| Discutii amicale despre fotbal | |
|
+14delta Darius Karima ostrovna ACCENT yzzy nicuvar Anahoret gringo abbilbal Restauratorul Franz Schneider Emil Condor Ady 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 31 Mai 2009, 22:28 | |
| Emil, un cadou de ziua ta: Dinamo - Brasov 0-2 Timisoara - Urziceni 1-2. Dinamo nu mai poate fi campioana. Galeria Politehnicii a aplaudat victoria Urziceniului. Bravo Urziceni, bravo Poli. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 01 Iun 2009, 05:11 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 01 Iun 2009, 05:57 | |
| Mă bucur că Lucescu Mic (încă) nu se spurcă! Să-i ţină Dumnezeu obiceiurile! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mier 10 Iun 2009, 21:01 | |
| La pauza:
Urziceni - Steaua 0-0 Brasov - Timisoara 0-0 Arges - Dinamo 1-1 Craiova - Vaslui 0-1 ! Rapid - Iasi 0-2 !!! _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mier 10 Iun 2009, 22:02 | |
| Rezultate finale:
U Craiova - FC Vaslui 0-1 Gloria Buzau - Gloria Bistrita 2-1 Rapid - Poli Iasi 2-2 Unirea Urziceni - Steaua 1-1 FC Arges - Dinamo 5-2 !!!!! FC Brasov - FC Timisoara 1-0 Pandurii - Otelul 1-0 Gaz Metan - CFR Cluj 2-0 CS Otopeni - Farul 6-0
Urziceni campioana. Daca Poli isi primeste punctele, termina pe locul 2. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mier 10 Iun 2009, 23:39 | |
| Sunt foarte multumit că Unirea a luat titlul. Era fain dacă si Brasovul termina 3 - 4 locuri mai în fată dar e timp destul pentru o echipă tânără ca a lor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Joi 11 Iun 2009, 03:36 | |
| Poate rezultatele sunt ale unor echipe obosite, ca să nu spun plictisite de acest campionat. Jucătorii par a fi nişte elevi care de abia aşrteaptă vacanţa de vară. Nu-i mai interesează că în ultimele zile de şcoală mai primesc şi note slabe. Ei nu mai pot deveni premianţi, dar nici nu pică. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Joi 11 Iun 2009, 03:46 | |
| Abby, pe când si Unirea Alba Iulia o să ia un titlu? Fostă Unirea, stiu, stiu... Felicitări pentru promovarea lor! Vezi, nu uita să deschizi un topic la Liga 1 cu trupa din Alba Iulia!
La anul putem asista la al treilea titlu consecutiv câstigat de o echipă din afara Capitalei si mă gândesc la orgoliosii din Bănie care au mult talent. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Joi 11 Iun 2009, 10:12 | |
| A venit decizia de la TAS: Poli si-a primit punctele si a terminat pe locul 2, cea mai buna clasare din istoria clubului. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Joi 11 Iun 2009, 15:58 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 12 Iun 2009, 02:29 | |
| Poate era mai bine pentru Poli să meargă în UEFA. Oricum, felicitări pentru un sezon plin de succes. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 12 Iun 2009, 07:40 | |
| Pe mine Unirea Alba-Iulia nu mă încântă aşa de mult. Am rămas nostalgic vremurilor când Unirea se bătea într-un campionat regional cu LOCOMOTIVA devenită CFR Alba Iulia. Erau meciuri cu scântei, după care jucătorii de la ambele echipe se retrăgeau la DACIA pentru a se răcori cu o bere. Acolo se împăcau. | |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 12 Iun 2009, 10:45 | |
| - Emil Condor a scris:
- Poate era mai bine pentru Poli să meargă în UEFA.
Oricum, felicitări pentru un sezon plin de succes. Daca nu se califica in grupele Champions League, merge in Europa League (asa se va numi de acum incolo Cupa UEFA). _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 12 Iun 2009, 23:06 | |
| Da, am citit aseară noul Regulament pentru cupele europene si Poli chiar dacă pierde din primul tur, merge în Europe League. Nu au nimic de pierdut. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 14:54 | |
| S-a inchiat un sezon in care provincia a fost superioara capitalei. Pentru mine....surprizele placute au fost FC Brasov si FC Arges....mi-ar pare rau daca Argesul va fi retrogradata din cauza patronului. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 16:17 | |
| Poate şi faptul că DNA a pus nişte arbitri pe tuşă o mai fi băgat spaima printre fluieraşi şi au început să se mai joace nişte meciuri corect... Mie mi-a plăcut şi Urziceniul! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 20:01 | |
| - Anahoret a scris:
- Mie mi-a plăcut şi Urziceniul!
Categoric! Seriozitatea antrenorului a fost "injectată" în atitudinea jucătorilor. Mie care echipe mi-au plăcut cel mai mult? Trei sau patru: Brasov, Urziceni, Craiova, Timisoara. Chiar si Vaslui... Să nu uităm o echipă retrogradată care a jucat frumos: Gaz Metan Medias. De fapt, pronosticul meu pentru sezonul viitor: Craiova o să fie în lupta pentru titlu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 20:05 | |
| Emile tu vezi romanii prin satelit de esti la curent cu tot? _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 20:08 | |
| Ai mei au satelitul dar nu mă uit la televizor decât din greseală. Mai mult citesc despre ce se întâmplă în lume, deci si în lumea sportului. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 20:19 | |
| S-a făcut dreptate! Astra Ploieşti, îngropată de Petolul cu binecuvântarea primarului Calotă, revine în liga 1. Astra Ploiesti in Liga 1 de la anul!!! "Mi-am dorit mereu sa revin la denumirea de Astra. Echipa s-a numit Astra pana acum patru ani. Decizia de revenire la acest nume a fost determinata si de faptul ca oficialitatile locale au uitat de promisiunile facute in urma cu cativa ani cand am demarat proiectul FC Ploiesti." a declarat Niculae. http://www.telesport.ro/stire-astra-ploiesti-in-liga-1-de-la-anul-vezi-aici-cum_22061.html _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 20:21 | |
| Deci CSM Ploiesti este fosta Astra, îngropată de petrolisti? Uite că asta nu stiam! Felicitări! Si zici că revine la numele vechi, ori se va numi CSM, ca acum? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 20:29 | |
| Da, acum patru ani, Astra era pe locul 10 iar Petrolul la retrogradare. Au "fuzionat" (cam cum se auzea c-ar vrea să facă JJ cu Urziceniul ) iar Astra s-a dus prin Liga a 2-a sau a 3-a pentru că jucătorii s-au risipit. Iar Petrolul s-a dus, în cele din urmă, acolo unde-i este locul: în Liga a 2-a! La vremea respectivă eram singurul judeţ cu două echipe în Liga 1. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 20:34 | |
| Da, am fost in linkul dat de tine mai sus si am văzut că U Cluj s-a salvat de la retrogradare - sunt fericit pentru ei. Am citit si despre Astra... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 13 Iun 2009, 22:01 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 14 Iun 2009, 00:40 | |
| Da, am citit si articolul acela, apoi cel despre Ion Sabău. De fapt am si pus comentarii la "Astra" si "Sabău". Eram singurul ce comenta la ora aceea... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal | |
| |
|
| |
| Discutii amicale despre fotbal | |
|