LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 muzica_traditionala humanitas 1918 taieri google drumetie Limba Popasul romana mediu internet 23 padure curiozitati istorie sibiu Fantasy CPSF problema nicuvar brasov reclame efremovivanantonovici politica 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 I_vote_rcap 
Emil Condor
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

STIRI SOCIALE (I)

In jos 
+18
lutra vulgaris
delta
silverstar
bulache
zuum
dolion
Franz Schneider
rolia
yzzy
ostrovna
Cristina
cactus
zaraza26
abbilbal
nicuvar
Emil Condor
Anahoret
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyMier 25 Aug 2010, 09:53

Dupa ce Florentina Carstea, asistenta care era de serviciu la Sectia de terapie intensiva de la Matrnitatea Giulesti, a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, una dintre fostele sale paciente i-a luat ferm apararea.

O mamica a vrut ca lumea sa stie ca asistenta arestata este de fapt un om minunat, un angajat constiincios. Se pare ca Florentina Carstea lucra si intr-o clinica privata, unde s-a comportat exemplar cu pacientele.

”Ea mi-a ingrijit copilul, mi-a stat peste program. Ii multumesc din suflet. Este un om extraordinar si trebuie sa se stie ca nu este un criminal. Nu ea a omorat copii de la Giulesti. Fac un apel catre toate mamele ai caror copii au fost ingrijiti de ea la Giulesti sa spuna ce fel de persoana este. A fost un accident”, a declarat mamica ce-i ia apararea Florentinei Carstea, la Observator.

De asemenea, mai multe persoane sustin ca singura vina a asistentelor de la Maternitatea Giulesti este aceea ca accepta sa lucreze in conditii inumane.

Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)

Si atunci ce facem in astfel de cazuri? Sa zicem ca asistenta este un "om minunat", cum spune acea mamica, dar au murit bebelusi nevinovati, iar daca acest "om minunat", era in sectie, incendiul ar fi fost semnalat imediat! Pe salariatii constiinciosi ce au gresit, nu-i mai pedepsim? Sau ii pedepsim cu blandete?

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyMier 25 Aug 2010, 10:03

TOP 5 DOMENII IN CARE SE FAC ANGAJARI

1. Personal medical si sanitar – 4.289
2. Hoteluri/Turism – 2.613
3. Restaurante – 1.727
4. Industrie – 1.700
5. Agricultura/Silvicultura – 1.221

TOP 5 TARI CARE FAC ANGAJARI

1. Anglia – 4.000
2. Grecia – 3.127
3. Italia – 1.816
4. Germania – 1.200
5. Franta – 1.100

Sursa informatiilor: site-uri de recrutare, portalul european EURES

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyLun 30 Aug 2010, 07:08

Primar jefuit de romii intorsi din Franta Evil or Very Mad

Primarul comunei Griua, judetul Mehedinti, a fost una dintre primele victime ale romilor repatriati recent din Franta.

Mai multi hoti veniti din Occindent i-au spart casa edilului si au furat tot ce le-a picat in mana, anunta antena3.ro. Ei au escaladat acoperisul, au dat tiglele la o parte si au spart acoperisul unei camere.

Stiind ca primarul este la nunta, hotii nu s-au grabit si au cotrobait fiecare cotlon al casei. Au avut ghinion ca unui politist i s-a parut ceva suspect.

Doi dintre hoti au fost prinsi in scurt timp si se pare ca fac parte dintr-o retea care a dat lovituri in mai multe tari.

http://stiri.rol.ro/primar-jefuit-de-romii-intorsi-din-franta-645700.html

STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 Romi_familie_realitatea_net

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyLun 30 Aug 2010, 08:04

Sunt constient ca un om civilizat, trebuie sa dea dovada de toleranta, dar tiganii nu merita consideratia noastra, nu merita incredere, sunt scursorile societatii si asa vor ramane! Ai vazut, Cristina, la Tv., comportamentul celor respinsi de Franta? Simteam nevoia sa le mut gura la spate, celor ce faceau declaratii aberante, batjocoritoare, tendentioase!

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyLun 30 Aug 2010, 10:22

Am vazut, dragul meu Dolion Crying or Very sad ...Am simtit -si eu- la fel ca tine, plus o mare jena, pentru jena lor. Prietenii nostri erau atit de furiosi incit sunt hotariti sa le dea peste nas (inclusiv la propriu!) ori-de-cite-ori li se va da ocazia, de catre aceste scursuri ale societatii!

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 34 EmptyLun 30 Aug 2010, 17:29

Si crezi ca numai tiganii se comporta reprobabil? Priveste mai jos si asculta pe cel ce Romania l-a facut celebru (cu tot talentul lui!):

De cand s-a despartit de sotia sa, Ilie Nastase pare ca a devenit mai recalcitrant. Fostul mare tenismen si-a pierdut cumpatul cand a fost intrebat de catre o ziarista ce face la Timisoara.

"Mi-ai cerut voie sa ma filmezi? Vrei sa-ti sparg fata? Cine mortii ma-tii iti da tie fa voie sa-mi faci mie poze? Pleaca f**u-ti mortii ma-tii ca-ti sparg fata", a tunat Ilie Nastae la adresa ziaristei. Desi la inceput a incercat sa se apere cu argumente, reportera nu a avut alta alternativa si a trebuit sa inchida camera de filmat.

Cel mai probabil filmarea a avut loc pe data de 15 iulie, in centrul Timisoarei.