| Discutii amicale despre fotbal | |
|
+14delta Darius Karima ostrovna ACCENT yzzy nicuvar Anahoret gringo abbilbal Restauratorul Franz Schneider Emil Condor Ady 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 19 Apr 2009, 17:58 | |
| Oricum, Mircea este un rechin mare. La o adică toti sunt într-un fel marionete... ale diavolului! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 20 Apr 2009, 21:10 | |
| Dupa scandalul izbucnit in fotbalul romanesc....este clar ca M Sandu impreuna cu toti cei de la FRF.....ar trebui sa-si dea demisia. Prunea spre exemplu....apare in stenogramele unor presedinti de cluburi, care cereau arbitraje favorizate. | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 21 Apr 2009, 19:28 | |
| Dinamo a castigat meciul cu Gloria Bistrita cu 5-0. Eroul meciului a fost Marius Niculae. Dupa ce a inscris 3 goluri (toate cu capul) a intrat in poarta. Dupa ce Rednic a efectuat toate schimbarile, Lobont s-a accidentat si nu a mai putut relua jocul. In locul lui a intrat Marius Niculae care a avut cateva interventii inspirate. Dinamo, nu numai ca nu a primit gol, dar in 10 a mai inscris de doua ori, prin Miranda si Danciulescu. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 05 Mai 2009, 13:41 | |
| Huliganii au depasit orice limita!
"Jucătorii Stelei au plecat marţi spre Buzău, pentru meciul din deplasare cu Gloria. La ieşirea din Bucureşti, în apropiere de Afumaţi, un grup de huligani a asaltat autocarul echipei din Ghencea, spărgând cu pietre toate geamurile maşinii.Mai mult, polonezul Pawel Golanski s-a ales cu capul spart în urma acestui atac şi a fost ridicat de o ambulanţă la scurt timp după aceea, informează Gazeta Sporturilor. Jucătorul a fost transportat la Spitalul Militar din Bucureşti şi nu va mai putea evolua în partida pe care Steaua urmează să o dispute de la ora 21:00. Meciul dintre Gloria Buzău şi Steaua Bucureşti ar putea fi totuşi amânat, preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, declarând că va discuta cu oficialii LPF despre acest lucru. Antrenorul Marius Lăcătuş este cel care a solicitat amânarea partidei, invocând faptul că jucătorii săi se află în stare de şoc. Poliţia locală a ajuns la faţa locului pentru a rezolva situaţia delicată a delegaţiei "roş-albastre". În autocar erau în acele momente 18 jucători, plus staff-ul tehnic al Stelei. Conform unor informaţii de ultimă oră, agresorii ar fi fost suporteri dinamovişti, care făceau deplasarea la Galaţi, pentru meciul cu Oţelul." Antena3.ro _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 05 Mai 2009, 15:28 | |
| Da, din păcate câinii au devenit şacali.
Dar, întrebarea mea este alta. În ce stadiu se află problema echipei Poli cu cele şase puncte furate ? Dacă nu te deranjează dă-mi răspunsul în Popasul Abbilbal la Taclale, nu pentru că aş ignora forumul Sport, dar am devenit cam "refractar" la tot ce ţine de sport, mai ales la chibiţăraie şi huliganisme. Şi când te gândeşti că în casă am o stelistă înfocată (Puiu Mic) şi un dinamovist pătimaş (tata Puiului Mic). Lângă ei ar mai trebui să intru eu cu o echipă CFR sau U - niversitară. | |
|
| |
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 08 Mai 2009, 13:46 | |
| - abbilbal a scris:
- Da, din păcate câinii au devenit şacali.
Dar, întrebarea mea este alta. În ce stadiu se află problema echipei Poli cu cele şase puncte furate ? Dacă nu te deranjează dă-mi răspunsul în Popasul Abbilbal la Taclale, nu pentru că aş ignora forumul Sport, dar am devenit cam "refractar" la tot ce ţine de sport, mai ales la chibiţăraie şi huliganisme. Şi când te gândeşti că în casă am o stelistă înfocată (Puiu Mic) şi un dinamovist pătimaş (tata Puiului Mic). Lângă ei ar mai trebui să intru eu cu o echipă CFR sau U - niversitară. Indicat ar fi.....si ti-as recomanda sa te dai de partea stelistei! La sfarsitul acestei luni....se va sti exact, daca Timisoara va primi inapoi punctele luate abuziv de hoti. Eu sper din tot sufletul sa se faca dreptate......nu este normal ca sa plateasca fotbalistii si antrenorii.....greselile altora. | |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 09 Mai 2009, 20:11 | |
| Andrei Cristea (Poli Iasi) a inscris in secunda 10 in meciul cu Pandurii. Pana acum, cel mai rapid gol al campionatului. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 16 Mai 2009, 22:57 | |
| Meciul Poli Iasi - Gaz Metan Medias, 2-0 a clarificat numele celor 4 retrogradate. Nu cred că se mai poate schimba nimic în zona aceea. Îmi pare rău pentru cei din Medias, au jucat bine dar...
