LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 Limba curiozitati Fantasy padure nicuvar 1 comment-143 taieri politica brasov humanitas sibiu 23 internet Popasul mediu efremovivanantonovici reclame problema google drumetie romana CPSF istorie muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 I_vote_rcap 
Emil Condor
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

STIRI SOCIALE (I)

In jos 
+18
lutra vulgaris
delta
silverstar
bulache
zuum
dolion
Franz Schneider
rolia
yzzy
ostrovna
Cristina
cactus
zaraza26
abbilbal
nicuvar
Emil Condor
Anahoret
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 Empty
MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMar 27 Apr 2010, 16:58

Cand e vorba de copilul meu, ai dreptate, mor cu el de gat, indiferent ce probleme are. Dar cand adopt un copil, am pretentia sa adopt unul sanatos, ca nu sunt Maica Tereza sa ma sacrific! Daca eu sunt de buna credinta si cineva imi ascunde adevarul despre copil si ma trezesc cu un handicapat pe viata, ti se pare normal sa duc o cruce care nu e a mea?

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMar 27 Apr 2010, 19:17

dolion a scris:
Daniela Crudu, asistenta matinalilor Razvan si Dani, vrea sa fie "la moda" si si-a mai facut doua tatuaje. Pe langa fluturasul pe care-l are in zona inghinala, frumoasa bruneta si-a facut facut un tatuaje pe gat, umar si brat. Si ca sa fie crezuta, aceasta le-a prezentat, astazi, in emisiunea "Razvan si Dani".
"Mi-am facut tauaje noi pentru ca se poarta si este la moda. Un tatuaj exprima salbaticia, spiritul liber, strigatul junglei. Tatuajul de Ferentari inseamna respect, delimitare de teritoriu si intoarcerea la tribal", a spus Daniela, mandra de "operele de arta" care-i infrumuseteaza corpul.
Cum era de asteptat, Daniela nu a scapat de ironiile colegilor de platou, iar bucatarul Vladut i-a desenat "harta RATB-ului" cu un marker.

Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)

Doamne, da-i minte daca se mai poate, acestei fiinte ciudate!

Pe Discovery sau pe aproape, este emisiunea Miami Ink. Acolo vezi si mai trasniti. A avut de unde sa se inspire...
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMier 28 Apr 2010, 17:58

Moartea singurului elefant din gradina zoologica din Kiev ar fi putut fi provocata de otrava, un procuror din capitala Ucrainei anuntand deschiderea unei investigatii privind imprejurarile care au condus la decesul animalului, informeaza AFP, citand Interfax.
"In urma solicitarii directorului de la gradina zoologica, procurorul de la Kiev a inceput investigatiile privind circumstantele care au dus la moartea elefantului", potrivit Parchetului, citat de Interfax.

Boy, elefantul asiatic in varsta de 40 de ani, a murit luni dimineata sub ochii vizitatorilor.
"Dintr-o data animalul a cazut si doua minute mai tarziu a murit", a declarat luni administratorul gradinii zoologice, subliniind faptul ca otravirea nu este exclusa.

Marti seara, cotidianul "Kievskie Vedomosti" informa, citand un medic veterinar, ca autopsia a confirmat otravirea animalului.

"Boy a fost otravit, nu exista nicio indoiala. Ce otrava a fost folosita ? Va pot spune in cateva zile", a declarat Oleg Melnik, seful Facultatii veterinare.

La randul sau, directorul gradinii zoologice, Svitlana Berzina, citat de ziar, a aratat: "Conform rezultatelor preliminare ale autopsiei, s-a stabilit ca sangele (...) nu era coagulat, ceea ce poate fi semn al prezentei unei otravi".

Sursa: Mediafax

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMier 28 Apr 2010, 18:00

Jucatorii la Loto 6/49 au motive de bucurie pentru ca Loteria Romana a anuntat ca incepand cu tragerea din aceasta duminica, 2 mai, vor fi castigatoare si biletele cu trei numere ghicite corect.

Castigul la cea de-a patra categorie introdusa de Loteria Romana este fix, in valoare de 4,5 lei.

Cu trei numere castigatoare, jucatorii la Loto 6/49 pot opta pentru ridicarea castigului in bani sau pentru a-si incerca inca o data norocul cu o noua varianta de joc.

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMier 28 Apr 2010, 18:02

Pana acum, patru aparatori s-au chinuit sa intre in gratiile politistului a carui sotie, celebra Elodia, a disparut in urma cu patru ani

In mai putin de patru ani, Cristian Cioaca a ajuns sa schimbe trei avocati. La ultimul termen, zilele trecute, politistul a venit insotit de un stagiar, dupa ce aparatoarea sa a spus ca e ocupata cu alte cazuri.

In toamna anului 2006, Cioaca a fost chemat la primele audieri in cazul disparitiei sotiei lui, Elodia Ghinescu. Atunci el l-a avut ca aparator din oficiu pe Ovidiu Vaduva care insa a abandonat cazul dupa cateva zile.

Dupa ce, in ianuarie 2009, avocatul Florentin Sorescu l-a parasit pe Cioaca fara prea multe comentarii, politistul s-a reorientat catre Maria Vasii. Minunea a tinut aproape un an, timp in care, conform unor surse, relatia dintre noua aparatoare si Cioaca ar fi fost nu doar profesionala.

L-au parasit fara comentarii

Zilele trecute, la ultimul termen in dosarul in care e acuzat ca a spart e-mailul sotiei sale disparute, Elodia Ghinescu, politistul s-a prezentat cu “aparatorul numarul 4”. Radu Florian este stagiar la biroul de avocatura al Mariei Vasii si se pare ca il va reprezenta in continuare pe Cioaca. Pana atunci insa, pentru ca nu a anuntat ca va lipsi, avocata a fost amendata cu suma de 2.000 de lei.

Sursa: Libertatea - (Liviu Cioineag)

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMier 28 Apr 2010, 18:12

Prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, le-a pus gand rau maidanezilor. Vrea sa-i eutanasieze pe cei care stau mai mult de sapte zile in adaposturile publice si pe care nu-i adopta nimeni.

Aceeasi soarta o vor avea si patrupedele bolnave si agresive. Cine va stabili daca un caine e a- gresiv sau nu? Potrivit proiectului initiat de prefectul Mihai Atanasoaei, aceasta sarcina va reveni medicilor veterinari care vor fi trimisi pe teren de catre primarii de sector. Deocamdata propunerile au ajuns pe masa deputatilor. Daca vor fi votate sau nu, ramane de vazut. Pana atunci, va prezentam alte cateva noutati din proiectul legislativ al prefectului Capitalei:

- Toti cainii din oras, comunitari sau de rasa, cu proprietar vor fi microcipati.

- Iubitorii de animale care vor hrani maidanezii pe strada vor fi penalizati cu sume cuprinse intre 2.000 si 5.000 de lei. Aceleasi amenzi vor plati si cei care adopta un comunitar pe care apoi il abandoneaza.

- Cei care vor sa adopte un caine din adaposturile primariei trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa dovedeasca faptul ca au resurse financiare pentru cresterea patrupedului, sa aiba un spatiu unde sa-l creasca, sa-l inregistreze in registrul de evidenta a cainilor cu stapan ce va fi creat la nivelul fiecarui sector si sa aduca acordul in scris al asociatiei de proprietari daca vor sa creasca mai mult de 2 caini. In plus, trebuie sa plateasca o taxa de adoptie de maximum 50 de lei pentru serviciile (deparatizare, sterilizare etc) de care a beneficiat patrupedul la adapost.

Eutanasierea, mai ieftina decat intretinerea

Potrivit prefectului, in Capitala sunt circa 40.000 de maidanezi, iar eutanasierea acestora e mai ieftina decat intretinerea lor. Pentru un caine tinut in adaposturi se cheltuie lunar 300 de lei, iar asta inseamna ca pentru toti se dau peste 34 de milioane de euro pe an. Eutanasierea cainilor care exista in Capitala ar costa circa 105.000 de euro.

“Suntem impotriva exterminarii maidanezilor si a proiectului propus de prefect. Este o barbarie”. Sterilizarea e singura solutie care trebuie aplicata in Romania”, ne-a zis Ruxandra Stoica, reprezentant al Fundatiei Vier Pfoten.

Sursa: Libertatea - (Delia Chilianu)

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMier 28 Apr 2010, 18:21

Eventualele modificari ale modului de calcul al taxei auto vor fi anuntate pana la finele lunii iunie si ar putea intra in vigoare in 2011.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, spune ca toate modificarile vor avea la baza principiul „poluatorul plateste”, noteaza Mediafax.

Noua varianta a taxei auto va fi stabilita de un grup de lucru interministerial, in parteneriat cu mediul de afaceri. Astfel, taxa ar putea fi inlocuita cu un impozit, calculat in functie de gradul de poluare.

Introdusa in aprilie 2008, taxa auto este calculata in functie de datele tehnice ale fiecarei masini in parte, pe baza capacitatii cilindrice si emisiilor de dioxid de carbon.

Pentru a reduce gradul de poluare, Guvernul a lansat si programul Rabla. Atat prim-ministrul Emil Boc, cat si Laszlo Borbely spun ca, prin intermediul acestuia, productia interna de autoturisme este stimulata.

Totusi, datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile arata ca doar una din patru inmatriculari reprezinta inscriere de masini noi. Mai mult decat atat, 56% din vehiculele aduse din afara tarii sunt mai vechi de zece ani, a declarat la seminarul Mediafax Talks about Auto Industry, Brent Valmar, vicepresedinte Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile.

Sursa: Evenimentul Zilei

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMier 28 Apr 2010, 19:26

dolion a scris:
Pana acum, patru aparatori s-au chinuit sa intre in gratiile politistului a carui sotie, celebra Elodia, a disparut in urma cu patru ani

Pe cateaua de la statia unde lucrez o cheama Elodia. S-a nascut in perioada cand disparuse Elodia. oh da!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyDum 02 Mai 2010, 06:01

Sapte autoturisme ale unor turisti romani aflati in statiunile Albena si Nisipurile de Aur au fost furate, in noaptea de vineri spre sambata, din fata a doua hoteluri, a declarat primarul localitatii Clejani din judetul Giurgiu, Florin Nidelea, care este unul dintre pagubiti.

Primarul localitatii Clejani a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca vineri seara s-a cazat, impreuna cu familia, la Hotel "Melia Grand Hermitage" din statiunea Nisipurile de Aur, unde a ajuns cu masina sa, un BMW X5.

El a spus ca sambata dimineata, cand a coborat in parcarea din fata hotelului, a constatat lipsa masinii, dar si a altui autoturism, un BMW X 6, apartinand tot unui turist roman care venise impreuna cu el.

"Este indamisibil ce s-a intamplat si nu imi vine sa cred. Am crezut ca sunt conditii pentru un turism la standarde europene, dar vad ca nu e asa. Noi am platit cand am plecat din Bucuresti, in voucherele care cuprindeau masa si cazarea, inclusiv pretul parcarii", a spus primarul.

El sustine ca avea in masina si pasapoartele, actele autoturismului si documentele de identitate ale sale si ale altor sase persoane din familie care il insotesc.

"Aseara am lasat masina in parcare la ora 01.00. Ginerele meu a vazut ca masina era la locul ei, dar azi dimineata masina mea si a celuilalt roman a disparut. Am fost la receptia hotelului si mi s-a spus ca sistemul video de supraveghere a parcarii nu a functionat noaptea trecuta. Nu imi vine sa cred asa ceva, atat timp cat masinile furate sunt la mai putin de sase metri in fata unei camere de supraveghere", a mai declarat primarul.

Potrivit acestuia, alte cinci masini ale unor turisti romani cazati in statiunea Albena au disparut, vineri noaptea, din fata unui hotel.

El a spus ca in toate cazurile de furt a fost anuntata Politia bulgara, dar si autoriati diplomatice romane.

"Am anuntat Politia. Este la fata locului la acest moment, a venit si Jandarmeria deoarece multi dintre turistii romani aflati in hotel au coborat si ei in parcare revoltati de ceea ce s-a intamplat. Au fost momente de altercatie intre noi si jandarmi. Am filmat un jandarm bulgar care a agresat un roman", a adaugat primarul.

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyDum 02 Mai 2010, 06:07

Patima pentru droguri l-a transformat pe bucuresteanul Cristian Alexandru Tudorache (36 de ani), student in anul V la Politehnica, intr-un spargator de case foarte ingenios.

Inainte de a da lovitura, Tudorache suna la interfon, convingea victimele - numai batrani - sa urce in lift si sa coboare in fata blocului pentru a primi, chipurile, un colet valoros. Apoi, bloca ascensorul si isi oferea serviciile de “salvator” celor captivi intre etaje. Siret, Tudorache reusea sa obtina cheile de la casele batranilor pe care, apoi, le jefuia cat oamenii asteptau in lift ajutorul sau. Judiciaristii Sectiei 6 l-au prins ieri pe spargatorul care a recunoscut ca, in trei luni, a furat bani, argintarie, bijuterii sau laptopuri, toate in valoare de cateva zeci de mii de lei, din cel putin sapte case.

Sursa: Libertatea - (Cristian Burcioiu,Manuela Bologheanu)

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMar 04 Mai 2010, 12:57

Citat :
Buna ziua,

Va invitam vineri, 7 mai, ora 16:00 la o discutie despre evolutia sistemului de ‘invatamant acasa’ in Statele Unite. Concurenta pe piata educatiei a scolilor informale si a firmelor mari si mici a imbunatatit calitatea educatiei si i-a crescut accesibilitatea. De asemenea, daca initial homeschooling-ul prezenta trasaturi religioase si ideologice pronuntate, presiunea concurentei a estompat aceste trasaturi. Greg Rehmke descrie modul in care fortele pietei, daca sunt lasate libere, reusesc sa schimbe fata sistemului de invatamant.

Prezinta:
Greg Rehmke, Foundation for Economic Education

Invitat special:
Mihail Neamtu

Locatia:
Sediul ISP, Alecu Russo 13-19, langa Piata Gemeni.

Un eveniment organizat de Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala (CADI) si Societatea pentru Libertate Individuala (SoLib).

Intrarea este libera, puteti aduce prieteni.

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyMar 04 Mai 2010, 18:44

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 06 Mai 2010, 19:02

Credeati ca numai noi avem probleme cu maidanezii? Ei bine, nu. Si alte tari europene au fost nevoite sa gaseasca solutii ca sa scape orasele de cainii comunitari. Iata cum au reusit alte state sa rezolve problema maidanezilor.

In Germania, cainii fara stapan sunt sterilizati gratis de catre autoritati. Mai multe posturi TV de aici au emisiuni in cadrul carora nemtii pot adopta caini vagabonzi.

In Franta, la doua saptamani dupa ce sunt adunati de pe strada, cainii si pisicile fara stapan sunt eutanasiati. Urmeaza sa fie aprobat proiectul de lege care va permite eutanasierea animalelor fara stapan imediat dupa prinderea lor.

In Spania, maidanezii sunt eutanasiati doar in cazul in care sunt foarte bolnavi sau s-a dovedit ca au fost foarte agresivi.

In Anglia, la Londra, cainii sunt eutanasiati daca nu sunt revendicati de stapani in 7 zile.

In Italia, la Roma, cainii nu sunt ucisi, dar nici nu prea ii vezi pe strazi, fiindca abandonul animalelor se pedepseste cu inchisoarea.

Sursa: Libertatea - (Delia Chilianu,Bogdan Coroama)

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 06 Mai 2010, 19:10

Salvamontistii din Arges si Sibiu cauta o alpinista in varsta de 41 de ani, din Cluj, care a disparut, vineri, in zona de creasta a Muntilor Fagaras, disparitia acesteia fiind anuntata abia luni dimineata de catre prietenul femeii.

Potrivit sefului Salvamont Arges, Ioan Sanduloiu, alpinista, Anda Goleanu, este din Cluj-Napoca si a incercat sa faca un traseu de creasta, traversand Muntii Fagaras din judetul Arges pana in judetul Sibiu.

El a spus ca femeia a plecat in munti singura, inca de vineri, dar ca disparitia acesteia a fost anuntata abia luni de catre prietenul sau, care nu a mai putut sa ia deloc legatura cu ea pe telefonul mobil.

Conform sursei citate, operatiunea de cautare a femeii este dificila intrucat exista pericolul producerii unor avalanse, riscul fiind de gradul al patrulea pe o scara de pana la cinci.

Seful Salvamont Arges a spus ca salvatorii montani vor solicita sprijinul unui elicopter MAI care sa survolzeze zona pentru ca femeia sa fie gasita cat mai repede.

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 29 EmptyJoi 06 Mai 2010, 19:12

Umaru Yar'Adua s-a stins la resedinta prezidentiala dupa o lunga suferinta, anunta BBC. Sapte zile de doliu national au decretat autoritatile.

La scurt timp de la aflarea vestii triste, zeci de oameni au trecut pe la palatul prezidential ca sa-i aduca un ultim omagiu presedintelui. Liderul nigerian s-a retras de pe scena politica inca din noiembrie din cauza probelemelor cardiace. S-a tratat luni bune in Arabia Saudita, iar la sfarsitul lunii februarie s-a intors acasa, insa nu si-a reluat functia. In ianuarie, intr-un interviu pentru BBC liderul nigerian declara ca stare lui de sanatate este mai buna. In tot acest timp, vicepresedintele Goodluck Jonathan i-a tinut locul in fruntea tarii. Seful statului va fi inmormantat in localitatea natala din nordul tarii, Katsina. Yar'Adua, in varsta de 58 de ani, a venit la putere in 2007.