| Discutii amicale despre fotbal | |
|
+14delta Darius Karima ostrovna ACCENT yzzy nicuvar Anahoret gringo abbilbal Restauratorul Franz Schneider Emil Condor Ady 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 25 Ian 2009, 13:21 | |
| Câte-o dată, parc-aş vrea să mi se împlinească nişte visuri... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
gringo
Numarul mesajelor : 316 Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 27 Ian 2009, 12:37 | |
| Pentru a face rost de bani si a scapa de restantele financiare fata de Peseiro si jucatori, cat si pentru asi plati cantonamentele din aceasta iarna, conducatorii rapidisti au fost nevoiti sa vanda doi jucatori. Boya a fost vandut in campionatul Frantei la Grenoble pentru 500 000 de euro, iar Herea la Timisoara pentru 700 000 de euro. Nu mi se pare o afacere rentabila pentru Rapid. Se pare ca in cazul lui Herea, va fi mai greu sa se realizeze transferul. Tatal jucatorului nu este de acord cu acest transfer. | |
|
| |
gringo
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Joi 29 Ian 2009, 17:45 | |
| Transferul lui Herea de la Rapid la Timisoara a picat in ultima clipa. Au fost niste clauze in contract, care nu i-au convenit jucatorului. Ar fi doar obligatii fara drepturi. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Vin 30 Ian 2009, 03:46 | |
| Am citit despre cauzele ce au dus la situatia actuală si, personal îi dau dreptate lui Herea. Decizia lui mi se pare corectă... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 01 Feb 2009, 14:01 | |
| Intr-un meci amical disputat la Rio Maior (Portugalia), FC Arges a invins pe Benfica: 4-1. Nu Benfica Lisabona, ci Benfica Luanda din Angola. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
gringo
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 09 Feb 2009, 17:45 | |
| Dintre toate echipele din prima liga, Vasluiul este echipa care s-a intarit cel mai bine in aceasta iarna. ACHIZITII FC VASLUI din aceasta iarna: 1. Serge Akakpo (fundas dreapta) - Auxerre 2. Nemanja Milisavijevic (mijlocas stanga) - Vardar Skoplje 3. Wesley Lopez (atacant) - Leixoes 4. Milos Pavlovic (mijlocas defensiv) - Academica Coimbra 5. Ahmed Madouni (fundas central) - Al-Gharafa 6. Stephan Zubar (fundas central) - FC Caen 7. Hristijan Kirovski (atacant) - FK Rabotnick 8. Pavol Farkas (fundas central) - Artmedia Bratislava | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 10 Feb 2009, 00:31 | |
| Asa multi jucători noi la Vaslui?! Bravo lor! Sper că sunt si buni printre ei. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
gringo
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 03 Mar 2009, 15:48 | |
| Dupa prima etapa a returului, putem spune ca Dinamo, Rapid (3-1 la Bistrita) si Otelul (3-1 cu Gaz Metan) au inceput in forta. Consider ca patida Otelul - Gaz Metan a fost cea mai frumoasa si spectaculoasa partida a etapei. Joc bun si al mediesenilor, care au jucat deschis ratand si ei cateva ocazii. Dintre echipele care sunt implicate la varf, Steaua CFR Cluj si Poli Timisoara nu au convins. Oricum, va fi o lupta interesanta pentru locurile care asigura participarea in cupele europene. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 09 Mar 2009, 06:11 | |
| Personal cred că Urziceni, Cluj, Rapid si Timisoara au sanse mai mari ca Steaua de a merge în Cupele Europene. Despre Dinamo nu mai mentionez căci Sandu le-a promis trimiterea lor direct în grupele CL, deci vor termina pe prima pozitie! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
gringo
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Mar 17 Mar 2009, 09:11 | |
| Dupa primele 3 etape din retur, dintre granzi doar Rapidul joaca, cel mai bun fotbal. Imi place jocul Vasluiului si Urziceniului, care cred ca vor prinde cupele europene, dar apreciez si jocul echipelor din subsolul clasamentului. Brasovul si Pitestiul asteapta la cotitura orice pas gresit facut de granzi. Dinamo, Steaua, Cluj si Timisoara, echipe de la care asteptam mai mult, dau semne de slabiciune. Surprize foarte placute pentru mine, sunt Medias si Buzau. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 02:57 | |
| Iubitorii de Fotbal (Ligile I, II, II) pot obtine informatiile dorite despre echipele lor printr-un Widget postat la Popasul Studentesc: http://luminalumii.forumz.ro/widgets-f111/fotbal-ligile-i-ii-ii-t741.htm#29403Dacă vreti să punem unul si aici, nu văd nicio piedică în calea dorintei voastre. Doar spuneti... Acel Widget ne prezintă: 1. Programul etapelor 2. Clasamentul 3. Marcatorii 4. Stiri din fotbalul nostru _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 12:03 | |
| Fair Play. Gestul frumos (si istoric) al lui Costin Lazar. La o faza din careul galatean, arbitrul a acordat 11m, considerand fault interventia fundasului echipei oaspete. Rapidistul Costin Lazar a recunoscut ca nu a fost atins de Bourceanu, iar Teo Craciunescu a schimbat decizia acordarii unui penalty, intr-o minge de arbitru pe care giulestenii au acordat-o echipei galatene. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 12:38 | |
| La scorul ăla cred şi eu că-ţi dă mâna să faci pe cavalarul. Dar ia să fi fost într-un meci cu Steaua, Dinamo sau CFR-ul... se cam schimba situaţia! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 17:33 | |
| Exact asa am gândit si eu: la scorul acela, oricine era fair! Dar gestul contează... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 18:14 | |
| Corect! Mie mi-a rămas în minte gestul lui Nicoliţă din meciul cu Rapidul când a luat un obiect de pe teren (aruncat de galerie) şi l-a îndepărtat fără să-l vadă arbitrul. Altfel, Rapidul era penalizat. Cred că ştii despre ce este vorba, s-a comentat mult la televizor în perioada respectivă. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 18:17 | |
| Da, îmi amintesc. Nicolită este un băiat tare fain. Cel putin asa reiese din tot comportamentul lui. În gestul acela, a avantajat clar unul din cluburile rivale. Ai dreptate! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 20:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- Exact asa am gândit si eu: la scorul acela, oricine era fair! Dar gestul contează...
Care era scorul in acel moment? _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 20:42 | |
| 2-0, minutul 63. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 20:51 | |
| Asa-i, dar Galatiul ataca si a ratat multe ocazii. 2-0 e un scor periculos. Si Otopeniul conducea cu 2-0, in minutul 71, si a fost egalata de Poli. Eu apreciez gestul lui Lazar. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 20:53 | |
| Nu contest gestul în sine - sunt de acord cu tine, Nicu. Gestul a fost si rămâne ceva demn de apreciat. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 22 Mar 2009, 21:14 | |
| Gestul rămâne ca atare, nu poate fi contestat! Ar fi o mârlănie. Dar aş vrea să văd un gest asemănător şi într-un meci cu o miză mare, la un 0-0, prin minutul 80, să zicem! Ei, atunci fairplay! Atunci cavalerism! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 23 Mar 2009, 12:04 | |
| Are toate sansele chiar in urmatoarele doua meciuri. Rapid joaca cu Dinamo, apoi cu Poli Timisoara. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Lun 23 Mar 2009, 12:16 | |
| Nu are legatura cu fotbalul mare, dar nu avea rost sa deschid un topic nou. O stire din futsal (fotbal in sala). Nationala Romaniei de futsal a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European din 2010 terminand pe locul 2 in grupa 1 de calificare. La turneul final s-au calificat castigatoarele celor 7 grupe si inca 4 echipe clasate pe locul secund. Romania a avut cel mai slab punctaj dintre echipele clasate pe locul 2 in grupe (doar 5 puncte). Calificarea s-a pierdut in meciul cu Andorra. Romania conducea cu 3-1 cand mai erau mai putin de doua minute. Cei din Andorra au riscat, au scos portarul (ca la meciurile de hochei) si au inscris 2 goluri, ultimul cu doar 7 secunde inainte de final. Rezultatele inregistrate de Romania: Romania - Olanda 4-3 Romania - Andorra 3-3 Romania - Ucraina 2-2. Din grupa s-a calificat Ucraina, cu 7 puncte. Daca ar fi castigat meciul cu Andorra, si Romania ar fi acumulat 7 puncte si s-ar fi calificat la turneul final. Calificare pierduta pentru 7 secunde. Cea mai mare vina o are portarul, care a gresit mult mai ales in ultimele 2 meciuri. Dupa gafele din meciul cu Ucraina (la ambele goluri), a fost schimbat. Din pacate prea tarziu. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Sam 04 Apr 2009, 20:47 | |
| A fost Steaua capabilă să mai câstige un meci??!! Hmmm! Oricum nu prea îi văd eu să termine pe un loc de UEFA. Tot ce vreau de la ei: să bată pe Dinamo si să dea sanse celorlalte echipe. Performera etapei: Poli Iasi. Bravo lor! Felicitări lui Bergodi! Victoria lui Cluj a venit ca o semisurpriză pentru mine dar asta arată că FC Vaslui încă nu este printre echipele ce pot emite pretentii prea mari. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal Dum 05 Apr 2009, 19:42 | |
| Cei de la CFR Cluj l-au dat afara pe Uhrin jr. si l-au adus pe Conceicao Muica, batura oltenii la Galati cu 2-0 si imi stricara pronosticul. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii amicale despre fotbal | |
| |
|
| |
| Discutii amicale despre fotbal | |
|