LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
internet padure nicuvar brasov Limba drumetie taieri sibiu problema reclame CPSF mediu Popasul comment-143 google istorie 23 curiozitati politica efremovivanantonovici muzica_traditionala romana 1918 humanitas Fantasy 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 I_vote_rcap 
Emil Condor
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

STIRI SOCIALE (I)

In jos 
+18
lutra vulgaris
delta
silverstar
bulache
zuum
dolion
Franz Schneider
rolia
yzzy
ostrovna
Cristina
cactus
zaraza26
abbilbal
nicuvar
Emil Condor
Anahoret
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 25 Oct 2009, 08:38

Ursul e mai ieftin la români

În această perioadă, nu prea au mai fost solicitări pentru vânatul exemplarelor de colecţie, dar în schimb s-au înmulţit cererile pentru mistreţi, iepuri sau păsări de pasaj (raţe şi gâşte sălbatice). „Vânătorii români trebuie să achite o cotizaţie anuală de 850 de lei şi pot participa la sesiuni de vânătoare de iepuri, fazani, mistreţi etc.“, explică Adrian Bucur, inginer principal la AJVPS Argeş. Străinii nu beneficiază de abonament, dar au un tarif de 50 de euro pe zi.

Preţurile practicate de stat pentru diferitele trofee sunt mai mici decât de alte state din UE. Pentru un urs, statul percepe o taxă de 5.000 de euro (vânătorii străini plătesc 7.000 de euro), iar pentru un cerb carpatin, suma se apropie de 6.000 de euro. În afara graniţelor, sălbăticiunile mari sunt tot mai rare, iar preţul cerut pentru împuşcarea unui exemplar de colecţie poate depăşi 10.000-15.000 de euro.

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 25 Oct 2009, 08:39

Vânătorii din top 300

5 mil. euro încasează România de pe urma activităţilor de vânătoare, conform unei estimări. Suma este de 10-20 de ori mai mică faţă de cele încasate de alte ţări din regiune.

Elan Schwartzenberg
Domeniul Brăneşti
Partener al lui Ion Țiriac în multe din parti­dele organizate de fostul tenisman, Elan Schwartzenberg şi-a făcut domeniu de vânătoare la Brăneşti. „Nu costă nimic să vânezi la mine, iar printre oamenii de afa­ceri pe care îi invit de regulă la Brăneşti se numără chiar fostul tenisman“, spune acesta.

Ilie Carabulea
Domeniul Crinţ
Cel mai bogat sibian va inaugura anul viitor un complex de vânătoare la Crinţ, judeţul Sibiu. Acesta şi-a populat deja domeniul cu 60 de mistreţi, doi cerbi, opt ciute, zece căprioare şi doi căpriori.

Ioan Niculae
Domeniul Zimnicea
Proprietarul grupului de firme Interagro deţine două domenii de vânătoare în Zimnicea, judeţul Teleorman.

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 25 Oct 2009, 08:40

Peste 20 de domenii private

Cea mai mare parte din fondurile de vânătoare se află în continuare în proprietatea statului român. Asociaţiile judeţene ale vânătorilor şi pescarilor sportivi (AJVPS) controlează cele mai importante fonduri cinegetice ale ţării, managementul fiind asigurat însă de Ministerul Agriculturii.

Periodic, fondurile de vânătoare mari şi foarte profitabile sunt scoase la licitaţie, în schimbul unei redevenţe anuale. Aşa s-a întâmplat şi în această vară cu celebrul fond de vânătoare de la Balc (peste 11.000 de hectare), care a fost adjudecat de Asociaţia de Vânătoare Waidmannsheil. Pentru domeniul ce a fost deţinut de către Ion Ţiriac, ministerul va primi o redevenţă de 27.000 de euro. Potrivit Direcţiei Generale de Regim Silvic şi Cinegetic, în România există 23 de mari complexuri private de vânătoare.

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 25 Oct 2009, 09:26

Poarta de sud a Ploieştiului a intrat, de ieri, în reparaţii. Este vorba despre lărgirea la patru benzi atât a DJ 101 D care face legătura între partea de sud a oraşului şi DN1 spre Bucureşti – pe raza comunei Bărcăneşti, cât şi a pasajului peste calea ferată cunoscut de ploieşteni ca “Podul de la Tătărani”.

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 25 Oct 2009, 09:29

Trei ani de efort pentru un post inexistent

Iată cazul unei tinere în vârstă de 26 de ani din Târgovişte. Iulia Panait şi-a finalizat în iulie 2009 cursurile Facultăţii de Sţiinţe Politice şi Administraţie Publică, din cadrul Universităţii din Bologna, Italia. Ea a beneficiat de Bursa Specială "Guvernul României" începând din 2006, primind 13.000 de euro pentru fiecare din cei trei ani în care a urmat cursurile de licenţă în Peninsulă.

Întoarsă în ţară, Iulia povesteşte situaţia incertă în care se află: “Anul acesta, primul de la revenirea în România, este fără îndoială compromis. Posibilitatea angajării este aproape inexistentă. Din toţi colegii mei care au beneficiat de BSGR nu ştiu să fi primit nici măcar unul postul de conducere la care are dreptul prin contract. Numai zece sunt angajaţi în diverse ministere şi în niciun caz în funcţii de conducere. Dar au ajuns acolo pe cont propriu”.

Nici posibilitatea angajării în sectorul privat nu îi este la îndemână Iuliei: “Cum să mă duc la angajator şi să îi zic că vreau să lucrez, dar numai până când mi se va oferi postul promis de manager public. Nu cred că ar accepta nimeni. Singura opţiune este să mint, să spun că studiile din Italia le-am făcut pe cheltuială proprie. Nu ar fi corect. În plus, atunci când am optat pentru bursa guvernamentată, ştiam exact ce vreau: o carieră în administraţie publică cu un start foarte bun, pe un post de conducere”.

Deşi situaţia actuală este departe de ceea ce spera, Iulia susţine că Bursa Specială "Guvernul României", prin care a studiat trei ani la Universitatea din Bologna, a fost “cea mai mare oportunitate şi cea mai mare reuşită” pe care a avut-o până în prezent.

Află pe adevarul.it câte milioane de euro a cheltuit statul român pentru a pregăti tinerii plecaţi la studii peste hotare.

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 25 Oct 2009, 09:38

Doi sfinti cu numele Dimitrie

Se intampla adesea, ca cei doi sfinti cu numele Dimitrie sa fie confundati. Sunt persoane care stiu ca la Catedrala Patriarhala din Bucuresti, sunt prezente moastele Sfantului Dimitrie. Daca intrebi ale carui Dimitrie, nu putine sunt cazurile cand se raspunde gresit. Acest lucru vine pe de o parte din coincidenta de nume, dar si din faptul ca unul este sarbatorit pe data de 26 octombrie, iar celalalat pe data de 27 octombrie. Pentru a nu-i mai confunda, precizam ca Sfantul Mare Mucenic Dimitrie este o persoana distincta de Cuviosul Dimitrie Basarabov.

Sfantul Mare Mucenic Dimitrie - este cinstit pe data de 26 octombrie. A trait in timpul domniei imparatilor Maximian si Diocletian. Din viata sa, inscrisa in Sinaxare, aflam ca a fost fiul prefectului din Tesalonic. Datorita calitatilor sale, este numit dupa moartea tatalui sau, guvernator al Tesalonicului. Tinand seama de faptul ca Dimitrie nu a ascuns ca este crestin, a fost intemnitat. In vremea aceea, crestinii erau trimisi ca pedeapsa, sa lupte cu gladiatorii. In aceste lupte, crestinii erau victime sigure. Potrivit traditiei, Nestor - un tanar crestin, cere binecuvantarea de la Sfantul Dimitrie sa-l omoare pe Lie, gladiatorul favorit al imparatului, pentru a pune capat luptelor sangeroase. Dimitrie il va insemna cu semnul sfintei cruci pe frunte si ii va spune: "Du-te si pe Lie il vei birui, iar pe Hristos Il vei marturisi". Prin rugaciunele Sfantului Dimitrie, Nestor reuseste sa-l strapunga cu lancea pe Lie. La finalul acestei lupte, imparatul Maximian porunceste ca lui Nestor sa i se taie capul, iar Dimitrie sa fie strapuns cu sulitele. Din trupul lui Dimitrie, nu a curs sange, ci mir tamaduitor de boli.

Conform cercetarilor, Sfantul Dimitrie a fost martirizat la Sirmium (Sremska Mitrovita, in Serbia), iar moastele sale au fost aduse in Tesalonic, la 26 octombrie 413. Biserica actuala in care se afla moastele Sfantului Mucenic Dimitrie a fost construita la putin timp de la incendiul bisericii ridicate de guvernatorul Leontie, din anii 626-634. A fost transformata in moschee in anul 1493 si redata cultului crestin in 1912. La racla cu moastele Sfantului Dimitrie se poate ajunge coborand treptele din spatele Altarului.

Sfantul Cuvios Dimitrie Basarabov - este sarbatorit pe 27 octombrie. S-a nascut in satul Basarabi, la sud de Dunare (in Bulgaria). A trait in secolul al XIII-lea, in timpul "imperiului" vlaho-bulgar de la Tarnovo, intemeiat de fratii Petru si Asan. Iubind viata ascetica, se va retrage intr-o pestera. Nu stim cati timp s-a nevoit in aceasta pestera si nici cand a trecut la cele vesnice. Traditia spune ca inainte de a muri, s-a asezat singur intre doua lespezi de piatra, ca intr-un sicriu, fiind acoperit in timp de apele raului. Moastele sale au ramas multa vreme sub ape, pana cand o copila care patimea de duh necurat a avut o revelatie: i s-a aratat Sfantul Dimitrie Basarabov, care i-ar fi spus: "Daca parintii tai ma vor scoate din apa, eu te voi tamadui". Parintii vor merge la locul indicat in vis, langa raul Lom, si vor gasi trupul neputrezit al sfantului intre doua pietre.

Moastele Cuviosului Dimitrie vor fi duse si asezate in biserica din Basarabi. Au stat in aceasta biserica pana in timpul razboiului ruso-turc (1768-1774). Generalul rus Petru Salticov, trecand prin satul Basarabov, a luat moastele cu intentia de a le trimite in Rusia, insa, la rugamintea lui Hagi Dimitrie, negustor de origine macedoromana, precum si a mitropolitului Grigorie II al tarii Romanesti, le-a daruit poporului roman. Moastele au fot asezate cu cinste, in iunie 1774, in actuala catedrala patriarhala din Bucuresti.

Mentionam ca racla cu moastele Cuviosului Dimitrie a fost scoasa in procesiune pe strazile Bucurestiului de mai multe ori. Astfel, in 1815, din porunca domnitorului Caragea, pentru a se pune capat epidemiei de ciuma, in 1831, la cererea generalului Paul Kiseleff, in speranta opririi epidemiei de holera si in 1827, in timpul lui Grigore Ghica, pentru ploaie. Generalizarea cultului Cuviosului Dimitrie a fost hotarata in sedintele Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, dintre anii 1950-1955.

Adrian Cocosila

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyLun 26 Oct 2009, 08:42

Grupul de actiune "Romania noastra" a inceput o campanie de informare a cetatenilor cu privire la Drepturile omului.
http://luminalumii.forumz.ro/social-politic-f12/drepturile-omului-t1077.htm
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyLun 26 Oct 2009, 08:45

zaraza26 a scris:
Grupul de actiune "Romania noastra" a inceput o campanie de informare a cetatenilor cu privire la Drepturile omului.
http://luminalumii.forumz.ro/social-politic-f12/drepturile-omului-t1077.htm

Tot respectul! bravo

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 29 Oct 2009, 17:46

Bine-i Doamne-n România! ulala
Haida-hai şi leliţă cu fustiţă!
Şi mai vrea cineva să se creadă că justiţia e curată şi neaservită? doh
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/141862/Sentinta-definitiva-in-dosarul-Cocaina-pentru-VIP-uri.html

Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyJoi 29 Oct 2009, 18:58

yzzy a scris:
Bine-i Doamne-n România! ulala
Haida-hai şi leliţă cu fustiţă!
Şi mai vrea cineva să se creadă că justiţia e curată şi neaservită? doh
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/141862/Sentinta-definitiva-in-dosarul-Cocaina-pentru-VIP-uri.html

Da, dar -in schimb- vor ... respect , ca deh, ei " e Dumnezeu pe pamint" ... ca si popii . oh da!

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyLun 02 Noi 2009, 12:40

Stirile sunt tot mai rele... mereu alte cazuri noi, in aproape toata tara.
Pana acum nu au zis de cazuri grave, dar se tem de pericolul de contaminare
Si mai ales ca se apropie sarbatorile, si vor veni foarte multi de afara.

"Scenariul ăsta cu 20 de mii de morţi? E minim, ăsta e mizilic!"

Citat :
Ministerul Sănătăţii a anunţat că acum România se confruntă cu al doilea val al epidemiei, din cele patru estimate de specialişti. Valul final este aşteptat la sfârşitul anului 2010. În cel mai pesimist scenariu, anul viitor o treime din populaţia activă a României va fi afectată de gripa nouă iar 2,5 la sută dintre bolnavi, adică 20.000 de persoane, ar putea muri din cauza bolii.

Institutul Cantacuzino va pune în circulaţie 5 milioane de doze de vaccin abia luna viitoare.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyLun 02 Noi 2009, 15:12

aurora a scris:
Stirile sunt tot mai rele... mereu alte cazuri noi, in aproape toata tara.
Pana acum nu au zis de cazuri grave, dar se tem de pericolul de contaminare
Si mai ales ca se apropie sarbatorile, si vor veni foarte multi de afara.

"Scenariul ăsta cu 20 de mii de morţi? E minim, ăsta e mizilic!"

Citat :
Ministerul Sănătăţii a anunţat că acum România se confruntă cu al doilea val al epidemiei, din cele patru estimate de specialişti. Valul final este aşteptat la sfârşitul anului 2010. În cel mai pesimist scenariu, anul viitor o treime din populaţia activă a României va fi afectată de gripa nouă iar 2,5 la sută dintre bolnavi, adică 20.000 de persoane, ar putea muri din cauza bolii.

Institutul Cantacuzino va pune în circulaţie 5 milioane de doze de vaccin abia luna viitoare.

E nasoala treaba,feresca Dumnezeu Sad Sad
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyMar 03 Noi 2009, 13:19

Pentru cei interesati,

Petitie - NU pentru co-plata asigurarii de sanatate!!! si dati mai departe

Pentru ca Banca Mondiala a propus iar ministrul Bazac a acceptat,
de la 1 septembrie 2009 se va introduce coplata in sistemul medical de stat din Romania.
Asta inseamna bani din buzunar pentru orice prestatie medicala,
pe langa cei 10.7% din salariul brut platiti deja pentru sanatate.
Stim ca asta e cel mai simplu mod de a face rost de bani
- sa iei tot de la cei care deja platesc...
Si nu mai suntem de acord cu asta.
Ne-am saturat sa tot dam - tot noi, tot noi, tot noi...
Mai ales ca in loc vom primi aceleasi servicii execrabile.

Semneaza petitia impotriva tichetelor de sanatate,

http://www.petitieonline.ro/petitie/nu_tichetelor_de_sanatate-p61493048.html

Trimite acest mesaj mai departe !

silverstar

silverstar

Numarul mesajelor : 2250
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 08 Noi 2009, 22:45

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyLun 09 Noi 2009, 11:49

silverstar a scris:
Am văzut că avem aici colegi din Timişoara. Ce părere aveţi despre asta?

http://www.adevarul.ro/articole/timisoara-audio-revolutionarul-lorin-fortuna-un-ratacit-periculos.html?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=458714%40yahoo.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Adevarul-Newsletter-20091107

Nu el e simbolul revolutiei ,ci noi cei care ne-am expus,el e putin dus cu pluta printre planete:( Sad Sad Sad Sad
Sus In jos
silverstar

silverstar

Numarul mesajelor : 2250
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyLun 09 Noi 2009, 12:00

ostrovna a scris:
silverstar a scris:
Am văzut că avem aici colegi din Timişoara. Ce părere aveţi despre asta?

http://www.adevarul.ro/articole/timisoara-audio-revolutionarul-lorin-fortuna-un-ratacit-periculos.html?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=458714%40yahoo.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Adevarul-Newsletter-20091107

Nu el e simbolul revolutiei ,ci noi cei care ne-am expus,el e putin dus cu pluta printre planete:( Sad Sad Sad Sad

A, nici nu mă gândeam că el ar fi simbolul... Nu!
E păcat de ceea ce face, de oamenii pe cărora le suceşte minţile, el însuşii fiind, se pare, un om bolnav. Cum de este lăsat liber?
Parcă mă depăşeşte! Mi-e şi milă dar simt şi revoltă...

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyLun 09 Noi 2009, 12:15

silverstar a scris:

A, nici nu mă gândeam că el ar fi simbolul... Nu!
E păcat de ceea ce face, de oamenii pe cărora le suceşte minţile, el însuşii fiind, se pare, un om bolnav. Cum de este lăsat liber?
Parcă mă depăşeşte! Mi-e şi milă dar simt şi revoltă...

Trebuie dovezi, trebuie reclamatii... Vezi ca si in occident unele secte au facut prapad printre fraieri. Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyMar 10 Noi 2009, 03:49

zaraza26 a scris:
...si in occident unele secte au facut prapad printre fraieri. Sad
Si nu doar sectele (vreau să spun: ceea ce stim noi ca secte!) ci religii cunoscute, comunităti crestine care îsi bat joc de viata fraierilor. Asa se întâmplă celui ce Îl caută pe Dumnezeu în diferite organizatii!

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyVin 13 Noi 2009, 21:28

Informatii socante despre rezultatele vaccinarii impotriva gripei porcine, pe o nava a US Navy:

1. Nava anonima a US Navy a plecat pe mare in aprilie, cu un echipaj de 347 oameni.
2. Intregul echipaj a fost vaccinat cu vaccinul H1N1, impotriva gripei porcine, la scurt timp dupa ce-au plecat pe mare.
3. Membrii echipajului au devenit bolnavi atat de grav ca alte nave a trebuit sa raspunda pentru a le acorda ajutor. 16 doctori la bordul unui portavion anonim si alte nave au raspuns.. Un total de 50 de persoane al Marinei Americane au fost trimise la bord pentru a raspunde la criza.
4. Doi membri ai echipajului din totalul de 347 au murit - capitanul navei (un comandant-locotenent) si un ofiter.
5.. cele 50 de persoane trimise la bord pentru a ajuta sunt in carantina intr-un spital al Marinei din Balboa, Spania dupa ce 10 dintre acestia au contractat gripa de la echipajul navei. La un ultim raport, doi dintre cei 50 aflati in carantina se aflau in stare grava.
6. Din cei 347 de membri ai echipajului care au fost vaccinati, 333 au contractat gripa H1N1 din VACCIN. Doi au murit, dupa cum s-a mentionat mai sus, si 331 au supravietuit. Doar 14 din 347 marinari vaccinati nu au aratat nici un simptom de boala, in urma vaccinarii.
7. Marina Militara a amenintat toate sotiile echipajului sa pastreze tacerea – pretinzand ca toate aceste informatii sunt clasificate. Unele au fost mai curajoase si astfel ca aceste informatii ne vin de la ele.
8. Mai mult, pe portavionul care a oferit asistenta, 415 marinari au contractat gripa porcina si sunt in prezent in carantina la bord.

VA RUGAM sa nu ignorati acest mesaj si sa-l transmiteti mai departe. Adevarul este ca epidemia de gripa porcina a fost creata de vaccin. Daca nu vom accepta vaccinul, nu va fi nici o epidemie. Din acest test este evident ca vaccinul testat pe echipajul navei a dus la infectarea cu gripa porcina a 96% din echipaj. O astfel de rata de infectie este imposibil de obtinut prin orice mijloace naturale. Cu toate ca numai 1% au murit imediat, nu exista nici o presupunere privind efectele pe termen lung asupra celor vaccinati. A se vedea cercetarea efectelor pe termen lung ale vaccinului din 1976 impotriva gripei porcine, precum si programul de vaccinare impotriva antraxului din timpul razboiului din Golf, pentru mai multe informatii.

De asemenea, retineti ca simplul contact cu cei care au fost vaccinati creeaza o sansa ca 20% dintre voi sa contractati gripa porcina, chiar daca nu ati fost vaccinati.

Va rugam transmiteti mai departe aceasta stire!

aurora

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyVin 13 Noi 2009, 22:37

Nu stiu ce sa zic la asta... cred ca mesajul l-ai primit prin mail, fara sursa de origine.
Deja circula atat de multe mesaje de genul asta, anti-vaccin.
Cred ca inainte de inainte de orice, ar trebui cunoscuta sursa acestei stiri.
In ce an a fost asta, posibil vaccinul sa nu fi fost inca suficient testat... poate exista orice scenariu.
Emil stie ca pe un alt forum, unde este si el si a citit toate dezbaterile,
exista un medic, roman care locuieste in SUA, si in a carui pareri eu am incredere.
Orice sfat a dat, si la care m-a ma i diocumentat ulterior, a fost corect.
Are si el sotie si 2 copii. A spus ca el s-a vaccinat anti-H1N1, chiar zilele astea cand a sosit vaccinul, prioritar pentru cadrele medicale. Si a spus ca ar dori sa isi vaccineze si familia de indata ce ar fi posibil sa primeasca vaccin. Si nu are nici o reactie adversa (cel putin deocamdata).

Eu si toata familia mea (si rudele din alte orase), de vreo 3-4 ani ne vaccinam
cu vaccinul antrgripal care se gaseste la noi in farmacii
(vaccinul frantuzesc facut la institutul PASTEUR, "VAXIGRIP")
Nu am avut nimeni dintre noi vreo reactie dupa vaccinare.
Nu am fost gripati (nici vrei raceala-viroza foarte grava) in acesti ani.

Nu pledez pentru sau contra, v-am spus strict parerea mea.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyVin 13 Noi 2009, 22:43

De exemplu, am primit un mail, despre vitamina D ... posibil sa il fi primit si voi,
daca nu, daca doriti, pot sa-l caut si sa-l pun eu aici.
Este profund anti vaccin... dar spune ca ce buna este vitamina D.

Sotul meu a preluat informatia, a cautat pe net, si a gasit vitamina D in cantitatea de care se spunea acolo, in articol.
Este vorba de VIGANTOLETTEN 1000, sunt pastilute mici-mici, albe,
care au un continut de 1.000 U.I de vitamina D3
Doza necesara organismului este de 4.000 U.I, asa ca luam 4 pastilute pe zi
(exista si sub forma de picaturi)
Se gaseste destul de greu in farmacii, nu este scump (7.77 lei 30 pastile).

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptySam 14 Noi 2009, 07:04

Aurora, nimeni din familia mea nu a apelat la vaccinuri si nu am facut gripa niciodata; nici eu nu pledez impotriva lor, am primit stirea pe mail, de la cumnata din Canada si am dat-o mai departe!

Despre vitamina D, am postat un articol la caleidoscop.

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyDum 15 Noi 2009, 13:46

Societatea Română de Radiodifuziune începe, pe 1 noiembrie, trecerea arhivei proprii în format digital.
Data aleasă este simbolică pentru Radio România. Instituţia împlineşte 81 de ani de la înfiinţare.
În cele peste opt decenii de existenţă, Fonoteca de aur a Radioului public s-a îmbogăţit cu valori ale istoriei şi culturii româneşti, documente, înregistrări audio şi manuscrise semnate de personalităţi ale culturii noastre, precum Nicolae Iorga, Mircea Eliade, Tudor Arghezi, Nichita Stănescu, Eugen Lovinescu, Constantin Noica.
Sunt doar câteva voci care vor putea ajunge la publicul larg şi în format digital. Ideea proiectului a fost lansată în urmă cu doi ani.
Anunţul începerii procesului oficial de digitalizare a arhivei Radio va fi făcut duminică, 1 noiembrie, la o conferinţă de presă care va avea loc la sediul SRR, începând cu ora 11:00.
Evenimentul va fi putea fi urmărit în direct pe site-urile www.românia-actualităţi.ro şi www.radio3net.ro.
Luni, de Ziua Porţilor Deschise, doritorii vor putea vizita studiourile radio, între orele 10:00 şi 14:00. Tot cu prilejul împlinirii a 81 de ani de existenţă a Radio România, va fi inaugurat blocul de producţie radio la Iaşi.

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyLun 16 Noi 2009, 11:55

dolion a scris:
Societatea Română de Radiodifuziune începe, pe 1 noiembrie, trecerea arhivei proprii în format digital.
Data aleasă este simbolică pentru Radio România. Instituţia împlineşte 81 de ani de la înfiinţare.
În cele peste opt decenii de existenţă, Fonoteca de aur a Radioului public s-a îmbogăţit cu valori ale istoriei şi culturii româneşti, documente, înregistrări audio şi manuscrise semnate de personalităţi ale culturii noastre, precum Nicolae Iorga, Mircea Eliade, Tudor Arghezi, Nichita Stănescu, Eugen Lovinescu, Constantin Noica.
Sunt doar câteva voci care vor putea ajunge la publicul larg şi în format digital. Ideea proiectului a fost lansată în urmă cu doi ani.
Anunţul începerii procesului oficial de digitalizare a arhivei Radio va fi făcut duminică, 1 noiembrie, la o conferinţă de presă care va avea loc la sediul SRR, începând cu ora 11:00.
Evenimentul va fi putea fi urmărit în direct pe site-urile www.românia-actualităţi.ro şi www.radio3net.ro.
Luni, de Ziua Porţilor Deschise, doritorii vor putea vizita studiourile radio, între orele 10:00 şi 14:00. Tot cu prilejul împlinirii a 81 de ani de existenţă a Radio România, va fi inaugurat blocul de producţie radio la Iaşi.

As putea spune ca sunt un fan al postului de radio national. Am auzit si eu vestea digitalizarii arhivei si am ascultat cateva cuvinte rostite de Nicolae Iorga.
Aseara au fost doua emisiuni interesante. Cea de la 18 la 21 care are un invitat de fiecare data. A fost Dinu Sararu. E de stanga, dar vede foarte bine in ce ruina a ajuns politica si cultura romana, ruina culturii pentru ca nu e luata in seama. Dupa aceea a fost alt invitat, la alta emisiune: medicul Cristian Răchitan, despre care am scris chiar adineauri pe forum.
http://www.sensotv.ro/articole/5704/Dr-Cristian-Rachitan-un-Mecena-al-zilelor-noastre.html#comments
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 EmptyMar 17 Noi 2009, 01:00

dolion a scris:
Informatii socante despre rezultatele vaccinarii impotriva gripei porcine, pe o nava a US Navy:
Eu cred că informatiile acelea nu sunt false.

Dacă unii dintre voi ati zis că nu sunteti împotriva vaccinării, eu mă voi exprima diferit: sunt un adevărat dusman al lor. Ai mei din Canada si totodată cei pe care i-am contactat în România nu se vor vaccina.
Încrederea mea în medicina modernă este... ZERO!

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 18 Empty

Sus In jos

STIRI SOCIALE (I)
Sus 
Pagina 18 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» STIRI SOCIALE
» Stiri IT
» Ştiri muzicale
» Stiri sportive
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: SOCIAL-
Mergi direct la: