LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici istorie sibiu comment-143 reclame Fantasy 1 Limba humanitas drumetie mediu nicuvar muzica_traditionala curiozitati taieri romana Popasul problema 1918 internet padure CPSF brasov politica google 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei I_vote_lcapFURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei I_voting_barFURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei I_vote_rcap 
Emil Condor
FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei I_vote_lcapFURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei I_voting_barFURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei

In jos 
+4
zuum
Iisus
zaraza26
Diaporevomenos
8 participanți
AutorMesaj
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei Empty
MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyMar 03 Aug 2010, 23:51

Soarele se afla la faza deșteptări. Adică in ciclul de 11 ani in care se repeta faza cu tsunami solar. Nu ne paste nici un pericol, mai ales pe noi care nu locuim in Nord. Tocmai si din acest motiv nu vedem nici o data aurora solara.(polara sau boreala)
Evenimentul este menționat in mod deosebit, pentru faptul ca norul se îndreaptă către pămînt si este încărcat cu atomi ionizați. Aceste particule solare ajungînd pe pămînt reacționează pozitiv cu cîmpul magnetic al pămîntului creînd o furtuna geomagnetica. Particulele încărcate se deplasează in direcția liniilor cîmpului geomagnetic si se concentrează la poli globului pamîntesc unde se formează aureola. Aceste particule solare se izbesc de atomi azotului si a oxigenului care se găsesc in abundenta in atmosfera globului nostru pamîntesc ( si nu exista nicăieri in tot universul) si in felul acesta se produce acest fenomen al aurorei si luminează ca niște perdele de neon.( sa zicem asa )

FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei Aurora_boreale
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 05 Aug 2010, 09:30

Eu n-am nici o șansa.
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 05 Aug 2010, 09:33

Doar la T.V.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 05 Aug 2010, 15:37

Sper sa fie pe faza Emil. Poate face niste poze! smile
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Iisus

Iisus

Numarul mesajelor : 355
Data de inscriere : 11/12/2009

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyJoi 05 Aug 2010, 21:39

Diaporevomenos a scris:
Iisus a scris:
Diaporevomenos a scris:
nicuvar a scris:

Pensionarii sunt cancerul societatii. Dar pensionarii cu cancer ce sunt? Cancer la patrat. La munca, nu la intins mana, pensionarii dracului..

Nu pot sa cred ca ai spus asta in mod serios.

Greu cu ironia...

Nu e greu, simplu nu sunt informat.
Păi până acum asta nu te-a împiedicat să emiți tot felul de inepții.

Diaporevomenos a scris:
Nu stiu cu ce ocazie s-au spus aceste cuvinte.
Și am așa, vaga impresie, că pentru tine, deținătorul adevărului absolut, nici nu importă.

Diaporevomenos a scris:
E ironie sau e adevarat, nu stiu.
Nici acum după ce ți-am spus eu?

Diaporevomenos a scris:
Am auzit in ultimul timp multe ciudatenii: old
Nu trebuie să-mi spui, te citesc.

Diaporevomenos a scris:
Traverseaza ba mai repede, ca te sparg!
Si intradevar la spart. old
Și unde e ciudățenia? În faptul că el s-a referit la propriu și tu l-ai luat la figurat?

Diaporevomenos a scris:
Soarele se afla la faza deșteptări.
Băi omule, înțeleg că ai cunoștiințe limitate în orișice domeniu, însă prea te exprimi precum un cataroi (hai întreabă-mă cum se exprimă ăla).

Diaporevomenos a scris:
Adică in ciclul de 11 ani in care se repeta faza cu tsunami solar.

Bine, bine, dar dacă acum suntem în ciclul ăsta, până acum în care am fost?

Diaporevomenos a scris:
Nu ne paste nici un pericol, mai ales pe noi care nu locuim in Nord.

Serios vorbești? N-o să pățim nimic? Auzi, dar ăia care locuiesc în Nord ce-or să pățească?