În lupta pentru UEFA mai sunt niste zvârcoliri amarnice din partea combatantelor din Bucuresti. Steaua trebuie să bată la Craiova dacă vor în Europa, un egal nu le poate fi suficient. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 23 Mai 2009, 23:12 | |
| Ce de rezultate ciudate in acesta etapa... Rapidul pierde acasa cu 3-0 meciul cu oltenii, Buzau si Otopeni ii spulbera pe Vaslui si Iasi cu 4-1, Brasov face doar egal acasa cu Galati... Bine ca a castigat Poli cu Steaua. Sa vedem maine ce face Unirea Urziceni cu Dinamo. Un egal ar fi ideal. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 23 Mai 2009, 23:19 | |
| Nu! Nu, nu! Bate Unirea! Cel putin asa vreau eu. Oricum, ticălosii de la FRF (sau FDF?) nu vor da punctele Timisoarei asa simplu... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 23 Mai 2009, 23:24 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu! Nu, nu! Bate Unirea! Cel putin asa vreau eu.
Oricum, ticălosii de la FRF (sau FDF?) nu vor da punctele Timisoarei asa simplu... Asa ar fi si mai bine. Daca pana atunci ne vin punctele, meciul cu Unirea va fi decisiv pentru titlu ... Daca nu vin, Poli o va ajuta pe Unirea. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 23 Mai 2009, 23:28 | |
| Eu nu-l cred pe Iancu în declaratiile alea! Nu-l cred deloc! El lucrează în ascuns pentru Dinamo. A făcut declaratiile alea pentru ca jucătorii de la Unirea să se relaxeze si ei să-i măcelărească în interesul câinilor! Asa cred eu. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 24 Mai 2009, 01:28, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 01:24 | |
| Nicule, deocamdată Poli merită toate felicitările pentru acel 1-0 cu Steaua. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 01:45 | |
| Pentru sezonul în curs se spune Dinamo III Tim. - Steaua 1-0. Sorry, Nicu! Felicitări, oricum pentru sezonul bun al timisorenilor! Meritau să fie campioni dar mârsăviile din FRF le-au interzis accesul direct în CL. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 21:21 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Ultima editare efectuata de catre nicuvar in Dum 24 Mai 2009, 21:26, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 21:24 | |
| Ah! Ce bine că ai scris scorul acela si nu altul! Poti să-l măresti un pic? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 22:21 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 22:24 | |
| Yes, baby! Să turbeze câinele de Borcea că rămâne iar în afara CL. Acum Petrescu nu trebuie să se încreadă în Iancu si declaratiile lui. Multumesc Nicu! L-ai mărit suficient. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 22:29 | |
| | |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 22:46 | |
| - Emil Condor a scris:
- Yes, baby!
Să turbeze câinele de Borcea că rămâne iar în afara CL.
Acum Petrescu nu trebuie să se încreadă în Iancu si declaratiile lui.
Daca vin punctele castigate de Poli pe teren, inainte de meciul direct de duminica cu Urziceni, nici eu nu cred ca trebuie sa se increada. Asta este sansa Timisoarei, la fel ca Wolfsburg in Germania: sa castige primul titlu din istorie. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 22:48 | |
| Dacă vin punctele, Timisoara are sanse uriase la Titlul de campioană dar în Iancu nu trebuie să aibă încredere niciodată! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 22:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Dacă vin punctele, Timisoara are sanse uriase la Titlul de campioană dar în Iancu nu trebuie să aibă încredere niciodată!
Mai e o mica problema. Chiar daca vom castiga meciul cu Urziceni, in ultima etapa avem meci la Brasov. Ce crezi? Avem vreo sansa sa castigam acolo unde nu a castigat nimeni? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 22:55 | |
| De aceea Dinamo spune că-l vrea pe Dinu Gheorghe? Poate că are nevoie de sprijinul lui? Să se asigure că bate pentru Dinamo... Eu zic, dacă Timisoara are nevoie de victorie, o obtine la Brasov. Singura din Ligă ce ar face asta. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 24 Mai 2009, 23:15 | |
| Timişoara este la un pas de o mare performanţă. Să dea peste gură FRF-ului. | |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 25 Mai 2009, 15:08 | |
| - Emil Condor a scris:
- Dacă vin punctele, Timisoara are sanse uriase la Titlul de campioană dar în Iancu nu trebuie să aibă încredere niciodată!
Uite ce declara Iancu: "Urziceniul este cea mai buna echipa a campionatului! Urziceniul este insa Steaua. Eu cred ca Unirea va fuziona cu Steaua la sfarsitul campionatului. Nu se compara Becali cu Bucsaru pentru ca unul e dator la celalalt si cand e dator, merge o fuziune", a spus Marian Iancu la OTV. Iancu a explicat si cum se va realiza aceasta actiune: "Din punct de vedere juridic, Steaua S.A absoarbe Urziceniul si Urziceniul dispare din campionat. Steaua poate lua tot activul si pasivul Unirii, adica jucatori, palmares. Astfel, Steaua poate merge în Liga Campionilor si echipa de pe locul 7 se va califica în Cupa UEFA".
Unirea Urziceni ocupa in prezent prima pozitie in Liga 1, iar Steaua, abia locul al 7-lea! _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal | |
| |
|
| |
| Discutii amicale despre fotbal | |
|