Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 09 Noi 2010, 18:50
Mircea Badea si Victor Ciutacu protesteaza in Piata Constitutiei fata de amenzile abuzive primite din partea Consiliului National al Audiovizualului. Mitingul celor doi prezentatori de televiziune a inceput la ora 14.00 si li s-au alaturat cateva sute de oameni. Mircea Badea a precizat ca demersul nu este unul politic, ci este indreptat catre institutiile statului.
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 12 Noi 2010, 09:26
CAMPANIE EVZ. Stop justiţiei nedrepte!
De săptămâna viitoare, EVZ va prezenta cele mai revoltătoare cazuri, în care justiţiabili simpli aşteaptă de ani buni ca judecătorii să le facă dreptate.
"Competenţele sunt alocate nejudicios, ceea ce duce la supraaglomerarea unor instanţe, procedurile de citare a celor implicaţi în procese sunt uneori greoaie, învechite şi greşite, repartizarea posturilor de judecători nu se face corespunzător, iar procurorii sunt «încărcaţi» cu un număr extrem de mare de dosare". Acestea ar fi, în opinia ministrului justiţiei, Cătălin Predoiu, patru dintre cele mai importante cauze care stau la baza tergiversării proceselor pe rolul instanţelor.
"Există necesitate de a suplimenta numărul de judecători, dar nu împărtăşesc explicaţia generală cu lipsa de judecători. Suntem departe de a avea un deficit de judecători. Noi avem acum 20 de judecători la 100.000 de locuitori, în timp ce în Franţa raportul este de 11 judecători la 100.000 de locuitori, iar în Italia - de 10", a conchis Predoiu.
Până când aceste probleme vor fi rezolvate, cei care au de suferit sunt simplii cetăţeni. În încercarea de a-i spijini pe cei cărora justiţia le-a întors spatele şi de a contribui la reforma sistemului, EVZ vă propune să le povestiţi reporterilor săi experienţele dumneavoastră neplăcute în justiţie fie pe adresa redacţiei (Bucureşti, bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6, sector 2), fie pe adresa de e-mail justitie[at]evz.ro.
Totodată, reporterii EVZ pot fi contactaţi şi la telefon 021/202.2000.
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 14 Noi 2010, 09:22
Fostul gimnast Marius Urzica, multiplu campion mondial, olimpic si european, s-a casatorit, sambata, cu Elena Simona Georgescu, ceremonia fiind oficiata de primarul sectorului 2 Bucuresti, Neculai Ontanu.
"Castigatorul primului titlu olimpic pentru gimnastica masculina romaneasca obtinut la Jocurile Olimpice de vara in anul 2000 la Sydney, Australia, Marius Daniel Urzica (35 de ani) si-a unit destinele cu aleasa inimii sale in fata primarului Neculai Ontanu care a oficiat casatoria sambata", informeaza Primaria sectorului 2 Bucuresti.
Intr-un cadru festiv, de la care nu au lipsit parintii, rudele, prietenii si colegii mirilor, edilul sectorului 2 a consfintit legatura dintre fostul gimnast roman si Elena Simona Georgescu, o fosta gimnasta in varsta de 22 de ani.
Dupa oficierea casatoriei, edilul sectorului 2 le-a inmanat mirilor, din partea sa, o icoana sfintita la Biserica Sfantul Silvestru care sa-i ocroteasca, sa le apere familia si sa le aduca pace si prosperitate.
Marius Daniel Urzica este nascut la 30 septembrie 1975, Toplita, judetul Harghita. Urzica a mai fost casatorit, in urma acestui mariaj rezultand un copil, care in prezent are 9 ani.
Marius Urzica a castigat medalia de aur in proba de cal cu manere la Jocurile Olimpice din 2000, de la Sydney, precum si la Campionatele Mondiale din 1994, 2001 si 2002 si la Campionatele Europene din 1994, 2000 si 2002. In decembrie 2009, el a fost cooptat in colectivul de antrenori care pregateste lotul masculin de gimnastica.
Sursa: Mediafax
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 14 Noi 2010, 09:24
Ginecologul iesean Mihai Botez sustine ca a fabricat un "leac-minune" care i-ar vindeca pe bolnavii de cancer. Niciun oncolog n-a auzit insa de "Interfitron". Pacientii platesc lunar intre 1.000 de lei si 1.500 de lei pentru un recipient cu 30 de mililitri de lichid si un flacon cu cate 50 de pastile, care nu au nici macar prospect, potrivit Adevarul.
Ginecologul Mihai Botez, fost cadru didactic la Universitatea de Medicina din Iasi, a gasit reteta pentru a face bani din disperarea bolnavilor de cancer. El se promoveaza pe site-ul www.asicursurimedicale.ro drept inventatorul unui leac-minune, numit Interfitron, care ar distruge tumorilor maligne.
Multi dintre pacientii care i-au trecut pana acum pragul cabinetului sau de ginecologie se plang ca lichidul si pastilele primite in schimbul a 1.000 de lei sau chiar 1.500 de lei lunar nu-i ajuta.
Citeste mai multe despre medicul sarlatan pe www.adevarul.ro
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 18 Noi 2010, 09:20
Gabriela Barna (15 ani), din satul bacauan Beresti-Bistrita, care a ajuns la spital, saptamana trecuta, cantarind doar 13 kilograme, a decedat ieri dimineata. Fata a fost adusa la spital de mama ei, care, dupa ce a internat-o, nu s-a mai interesat de soarta copilei.
Sursa: Libertatea - (Claudiu Tanasescu)
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 18 Noi 2010, 18:51
Dumnezeule ... dar ce s-a-ntimplat cu biata fetita, de a ajuns la 13 kg? Si, daca "mama" nu s-a mai interesat, tatal, familia unde erau, ce au facut? Scuza-ma ca intreb, dar chiar nu am citit nimic despre nebunia asta...
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 19 Noi 2010, 01:37
dolion a scris:
Gabriela Barna (15 ani), din satul bacauan Beresti-Bistrita, care a ajuns la spital, saptamana trecuta, cantarind doar 13 kilograme, a decedat ieri dimineata. Fata a fost adusa la spital de mama ei, care, dupa ce a internat-o, nu s-a mai interesat de soarta copilei.
Probabil e genul acela de mamă ce merită împuscată.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 20 Noi 2010, 22:30
Emil Condor a scris:
dolion a scris:
Probabil e genul acela de mamă ce merită împuscată.
Da fata din Arad, o cunosc si pe parinti,familie dezmembrata,vai de capul lor au facut 4 prunci vai de mama lor,ea o proasta si-o cretina el idem a ascultat de parinti ca nu le trebuia o romanca,s-au despartit copii i-au crescut parintii ei,ea crtetina el betiv,pe el il hraneste masa...vai si amar...cine stie in ce jocuri murdare a ajuns fata,oricum are tupeu cit casa:(
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 21 Noi 2010, 09:16
Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, dupa ce a fost accidentat intentionat cu masina de unul dintre nepotii sai. Pentru a evita un scandal, o echipa a DPIR si numerosi politisti pazesc unitatea medicala.
Oamenii legii spun ca masina in care se afla Bercea Mondial s-a rasturnat, dupa ce a fost lovita din spate de masina condusa de unul dintre nepotii sai. Cumatrul fratelui presedintelui Traian Basescu a suferit mai multe traumatisme la cap si stomac.
Martorii sustin ca Bercea Mondial si nepotul sau s-au sicanat in trafic. Ulterior, Bercea a franat brusc, iar masina nepotului a lovit autoturismul sau. Unele persoane prezente la eveniment spun ca dupa accident, Bercea a fost batut de rudele sale, motivul fiind o disputa mai veche dintre acesta si fratele sau, tatal celuilalt sofer implicat in accident.
In luna ianuarie, Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a botezat-o pe nepoata interlopului Anghel Sandu.
Sursa: Evenimentul Zilei
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 21 Noi 2010, 09:33
Primarul orasului Sibiu, Klaus Johannis, conduce, de cateva zile, o limuzina BMW M5, in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a mai stat la volanul a doua masini ale aceleiasi marci, din seria 7. Modelul, unicat in Romania datorita dotarilor tehnice, a fost lansat de BMW in septembrie. Klaus Johannis e foarte incantat ca nimeni nu mai are masina ca a lui. Este vorba despre un model BMW M5, de 507 cai putere, cu o viteza maxima de 327 de km pe ora, limitata electronic la 250 de km pe ora, potrivit Evenimentul-ui Zilei.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 21 Noi 2010, 12:36
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 21 Noi 2010, 16:09
dolion a scris:
Primarul orasului Sibiu...
Săracul Klaus!
Cristina
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 21 Noi 2010, 18:41
dolion a scris:
Primarul orasului Sibiu, Klaus Johannis, conduce, de cateva zile, o limuzina BMW M5, in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a mai stat la volanul a doua masini ale aceleiasi marci, din seria 7. Modelul, unicat in Romania datorita dotarilor tehnice, a fost lansat de BMW in septembrie. Klaus Johannis e foarte incantat ca nimeni nu mai are masina ca a lui. Este vorba despre un model BMW M5, de 507 cai putere, cu o viteza maxima de 327 de km pe ora, limitata electronic la 250 de km pe ora, potrivit Evenimentul-ui Zilei.
Bravo lui! Daca l-a cistigat cinstit, imi pare bine pentru el. Cu cit vor fi mai multi romani bogati, pe cinstite, cu-atit mai bine.
Cristina
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Lun 22 Noi 2010, 10:18
Distrugerea clasei de mijloc este realizată deliberat, spune laureatul premiului Pulitzer David Cay Johnston, autorul cărţii "Cum se îmbogăţesc cu banii guvernului cei care sunt deja bogaţi"
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Lun 22 Noi 2010, 17:40
S-A MAI SINUCIS O CANTAREATA
Soprana Roxana Briban, in varsta de 39 de ani, s-a sinucis, sambata dupa-amiaza, in casa ei din Bucuresti, a declarat Alexandru Briban, sotul artistei, care a precizat ca aceasta a suferit un soc dupa ce a fost data afara de la Opera Nationala din Bucuresti, in 2009.
"Ieri dupa-masa eu am fost la cumparaturi si cand m-am intors am gasit usa incuiata, cu cheile in usa, pe dinauntru. Am intrat pe geam si am gasit-o in cada, cu venele taiate, cu trei pungi legate cu scotch in jurul gatului. Nu avea puls, nu respira, a venit echipa SMURD care a incercat sa o resusciteze, dar nu a reusit", a explicat Alexandru Briban. El a precizat ca soprana a suferit o depresie dupa ce a fost data afara de la Opera Nationala Bucuresti in 2009. "A suferit un soc. Pe directorul de la Opera Nationala Bucuresti nu-l mai interesa, desi avea una dintre cele mai bune voci si o cariera internationala. A suferit foarte mult atunci", a spus Alexandru Briban.
Totodata, Alexandru Briban a spus ca soprana isi dorea sa cante si fara bani la Opera Nationala Bucuresti, insa nu a mai fost primita de directorul institutiei. "In iunie 2009, directorul Operei Nationale Bucuresti i-a cerut sa renunte la contractele pe care le avea la Viena pentru a putea sa cante din nou la Opera Nationala Bucuresti. Ea nu a vrut sa renunte, astfel ca nu i-a mai fost prelungit contractul cu Opera Nationala Bucuresti", a mai spus Alexandru Briban.
In schimb, Catalin Ionescu Arbore, directorul Operei Nationale Bucuresti, a declarat ca, in anul 2009, soprana Roxana Briban si-a dat demisia de la Opera Nationala Bucuresti, unde lucra din anul 2000. Catalin Ionescu Arbore a spus ca nu detine nicio informatie despre moartea Roxanei Briban. Pe de alta parte, Alexandru Briban a mai spus ca sotia lui nu era la prima tentativa de sinucidere si ca urma un tratament. "A fost la doctori, se mai linistise. A mai avut tentative de sinucidere, dar nu de acest gen. Am putut sa o salvez de fiecare data", a mai spus Alexandru Briban. El a precizat ca si contractele de colaborator pe care soprana le avea la Opera din Viena s-au incheiat o data cu plecarea de la conducerea institutiei a lui Ioan Holender.
"A fost una dintre cele mai bune soprane, cu o voce deosebita. Este cumplit ce s-a intamplat", a spus Alexandru Briban. In prezent trupul sopranei este la Institutul National de Medicina Legala, unde a fost depus sambata la ora 22.00, potrivit lui Alexandru Briban.
Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a declarat ca echipa SMURD a constatat sambata decesul Roxanei Briban. Potrivit site-ului personal, Roxana Briban s-a dedicat vietii muzicale de la varsta de sase ani, prin studiul viorii si cel al cantecului, devenind in scurt timp solista a Corului de Copii al Radiodifuziunii Romane, cu care a sustinut peste 300 de concerte in tara si in strainatate. Absolventa a Universitatii de Muzica din Bucuresti, in anul 2000, laureata a mai multor concursuri de canto, a obtinut premiul "Ludovic Spiess", din partea Forumului Muzical Roman, si distinctia "Vocea de Aur", din partea Societatii Romane de Radiodifuziune. Imediat dupa absolvire a debutat ca solista a Operei Nationale Bucuresti, cu rolul Contessa din opera "Le Nozze di Figaro" de W.A. Mozart. Inceputul carierei internationale este marcat de debutul la Wiener Staatsoper, in anul 2003, cu rolul Micaela, din opera "Carmen" de Bizet. De atunci, soprana romana a devenit invitat permanent al scenei vieneze, incheind contracte pana in stagiunea 2009 - 2010.
A cantat pe scenele unor mari institutii din lume, precum Volksoper Wien, Deutsche Oper Berlin, Théatre du Capitole de Toulouse, Teatro Municipal de Santiago de Chile si Het Muziektheater Amsterdam. Roxana Briban era casatorita din 1997 cu Alexandru Briban. Cuplul nu a avut copii. Trupul neinsufletit al sopranei Roxana Briban va fi depus luni la capela Bisericii Herastrau, urmand ca marti de la ora 10.30 sa fie transportat la Cimitirul Herastrau, unde artista va fi inmormantata.
SURSA: Mediafax
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Lun 22 Noi 2010, 17:46
Soprana Roxana Briban a incercat mai intai sa-si taie venele si a inghitit mai multe medicamente, in final asfixiindu-se cu o punga pe care si-a pus-o pe cap, se arata in raportul intocmit de medicii legisti in acest caz.
Sicriul cu trupul neinsufletit al Roxanei Briban, care a murit sambata, a fost transportat la capela bisericii Herastrau, unde cei interesati pot sa ii aduca sopranei un ultim omagiu pana marti, la 10.30, cand va avea loc inmormantarea, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Briban, sotul artistei.
Totodata, Alexandru Briban a spus ca a respins oferta Operei Nationale Bucuresti (ONB), care a anuntat, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca pune la dispozitie, luni, intre orele 12.00 - 16.30, spatiul foaierului institutiei pentru a fi depus sicriul cu trupul neinsufletit al sopranei Roxana Briban.
" Sub nicio forma nu ne intereseaza sa depunem sicriul la Opera . Directorul Operei a distrus-o si ea l-a urat.
Trebuia sa-i dea spectacole, nu un loc in foaier. Prietenii si colegii pot sa o vada la capela bisericii Herastrau", a spus Alexandru Briban.
Soprana Roxana Briban, in varsta de 39 de ani, s-a sinucis, sambata dupa-amiaza, in casa ei din Bucuresti, sotul artistei precizand ca aceasta a suferit un soc dupa ce a fost data afara de la Opera Nationala din Bucuresti, in 2009.
Alexandru Briban a spus ca soprana isi dorea sa cante si fara bani la Opera Nationala Bucuresti, insa nu a mai fost primita de directorul institutiei. In schimb, Catalin Ionescu Arbore, directorul Operei Nationale Bucuresti (ONB), a declarat pentru MEDIAFAX ca Roxana Briban a cerut incetarea contractului de munca pe care il avea la Opera, in anul 2009 si nu a fost data afara, asa cum a afirmat sotul acesteia, Alexandru Briban.
Emil Condor
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 23 Noi 2010, 03:28
dolion a scris:
Nici măcar viermii nu se sinucid...
Emil Condor
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 23 Noi 2010, 03:32
Cristina a scris:
Distrugerea clasei de mijloc...
Nimic mai rău pentru o natiune.
Cristina
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 23 Noi 2010, 06:29
dolion a scris:
Soprana Roxana Briban, in varsta de 39 de ani, s-a sinucis,
Odihneasca-se in buna pace !
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 23 Noi 2010, 09:21
Institutul de Medicina Legala din Cluj-Napoca nu poate utiliza aparatura achizitionata in 2008 deoarece n-a cumparat si softul necesar. Un aparat medical de ultima generatie, cu ajutorul caruia criminalistii sau medicii legisti pot reconstitui chipul uman, sta nefolosit fiindca nu a fost cumparat si softul cu ajutorul caruia sa poate fi folosit.
Aparatul a fost achizitionat in urma cu cu doi ani de Institutul de Medicina Legala (IML) Cluj, in urma unei licitatii inter nationale, si a costat 50.000 de euro.
Noua luni a stat in cutie
"In 2008 am decis sa cumparam acest aparat pentru ca, la INML Bucuresti, aceste tipuri de expertiza, adica de reconstructie a chipului uman pe baza craniului, se fac in intervale foarte mari de timp, de noua ani, si asta din cauza numarului foarte mare de expertize care trebuie efectuate", ne-a declarat directorul IML Cluj, Marius Vartic. El spune ca profesorul Dan Perju Dumbrava, in biroul caruia e aparatul, nu a facut niciun fel de memoriu prin care sa anunte conducerea IML Cluj ca aparatul nu este dotat cu acel soft special. "Am luat aparatul fara softul pentru tesuturi moi. Urmeaza sa il achizitionam. Aparatul poate fi folosit in prezent doar pentru reconstructia craniului si a scheletului uman si a segmentelor lipsa din acesta", explica Vartic.
Se putea folosi in cazul Elodiei
Medicii legisti clujeni spun ca aparatul primit in decembrie 2008 a stat timp de noua luni in cutiile in care era ambalat, chiar in biroul directorului. Ulterior, in noiembrie 2009, a fost montat in biroul profesorului Dan Perju Dumbrava si sta mai mult neutilizat. "Puteti sa veniti maine sau poimaine sa vedeti aparatul si sa vorbim despre el", a spus profesorul Perju, vizibil iritat de intrebarile reporterilor EVZ. Pe de alta parte, surse din cadrul IML Cluj au declarat ca tocmai din cauza acestui soft care lipseste nu a putut fi analizat craniul gasit pe malul raului Olt, in judetul Covasna, despre care s-a vehiculat ca ar a partine avocatei Elodia Ghinescu.
Sursa: Evenimentul Zilei - (Mihai Soica)
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 23 Noi 2010, 10:10
Cel putin 180 de persoane au murit astazi intr-o busculada produsa pe un pod din Phnom Penh, in cadrul unei mari sarbatori anuale, a declarat premierul din Cambodgia, Hun Sen. Un responsabil al politiei anuntase anterior ca ar fi vorba de cel putin 105 morti. Podul lega Phnom Penh de Diamond Island, o mica insula pe care au avut loc festivitati in ultima zi a Sarbatorii apei, ce are loc in fiecare an timp de trei zile. Milioane de persoane s-au aflat in capitala cambodgiana pentru a asista la curse de vapoare, concerte si focuri de artificii prilejuite de sarbatoare.
Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 23 Noi 2010, 10:12
Presedintele iranian a decis sa vanda vechea sa masina fabricata in anii '70, un Peugeot 504, la o licitatie internationala, pentru a strange bani in vederea unui program imobiliar pentru cei defavorizati, a anuntat luni presa iraniana. "Ahmadinejad a decis duminica, in cadrul unui seminar pe tema proiectului de locuinte Mehr, sa isi puna masina in vanzare" pentru a ajuta proiectul, potrivit site-ului de Internet al televiziunii publice, care il citeaza pe ministrul Afacerilor sociale, Sadeq Masouli. "Aceasta masina va fi propusa spre vanzare la o licitatie internationala si vom anunta in curand pretul de plecare", a adaugat Masouli, fara a oferi alte detalii.
Potrivit declaratiei sale de avere depusa in 2005, cand a preluat presedintia, Ahmadinejad detine un apartament de 155 de metri patrati intr-un cartier modest din estul Teheranului si o masina Peugeot 504 alba, model din 1977.
Proiectul Mehr prevede construirea de catre cooperative a un milion de locuinte in tot Iranul, pe terenuri deja furnizate gratuit de stat. Aceste locuinte cu pret redus, ce beneficiaza de o dobanda bonificata, sunt destinate persoanelor cu venituri mici. Aproximativ 3,7 milioane de familii au depus o cerere pentru a beneficia de proiectul Mehr, lansat in timpul primului mandat al lui Ahmadinejad, si un milion au fost declarate eligibile. La inceputul lui 2010, Guvernul a anuntat semnarea unor contracte pentru construirea unui prim lot de 525.000 de locuinte.
Ahmadinejad, care cultiva imaginea unui presedinte "apropiat de popor", a declarat, dupa realegerea sa contestata din iunie 2009, ca "locuintele, locurile de munca si reforma economica" vor fi prioritatile sale in cel de-al doilea mandat.
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 23 Noi 2010, 10:17
Un barbat din Jos, Nigeria, a fost acuzat de... furt dupa ce ar fi sustras, cu ajutorul magiei negre, penisurile a doi vanzatori.
Potrivit The Morning Star, barbatul i-a abordat pe cei doi pentru a-i intreba daca nu pot sa il ajute cu niste bani, deoarece nu este din zona si a fost chemat sa participe la o slujba la o biserica. In timp ce vanzatorii stateau de vorba cu presupusul hot, unul dintre ei a ineput sa tipe ca i-a disparut organul genital. Apoi, dupa ce a verificat, si celalalt vanzator a spus la fel, ca a ramas fara penis. Imediat, cei doi au dat vina pe cel cu care purtau discutia, spunand ca strainul le-a luat penisurile folosind magia neagra. Cazul este investigat de autoritati.
In Nigeria apar deseori cazuri ciudate, de oameni care sustin ca le dispar organele genitale, fiindu-le furate cu ajutorul fortelor oculte.
Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)
Mare e gradina ta, Doamne si multi prosti in ea!
dolion
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 24 Noi 2010, 19:13
Michael Brea, un actor cunoscut pentru rolurile sale din serialul american Betty cea si din musicalul Dansul dragostei 3D/ Step-Up , si-a ucis mama cu o sabie de samurai, potrivit unor informatii aparute in presa americana, citata de people.com. Yannick Brea, o femeie de culoare in varsta de 55 de ani, a fost asasinata in apartamentul ei din Brooklyn, New York, marti dimineata. Potrivit politiei din New York, cadavrul prezenta numeroase taieturi si plagi prin injunghiere. Un barbat a fost arestat si transportat la Kings County Hospital, insa politia newyorkeza a refuzat sa dezvaluie numele presupusului suspect. Potrivit postului de televiziune WPIX-11 din New York, suspectul este Michael Brea, in varsta de 31 de ani, fiul victimei, iar acesta a folosit o sabie de samurai pentru a comite crima. Politia americana a confirmat pentru EW.com faptul ca arma crimei a fost o sabie. Ancheta este in derulare, iar pana la ora difuzarii acestor informatii, reprezentantii postului ABC, care difuzeaza serialul "Betty cea urata", nu au dorit sa comenteze incidentul.
Serialul "Betty cea urata" spune povestea unei tinere urate care viseaza la o dragoste frumoasa cu seful ei. Serialul american este inspirat din telenovela columbiana "Yo Soy Betty La Fea". Telenovela-fenomen a fost difuzata in peste 92 de tari si a avut mare succes din China pana in Israel, din India pana in Africa de Sud. In unele tari, presedinti si primari s-au folosit de pauzele publicitare pentru ca mesajele lor sa ajunga la populatie. Mai mult, datorita isteriei create de "Yo Soy Betty La Fea" in toata lumea, au aparut alte versiuni ale acestei telenovele in tari precum Germania, Olanda, Mexic si Rusia. Iar versiunea americana, "Ugly Betty", produsa de Salma Hayek, a castigat in 2007 doua Globuri de Aur, impunandu-se la categoriile "cea mai buna actrita intr-o telenovela" si "cea mai buna telenovela".
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 24 Noi 2010, 20:36
O masina urcata pe platforma de agenti pentru ca era parcata prea aproape de trecerea de pietoni i-a provocat proprietarei o avalansa de nervi. Scoasa din minti, o tanara s-a luptat cu cei de la firma de ridicari auto si cu politistii comunitari.
Asa as fi facut si eu! Ce dobitoci! Sa-mi ia masina in conditiile in care nu ai unde sa parchezi!