Diaporevomenos a scris:
Tocmai si din acest motiv nu vedem nici o data aurora solara.(polara sau boreala)

Băi neinformatule, aurora solară e una (se petrece la suprafața soarelui, de aceia în spune solară), iar cea polară (se petrece la unul dintre cei poli ai unui astru, fiind astfel, după caz, boreală sau australă) e alta. Nu amesteca capra cu varza (căci altfel, din elugubrațiile pe care cu mândrie le debitezi se deduce că vorbești despre explozii solare și nu despre aureore terestre), mai bine citește și află. Dintr-un manual de geografie, de pe net, nu contează de unde. Nu-ți împrăștia prostia că mă tem că se vor găsi oameni care să te creadă.

Diaporevomenos a scris:
Evenimentul este menționat in mod deosebit, pentru faptul ca norul se îndreaptă către pămînt si este încărcat cu atomi ionizați.

Nori sunt în capul tău. Și încă unii tare neguroși ce-ți învăluie materia mai mult sau mai puțin cenușie. Se numește vânt solar și nu vine încărcat cu niciun atom ionizat. Ăștia iar sunt doar în capul tău jucând ping-pong cu neuronul dintre ei. Atomii care sosesc (în principal electroni și protoni) sunt încărcați electric (primii negativ, iar cei din urmă pozitiv) și se ionizează la contactul cu magnetosfera Terrei, dând astfel naștere aurorelor.

Diaporevomenos a scris:
Aceste particule solare se izbesc de atomi azotului si a oxigenului care se găsesc in abundenta in atmosfera globului nostru pamîntesc .

S-or găsi ei din abundență în atmosfera pământului, dar acolo unde aceste reacții au loc, și anume în ionosferă (ia vezi, de ce oare se cheamă astfel măi nor ionizat ce ești) nu mai sunt atât de abundente.

Diaporevomenos a scris:
Aceste particule solare se izbesc de atomi azotului si a oxigenului care se găsesc in abundenta in atmosfera globului nostru pamîntesc ( si nu exista nicăieri in tot universul)
...de unde rezultă nu numai că ești un mare învățat, dar că și deți anumite informații (mă rog nu tu, ăștia de pe unde ai citit năzbâtiile astea interpretate într-un mod... aparte de tine) de care noi, oamenii de pe această planetă suntem străini.
Spune-mi sincer, ți-au spus vocile?

Diaporevomenos a scris:
si in felul acesta se produce acest fenomen al aurorei si luminează ca niște perdele de neon.( sa zicem asa )
...și în acest fel, prin mimetism și imitare, cineva care nu știe nimic despre nimic (de unde acel cineva va deduce că știe totul) a reușit să explice cum stă treaba cu aurora solară, boreală și totodată polară. Îți mulțumim (c-ai stins lumina dând cu capu-n bec).

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyVin 06 Aug 2010, 04:41

FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei 876722
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyVin 06 Aug 2010, 08:59

Iisus a scris:
Diaporevomenos a scris:
Iisus a scris:
Diaporevomenos a scris:
nicuvar a scris:

Pensionarii sunt cancerul societatii. Dar pensionarii cu cancer ce sunt? Cancer la patrat. La munca, nu la intins mana, pensionarii dracului..

Nu pot sa cred ca ai spus asta in mod serios.

Greu cu ironia...

Nu e greu, simplu nu sunt informat.
Păi până acum asta nu te-a împiedicat să emiți tot felul de inepții.

Diaporevomenos a scris:
Nu stiu cu ce ocazie s-au spus aceste cuvinte.
Și am așa, vaga impresie, că pentru tine, deținătorul adevărului absolut, nici nu importă.

Diaporevomenos a scris:
E ironie sau e adevarat, nu stiu.
Nici acum după ce ți-am spus eu?

Diaporevomenos a scris:
Am auzit in ultimul timp multe ciudatenii: old
Nu trebuie să-mi spui, te citesc.

Diaporevomenos a scris:
Traverseaza ba mai repede, ca te sparg!
Si intradevar la spart. old
Și unde e ciudățenia? În faptul că el s-a referit la propriu și tu l-ai luat la figurat?

Diaporevomenos a scris:
Soarele se afla la faza deșteptări.
Băi omule, înțeleg că ai cunoștiințe limitate în orișice domeniu, însă prea te exprimi precum un cataroi (hai întreabă-mă cum se exprimă ăla).

Diaporevomenos a scris:
Adică in ciclul de 11 ani in care se repeta faza cu tsunami solar.

Bine, bine, dar dacă acum suntem în ciclul ăsta, până acum în care am fost?

Diaporevomenos a scris:
Nu ne paste nici un pericol, mai ales pe noi care nu locuim in Nord.

Serios vorbești? N-o să pățim nimic? Auzi, dar ăia care locuiesc în Nord ce-or să pățească?

Diaporevomenos a scris:
Tocmai si din acest motiv nu vedem nici o data aurora solara.(polara sau boreala)

Băi neinformatule, aurora solară e una (se petrece la suprafața soarelui, de aceia în spune solară), iar cea polară (se petrece la unul dintre cei poli ai unui astru, fiind astfel, după caz, boreală sau australă) e alta. Nu amesteca capra cu varza (căci altfel, din elugubrațiile pe care cu mândrie le debitezi se deduce că vorbești despre explozii solare și nu despre aureore terestre), mai bine citește și află. Dintr-un manual de geografie, de pe net, nu contează de unde. Nu-ți împrăștia prostia că mă tem că se vor găsi oameni care să te creadă.

Diaporevomenos a scris:
Evenimentul este menționat in mod deosebit, pentru faptul ca norul se îndreaptă către pămînt si este încărcat cu atomi ionizați.

Nori sunt în capul tău. Și încă unii tare neguroși ce-ți învăluie materia mai mult sau mai puțin cenușie. Se numește vânt solar și nu vine încărcat cu niciun atom ionizat. Ăștia iar sunt doar în capul tău jucând ping-pong cu neuronul dintre ei. Atomii care sosesc (în principal electroni și protoni) sunt încărcați electric (primii negativ, iar cei din urmă pozitiv) și se ionizează la contactul cu magnetosfera Terrei, dând astfel naștere aurorelor.

Diaporevomenos a scris:
Aceste particule solare se izbesc de atomi azotului si a oxigenului care se găsesc in abundenta in atmosfera globului nostru pamîntesc .

S-or găsi ei din abundență în atmosfera pământului, dar acolo unde aceste reacții au loc, și anume în ionosferă (ia vezi, de ce oare se cheamă astfel măi nor ionizat ce ești) nu mai sunt atât de abundente.

Diaporevomenos a scris:
Aceste particule solare se izbesc de atomi azotului si a oxigenului care se găsesc in abundenta in atmosfera globului nostru pamîntesc ( si nu exista nicăieri in tot universul)
...de unde rezultă nu numai că ești un mare învățat, dar că și deți anumite informații (mă rog nu tu, ăștia de pe unde ai citit năzbâtiile astea interpretate într-un mod... aparte de tine) de care noi, oamenii de pe această planetă suntem străini.
Spune-mi sincer, ți-au spus vocile?

Diaporevomenos a scris:
si in felul acesta se produce acest fenomen al aurorei si luminează ca niște perdele de neon.( sa zicem asa )
...și în acest fel, prin mimetism și imitare, cineva care nu știe nimic despre nimic (de unde acel cineva va deduce că știe totul) a reușit să explice cum stă treaba cu aurora solară, boreală și totodată polară. Îți mulțumim (c-ai stins lumina dând cu capu-n bec).

Mai baite daca reusesti sa intelegi ca ai o problema cu capul, de ce nu te duci sa te tratezi? frusty
Vrei sa ramai toata viata asa idiot. E pacat de tine, ca esti tanar si ai viitor inca. Daca mai ai! so funny!

Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyVin 06 Aug 2010, 13:10

Diaporevomenos a scris:

Mai baite daca reusesti sa intelegi ca ai o problema cu capul, de ce nu te duci sa te tratezi? frusty
Vrei sa ramai toata viata asa idiot. E pacat de tine, ca esti tanar si ai viitor inca. Daca mai ai! so funny!

Dimitris, omu' are umor tre sa recunoastem. Sa nu se duca sa se trateze, doamne feri. Hai nu fi supi. Mi-au placut raspunsurile .. sper sa nu fii suparat pe mine. smile

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyVin 06 Aug 2010, 18:18

lutra vulgaris a scris:
Diaporevomenos a scris:

Dimitris, omu' are umor tre sa recunoastem. Sa nu se duca sa se trateze, doamne feri. Hai nu fi supi. Mi-au placut raspunsurile .. sper sa nu fii suparat pe mine. smile

Mie nu mi-au placut. Mi sa facut mile de el.

Pai nu vezi ce prostii scrie de fiecare data.
Cum scrie cineva orisice despre Dumnezeu, el sa repede sa-l batjocoreasca. Indiferent ce scrie cineva, el il jigneste si incearca sa demonstreze ca e gresit. Ce sa-i faci sa-l .... nu e frumos, cu toate ca ar fi trebuit, poate asa sa-si dea seama ce e dement.
Mai stii tu unul, care face la fel ca el, acolo.... O fi tot ala? Mai stii. Obisnuieste sa se bage pe forumul altuia de invidie si cauta sa-l distruga. Sa vezi cum raspunde la mesajele lui Emil. Cine nu stie cat de psihopat este, il ia de om serios si ce scrie ca e adevarat.
Of, mare mai e gradina lui Dumnezeu si multi tampiti in ea.
Sus In jos
Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyVin 06 Aug 2010, 20:03

Diaporevomenos a scris:
Mai baite daca reusesti sa intelegi ca ai o problema cu capul, de ce nu te duci sa te tratezi?
De unde ai tras concluzia c-am reușit să înțeleg că am o problemă cu capul? (De unde ai ajuns la concluzia c-aș avea o astfel de problemă nici nu te mai întreb. Ce ai tu în loc de cap, biologic se numește curcubita. Am subliniat ca să nu te mai străduiești să înțelegi greșit.)
Diaporevomenos a scris:
Mai baite daca reusesti sa intelegi ca ai o problema cu capul, de ce nu te duci sa te tratezi?
Bine, bine, că înțeleg, că nu înțeleg, e o treabă. Dar de unde știi că nu mă duc? Și te rog frumos (căci văd că n-ai capacitatea de-a formula un răspuns coerent) să alegi:
a) ți-au spus vocile
b) te duci la singurul doctor care se ocupă de astfel de probleme și nevăzându-mă pe acolo ai tras această concluzie
c) sună un drac (că și așa îi vezi adesea)
Diaporevomenos a scris:
Vrei sa ramai toata viata asa idiot.
Dacă e o întrebare atunci pune la sfârșit semnul ăla, supranumit și-al întrebării.
Diaporevomenos a scris:
E pacat de tine, ca esti tanar si ai viitor inca. Daca mai ai!
E păcat de tine că ai un trecut. Din care n-ai învățat nimic. Ai făcut umbră degeaba pământului.
Diaporevomenos a scris:
Mie nu mi-au placut. Mi sa facut mile de el.
Și cam câte mile ți sa făcut și mai ales de către cine?
Diaporevomenos a scris:
Pai nu vezi ce prostii scrie de fiecare data.
Păi se vede treaba măi nor ionizat solaro-borealo-polar că n-am pregătirea ta în aruncarea cu măciuca și nici în datul cu bâta-n baltă. La alta ești expert, plus la băutul apei de ploaie din piuă.
În ceea ce te privește ești fracte cu Epicur. Unde era el epic, tu ești doar... curb. Ce să-i faci, dacă ai capul plin cu resturi.
Nu-i de mirare că explicațiile științifice la inepțiile tale par niște prostii.
Diaporevomenos a scris:
Cum scrie cineva orisice despre Dumnezeu, el sa repede sa-l batjocoreasca.
În cazul tău faci o treabă încă și mai bună decât aș fi putut eu vreodată, căci de fiecare dată când deschizi gura nu numai că-l iei în desert pe d-zeu, dar și confunzi scaunul cu deșertul.
Diaporevomenos a scris:
Indiferent ce scrie cineva, el il jigneste si incearca sa demonstreze ca e gresit.
Tu ești excepția. Nu-i nevoie nici să te jignesc nici să-ți demonstrez că greșești. Templul cu moț pe care-l contruiești se stârcește c-un odor mefitic sub greutatea creatorului (n.b. a ta băi ăsta).
Diaporevomenos a scris:
Ce sa-i faci sa-l .... nu e frumos, cu toate ca ar fi trebuit
Ai ajuns la limitele vocabularului tău decimal și-o dai în puncte puncte. Bunăoară ce mai ... ți-aș face și eu pe .... ăluia căruia îi spui cap.
Diaporevomenos a scris:
poate asa sa-si dea seama ce e dement.
Păi e dement unul care vorbește de parcă ar fi mesagerul domnului, mai e dement unul care se crede sănătos debitând tâmpenii. Tot dement mai e și unul ce vede și se măsoară-n draci.
Poți sta liniștit însă, în cazul tău prostia nu poate trece drept demență.
Diaporevomenos a scris:
Of, mare mai e gradina lui Dumnezeu si multi tampiti in ea.
Ești exemplul elocvent. Ai încercat să sari gardul, nu zic nu, dar ți s-au prins brăcinarii-n el, iar acum că te-ai văzut în curul gol te-ai apucat să predici.
Ah, asta după ce ți-ai pus brăcinari-n cap. Că deh, ce era să faci cu două găuri.

Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 07 Aug 2010, 00:08

Tie ce sa-ti predic, mai fiul Diavolului. Nici Dumnezeu numai poate sa-ti prdice tie.Tu esti vandut de tot Diavolului si esti asa de orb incat nu vezi in ca hal ai ajuns.
Dar o sa-ti sa deschida ochi, atunci cand vei ajunge in iad, dar va fi prea tarziu. Vei striga ca din gura de sarpe si ai sa urli ca cainele turbat si nu o sa te auda nimeni.

Pentruca turbat esti inca de aici de pe pamant si asa va fi tot restul vesniciei.
Iti vei aduce aminte de forumul asta in care jigneai pe copiii Lui Dumnezeu, dar va fi numai pentru accentuarea chinurilor tale.

Chiar ca mi-e mila de tine

19. Era un om bogat care se îmbrăca în porfiră şi în vison, veselindu-se în toate zilele în chip strălucit.
20. Iar un sărac, anume Lazăr, zăcea înaintea porţii lui, plin de bube,
21. Poftind să se sature din cele ce cădeau de la masa bogatului; dar şi câinii venind, lingeau bubele lui.
22. Şi a murit săracul şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul şi a fost înmormântat.
23. Şi în iad, ridicându-şi ochii, fiind în chinuri, el a văzut de departe pe Avraam şi pe Lazăr în sânul lui.
24. Şi el, strigând, a zis: Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine şi trimite pe Lazăr să-şi ude vârful degetului în apă şi să-mi răcorească limba, căci mă chinuiesc în această văpaie.
25. Dar Avraam a zis: Fiule, adu-ţi aminte că ai primit cele bune ale tale în viaţa ta, şi Lazăr, asemenea, pe cele rele; iar acum aici el se mângâie, iar tu te chinuieşti.
26. Şi peste toate acestea, între noi şi voi s-a întărit prăpastie mare, ca cei care voiesc să treacă de aici la voi să nu poată, nici cei de acolo să treacă la noi.
27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, părinte, să-l trimiţi în casa tatălui meu,
28. Căci am cinci fraţi, să le spună lor acestea, ca să nu vină şi ei în acest loc de chin.
29. Şi i-a zis Avraam: Au pe Moise şi pe prooroci; să asculte de ei.
30. Iar el a zis: Nu, părinte Avraam, ci, dacă cineva dintre morţi se va duce la ei, se vor pocăi.
31. Şi i-a zis Avraam: Dacă nu ascultă de Moise şi de prooroci, nu vor crede nici dacă ar învia cineva dintre morţi.

Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 07 Aug 2010, 08:07

Iisus a scris:

Ai încercat să sari gardul, nu zic nu, dar ți s-au prins brăcinarii-n el, iar acum că te-ai văzut în curul gol te-ai apucat să predici.
Ah, asta după ce ți-ai pus brăcinari-n cap. Că deh, ce era să faci cu două găuri.
so funny!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 07 Aug 2010, 09:22

O stire pomeneste si Germania printre tarile de unde a fost deja vizibila aurora boreala.
Aici, 5 secunde cu aurora din Danemarca.
I love you
http://www.romania-actualitati.ro/aurora_boreala_viziteaza_germania_si_danemarca-17477
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 07 Aug 2010, 09:32

Cristina a scris:
Iisus a scris:

Ai încercat să sari gardul, nu zic nu, dar ți s-au prins brăcinarii-n el, iar acum că te-ai văzut în curul gol te-ai apucat să predici.
so funny!

Daca tu razi cu idioțeniile fiului diavolului, esti la fel ca el.
Cine se aseamănă se aproba.

Vai de capul tău. Mi-e mila si de tine. Esti jalnica de tot. Iti meriți soarta.
Cînd ai sa te trezești din prostie, sa ceri de la Dumnezeu, Sa-ti ierte păcatele.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 07 Aug 2010, 09:35

Diaporevomenos a scris:
Cristina a scris:
Iisus a scris:

so funny!

Vai de capul tău. Mi-e mila si de tine. Esti jalnica de tot. Iti meriți soarta.
Cînd ai sa te trezești din prostie, sa ceri de la Dumnezeu, Sa-ti ierte păcatele.

Laughing bine FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei 876722
ps: Gura pacatosului, adevar graieste: am o soarta buna si o merit, daca spui tu Very Happy !
Sus In jos
Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 07 Aug 2010, 18:23

Diaporevomenos a scris:
Tie ce sa-ti predic, mai fiul Diavolului.
Bunătatea creștină, despre izbăvire și iertare, despre raiul cel prea îndestulat cu bunătăți.

Diaporevomenos a scris:
Nici Dumnezeu numai poate sa-ti prdice tie.
Care va să zică tu nu numai că,,,, cunoști voia domnului, dar și limitele acestuia și implicit ale acesteia.

Diaporevomenos a scris:
Tu esti vandut de tot Diavolului si esti asa de orb incat nu vezi in ca hal ai ajuns.
Tragic e că văd și că mă văd nevoit să adopt această poziție pentru a te face să observi faptul că predici cu dosul. Însă mă tem că tot cu dosul și pricepi ce-ți spun.

Diaporevomenos a scris:
Dar o sa-ti sa deschida ochi, atunci cand vei ajunge in iad, dar va fi prea tarziu.
A ieșit la iveală creștinul, credinciosul și totodată proorocul din tine (în clasicul stil, cu aureola ionizată fix în punctul borealo polaro solar). Deja simt cum ard sub gândurile tale pline de patos și foc și pucioasă și durere pentru toți dușmanii tăi. Adică pentru toți cei care înțeleg în mod diferit de tine.

Diaporevomenos a scris:
Vei striga ca din gura de sarpe si ai sa urli ca cainele turbat si nu o sa te auda nimeni.
Vai și te bucură atât de tare acest gând încât mă face să roșesc (nu, stai liniștit, roșeala nu-i de la fierul roși, e de la fierea ta). De cât de întunecat și diabolic ești în dorințe. Vezi dragule că iadul e aici, iar tu ești un drac dintre ăia cei mai răi: care perpelește și blesteamă în numele binelui.

Diaporevomenos a scris:
Pentruca turbat esti inca de aici de pe pamant si asa va fi tot restul vesniciei.
A grăit plin de cucernicie și bunătate-n glas trimisul domnului.

Diaporevomenos a scris:
Iti vei aduce aminte de forumul asta in care jigneai pe copiii Lui Dumnezeu, dar va fi numai pentru accentuarea chinurilor tale.
Continui în aceeași notă de inchizitor lipsit de alura puterii. Ce-ai mai da cu biciul, ce-ai mai prigoni și arde pe rug, vai... Dar ești plin de intenții bune... cum ar fi să scoți dracii din mine.
Fără a vedea că ești cel puțin la fel de plin.

Diaporevomenos a scris:
Chiar ca mi-e mila de tine
Lasă vrăjeala nichiduță. Tresaltă inima-n tine când vezi un păgân așa ca mine arzând în focul veșniciei. Adică al veșnicei tale prostii pe care te scremi să o perpetuezi sub orice formă. Sper că n-ai copii, deși îmi lași gustul amar c-ai avea o droaie.

Diaporevomenos a scris:
Ia scoate capu'n lume cu astfel de scârnăvii, spune-i bunăoare și unui preot și-o să vezi c-o să-l înspăimânți.

Diaporevomenos a scris:
Pe același principiul îl aprobi și tu pe d-zeu, nu? Ca să-i semeni, cu toate că numai drăcii înfierate îți ies pe gură și ți se scurg prin degete.

Diaporevomenos a scris:
Vai de capul tău.
Vai de curul tău. C-ai ajuns să-l crezi cap. Eu tot încerc să-ți explic, dar mi-e teamă că ești văduvit de organul care te-ar face să pricepi.

Diaporevomenos a scris:
Mi-e mila si de tine.
Auzi măi curcubită, ia întreabă-te cum se face că de tine nu ți-e milă?

Diaporevomenos a scris:
Esti jalnica de tot.
Când jalnicul, pateticul, penibilul care vede draci și se măsoară-n ei, ajunge să vorbească de bine și d-zeu, însemnă că s-a cam dus naibii lumea asta.

Diaporevomenos a scris:
Iti meriți soarta.
Tu... nu ți-o meriți?

Diaporevomenos a scris:
Cînd ai sa te trezești din prostie...
Eu nu-ți pot cere același lucru pentru că se vede treaba că n-ai să te poți trezi niciodată. Somn bun rațiune!

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 07 Aug 2010, 19:16

Am mutat aici discuţiile generate de furtuna solară, care nu-şi găsesc locul la administraţie.

Iisus

Iisus

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 07 Aug 2010, 19:44

abbilbal a scris:
Am mutat aici discuţiile generate de furtuna solară, care nu-şi găsesc locul la administraţie.
Cred că nici aici nu prea își au locul, ci mai degrabă la ceva în genul off topic, sau dispute personale, sau oameni și gânduri etc.

Însă apreciez că n-ai șters, ci doar mutat. Daca-i putea oferi și un link în mesajul tău de la anunțuri către acest topic (și mai cu seamă către această pagină), ar fi de-a dreptul ideal.

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptySam 07 Aug 2010, 21:45

Da, este o sugestie cu OAMENI ŞI GÂNDURI

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyMier 16 Feb 2011, 17:23

Cea mai puternică explozie solară din ultimii patru ani a fost înregistrată marţi dimineaţă 15.feb.2011, iar efectele sale încep să se facă simţite pe Terra, informează NASA.

Exploziile cu raze X sunt cele mai puternice explozii solare şi pot cauza întreruperi ale sistemelor de comunicaţii şi radiaţii de lungă durată.

Undele produse de explozie se apropie de planeta noastră cu o viteză care poate ajunge şi la 900 km/secundă şi se aşteaptă să atingă orbita Pământulului astăzi.

FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei Soare

In urma exploziilor solare de mare intensitate, unda de şoc poate afecta sateliţii, reţelele de distribuţie a electricităţii şi liniile de comunicaţii de pe tot globul.

Potrivit presei internaţionale, unii specialişti cred că Pământul va fi lovit de niveluri fără precedent de energie magnetică, din cauza exploziilor solare, în jurul anului 2013.

În timpul unei erupţii solare, o cantitate uriaşă de energie care se află în cromosfera şi coroana Soarelui este eliberată instantaneu. Materia este proiectată la viteză foarte mare în spaţiul interplanetar. Fenomenul este însoţit de o emisie de raze X, de unde radio şi, în cazul erupţiilor mai puternice, de lumină vizibilă. Când ajung în apropierea Pământului şi intră în atmosferă, în special deasupra regiunii polului nord, particulele creează aurorele polare. De asemenea, ele perturbă propagarea undelor radio în jurul globului, afectând reţelele de distribuţie a electricităţii.

http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/cea-mai-puternica-explozie-solara-din-ultimii-4-ani-vezi-cum-s-a-produs-video-7988772/

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei EmptyMier 28 Sept 2011, 04:29

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei   FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei Empty

Sus In jos

FURTUNA SOLARĂ - discuţii pe seama ei
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: STIINTA-
Mergi direct la: