LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1 nicuvar CPSF istorie Fantasy 1918 google drumetie muzica_traditionala mediu taieri 23 curiozitati problema romana Popasul efremovivanantonovici sibiu humanitas brasov reclame politica Limba comment-143 padure internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 I_vote_rcap 
Emil Condor
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

STIRI SOCIALE (I)

In jos 
+18
lutra vulgaris
delta
silverstar
bulache
zuum
dolion
Franz Schneider
rolia
yzzy
ostrovna
Cristina
cactus
zaraza26
abbilbal
nicuvar
Emil Condor
Anahoret
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator
Anonymous

STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 Empty
MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyMar 09 Noi 2010, 18:50

Mircea Badea si Victor Ciutacu protesteaza in Piata Constitutiei fata de amenzile abuzive primite din partea Consiliului National al Audiovizualului.
Mitingul celor doi prezentatori de televiziune a inceput la ora 14.00 si li s-au alaturat cateva sute de oameni. Mircea Badea a precizat ca demersul nu este unul politic, ci este indreptat catre institutiile statului.

http://stiri.rol.ro/badea-si-ciutacu-protesteaza-in-fata-cna--video-663607.html
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyVin 12 Noi 2010, 09:26

CAMPANIE EVZ. Stop justiţiei nedrepte! bravo

De săptămâna viitoare, EVZ va prezenta cele mai revoltătoare cazuri, în care justiţiabili simpli aşteaptă de ani buni ca judecătorii să le facă dreptate.

"Competenţele sunt alocate nejudicios, ceea ce duce la supraaglomerarea unor instanţe, procedurile de citare a celor implicaţi în procese sunt uneori greoaie, învechite şi greşite, repartizarea posturilor de judecători nu se face corespunzător, iar procurorii sunt «încărcaţi» cu un număr extrem de mare de dosare". Acestea ar fi, în opinia ministrului justiţiei, Cătălin Predoiu, patru dintre cele mai importante cauze care stau la baza tergiversării proceselor pe rolul instanţelor.

"Există necesitate de a suplimenta numărul de judecători, dar nu împărtăşesc explicaţia generală cu lipsa de judecători. Suntem departe de a avea un deficit de judecători. Noi avem acum 20 de judecători la 100.000 de locuitori, în timp ce în Franţa raportul este de 11 judecători la 100.000 de locuitori, iar în Italia - de 10", a conchis Predoiu.

Până când aceste probleme vor fi rezolvate, cei care au de suferit sunt simplii cetăţeni.
În încercarea de a-i spijini pe cei cărora justiţia le-a întors spatele şi de a contribui la reforma sistemului, EVZ vă propune să le povestiţi reporterilor săi experienţele dumneavoastră neplăcute în justiţie fie pe adresa redacţiei (Bucureşti, bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6, sector 2), fie pe adresa de e-mail justitie[at]evz.ro.

Totodată, reporterii EVZ pot fi contactaţi şi la telefon 021/202.2000.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/evz-in-ajutorul-romanilor-blocati-in-justitie-912148.html

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 14 Noi 2010, 09:22

Fostul gimnast Marius Urzica, multiplu campion mondial, olimpic si european, s-a casatorit, sambata, cu Elena Simona Georgescu, ceremonia fiind oficiata de primarul sectorului 2 Bucuresti, Neculai Ontanu.

"Castigatorul primului titlu olimpic pentru gimnastica masculina romaneasca obtinut la Jocurile Olimpice de vara in anul 2000 la Sydney, Australia, Marius Daniel Urzica (35 de ani) si-a unit destinele cu aleasa inimii sale in fata primarului Neculai Ontanu care a oficiat casatoria sambata", informeaza Primaria sectorului 2 Bucuresti.

Intr-un cadru festiv, de la care nu au lipsit parintii, rudele, prietenii si colegii mirilor, edilul sectorului 2 a consfintit legatura dintre fostul gimnast roman si Elena Simona Georgescu, o fosta gimnasta in varsta de 22 de ani.

Dupa oficierea casatoriei, edilul sectorului 2 le-a inmanat mirilor, din partea sa, o icoana sfintita la Biserica Sfantul Silvestru care sa-i ocroteasca, sa le apere familia si sa le aduca pace si prosperitate.

Marius Daniel Urzica este nascut la 30 septembrie 1975, Toplita, judetul Harghita. Urzica a mai fost casatorit, in urma acestui mariaj rezultand un copil, care in prezent are 9 ani.

Marius Urzica a castigat medalia de aur in proba de cal cu manere la Jocurile Olimpice din 2000, de la Sydney, precum si la Campionatele Mondiale din 1994, 2001 si 2002 si la Campionatele Europene din 1994, 2000 si 2002. In decembrie 2009, el a fost cooptat in colectivul de antrenori care pregateste lotul masculin de gimnastica.

Sursa: Mediafax

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 14 Noi 2010, 09:24

Ginecologul iesean Mihai Botez sustine ca a fabricat un "leac-minune" care i-ar vindeca pe bolnavii de cancer. Niciun oncolog n-a auzit insa de "Interfitron". Pacientii platesc lunar intre 1.000 de lei si 1.500 de lei pentru un recipient cu 30 de mililitri de lichid si un flacon cu cate 50 de pastile, care nu au nici macar prospect, potrivit Adevarul.

Ginecologul Mihai Botez, fost cadru didactic la Universitatea de Medicina din Iasi, a gasit reteta pentru a face bani din disperarea bolnavilor de cancer. El se promoveaza pe site-ul www.asicursurimedicale.ro drept inventatorul unui leac-minune, numit Interfitron, care ar distruge tumorilor maligne.

Multi dintre pacientii care i-au trecut pana acum pragul cabinetului sau de ginecologie se plang ca lichidul si pastilele primite in schimbul a 1.000 de lei sau chiar 1.500 de lei lunar nu-i ajuta.

Citeste mai multe despre medicul sarlatan pe www.adevarul.ro

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 18 Noi 2010, 09:20

Gabriela Barna (15 ani), din satul bacauan Beresti-Bistrita, care a ajuns la spital, saptamana trecuta, cantarind doar 13 kilograme, a decedat ieri dimineata. Fata a fost adusa la spital de mama ei, care, dupa ce a internat-o, nu s-a mai interesat de soarta copilei.

Sursa: Libertatea - (Claudiu Tanasescu)

Cristina

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyJoi 18 Noi 2010, 18:51

Dumnezeule Shocked ... dar ce s-a-ntimplat cu biata fetita, de a ajuns la 13 kg? Si, daca "mama" nu s-a mai interesat, tatal, familia unde erau, ce au facut? Scuza-ma ca intreb, dar chiar nu am citit nimic despre nebunia asta...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyVin 19 Noi 2010, 01:37

dolion a scris:
Gabriela Barna (15 ani), din satul bacauan Beresti-Bistrita, care a ajuns la spital, saptamana trecuta, cantarind doar 13 kilograme, a decedat ieri dimineata. Fata a fost adusa la spital de mama ei, care, dupa ce a internat-o, nu s-a mai interesat de soarta copilei.
Probabil e genul acela de mamă ce merită împuscată.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptySam 20 Noi 2010, 22:30

Emil Condor a scris:
dolion a scris:
Probabil e genul acela de mamă ce merită împuscată.

Da fata din Arad, o cunosc si pe parinti,familie dezmembrata,vai de capul lor au facut 4 prunci vai de mama lor,ea o proasta si-o cretina el idem a ascultat de parinti ca nu le trebuia o romanca,s-au despartit copii i-au crescut parintii ei,ea crtetina el betiv,pe el il hraneste masa...vai si amar...cine stie in ce jocuri murdare a ajuns fata,oricum are tupeu cit casa:(
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 21 Noi 2010, 09:16

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, dupa ce a fost accidentat intentionat cu masina de unul dintre nepotii sai.
Pentru a evita un scandal, o echipa a DPIR si numerosi politisti pazesc unitatea medicala.

Oamenii legii spun ca masina in care se afla Bercea Mondial s-a rasturnat, dupa ce a fost lovita din spate de masina condusa de unul dintre nepotii sai. Cumatrul fratelui presedintelui Traian Basescu a suferit mai multe traumatisme la cap si stomac.

Martorii sustin ca Bercea Mondial si nepotul sau s-au sicanat in trafic. Ulterior, Bercea a franat brusc, iar masina nepotului a lovit autoturismul sau. Unele persoane prezente la eveniment spun ca dupa accident, Bercea a fost batut de rudele sale, motivul fiind o disputa mai veche dintre acesta si fratele sau, tatal celuilalt sofer implicat in accident.

In luna ianuarie, Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a botezat-o pe nepoata interlopului Anghel Sandu.

Sursa: Evenimentul Zilei

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 21 Noi 2010, 09:33

Primarul orasului Sibiu, Klaus Johannis, conduce, de cateva zile, o limuzina BMW M5, in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a mai stat la volanul a doua masini ale aceleiasi marci, din seria 7. Modelul, unicat in Romania datorita dotarilor tehnice, a fost lansat de BMW in septembrie.
Klaus Johannis e foarte incantat ca nimeni nu mai are masina ca a lui.
Este vorba despre un model BMW M5, de 507 cai putere, cu o viteza maxima de 327 de km pe ora, limitata electronic la 250 de km pe ora, potrivit Evenimentul-ui Zilei.

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 21 Noi 2010, 12:36

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 21 Noi 2010, 16:09

dolion a scris:
Primarul orasului Sibiu...
Săracul Klaus! Laughing

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyDum 21 Noi 2010, 18:41

dolion a scris:
Primarul orasului Sibiu, Klaus Johannis, conduce, de cateva zile, o limuzina BMW M5, in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a mai stat la volanul a doua masini ale aceleiasi marci, din seria 7. Modelul, unicat in Romania datorita dotarilor tehnice, a fost lansat de BMW in septembrie.
Klaus Johannis e foarte incantat ca nimeni nu mai are masina ca a lui.
Este vorba despre un model BMW M5, de 507 cai putere, cu o viteza maxima de 327 de km pe ora, limitata electronic la 250 de km pe ora, potrivit Evenimentul-ui Zilei.

Bravo lui! Very Happy Daca l-a cistigat cinstit, imi pare bine pentru el. Cu cit vor fi mai multi romani bogati, pe cinstite, cu-atit mai bine. smile

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyLun 22 Noi 2010, 10:18

Distrugerea clasei de mijloc este realizată deliberat, spune laureatul premiului Pulitzer David Cay Johnston, autorul cărţii "Cum se îmbogăţesc cu banii guvernului cei care sunt deja bogaţi"

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/distrugerea-clasei-de-mijloc-realizata-deliberat-141456.html

Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 37 EmptyLun 22 Noi 2010, 17:40

S-A MAI SINUCIS O CANTAREATA

Soprana Roxana Briban, in varsta de 39 de ani, s-a sinucis, sambata dupa-amiaza, in casa ei din Bucuresti, a declarat Alexandru Briban, sotul artistei, care a precizat ca aceasta a suferit un soc dupa ce a fost data afara de la Opera Nationala din Bucuresti, in 2009.

"Ieri dupa-masa eu am fost la cumparaturi si cand m-am intors am gasit usa incuiata, cu cheile in usa, pe dinauntru. Am intrat pe geam si am gasit-o in cada, cu venele taiate, cu trei pungi legate cu scotch in jurul gatului. Nu avea puls, nu respira, a venit echipa SMURD care a incercat sa o resusciteze, dar nu a reusit", a explicat Alexandru Briban. El a precizat ca soprana a suferit o depresie dupa ce a fost data afara de la Opera Nationala Bucuresti in 2009. "A suferit un soc. Pe directorul de la Opera Nationala Bucuresti nu-l mai interesa, desi avea una dintre cele mai bune voci si o cariera internationala. A suferit foarte mult atunci", a spus Alexandru Briban.

Totodata, Alexandru Briban a spus ca soprana isi dorea sa cante si fara bani la Opera Nationala Bucuresti, insa nu a mai fost primita de directorul institutiei. "In iunie 2009, directorul Operei Nationale Bucuresti i-a cerut sa renunte la contractele pe care le avea la Viena pentru a putea sa cante din nou la Opera Nationala Bucuresti. Ea nu a vrut sa renunte, astfel ca nu i-a mai fost prelungit contractul cu Opera Nationala Bucuresti", a mai spus Alexandru Briban.

In schimb, Catalin Ionescu Arbore, directorul Operei Nationale Bucuresti, a declarat ca, in anul 2009, soprana Roxana Briban si-a dat demisia de la Opera Nationala Bucuresti, unde lucra din anul 2000. Catalin Ionescu Arbore a spus ca nu detine nicio informatie despre moartea Roxanei Briban. Pe de alta parte, Alexandru Briban a mai spus ca sotia lui nu era la prima tentativa de sinucidere si ca urma un tratament. "A fost la doctori, se mai linistise. A mai avut tentative de sinucidere, dar nu de acest gen. Am putut sa o salvez de fiecare data", a mai spus Alexandru Briban. El a precizat ca si contractele de colaborator pe care soprana le avea la Opera din Viena s-au incheiat o data cu plecarea de la conducerea institutiei a lui Ioan Holender.

"A fost una dintre cele mai bune soprane, cu o voce deosebita. Este cumplit ce s-a intamplat", a spus Alexandru Briban. In prezent trupul sopranei este la Institutul National de Medicina Legala, unde a fost depus sambata la ora 22.00, potrivit lui Alexandru Briban.

Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a declarat ca echipa SMURD a constatat sambata decesul Roxanei Briban. Potrivit site-ului personal, Roxana Briban s-a dedicat vietii muzicale de la varsta de sase ani, prin studiul viorii si cel al cantecului, devenind in scurt timp solista a Corului de Copii al Radiodifuziunii Romane, cu care a sustinut peste 300 de concerte in tara si in strainatate. Absolventa a Universitatii de Muzica din Bucuresti, in anul 2000, laureata a mai multor concursuri de canto, a obtinut premiul "Ludovic Spiess", din partea Forumului Muzical Roman, si distinctia "Vocea de Aur", din partea Societatii Romane de Radiodifuziune. Imediat dupa absolvire a debutat ca solista a Operei Nationale Bucuresti, cu rolul Contessa din opera "Le Nozze di Figaro" de W.A. Mozart. Inceputul carierei internationale este marcat de debutul la Wiener Staatsoper, in anul 2003, cu rolul Micaela, din opera "Carmen" de Bizet. De atunci, soprana romana a devenit invitat permanent al scenei vieneze, incheind contracte pana in stagiunea 2009 - 2010.

A cantat pe scenele unor mari institutii din lume, precum Volksoper Wien, Deutsche Oper Berlin, Théatre du Capitole de Toulouse, Teatro Municipal de Santiago de Chile si Het Muziektheater Amsterdam. Roxana Briban era casatorita din 1997 cu Alexandru Briban. Cuplul nu a avut copii. Trupul neinsufletit al sopranei Roxana Briban va fi depus luni la capela Bisericii Herastrau, urmand ca marti de la ora 10.30 sa fie transportat la Cimitirul Herastrau, unde artista va fi inmormantata.