LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
nicuvar humanitas efremovivanantonovici padure google 1918 sibiu CPSF Popasul internet 1 mediu comment-143 curiozitati muzica_traditionala problema Fantasy 23 Limba taieri brasov reclame drumetie istorie romana politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 I_vote_lcapDiscutii amicale despre fotbal - Pagina 14 I_voting_barDiscutii amicale despre fotbal - Pagina 14 I_vote_rcap 
Emil Condor
Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 I_vote_lcapDiscutii amicale despre fotbal - Pagina 14 I_voting_barDiscutii amicale despre fotbal - Pagina 14 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Discutii amicale despre fotbal

In jos 
+14
delta
Darius
Karima
ostrovna
ACCENT
yzzy
nicuvar
Anahoret
gringo
abbilbal
Restauratorul
Franz Schneider
Emil Condor
Ady
18 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14
AutorMesaj
Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMier 26 Oct 2011, 19:38

A inceput urmarirea penala a lui Mircea Sandu, Dumitru Dragomir & co, a FRF si LPF. Urmeaza si sechestru pe bunuri. Fotbalul romanesc e in colaps. E timpul sa scapam de mafia din fotbalul nostru.

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMier 26 Oct 2011, 23:40

Da, de acord cu tine: trebuie făcută o curătenie generală si apoi luat totul cu A B C în fotbalul nostru.
Asa cum a spus Belodedici: ne trebuie circa 15 ani să revenim acolo unde talentul ne îndreptăteste să sperăm, adică între puterile fotbalistice ale Europei.

Dacă Sandu si Dragomir dispar, toată mafia fotbalului va dispărea. E timpul!

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyJoi 27 Oct 2011, 19:09

Convocat joi la Directia Nationala Anticoruptie din Bucuresti, in calitatea sa de prim-vicepresedinte FRF si membru al Comitetlului Executiv al Federatiei care a decis, in vara, dezafilierea provizorie a clubului Universitatea Craiova, Dumitru Dragomir (65 de ani) a iesit extrem de nervos din sediul institutiei.
La sosirea de la 10.40, "Corleone", a carui zi onomastica a fost miercuri, a fost jovial cu jurnalistii prezenti, iar apoi i-a luat peste picior si le-a intins o capcana: i-a intrebat daca sunt pregatite camerele si microfoanele pentru a le acorda declaratii, dupa care a plecat din fata lor:
"Hai, baieti, alinierea!", le-a zis.
"Gata? V-ati aliniat? Bun, La revedere!".
Apoi a trecut printre ei si a intrat in sediul DNA.
Dupa jumatate de ceas, Dragomir a iesit extrem de nervos din sediul DNA. Seful LPF s-a rastit la jurnalistii care il asteptau:
"Ma calcati pe picioare, ce naiba! Lasati-ma sa respir. Voi ce vreti? Corectiutudine sau sange? Daca sint chemat la DNA nu inseamna ca sunt si vinovat. Daca o sa fiu gasit vinovat, suport consecintele, daca nu, sa le suportati voi, pentru ca ma calcati pe bombeuri".
Dragomir a acceptat sa raspunda la o singura intrebare, pusa de o ziarista
- "pentru ca tu esti draguta".
"Vi s-au adus la cunostinta invinuirile?", a intrebat ziarista.
"Da, domnisoara. Dar nu le stiu, nu am avut timp sa le citesc. O s-o fac in zece zile si apoi o sa dau un raspuns", a zis Dragomir, care va da diseara o petrecere de ziua onomastica la restaurantul pe care il deschide cu fiul sau, Bogdan.
Joi, la DNA, si-a facut aparitia si secretarul general al LPF, Valentin Alexandru. Prezenta lui a suprins, avand in vedere ca oficialul LPF nu este membru in Comitetul Executiv. Daca Dumitru Dragomir si ceilalti 11 membri vor fi gasiti vinovati de abuz in serviciu, risca pana la 15 ani de puscarie.

Sursa: Libertatea

Chestia asta cu 15 ani de puscarie, e cel mai tare banc...

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptySam 29 Oct 2011, 04:09

Pentru asta, Ministrul Sportului ar trebui să-l amendeze drastic pe Dragomir.
Nu se face asa ceva! Cine se crede, ticălosul ăla?

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMar 01 Noi 2011, 00:14

Stiti probabil despre incidentul petrecut duminică la meciul din Ploiesti dintre Petrolul si Steaua, nu?
Un spectator a intrat pe teren să-i pună pe stelisti „la punct”, trimitând fundasul Galamaz la spital.

HULIGANUL de la Ploiesti a facut Romania de ras! Si presa din Vietnam vorbeste despre "comportamentul ANIMALIC" al fanului care l-a lovit pe Galamaz”.

În ce hal am ajuns! Suporterii ploieşteni au izbucnit în urale cînd Galamaz a fost doborît!

Presa britanică salută interventia lui Martinovici care a dat românilor un exemplu de cum trebuie să fie uniti.

Jigodia aceea care l-a lovit pe fotbalistul de la Steaua a avut noroc că nu eram eu (sau unul ca mine) pe teren, că nu ar mai fi prins el nicicând ocazia să facă rău altcuiva. A scăpat usor cu ceea ce a primit.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMar 01 Noi 2011, 00:30

Andrei Vochin (GSP):

Bravo, Martinovici!

Imaginile Digi curg cu cinism. Un cretin pătrunde pe terenul de joc cu nonşalanţa unui alergător din parc. Stewarzii îl privesc ca pe un practicant de jogging. Pumnul cretinului pluteşte prin aer şi se înfige în urechea lui Galamaz. Înainte de cădere, stelistul primeşte şi flegma de dispreţ a nemernicului. Un trişor care nici măcar nu a avut decenţa smardoiului de a-l provoca la o luptă dreaptă, de a-i atrage atenţia că-l va lovi.

Lumea celor care aveau altă treabă pe stadion, jucători, arbitri, antrenori, e şocată. Primul care reacţionează e sîrb, la dracu'! Novak Martinovici are prezenţă de spirit. Încearcă să-l oprească aşa cum poate. Îi dă un picior zdravăn din săritură, apoi, ca să-l stăvilească, îl ia la picioare. Vine şi Stanca, mai timid. În timp ce steliştii vor să-l oprească definitiv, ca nu cumva să mai fie vreo victimă, jucătorii Petrolului încearcă să-l protejeze pe agresor. Arbitrul intervine şi-i elimină pe Martinovici şi Stanca.

Răzvane, tu ştii ce spun. De aceea mă adresez doar lui Novak, pentru că el nu e de pe aici. Din această ţară în care noi, oamenii de rînd, plătim cu impozitele noastre forţele de ordine pentru a fi apăraţi. Din ţara asta în care jandarmul se întoarce cu spatele la agresor şi ceartă victima. Din România-n care 40% dintre cei care omoară pe şosele din culpă scapă fără o zi de puşcărie. Din ţara unde n-ai voie să-i bagi mîna în gît hoţului care-ţi intră-n casă de teama proceselor de tip aviatorul Iovan. Din spaţiul în care progenituri de Plăcintă calcă oameni cu maşina şi viaţa curge mai departe. Pentru ce ai făcut aseară, dă-mi voie să te felicit! Să-ţi spun un sincer "Bravo!" pentru că ai înţeles primul că locul în care te afli e o junglă în care cei plătiţi să ne apere ne rîd în nas, iar cei ce ne omoară se pregătesc să devină eroi.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptySam 05 Noi 2011, 01:08

Se pare că si domnul Piturcă va trece pe la sediul DNA pentru niste declaratii!
Stim cu totii că Victor nu este unul dintre sfintii canonizati ai României! Laughing

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptySam 05 Noi 2011, 07:18

Emil, nu cred ca in Romania, mai poate cineva sa sustina, ca o persoana, avand o functie de decizie, e cinstita... eu unul nu mai am incredere in nimeni... am ajuns sa avem o tara de ticalosi si de ticalositi... de lepre ordinare... prostia, a ajuns la rang de cinste, iar jigodia nu mai e o boala a patrupedelor, ci a bipedelor tot mai numeroase!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptySam 05 Noi 2011, 16:52

Ce păcat că am ajuns să trăim si aceste triste momente din istoria Românie!
Stiu că nu exagerezi dar parcă mă doare să să spun acestea despre poporul meu.
Acolo undeva există o licărire de sperantă pentru mai bine. Să ne audă Dumnezeu!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyMar 29 Noi 2011, 02:20

Ioan Horoba: "Am crezut că prin venirea domnului Crăciunescu se vor termina lucrurile necurate, dar parcă s-au înmulţit"

Ca Horoba mai sunt multi ce nu-s capabili să gânderască ce se întâmplă în acest moment: mafia din fotbalul nostru vrea să-l execute pe Crăciunescu pentru că nu este de-al lor, si toti ticălosii din arbitrajul românesc sunt dezlăntuiti la o comandă venită de la „Centru”! Sper ca strategia lor să esueze prin arestarea capilor fotbaluli nostru.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 05 Aug 2012, 17:16

http://www.sport.ro/fotbal-intern/drama-la-tulcea-un-fotbalist-a-facut-infarct-si-a-murit-pe-teren-ramai-pentru-detalii.html

Tot mai multe si mai multe cazuri fatale în lumea sportului!
Personal cred că alimentatia sintetică este cauza principală.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 26 Mai 2013, 15:54

Si l-au „ascuns” pe Becali!
Doar o picătură din oceanul coruptiei ce există în fotbalul românesc...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptySam 14 Sept 2013, 19:47

Dănuţ Lupu îl înţeapă încă o dată pe Rege:
„I-am zis că are nota 10 ca jucător, cu menţiunea că Dobrin a fost mai mare”.

Sunt 100% de acord cu afirmatia lui Dănut chiar dacă individul nu este unul dintre favoritii mei.

http://www.gandul.info/sport-miscare/sah-la-rege-un-fost-international-il-ataca-dur-pe-gica-hagi-toti-il-pupa-in-fund-dar-n-are-treaba-ca-antrenor-11331169

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptySam 14 Sept 2013, 22:26

Emil Condor a scris:
Dănuţ Lupu îl înţeapă încă o dată pe Rege:
„I-am zis că are nota 10 ca jucător, cu menţiunea că Dobrin a fost mai mare”.

Sunt 100% de acord cu afirmatia lui Dănut chiar dacă individul nu este unul dintre favoritii mei.

http://www.gandul.info/sport-miscare/sah-la-rege-un-fost-international-il-ataca-dur-pe-gica-hagi-toti-il-pupa-in-fund-dar-n-are-treaba-ca-antrenor-11331169
Așa este, dar Dobrin a avut ghinionul să fie singur în "groapa cu lei".

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:03

Chiar dacă Hagi mi-a plăcut foarte mult, Dobrin mi-a plăcut mai mult chiar si decât Maradona, Pele, Eusebio...
Magicul pe care îl avea Gâscanul a fost si rămâne unic în întreaga istorie fotbalistică.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:16

Emil Condor a scris:
Chiar dacă Hagi mi-a plăcut foarte mult, Dobrin mi-a plăcut mai mult chiar si decât Maradona, Pele, Eusebio...
Magicul pe care îl avea Gâscanul a fost si rămâne unic în întreaga istorie fotbalistică.
El juca din plăcere nu pentru bani.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:20

abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Din cauza asta, adesea e mai plăcut să urmăresti un meci de juniori decât unul de profesionisti.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:30

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Din cauza asta, adesea e mai plăcut să urmăresti un meci de juniori decât unul de profesionisti.
Dar din păcate și juniorii au prins gustul banilor și vând meciurile.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:33

Ei, na!
Uite că asta acum o aflu...
Nu mi-am putut imagina că liderii unor copii pot face asa ceva.
Nu e de mirare că atunci când ajung mari continuă ce au învătat de la mentorii lor. :thumbs down: 

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:40

Emil Condor a scris:
Ei, na!
Uite că asta acum o aflu...
Nu mi-am putut imagina că liderii unor copii pot face asa ceva.
Nu e de mirare că atunci când ajung mari continuă ce au învătat de la mentorii lor. :thumbs down: 
Trist, dar adevărat. Ăsta e motivul pentru care nu mă mai uit la fotbal. La meciul România - Ungaria m-am uitat mai mult din curiozitate să văd comportamentul ungurilor. La România - Turcia m-am uitat vreo 20 de minute și alea puse cap la cap. În rest am dat copiilor desene.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:43

Nici eu nu mai urmăresc programe sportive de foarte multi ani.
Tot asa ca tine, uneori mă trezesc că mă uit la un meci dar mai mult... „luat de val”. Laughing 

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:47

Ioana se pare că-mi calcă pe urme. Îndrăgește baschetul.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:51

Si are tendinta de a creste pe măsura cererilor în baschet?
Cine stie, poate si să te depăsească. Să o ajute Cerul!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 00:58

Emil Condor a scris:
Si are tendinta de a creste pe măsura cererilor în baschet?
Cine stie, poate si să te depăsească. Să o ajute Cerul!
De crescut va crește. Cine știe cât? Dar nu neapărat înălțimea contează cât precizia aruncărilor la coș de la distanță.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 EmptyDum 15 Sept 2013, 01:00

Da, sunt destui baschetbalisti mici care prin abilitătile tehnice sunt mai importanti echipelor lor decât unii giganti.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii amicale despre fotbal   Discutii amicale despre fotbal - Pagina 14 Empty

Sus In jos

Discutii amicale despre fotbal
Sus 
Pagina 14 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14
 Subiecte similare
-
» FOTBAL INTERNATIONAL - Discutii diverse
» FOTBAL - Ligile I, II, III
» FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei
» Discutii si sugestii pe marginea Regulamentului concursurilor foto
» Propuneri, sugestii, discutii si comentarii la adresa sectiunii SPORT.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SPORT :: FOTBAL :: LIGA 1-
Mergi direct la: