ramas cei nefalsi.
Va dati seama ce e in mintea unora. Nimeni, dar nimeni nu gaseste o vorba buna pentru impacare, pentru reconciliere. Dimpotriva. Tot ce se face se face Pentru o Romanie nebuna!
Doamne, Doamne! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mier 08 Aug 2012, 23:16 | |
| Ponta a cam amutit în ultima vreme iar Antonescu a început să tremure... ... asta pentru o Românie mai bună. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Joi 09 Aug 2012, 02:12 | |
| Avem 100 de cetateni romani cu drept de vot, din care 10 pleaca in strainatate.
Dupa noul Ministru de interne orice alegeri se refera la cei 90, ramasi acasa, ca fiind cvorumul si la care se raporteaza orice fel de alegeri.
Sa presupunem ca cei din tara voteaza toti, dar si cei plecati.
Atunci, dupa acest ministru, procentul de participare va fi de
(90+10):90x100=aprox.111,...%
si nu de
(90+10):100x100= 100%
Adica i-am batut la fund si pe comunisti, care aveau 100% pentru intotdeauna.
Ce ziceti, e misto aritmetica asta a Puterii pocentuale actuale?!...
| |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Joi 09 Aug 2012, 09:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ponta a cam amutit în ultima vreme iar Antonescu a început să tremure...
... asta pentru o Românie mai bună. Cine rade la urma...rade mai bine ! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Vin 10 Aug 2012, 02:42 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Emil Condor a scris:
- Ponta a cam amutit în ultima vreme iar Antonescu a început să tremure...
... asta pentru o Românie mai bună. Cine rade la urma...rade mai bine ! Si mă rog, de ce ar râde cineva dacă cei doi ar pune gheara pe tară? Mai degrabă ar fi de plâns.. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Vin 10 Aug 2012, 10:19 | |
| De parca sub gheara lui Basescu ne-ar fi mai bine, sau sub gheara lui a curs numai lapte si miere. Emile, nu fii naiv. Din Canada realitatea din Romania se vede distorsionat. | |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Vin 10 Aug 2012, 21:46 | |
| Că sub gheara lui Băsescu nu curge lapte și miere nu e un motiv pentru referendum. Pentru aia sunt alegeri, la fiecare patru ani. Și bunăstarea nu trebuie să o așteptăm de la președinte, care nu e Shaka Zulu, și nici România nu e în Africa. Dacă românii vor schimbări -mai ales clica superioară, care însă vrea schimbări precum cele recomandate de Cațavencu "dar nu în punctele esențiale"- ar trebui să înceapă cu respectul față de lege și instituțiile statului, care trebuiesc fundamentate pe sistemul filozofic corespunzător. Cum însă România a ales "centru" stânga, alături de toată Europa... _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Ion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Vin 10 Aug 2012, 22:05 | |
| Ciprian, eu raman uimit cand vad ca nu se respecta, nu numai LEGEA, dar nici regulile matematice dupa care trebuie calculat procentul de participare la referendum.
Deci Ponta si Antonescu vor sa scoata din cvorum pe cetatenii romani cu drept de vot cu domiciliul in strainatate.
Aceasta ar insemna ca acei cetateni romani din strainatate, si care au votat, si sunt luati in calcul in cei 8.4 mil., sa nu fie considerati alaturi de cvorum, pe alte liste nu permanente, astfel incat, atunci cand imparti pe 8.4 mil., sa fie adaugati la cvorum macar astia care au votat, daca nu toti cetatenii cu drept de vot din strainatate. Aceasta e cea mai mare aberatie matematica: sa maresti numaratorul, iar numitorul sa-l lasi neschimbat, in respectivul calcul procentual.
Atunci ne intrebam, precum o pesedista din strainatate, am auzit pe RTV aseara, atunci noi de ce am mai votat? Pentru ce imi cersesti votul?
Eu merg si mai departe decat acea distinsa D-na, atentie PSD-ista.
Daca vor face greseala de a nu ne lua in calcul, atunci vor avea de a face cu cele mai inalte Foruri Internationale, nu numai Europene.
Tara, in care la baza democratiei nu sta LEGEA, este sortita pieirii.
Asta eu o zic. De aceea nu am pus intre ghilimele.
| |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Vin 10 Aug 2012, 22:27 | |
| Nimic nou sub soare; comuniștii tot comuniști rămân, că doar, după cum se cânta după Revoluție, în Piața Universității : "Cine-a studiat la ruși nu poate gândi că Bush"!
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Vin 10 Aug 2012, 23:22 | |
- De parca sub gheara lui Basescu ne-ar fi mai bine, sau sub gheara lui a curs numai lapte si miere.
Ti-am mai spus: nu fixezi un rău cu alt rău. - Citat :
- Emile, nu fii naiv. Din Canada realitatea din Romania se vede distorsionat.
Numai de naivitate nu pot fi bănuit! Că se vede altcumva, sunt de acord cu tine, dar nu distorsionat. Mie nu-mi distorsionează nimeni adevărul, aici, precum se întâmplă unde esti tu. Noi, aici trăim democratia, nu doar o aflăm din Povesti nemuritoare. Franz, tu nu realizezi, dacă ai merge să trăiesti câtiva ani într-o tară democrată, ti s-ar deschide ochii, ai vedea mai bine. Tu nu vezi că milioanele de români plecati afară văd diferit decât tine? Tu nu vezi că Antonescu, Ponta si gasca lor vor să elimine de pe acele liste electorale, tocmai pe cei de afară care (ei stiu) văd gafele lor impardonabile si nu pot fi de partea lor? Tu nu vezi? Dar degeaba spun asta cuiva îndoctrinat cu „democratia Europei de Est”! Păcat! Avem o tară frumoasă batjocorită inconstient de multi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Vin 10 Aug 2012, 23:35, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Vin 10 Aug 2012, 23:34 | |
| - Ion a scris:
- Tara, in care la baza democratiei nu sta LEGEA, este sortita pieirii.
Mă alătur spuselor tale, dacă-mi dai voie. Si celor spuse de Ciprian. Gândeam zilele trecute: oare Istoria o să-l includă pe Crin Antonescu în pozitia de Presedinte al României? Dacă da, sper să fie scris cu cerneală simpatică. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 08:50 | |
| - Ion a scris:
- Deci Ponta si Antonescu vor sa scoata din cvorum pe cetatenii romani cu drept de vot cu domiciliul in strainatate.
Ioane, asa scrie la LEGE. Mai cauta si tu. | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 08:52 | |
| - Emil Condor a scris:
- Franz Schneider a scris:
- De parca sub gheara lui Basescu ne-ar fi mai bine, sau sub gheara lui a curs numai lapte si miere.
Ti-am mai spus: nu fixezi un rău cu alt rău.
- Citat :
- Emile, nu fii naiv. Din Canada realitatea din Romania se vede distorsionat.
Numai de naivitate nu pot fi bănuit!
Că se vede altcumva, sunt de acord cu tine, dar nu distorsionat. Mie nu-mi distorsionează nimeni adevărul, aici, precum se întâmplă unde esti tu. Noi, aici trăim democratia, nu doar o aflăm din Povesti nemuritoare. Franz, tu nu realizezi, dacă ai merge să trăiesti câtiva ani într-o tară democrată, ti s-ar deschide ochii, ai vedea mai bine. Tu nu vezi că milioanele de români plecati afară văd diferit decât tine? Tu nu vezi că Antonescu, Ponta si gasca lor vor să elimine de pe acele liste electorale, tocmai pe cei de afară care (ei stiu) văd gafele lor impardonabile si nu pot fi de partea lor? Tu nu vezi? Dar degeaba spun asta cuiva îndoctrinat cu „democratia Europei de Est”! Păcat! Avem o tară frumoasă batjocorită inconstient de multi. Ei bine, vezi, de aceea la urmatoarele alegeri o sa ma duc sa votez cu Dan Diaconescu si PP-DD. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 20:27 | |
- Ion a scris:
- Deci Ponta si Antonescu vor sa scoata din cvorum pe cetatenii romani cu drept de vot cu domiciliul in strainatate.
Ioane, asa scrie la LEGE. Mai cauta si tu. O ” lege antonesciană”? Credeam că poti să vezi interpretările stranii ce se dau legilor în lumea asta, mai ales în unele tări. Nu a existat o asa lege nici măcar pe timpul comunismului. Si atunci, pe hârtie, legile sunau democratic, dreptule omului erau acolo pentru a fi respectate, doar că nu se aplicau. Atunci cum se procedează cu ambasadori, consuli ce lucrează peste tot în lume, îi tinem români sau îi facem praf si pe ei? Jos cu ei de pe liste! Asa vrea Franz... Nu vezi că sună absurd ceea ce spui în privinta asta, Franz? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 20:31 | |
| - Emil Condor a scris:
- Atunci cum se procedează cu ambasadori, consuli ce lucrează peste tot în lume, îi tinem români sau îi facem praf si pe ei?
Jos cu ei de pe liste! Asa vrea Franz... Nu vezi că sună absurd ceea ce spui în privinta asta, Franz? Maaaaaaaaaaaaaaiiii Emile ! Aia s-au dus pe unde s-au dus in EXERCITIUL FUNCTIUNII. Tu, spre exemplu, ai domiciliul permanent in Canada. Ei NU. Pe buletinul lor este scris tot domiciliul permanent din Romania. Ei nu poseda acte ale tarilor unde isi exercita functia in folosul statului roman. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 20:34 | |
| Si dacă eu sunt plecat, tu esti MAI ROMÂN ca mine? Poate eu am băgat mai multă valută în tară decât multi altii ce au stat doar acolo, acasă... Mdeh! Cui îi pasă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 20:37 | |
| N-ai bagat valuta pentru mine sau te miri cine. Nici pentru Basescu, Ponta, Antonescu. Ai bagat-o pentru cei apropiati tie, ca sa o duca ei mai bine, si bine ai facut. Sa fii sanatos. Mie imi pasa. | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 20:40 | |
| - Emil Condor a scris:
- Si dacă eu sunt plecat, tu esti MAI ROMÂN ca mine?
Da Emil. Sunt mai roman decat tine. Si eu am doua cetatenii : romana si germana. Am o resedinta si in Germania, dar cea permanenta este aici, in Romania, unde traiesc, platesc taxe si impozite statului roman. Zi de zi. Numai la cat TVA am platit pana acum, printre altele, si tot e ceva.
Ultima editare efectuata de catre Franz Schneider in Sam 11 Aug 2012, 20:41, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 20:40 | |
| Valuta, odată injectată acolo a fost folosită de bănci, de România. - Franz Schneider a scris:
- Mie imi pasa.
Păi despre tine era vorba. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 20:42 | |
- Emil Condor a scris:
- Si dacă eu sunt plecat, tu esti MAI ROMÂN ca mine?
Da Emil. Sunt mai roman decat tine. Ce pot să mai spun cuiva cu afirmatii atât de... rupte de realitate? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 11 Aug 2012, 21:07, editata de 1 ori | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Sam 11 Aug 2012, 20:43 | |
| Sa nu-mi spui ca te-ai dus la Isarescu si i-ai facut cadou in numele bancii o suma mare in valuta, ca nu cred. Tot neamurilor si rudelor tale le-ai dat banii in final. Ca ei i-au depus la banca, au primit dobanda pe ei. Sau in Canada e altfel ? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
| |
| | | | PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |